Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Εγώ από ρυζάλευρο στην αρχή του έδωσα Νουνού, αλλά επειδή έχει ζάχαρη την άλλαξα και τώρα του δίνω Nutricia και είμαι ευχαριστημένη, γιατί την τρώει όλη κι έτσι βλέπω ότι του αρέσει και του μικρού. Με το στόμα ανοιχτό περιμένει...χα!χα!

PYqip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε?Εμεις καλα, ετοιμαζομαστε να παμε στο χωριο του μπαμπα μας, ο μπεμπης οσο παει και πιο ζωηρος γινεται δεν καθεται πουθενα θελει συνεχεια αγκαλια και με εχει τρελανει!Για τις κρεμες που λεγατε, στην πρωτη μου κορη που δεν ηξερα και την παστωνα συνεχεια με sudocream με αποτελεσμα οταν εκανε συγκαμα να μην την πιανει καμια κρεμα, αυτη η κρεμα περιεχει πολυ ψευδαργυρο και φρασσει τους πορους,οποτε ειναι καλο να χρησιμοποιειται μονο σε εκτακτες περιπτωσεις. Στον μικρουλη δεν βαζω τιποτα και ως τωρα δεν εχει συγκαει ποτε, βεβαια ειναι κ θεμα ευαισθησιας του δερματος. Κατα τα αλλα εσκασαν και κατι κρουσματα γριπης σε συγγενεις μας και ολο τετοια ακουμε και εχουμε ψιλοφοβηθει κυριως για το μωρακι. Πολλα φιλια και καλα να περασετε το σαββατοκυριακο!

q5ybp2.png

Fwfi, προσπαθούσα να σου απαντήσω στο pm, αλλά δε μου το επέτρεπε.....!! Όλα καλά εμείς, καλά να περάσετε......!!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Εμένα μπορεί να μου πει καμμιά μαμά κανά καλό πτυσόμενο παρκοκρέβατο που να μην είναι τεράστιο όταν κλείνει γιατί θέλω να το αφήσω στη μαμά μου για να κοιμάται που κ που εκεί η μικρή???????

αννουλα εγω εχω παρκοκρεβατο-παρκο τησ chicco οπου τα βραδυα που κοιμαται μαζι μασ στο υπνοδωματιο κοιμαται εκει....οταν μαζευτει ειναι πολυ μικρο.στοιχιζει αν θυμαμαι καλα 100ε.εχω κι ενα τησ junior απο τα λητω το οποιο κανει μονο 50!!!!!το οποιο φαινεται επισησ πολυ καλο....εχω κ αλλα πραγματα τησ εταιρειασ αυτησ κ παρολο που ειναι πολυ φτηνη σε ποιοτητα ειναι αρκετα ικανοποιητικη...

Καλημερα. Εμενα με τις baby dry εκανε κοκκινιλα στο δερματακι του και νομιζα οτι ηταν συγκαμα και του εβαλα μελανι. Τελικα ηταν απο την πανα. Και εγω πλεον χρησιμοποιω της active fit.

εννοεισ το μελανι το violent gent?δεν ξερω αν το γραψα σωστα...το χρησιμοποιουσα οταν ειχα παθει μυκητηαση (καντιντιαση)στο στηθοσ οταν θηλαζα.

Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε?Εμεις καλα, ετοιμαζομαστε να παμε στο χωριο του μπαμπα μας, ο μπεμπης οσο παει και πιο ζωηρος γινεται δεν καθεται πουθενα θελει συνεχεια αγκαλια και με εχει τρελανει!Για τις κρεμες που λεγατε, στην πρωτη μου κορη που δεν ηξερα και την παστωνα συνεχεια με sudocream με αποτελεσμα οταν εκανε συγκαμα να μην την πιανει καμια κρεμα, αυτη η κρεμα περιεχει πολυ ψευδαργυρο και φρασσει τους πορους,οποτε ειναι καλο να χρησιμοποιειται μονο σε εκτακτες περιπτωσεις. Στον μικρουλη δεν βαζω τιποτα και ως τωρα δεν εχει συγκαει ποτε, βεβαια ειναι κ θεμα ευαισθησιας του δερματος. Κατα τα αλλα εσκασαν και κατι κρουσματα γριπης σε συγγενεις μας και ολο τετοια ακουμε και εχουμε ψιλοφοβηθει κυριως για το μωρακι. Πολλα φιλια και καλα να περασετε το σαββατοκυριακο!

φωφακι κουκλοσ ο γιοσ σου!!!!να τον χαιρεσαι!!!!!!!!οπωσ επισησ και τισ κορουλεσ σου!!!

ωχ περαστικα στουσ συγγενεισ σου και να προσεχετε!!επισησ καλη διαδρομη κ καλα να περασετε!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια. Δεν βάζω κρέμα κάθε φορά που τον αλλάζω, μόνο όταν δω να κοκκινίζει, κι αυτό γίνεται σπάνια. Χτες όμως τρόμαξα. Το βράδυ δοκίμασα αντί για sudocrem την penaten. Το πρωί τον καθάρισα με μαντήλι και νερό, όχι μωρομάντηλα, όχι πλύσιμο με σαπούνι, μήπως κι έφταιγαν αυτά και φαινόταν πολύ καλύτερα. Το απόγευμα θεαματικά καλύτερα! Δεν ξέρω τι έφταιξε, θα το παρακολουθήσω πάντως.

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Ο μικρος οταν ηταν δυο μηνων μου ειχε κοκκινησει και το ανεφερα στον παιδιατρο νομιζοντας οτι εχει συγκαει. εκεινη την περιοδο χρησιμοποιουσα μωρομαντηλα (οχι συχνα) και ο γιατρος μου ειπε οχι μωρομαντηλα, μονο οταν ειμαι εξω και δεν υπαρχει νερο. Αγορασα βαμβακι της chicco και το βρεχω με ζεστο νερο και καθαριζω με αυτο τον τροπο πλεον το μικρο. Δεν εχει κανει ερεθισμους μεχρι στιγμης. Εκανα και αλλη μια βλακεια αλλα δεν γνωριζα οτι δεν πρεπει, σε καθε αλλαγη της πανας εβαζα κρεμα, τωρα πλεον βαζω 2 φορες την μερα, ελπιζω και αυτο να μην ειναι πολυ.

BdN1p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Εμείς χτες πήγαμε μια βολτίτσα στα ΙΚΕΑ να ψωνίσουμε διάφορα. Ο μπέμπης έκαψε καρδιές πάλι (emotion που κοκορεύεται).

Αλήθεια, συμπεθέρα, νομίζω σε μια φωτό της γοργονίτσας είδα κάτι ωραία μαξιλαράκια - αστεράκια. Από που τα πήρες?

Ρε συμπεθέρα τα λένε αυτά από πριν κι εμείς IKEA πήγαμε χθες!!!! Τι ώρα, εμείς ήμαστε εκεί από τις 17:30 μέχρι τις 19:00.

Τα μαξιλάρια μου τα έφερε η μαμά μου αν θες τη ρωτάω και σου λέω από που είναι

Καλημέρα σε όλες τις κούκλες μαμάδες......!!!!!!

Sofaki, θα τον βάλεις από τώρα στο πάρκο; Δε θα πρέπει να στηρίζεται στη μεσούλα του πρώτα;

Κι εμείς τη βάζουμε ξάπλα για να έχει χώρο να φέρνει τις τούμπες της και να παίζει :)

Σήμερα έχουμε εμβόλια. Άντε να δούμε και πόσα κιλά έχει πάει!!!

Γίναμε 4 μηνών!!!!! Ολέ!!! :P

Να ζήσετε!!!!!! Ρουφηχτά φιλιά από τη γοργονίτσα στον αλητάκο. Τι είπε ο παιδίατρος τελικά?!?!?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ρε συμπεθέρα τα λένε αυτά από πριν κι εμείς IKEA πήγαμε χθες!!!! Τι ώρα, εμείς ήμαστε εκεί από τις 17:30 μέχρι τις 19:00.

Τα μαξιλάρια μου τα έφερε η μαμά μου αν θες τη ρωτάω και σου λέω από που είναι

Κι εμείς τη βάζουμε ξάπλα για να έχει χώρο να φέρνει τις τούμπες της και να παίζει :)

Να ζήσετε!!!!!! Ρουφηχτά φιλιά από τη γοργονίτσα στον αλητάκο. Τι είπε ο παιδίατρος τελικά?!?!?

Καλά απίστευτο ε? Εμείς πήγαμε γύρω στις 18:30 και φύγαμε γύρω στις 20:30. Ε ρε κρίμα να μην τρακάρουμε τα καροτσάκια μας!!!! Αύριο το πρωί πάμε Planet Home :P

Να δούμε αν θα βρούμε κανένα ωραίο μαξιλαράκι εκεί! Για ρώτα όμως και τη μαμά από που τα πήρε :)

Ο παιδίατρος τον είδε μια χαρούλα, με τα εμβόλια όλα οκ. Πήραμε και 750γρ. Πλέον είμαστε 7,800 και 68 εκατοστά. Πάλι καλά γιατί ήμουν σίγουρη πως είχε πατήσει τα 8 κιλά και αγχωνόμουν!!!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Πώ! Πω! Άντρακλας :) Άντε μια χαρά λοιπόν!!! Για κρέμες δε σας είπε ακόμη εσάς ε?! Εμένα σήμερα η κυρία το έφαγε όλο το μήλο και 10 λεπτά βυζί μετά καπάκι:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Να ρωτησω κατι χαζο? Το μωρο την πρωτη φορα που ξερει οτι πρεπει να με πει μαμα και τον αντρα μου μπαμπα? Ειναι εμφυτο ή το ακουει απο εμας? Μην γελατε μιλαω σοβαρα. χαχαχα

ziZip2.png BhAqp2.png

Διαφημίσεις

Αμα ήταν έμφυτο θα σε φώναζε με το όνομά σου αφού 9 μήνες το άκουγε στην κοιλιά σου. Άρα οι χαζομαμάδες-μπαμπάδες τους μαθαίνουμε νομίζω πως να μας φωνάζουν. Αν δεν τους λέγαμε μαμαμαμαμα ατελείωτες ώρες, μπορεί σε καμιά φάση να γύρναγε το μωρό και να σου φώναζε "πθιτ; καλέ εθύ;"

WN6Op3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η δικιά μου πάντως μιας κ λέτε για κουβεντούλες αυτό που λέει είναι ααααι μιας κ της λέμε συνέχεια αααι μαρί!

Αααα όσες έχετε παραγείλει από το mothercare Αγγλίας πειτε μου πόσες μέρες κάνουν να παραδόσουν να δω αν προλαβαίνω να πάρω στολή Αγιοβασιλίτσας της μπουκίτσας!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα

Εγω δεν του λεω τιποτα ουτε μαμα ουτε μπαμπα παντως. Αυτο λεει μια λεξη συνεχως που μοιαζει σαν "αντε" ειδικα οταν το παραμελουμε και λυνομαστε στα γελια. Προχθες ηταν στην κουνια ξυπνιο εμεις στο κρεββατι και δεν του διναμε σημασια. Αφου μας κοιταζε αρκετη ωρα λεει ενα μακροσυρτο "ααααααντεεεεεεε" Πεθαναμε στο γελιο.

Και μεις θελουμε να το ντυσουμε αγιοβασιλακι. Δεν εχει στολη στα τζαμπο?

Επεξεργάστηκαν by roulaki71

ziZip2.png BhAqp2.png

Να ρωτησω κατι χαζο? Το μωρο την πρωτη φορα που ξερει οτι πρεπει να με πει μαμα και τον αντρα μου μπαμπα? Ειναι εμφυτο ή το ακουει απο εμας? Μην γελατε μιλαω σοβαρα. χαχαχα

Έχει να κάνει με το τι του λέτε εσείς. Εγώ κι ο αδερφός μου για παράδειγμα δεν είπαμε ποτέ μαμά και μπαμπά και τους λέμε ακόμη και σήμερα με τα ονόματά τους γιατί αυτό ακούγαμε.... Η δικιά μου που της λέμε συνέχει μπαμπαμπαμπα και μαμαμαμαμαμα πού θα πάει θα μας πει κάποια στιγμή δε νομίζω να μου φωνάξει πθιτ καλέ που λέι και η Χριστίνα:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...