Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μαριάννα ξέρω ότι κάνει ζέστη αλλά αν σιδερώνεις ένα κασκόλ κάθε μία ώρα κ το τυλίγεις στο λαιμό για όλη την υπόλοιπη μέρα θα είσαι πολύ καλύτερα αύριο!Εγώ είχα πάθει κάποια στιγμή ψύξη κ ήμουν για έναν μήνα σχεδόν χάλια κ μου είχε πει ο γιατρός ή θα κάνεις αυτό ή ενέσεις κ έκανα αυτό κ ηρέμησα-Ιούλη μήνα!:shock:

Αχ που να σιδερωνω καθε μια ωρα, που εχω συστημα σιδερωματος και ειναι ολοκληρη διαδικασια? Ασε που με τα παιδια μεσα στα ποδια μου ειναι και επικινδυνο. Η ηλιθια πηγα και εδωσα το σιδερακι μου, λες και θα με βαραινε αν το ειχα καπου φυλαγμενο. Κασκολ χωρις σιδερο δε θα κανει τιποτα μαλλον ε?

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Αχ, δεν αντέχω άλλο να ακούω ειδήσεις... Κάθε πρωί έχω το ραδιόφωνο ανοιχτό και μου μαυρίζει την ψυχή.

Ο μικρός μόνο για παιδικό σταθμό μου φαίνεται ότι είναι, δε θέλει το πάρκο παρά μόνο αν έχω τραγούδια με τα ζουζούνια σε dvd, αλλά υποτίθεται ότι δεν πρέπει τόσο νωρίς να τα βλέπει. Όμως δεν με αφήνει ούτε μια δουλειά να κάνω, ούτε να μαγειρέψω, όχι ότι θέλει εμένα, να εξερευνάει το σπίτι θέλει βάζοντας στο στόμα ότι τον εντυπωσιάζει, ειδικά όταν βλέπει παντόφλες, καλώδια, χαρτάκια ορμάει ακάθεκτος... Δεν έχω την άνεση ούτε ένα μπάνιο να κάνω. Γιαυτό σας έλεγα χθες για μια κούνια να χαλαρώνει λίγο, αλλά οι γνώμες διίστανται απ'ότι βλέπω.

1647677tcikj80js8.gif

Μαριάννα μια θερμοφόρα έχεις να βάλεις στο σημείο που πονάει; Επίσης η βιταμίνη Ε (εβιολ λέγεται και είναι σε μικρούλες ταμπλέτες) βοηθάει πολύ σε πιασίματα, ψύξεις.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Μαριάννα βάλε το κασκόλ στο φούρνο να ζεσταθεί !!! Μη γελάτε μέχρι ρούχα έχω στεγνώσει στο φούρνο! :tongue::tongue::tongue:

Ελένη πάλι καλά να λες η δικιά μου έχει ανακαλύψει πως να κάνει εμετό για να μου τραβάει τη προσοχή κ μετά μόλις τρέξω πανικόβλητη προς το μέρος της γελάει!!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Ελενη ουτε θερμοφορα εχω! Οι εβιολ κανουν αμεσα δουλεια δηλαδη?

Αγόρασε μια πλαστική θερμοφόρα από το φαρμακείο (θα τη χρειαστείς και στο μέλλον αν σε πονάει στομάχι, κοιλιά) στοιχίζει γύρω στα οκτώ ευρώ, οι εβιολ έχουν αποτέλεσμα μετά από πέντε έξι ώρες.

Άννα πώς το ανακάλυψε, δηλαδή το προξενεί από μόνη της?

Αγόρασε μια πλαστική θερμοφόρα από το φαρμακείο (θα τη χρειαστείς και στο μέλλον αν σε πονάει στομάχι, κοιλιά) στοιχίζει γύρω στα οκτώ ευρώ, οι εβιολ έχουν αποτέλεσμα μετά από πέντε έξι ώρες.

Άννα πώς το ανακάλυψε, δηλαδή το προξενεί από μόνη της?

Εβαζε έτσι κ αλλιώς τα δάχτυλά της στο στόμα κ πείραζε τα δόντια κ κάποια στιγμή που τα έβαλε πιο μέσα ανακάλυψε ότι αναγουλιάζει,μετά πήγε παραπέρα ανακάλυψε ότι κάνει εμετό κ τη βλέπω ώρες ώρες ότι προσπαθεί να κάνει το ίδιο....αλλες φορές τη προλαβαίνω άλλες όχι :rolleyes: Το έκανε κ ο γιος της κουμπάρας μου στην ίδια ηλικία για κανα δίμηνο μετά το ξεπέρασε....:mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ισωσ τα εχουμε ξεπερασει για φετοσ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τησ αγορασα οταν κατεβηκα αθηνα για την αυχενικη καποια αλλα που να φανταστω οτι θα τισ εφερναν τοοοσααα το πασχα???????????????

και στισ 28 εχουμε και γενεθλια...εκει να δειτε τι θα γινει(εννοειτε οτι θα τα αλλαξω για 2-3 χρονων..)

δεν θελω να εχει μια ντουλαπα τιγκα και να βαζει το καθε ενα μονο 1 φορα...δεν ειναι κριμα?αλλα οσο κ να προσπαθω παντα τιγκα ειναι...:confused::confused::confused:

Μα ετσι ακριβως την πατουσα κι εγω και βρεθηκα με ντουλαπες τιγκα.

Και το γελοιο ηταν οταν ξεκινησε σταθμο, που κανενα απο τα ρουχα δεν εκανε για σχολειο και επρεπε να παω να ψωνισω φορμες:rolleyes:

Αυτά ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ, ο μικρός στην παιδική χαρά μπορεί να κάθεται και μια ολόκληρη ώρα στην κούνια, αλλά δε σημαίνει ότι αυτό θα συμβαίνει και στο μπαλκόνι, εκεί παρατηρεί τα άλλα παιδάκια, τα περιστέρια, τα δέντρα... Από το να έχω το φόβο μη σκαρφαλώσει στα κάγκελα από το καθισματάκι η Σοφία, ίσως καλύτερα να την αφήσω...

Η μητερα μου εφτιαξε ολοκληρη παιδικη χαρα για τη δεσποινα στο μπαλκονι της και ειναι ζητημα αν ασχολειται 10 λεπτα.

Μετα μου λεει "παμε στις κουνιες":rolleyes:

Θελουν να δουν αλλα παιδακια, να παιξουν κλπ.

Οπως και στο σπιτι διαπιστωσα ποσο τζαμπα εχουν παει ολα αυτα τα παιχνιδια.

Τωρα που εγινε 3 και κατι αρχισε να ασχολειται με παιχνιδια.

Τα μωρα θελουν να ανακαλυπτουν το σπιτι και τα πραγματα.

Πιο πολυ αρεσει στο γιο μου να κατεβαζει ολο το ραφι με τα τροφιμα και να τα επεξεργαζεται παρα να παιζει με τα "εκπαιδευτικα" παιχνιδια.

yey2p2.png BN4cp2.png

καλημερα κοριτσια!!!

Μαριαννα... εγω, επειδη εχω γενικα προβλημα με τον αυχενα μου... (λογω αυχενικου) και ειμαι γενικα ευαλωτη στις ψυξεις... αυτο που με εχει "σωσει" κυριολεκτικα, ειναι μια αλοιφη απο το φαρμακειο "erythro forte" τη λενε!

Μπετουλα... μπορει να "ζηλευω" τα κοριτσακια, αλλα για 4ο ουτε συζητηση!!! :-P

Θα τις βρουμε ετοιμες εμεις τις κοπελαρες (ως νυφες μας πλεον) :rolleyes:

απο αυτο το μηνα (πρωτα ο Θεος) θ΄αρχισουμε μικρες εξορμησουλες προς επαρχια μερια!!!

Αγ. Πνευματος μας βλεπω για Σπαρτη, ενω μεσα στο Μαιο θα παμε Πρεβεζα στη βαπτιση του μπεμπη της ξαδερφης μου :)

ο μικρος, δωσ΄του βολτα ειτε με καροτσι ειτε με αυτοκινητο και δε θελει τιποτα αλλο!!!!

ανυπομονω να ξεφυγω λιγο απο δω μεσα γιατι το τελευταιο διαστημα επηξα κανονιοτατα!!!!!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Χριστίνα είδα την τσάντα αλλαγής της iglesina που θες από κοντά...πολύ ωραία αλλά έχει υπόψην ότι δεν είναι ισοθερμική ούτε έχει ισοθερμική θηκη μέσα οπότε είναι μια κοινή στάντα που κατα τη γνώμη μου πάντα βρίσκεις κ καλύτερες στη αγορά! ;) Για μένα δφεν βρήκα κάτι όπως το θέλω κ βλέπω στο τέλος να πέρνω ότι βρω μπροστά μου ίσα να κάνω τη δουλειά μου! :rolleyes:
Ούτως ή άλλως κουβαλάω ισοθερμική τσαντούλα της coca cola για φαγητά, βάζω και παγοκύστες μέσα. Για ζεστό νερό έχω το θερμός. Οπότε ναι, με ενδιαφέρει η μόστρα χαχαχα. Να έχει και χώρους όμως ε; Κουβαλάω ολόκληρη γκαρνταρόμπα του μορφονιού
Ελενη ουτε θερμοφορα εχω! Οι εβιολ κανουν αμεσα δουλεια δηλαδη?
Μωρέ έχω εγώ μια λύση... Κόψτον να ησυχάσεις :D
Μαριάννα βάλε το κασκόλ στο φούρνο να ζεσταθεί !!! Μη γελάτε μέχρι ρούχα έχω στεγνώσει στο φούρνο! :tongue::tongue::tongue:

Πέτα και μια ζαμπονοτυρόπιττα μέσα μιας και βάζεις φούρνο :tongue:
ανυπομονω να ξεφυγω λιγο απο δω μεσα γιατι το τελευταιο διαστημα επηξα κανονιοτατα!!!!!!!!
Το τελευταίο διάστημα; Όσο καιρό σε ξέρω όλο πηγμένη είσαι! Εσύ θες ένα ολόκληρο χρόνο να ξεφεύγεις για να έρθεις στα ίσα σου!!!

Να ευχηθώ κι εγώ για τα νεοφώτιστα της Δέσποινας και της Κυριακής! Να ζήσουν σαν τα ψηλά βουνά, να είναι υγιή και να τα χαίρονται οι μανούλες τους!

WN6Op3.png

Το τελευταίο διάστημα; Όσο καιρό σε ξέρω όλο πηγμένη είσαι! Εσύ θες ένα ολόκληρο χρόνο να ξεφεύγεις για να έρθεις στα ίσα σου!!!

ναι... σωστο και αυτο! :confused:

να το θεσω αλλιως τοτε...

το τελευταιο διαστημα λοιπον, ηταν το κερασακι στην τουρτα!!! :eek:

βεβαια, το κουλο ξερετε ποιο ειναι?

οτι τωρα που φυγανε σχεδον ολοι (μονο η πεθερα μου εμεινε) νιωθω σα να κανω διακοπες!!!! :tongue:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η μητερα μου εφτιαξε ολοκληρη παιδικη χαρα για τη δεσποινα στο μπαλκονι της και ειναι ζητημα αν ασχολειται 10 λεπτα.

Μετα μου λεει "παμε στις κουνιες":rolleyes:

Θελουν να δουν αλλα παιδακια, να παιξουν κλπ.

Οπως και στο σπιτι διαπιστωσα ποσο τζαμπα εχουν παει ολα αυτα τα παιχνιδια.

Τωρα που εγινε 3 και κατι αρχισε να ασχολειται με παιχνιδια.

Τα μωρα θελουν να ανακαλυπτουν το σπιτι και τα πραγματα.

Πιο πολυ αρεσει στο γιο μου να κατεβαζει ολο το ραφι με τα τροφιμα και να τα επεξεργαζεται παρα να παιζει με τα "εκπαιδευτικα" παιχνιδια.

Το θέμα είναι ποιός τα πηγαίνει πλέον δυο παιδιά μαζί στην παιδική χαρά, είναι άθλος του Ηρακλή. Πολύ το ζάλισα όμως το θέμα, μάλλον θα την πάρω την κούνια, μάλιστα αυτή που είναι για πιο μεγάλα παιδιά (και για τη Σοφία που ενώ δεν της αρέσει και τόσο η κούνια, τώρα που θα βλέπει τον αδελφό της θα τους κόβω εισητήριο προτεραιότητας), και επειδή κλείνει και ανοίγει θα την έχω έστω και στην κουζίνα όσο μαγειρεύω για να τον έχω δίπλα μου χωρίς να κινδυνεύει να μπει στην κατσαρόλα...

Τάρα στην ψύξη βοηθάει πολύ επίσης ο βελονισμός. Τις εβιολ να τις παίρνεις από δυο πρωί, μεσημέρι και βράδυ.

καλησπερα...

ακομα ταξινομω και κανω διαλογη στα δωρα της βαπτισης και τελειωμο δεν εχει...

βρηκα τωρα απο το πουθενα, μια δωροεπιταγη για τα jumbo, χωρις να αναφερει καθολου απο ποιον ειναι... :confused:

επισης, καποια απο τα δωρα του γαμου, ειναι διπλα και τριδιπλα!!

εχω μαζεψει 5 πυριμαχα σκευη με καπακι για το φουρνο (αυτα που εχουν τη βαση με τα ρεσω απο κατω) και δεν εχω το χωρο να τα τακτοποιησω στα ντουλαπια!

καρτες αλλαγης δεν υπαρχουν, ουτε αναφερονται τα καταστηματα...

ευτυχως αυριο θα ερθει η κοπελα που με βοηθαει στις δουλειες, να βαλουμε επιτελους μια ταξη εδω μεσα...

στο μεταξυ,

ο Μαριος (εγω τον φωναζω με το δευτερο ονομα περισοτερο) εχει ακομα κρυψορχια... ειχαμε την ελπιδα οτι μεχρι το 10ο μηνα θα κατεβαινε ο ορχις... αλλα απ΄οτι μας ειπε ο παιδοχειρουργος, οταν παει 12 μηνων θα κανουμε επεμβαση!!!

ειμαι πολυ αγχωμενη....:-(:sad:

φοβαμαι...

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...