Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χρόνια πολλά στις Ειρηνούλες μας!!!!

Εγώ ψηφίζω Πάργα!Θα πηγαίναμε εκεί φέτος διακοπές αλλά τελικά μάλλον θα πάμε Χαλκιδική....Τα εισητήρια κοινωνικού τουρισμού ακόμα......λέτε να τα κόψουν???

Αχχχχ..πλησιάζει η δικιά μας βάπτιση και αγχώνομαι...ούτε στον γάμο μας δεν αγχώθηκα και μ'έπιασε τώρα.....Είναι που η δικιά μας δεν κάθεται σε κανέναν και θα πλαντάξει στο κλάμα το μωρό μου...τί θα την κάνω??

Λιζάκι,εύχομαι όλα να πάνε καλά και μακάρι να γλιτώνατε την εγχείρηση....αλλά και πάλι όλα καλά θα πάνε,μην ανησυχείς....

MRIip3.png

xnmwp3.png

μακαρι να ηταν μονο αισθητικοι οι λογοι Χριστινακι... ετσι πιστευα και εγω αρχικα...

αλλα "παιζονται" πολυ περισοτερα...

Λίζα, εγώ έναν που είχα τεσπά, μια χαρά είναι, και παιδί έκανε.
Καλημέρα κορίτσια!!!

Χρόνια πολλά στις Ειρηνούλες μας!!!!

Εγώ ψηφίζω Πάργα!

Πολύ κόσμο δεν έχει στην Πάργα; Πήγαμε ένα απόγευμα βόλτα από Σύβοτα και φτύσαμε αίμα από την κίνηση

WN6Op3.png

τον βαφτίσαμε μαζί με τον γάμο ήθελα να πω.

άσχετο, αλλά ξέρετε να μου προτέινετε για διακοπές ένα ωραίο μέρος κοντά στην Πρέβεζα?έχει εκεί συγγενείς ο άντρας μου και θέλω να το συνδυάσω...θα προτιμούσα ένα καλό ξενοδοχείο με θάλασσα κοντά γιατί με το μωρό δεν μας κόβω να σουλατσάρουμε....

Νατασσούλα, πιο κοσμικά είναι στο Κανάλι και είναι πολύ κοντά στην Πρέβεζα.Το μόνο κακό είναι ότι έχει πολύ κόσμο στη θάλλασα.

Εγώ προτιμούσα πιο παλιά όταν πήγαινα - πριν 6-7 χρόνια μιλάμε τώρα - την Λυγιά και το Βράχο.Είναι δίπλα δίπλα και έχουν απέραντη αμμουδιά και υπέροχη θάλασσα, περίπου μισή ώρα από την πόλη. Ελπίζω να είναι ακόμα έτσι τα πράγματα!!!Και ένα τελευταίο σημείο είναι ένα χωριουδάκι Ριζά το λέγανε.Φοβερή θάλασσα! Από ξενοδοχεία δεν έχω υπόψη μου, sorry!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα...

ακομα ταξινομω και κανω διαλογη στα δωρα της βαπτισης και τελειωμο δεν εχει...

βρηκα τωρα απο το πουθενα, μια δωροεπιταγη για τα jumbo, χωρις να αναφερει καθολου απο ποιον ειναι... :confused:

επισης, καποια απο τα δωρα του γαμου, ειναι διπλα και τριδιπλα!!

εχω μαζεψει 5 πυριμαχα σκευη με καπακι για το φουρνο (αυτα που εχουν τη βαση με τα ρεσω απο κατω) και δεν εχω το χωρο να τα τακτοποιησω στα ντουλαπια!

καρτες αλλαγης δεν υπαρχουν, ουτε αναφερονται τα καταστηματα...

ευτυχως αυριο θα ερθει η κοπελα που με βοηθαει στις δουλειες, να βαλουμε επιτελους μια ταξη εδω μεσα...

στο μεταξυ,

ο Μαριος (εγω τον φωναζω με το δευτερο ονομα περισοτερο) εχει ακομα κρυψορχια... ειχαμε την ελπιδα οτι μεχρι το 10ο μηνα θα κατεβαινε ο ορχις... αλλα απ΄οτι μας ειπε ο παιδοχειρουργος, οταν παει 12 μηνων θα κανουμε επεμβαση!!!

ειμαι πολυ αγχωμενη....:-(:sad:

φοβαμαι...

H επεμβαση ειναι απλη, ρουτινας θα ελεγα και να μη φοβασαι τιποτα.

Ειναι συνηθισμενα αυτα στα αγορακια.

Μου ειχαν φερει κι εμενα αυτα τα πυριμαχα με βαση απο κατω και ειναι πολυ βολικα οταν εχεις πχ ενα τραπεζι, γιατι μαγειρευεις ή ζεσταινεις μεσα φαγητο και το τοποθετεις κατευθειαν πανω στο τραπεζι.

Ειδικα σε μπουφε με εσωσαν.

τον βαφτίσαμε μαζί με τον γάμο ήθελα να πω.

άσχετο, αλλά ξέρετε να μου προτέινετε για διακοπές ένα ωραίο μέρος κοντά στην Πρέβεζα?έχει εκεί συγγενείς ο άντρας μου και θέλω να το συνδυάσω...θα προτιμούσα ένα καλό ξενοδοχείο με θάλασσα κοντά γιατί με το μωρό δεν μας κόβω να σουλατσάρουμε....

Τα Συβοτα ειναι υπεροχα και η Λευκαδα επισης.

Απλα στα Συβοτα δεν εχει γινει ακομη τοσο τουριστοχαμος.

Ο μικρος ειναι πααααρα πολυ ζωηρος και με εχει γονατισει.

Ετσι ειναι τα αγορια βρε παιδια η το δικο μου ειναι θηριο?

Αποψε ειμαι σχεδον αυπνη, αφου ειχε φοβερα κεφια και δεν κοιμοταν με τιποτα.

Ενοχλουσε εντωμεταξυ τοσο πολυ την ερμη τη Δεσποινα που κοιμοταν, που αναγκαστηκα να τον παρω και να φυγουμε απο το δωματιο για να κοιμηθει τουλαχιστον η μεγαλη.

Που καθισαμε???

Στο μπανιο!!!

Ειναι το μονο μερος οπου και φασαρια να κανει δεν ενοχλουμε κανεναν στην πολυκατοικια:rolleyes:

Απο τοτε που γεννησα αδιαθετησα ξανα στις 20 Μαρτιου και τωρα εχουν περασει 45 μερες και τιποτα ακομα.

Στο μεταξυ εχω φοβερη ορεξη για εναλλαγη γλυκου/αλμυρου και πολυ φοβαμαι οτι αν δεν αδιαθετησω, αντι να χασω κανενα γραμ για τη βαφτιση, θα παρω κιολας.

yey2p2.png BN4cp2.png

Kαλησπέρα κορίτσια!!

Χρόνια Πολλά και Καλά στις γλυκές μας Ειρηνούλες!!! :D:D:D

Χθες το μεσημέρι πήγα στο γραφείο να μοιράσω τα προσκλητήρια...χάρηκα πάρα πολύ που είδα φίλους και συναδέλφους, αλλά μέχρι εκεί...καμμία νοσταλγία για τη δουλειά :tongue::tongue::tongue: Πιστεύω μέχρι την κυριακή να τα έχω μοιράσει/στείλει όλα γιατί με κυνηγάει ο χρόνος...και έχω πολλά ακόμη να κάνω...παιδικές μπομπονιέρες, στολισμό εκκλησίας, γλυκά, φόρεμα...λέτε να προλάβω????:confused::confused::confused:

Λιζάκι, δεν θα είναι τίποτα, μην ανησυχείς!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Kαλησπέρα κορίτσια!!

Χρόνια Πολλά και Καλά στις γλυκές μας Ειρηνούλες!!! :D:D:D

Χθες το μεσημέρι πήγα στο γραφείο να μοιράσω τα προσκλητήρια...χάρηκα πάρα πολύ που είδα φίλους και συναδέλφους, αλλά μέχρι εκεί...καμμία νοσταλγία για τη δουλειά :tongue::tongue::tongue: Πιστεύω μέχρι την κυριακή να τα έχω μοιράσει/στείλει όλα γιατί με κυνηγάει ο χρόνος...και έχω πολλά ακόμη να κάνω...παιδικές μπομπονιέρες, στολισμό εκκλησίας, γλυκά, φόρεμα...λέτε να προλάβω????:confused::confused::confused:

Λιζάκι, δεν θα είναι τίποτα, μην ανησυχείς!!!

Ολα μια ιδεα ειναι...

Στην ουσια, αν ξερεις τι θελεις, ολα γινονται μεσα σε μια εβδομαδα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα κορίτσια;)

Ειρήνες...χρόνια πολλά να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένες!!! και εσύ μικρή με το καλό να γεννήσεις την μικρούλα!!!

Δυστυχώς είμαι έτοιμη να ακυρώσω το τραπέζι της βάπτισης γιατί η εξέληξη της κατάστασης του ξαδελφού μου δεν είναι καθόλου καλή...έχει μείνει φυτό χωρίς καμία επαφή με το περιβάλλον υπάρχει και κίνδυνος για την ζωή του. Χάθηκα γιατί πάω συχνά στο νοσοκομείο, είναι στην εντατική και δεν μπορούμε να τον δούμε αλλά πάω για συμπαράσταση στην θεία μου ( η οποία είναι σαν μαμά μου).

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρούλα, ζωηρότατος...και συνέχεια θέλει βόλτες:tongue: τρώει όλο το φαϊ του και κοιμάται όλο το βράδυ συνεχώμενα (ευτυχώς).

Την Παρασκευή το απόγευμα έχουμε ραντεβού με τον παιδίατρο...για να μας δει και να ζυγιστούμε. Δεν μου έκλεινε η γραμματέας ραντεβού επειδή το μωρό είναι μια χαρά και δεν έχει και εμβόλια...αλλά εγώ χρησιμοπόίησα...ψεύτικο όνομα και το κανόνισα:tongue::tongue::tongue: το έχω ξανακάνει:rolleyes: αφού δεν μας δέχεται για εξέταση...κάτι και εγώ πρέπει να κάνω...και κάθε φορά που μας βλέπει μας λέει...πάλι εσείς? εγώ θέλω μια φορά τον μήνα και μέχρι ο πιτσιποπάκος να κλείσει τα 18 και να ενηληκιωθεί να τον πηγαίνω στον παιδίατρο...είμαι υπερβολική?:shock:

Νατάσα...το Σάββατο το πρωί περιμένω τηλέφωνο για καφέ...μάλλον θα έχω και τον πιτσιποπάκο...αν δεν βρω κάπου να τον αφήσω...

Διαφημίσεις

Τι να πεις σε τέτοιες καταστάσεις Manti μου? Ευχομαι μόνο την επόμενη φορά που θα πας να τον δεις,να είναι ξύπνιος ο ξαδερφούλης σου!!!

Εντάξει μωρέ δεν είσαι υπερβολική...υπερπροστατευτική είσαι!:mrgreen:Και τι κάνετε κάθε μήνα στον παιδίατρο? Ζύγισμα και ύψος?Μέχρι τα 18??????

Ρε φιλενάδα το παιδί είναι μαγκάκι, μη θέλεις να το κάνεις με το ζόρι φλωράκι!:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσια;)

εγώ θέλω μια φορά τον μήνα και μέχρι ο πιτσιποπάκος να κλείσει τα 18 και να ενηληκιωθεί να τον πηγαίνω στον παιδίατρο...είμαι υπερβολική?:shock:

Ελπίζω να αστειεύεσαι εεεεεεεε???? :shock::shock::shock:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλησπερα κοριτσια...

σας ευχαριστω πολυ για την εμψυχωση!!! :)

απλα νιωθω... καπως, μονο στην ιδεα της επεμβασης...:-(

Κασσιανη, οντως αυτα τα πυριμαχα ειναι πολυ πρακτικα (περα απο το οτι ειναι και ομορφα) το μονο κακο ειναι, οτι πιανουν ποοοολυ χωρο!!! :confused:

Νατασσα, εδω και αρκετα χρονια πηγαινουμε καθε χρονο στο Βραχο, ειναι εξω απο την Πρεβεζα!!

Μενουμε σε ενοικιαζομενα δωματια, οπου δωματια δεν εννοω μονο ενα δωματιο για υπνο, ειναι διαμερισμα ολοκληρο, με κουζινα στην οποια μεσα υπαρχουν τα παντα... απο κουζινικα και ηλεκτρικες συσκευες μεχρι και βραστηρας και τοστιερα!!!

εχει χωριστο υπνοδωματιο, αλλο δωματιο με καναπεδες που γινονται κρεβατι που ειναι σαν καθηστικο και η παραλια (υπεροχη) ειναι στα 5 μετρα!!!!!

επισης στην παραλια εχει ξαπλωστρες και ομπρελες για τις οποιες δεν χρεωνεσε... ανηκουν στο ξενοδοχειο!

επισης, πισω εχει κηπο με barbeque...και τραπεζια με ξυλινα παγκακια...

ειναι υπεροχα!

αν θες σου στελνω το link με ΠΜ να το δεις!!!

ειναι παντως το ιδανικο για διακοπες με παιδια!!!

Μαντι... ευχομαι η κατασταση του ξαδερφου σου να ειναι αναστρεψιμη!!!!

οσο για τον Πιτσι... και εσυ να θες να τον πηγαινεις μεχρι τα 18 του.. πιστεψε με, μετα απο καποιο διαστημα, δεν θα σε ακολουθει εκεινος πλεον...:D

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

τωρα επαθα σοκ!!!!!!!!!

διακοπηκε η απεργια των δημοσιογραφων και εβαλε ειδησεις!!!!!

3 νεκροι μεχρι τωρα απο επεισοδια στη συγκεντρωση στην Αθηνα!!!! :-(:sad:

Τι μας περιμενει αραγε απο δω και περα???

Ο Θεος να βαλει το χερι του...

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...