Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Να μας πεις πού είναι αυτό το κατάστημα με τα υλικά βάπτισης σε όσες θα βαπτίσουμε αργότερα...

Αυτό με τις αλλαγές στα παιδικά ρούχα είναι ένα θεματάκι, πολλές φορές χρειάζεται να τα αλλάζεις μάλιστα από ένα κατάστημα στο οποίο δε θα πήγαινες, δίνοντας διπλάσια ή και τριπλάσια χρήματα από την αξία του!

newman λεγεται και ειναι στην οδο περικλεους, που ειναι πισω απο την παλια βουλη στην πλατεια κολοκοτρωνη.

δεν ειναι το μονο, εχει πολλα τετοια εκει.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτην ακριβωσ εχουμε κ εμεισ!!!!μοναχα που τα καγκελακια τησ ειναι κοκκινο με μπλε..αν θελεισ μπεσ στο face στισ φωτο τησ μικρησ να την δεισ πωσ ειναι στην πραγματικοτητα.

ναι κασ θελουμε να πεισ το καταστημα με τα υλικα!!!!!!!!!!

οσο για τα ρουχα και τισ αλλγεσ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:τι να πω....το ειχα δει οταν πηγαινα να αλλαξω διαφορα που μου εφερναν στην γεννα !!εννοειτε οτι παντα εδινα παραπανω κ ποτε δεν εφευγα ικανοποιημενη!!!!!!το διαπιστωσα ομωσ και με το παραπανω στην βαπτιση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειχαν φερει αμετρητα φορεματα+φορμεσ!!!!!!!!!εννοειτε οτι ηταν δυσκολο να τα κρατησω ολα αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και στισ αλλαγεσ ουτε καν θυμαμαι ποσα εδωσα!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πλεον εχω καταληξει οτι αν θελω να αλλαξω κατι απλα να αλλαζω νουμερο για να το βαλει μεγαλυτερη...ποτε ομωσ να αλλαζω για να παρω κατι αλλο!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Που ειδατε ρε παιδια φωτο της Κυριακουλας να δω κι εγω?

Τα παιδια μας αξιζουν τα καλυτερα, αλλα να μην πιανομαστε και κοτσοι.

Ντρεπομαι και να πω ποσο εκανε το αντιανεμικο.

Λοιπον το λεω κι ο,τι γινει...

Αντιανεμικο με προσθετη φουτερ ζακετα απο μεσα, οχι φιρμα, αλλα της ιδιας της εταιρειας (καταλαβαινετε μαλλον) 167 ευρω!!!:confused:

Το δωρο εκανε 62, κοινως εσκασα αλλα 105!!!

Η πιο φτηνη φορμα για το σχολειο ειχε 90 ευρω...

Εχω ηδη αποφασισει να το παω πισω σε αλλο υποκαταστημα, δηθεν οτι μου το εφεραν δωρο και να παρω κατι αλλο. Στην τελικη και φορεμα να παρω θα το παρω για του χρονου η του παραχρονου.

Μην πολυπαιρνετε παντως κοριτσια ρουχα για τα μωρα σας, γιατι ετσι την πατησα κι εγω και τωρα δεν ξερω τι μου γινεται.

Το τι δωρα σου φερνουν τα πρωτα 3 χρονια του παιδιου δε λεγεται.

Με αποτελεσμα να βρεθω φετος να εχει η δεσποινα 20 φορεματα (αν ειναι δυνατον:rolleyes:)

Οπωσδηποτε να παρεις τη δευτερη, απο εμπειρια στο λεω

Ουτως η αλλως το μωρο δε θα κανει μονο του κουνια, εσυ θα το βαλεις μεσα και θα το κουνας και αρα θα το προσεχεις.

Σημασια δεν εχει τοσο η ηλικια σε αυτα, αλλα το μεγεθος του παιδιου.

Kι εγώ το ίδιο, την προηγούμενη εβδομάδα άλλαξα ένα δώρο που έκανε τριάντα και έδωσα ενενήντα ευρώ...

Ποιό χρώμα σου αρέσει, πορτοκαλί, πράσινο ή γαλάζιο? Έχω βέβαια ένα φόβο μήπως σκαρφαλώσει η Σοφία και στηριχτεί στα κάγκελα, αλλά μάλλον για φοβία πρόκειται γιατί με την ίδια έννοια θα μπορούσε να σκαρφαλώσει και σε μια καρέκλα.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Με αποτελεσμα να βρεθω φετος να εχει η δεσποινα 20 φορεματα (αν ειναι δυνατον:rolleyes:)

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ισωσ τα εχουμε ξεπερασει για φετοσ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τησ αγορασα οταν κατεβηκα αθηνα για την αυχενικη καποια αλλα που να φανταστω οτι θα τισ εφερναν τοοοσααα το πασχα???????????????

και στισ 28 εχουμε και γενεθλια...εκει να δειτε τι θα γινει(εννοειτε οτι θα τα αλλαξω για 2-3 χρονων..)

δεν θελω να εχει μια ντουλαπα τιγκα και να βαζει το καθε ενα μονο 1 φορα...δεν ειναι κριμα?αλλα οσο κ να προσπαθω παντα τιγκα ειναι...:confused::confused::confused:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

2028257t23uqlh0xg.gif

Καλησπερα κοριτσια!

Δεσποινα, Κυριακη, να ζησουν τα νεοφωτιστα μωρακια!:D

Ελενη, εγω τις φοβαμαι τις κουνιες στο μπαλκονι. Εμεις εχουμε κουνια βρεφικη και τσουληθρα στον κηπο. Ελαχιστα τα χρησιμοποιησαμε, γιατι ακομη και τα μωρα, προτιμουν την παιδικη χαρα οπου βλεπουν κοσμο. Η μαμα μου θελει την κουνια για να απασχολει τη Μαριαλενα οταν τα εχει και τα δυο, αλλα θα μπει σε κηπο και παλι. Τι να πω, θελει παρα πολυ προσοχη στο μπαλκονι, και ειδικα τωρα το καλοκαιρι που αφηνουμε και τις μπαλκονοπορτες ανοιχτες, δεν ειναι δυσκολο να βγει ενα παιδακι εξω χωρις να το καταλαβουμε.

age.png age.png

Ελενη, εγω τις φοβαμαι τις κουνιες στο μπαλκονι. Εμεις εχουμε κουνια βρεφικη και τσουληθρα στον κηπο. Ελαχιστα τα χρησιμοποιησαμε, γιατι ακομη και τα μωρα, προτιμουν την παιδικη χαρα οπου βλεπουν κοσμο. Η μαμα μου θελει την κουνια για να απασχολει τη Μαριαλενα οταν τα εχει και τα δυο, αλλα θα μπει σε κηπο και παλι. Τι να πω, θελει παρα πολυ προσοχη στο μπαλκονι, και ειδικα τωρα το καλοκαιρι που αφηνουμε και τις μπαλκονοπορτες ανοιχτες, δεν ειναι δυσκολο να βγει ενα παιδακι εξω χωρις να το καταλαβουμε.

Αυτά ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ, ο μικρός στην παιδική χαρά μπορεί να κάθεται και μια ολόκληρη ώρα στην κούνια, αλλά δε σημαίνει ότι αυτό θα συμβαίνει και στο μπαλκόνι, εκεί παρατηρεί τα άλλα παιδάκια, τα περιστέρια, τα δέντρα... Από το να έχω το φόβο μη σκαρφαλώσει στα κάγκελα από το καθισματάκι η Σοφία, ίσως καλύτερα να την αφήσω...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

καλησπερα κοριτσια!!!

Κυριακή και Δέσποινα, να σας ζησουν τα νεοφωτιστα Σωτηρια και Νικολας...

να τα καμαρωνετε παντα γερα, χαρουμενα και ευτυχισμενα!!!!!!!!!!!!! :)

σημερα πηγα και εγω να κανω τις πρωτες αλλαγες απο τα δωρα της βαπτισης και ευτυχως το μονο που εδωσα παραπανω ηταν 7 ευρω!!!

προτιμησα να αλλαξω σετακια (καλο ντυσιμο) και να παρω μακο μπλουζακια και σορτσακια που απο δω και περα, περισσοτερο αυτα θα χρειαστω... παρα ρουχα "εξοδου" που και παλι και εχει και μαζεψε ενα σωρο απο δωρακια :)

για την κουνια στο μπαλκονι που λεγατε... εγω ειμαι αρνητικη!

φοβαμαι πολυ! ας μη προκαλουμε πραγματα τα οποια μπορουμε να τ΄αποφυγουμε!

χιλιες φορες η παιδικη χαρα, οπου θα εισαι συνεχως με το παιδι χωρις να απασχολησε ουτε με δουλειες σπιτιου, ουτε με το τηλεφωνο που χτυπαε, ουτε με τιποτα!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο μεταξυ...

τσακισα μια ολοκληρη break με φουντουκια και τωρα ανακατευομαι!!!!!!! :?

τι στην ευχη μ΄επιασε ???

εχω μηνες να φαω κατι γλυκο και σημερα λυσαξα κυριολεκτικα!!!! :confused:

α ναι!!!

Κυριακη... ο στολισμος σας στη βαπτιση της μικρης, ηταν η ΧΑΡΑ της καθε αγορομανας που μετα απο 3 γιους κανει και την κορη!!!!!! :D:D:D

αφου σημερα που πηγα ν΄αλλαξω τα ρουχα του μικρου, το ματι μου επεφτε σε κατι φουστιτσες φουξια, φορεματακια λευκα κοντουλικα...

ααααχ!!!

ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΝΑ ???!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο μεταξυ...

τσακισα μια ολοκληρη break με φουντουκια και τωρα ανακατευομαι!!!!!!! :?

τι στην ευχη μ΄επιασε ???

εχω μηνες να φαω κατι γλυκο και σημερα λυσαξα κυριολεκτικα!!!! :confused:

α ναι!!!

Κυριακη... ο στολισμος σας στη βαπτιση της μικρης, ηταν η ΧΑΡΑ της καθε αγορομανας που μετα απο 3 γιους κανει και την κορη!!!!!! :D:D:D

αφου σημερα που πηγα ν΄αλλαξω τα ρουχα του μικρου, το ματι μου επεφτε σε κατι φουστιτσες φουξια, φορεματακια λευκα κοντουλικα...

ααααχ!!!

ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΝΑ ???!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Λιζάκι ακριβώς τα ίδια σκέφτηκα και μάλιστα το σχολίασα στις φώτο.

Σε βλέπω έτοιμη για 4ο πάντως.

Κορίτσια Κυριακούλα και Δεσποινάκι να σας ζήσουν κι από εδώ τα κουκλάκια σας.:P

Τον μικρό τον φωνάζω Άγγελο-Ιωάννη προς το παρών αν και μεγάλο μου αρέσει πολύ.

Μας έφεραν πολλά ρούχα στη βάπτιση κι ακόμα λαμβάνουμε..μας τα έφεραν το 1 νούμερο γιατί δεν είχαν δει πως είμαστε άντρακλες:tongue:κράτησα λοιπόν τα καλύτερα άλλάζοντάς τα με νουμερο μεγαλύτερο!!Για τα υπόλοιπα που άλλαξα πήρα καρτούλες με το ποσό που μου χρωστάνε θα βγάλω τα ρουχαλάκια τους να δω τις ελλείψεις που έχουν κι αναλόγως θα πράξω!!!!Α εχθές κάναμε το πλάθω κουλουράκια και πεθαίνω όπως τρίβει τα μπουγατσοχεράκια του!!!:tongue:Σας φιλώ κοριτσάρες μου :P

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

καλημερα και καλο μηνα!

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!Ολα πηγαν καλα παρολο το κλαμα που εριξε η Σωτηρια!!!Και στο σπιτι μετα ,στο τραεζι ολα τελεια!Λιζα ο στολισμος ολος ηταν αποκλειστικα της νονας.Εχει και αυτη 3 αγορια οποτε καταλαβαινεις ....Μαλιστα τα 2 απο αυτα την βαπτισαν κιολας!Η δικια μου η τρελα με τα ροζ ηταν στο στολισμο των τραπεζιων ...θα σας βαλω φωτο!τις φωτο που ειδατε τις εβαλε η πρωτη μου ξαδερφη η οποια κατα τυχη εβγαλε τοσο καλες...δεν το συνηθιζει!εγω εδωσα τη μηχανη στην ανιψια μου αλλα δεν ειδα καλο αποτελεσμα!οταν θα εχουμε τα δειγματα θα σας βαλω και τις επαγγελματικες!

Βατραχακι να σου ζησει ο Νικολας...να ειναι χιλιοχρονος και καλος χριστιανος!

Κορίτσια καλημέρα,

Σας έχω χάσει εντελώς γιατί στην δουλεία δεν παίρνουμε ανάσα καθόλου!! Άντε να φτάσει 10 Μαΐου να χαλαρώσουμε λιγάκι!!

Δεν έχω διαβάσει να νέα σας καθόλου εδώ και ένα μήνα περίπου και θέλω όλα να είναι καλά και το εύχομαι μέσα από την καρδία μου.

Βαπτιστήκαμε κιόλας αυτήν την Κυριακή (25/04/2010 ) το όνομα μας Σπύρος κα όλα καλά δόξα το Θεό. (μέσα στην τρέλα την δουλείας είχα και την τρέλα την βάπτισης)!!

Όταν βγουν και οι φωτογραφίες θα τις βάλω στο fb για να μας καμαρώσετε.

Μου έχετε λείψει πάααρα πολύ αλλά σε λίγο θα σας ξαναβρώ για να πάμε και για κανένα καφεδάκι με ή χωρίς τα τέκνα μας!!

Φιλιά πολλά,

Κας μου πραγματικά σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρων σου.

Να σου ζησει κοριτσακι!Και το Σπυρος πολυ καλο ονομα!

ξυπνησε η μικρη αποσυρομαι αλλα θα επανελθω!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα κουριτσια!:P

Εβαψα μαλλί χθες .... ξανα έκανα ανταυγιες :tongue::tongue::tongue::tongue: Πρωτα ο Θεός αν έρθω το Σάββατο θα μου πείτε από κοντά! ;)

Χριστίνα είδα την τσάντα αλλαγής της iglesina που θες από κοντά...πολύ ωραία αλλά έχει υπόψην ότι δεν είναι ισοθερμική ούτε έχει ισοθερμική θηκη μέσα οπότε είναι μια κοινή στάντα που κατα τη γνώμη μου πάντα βρίσκεις κ καλύτερες στη αγορά! ;) Για μένα δφεν βρήκα κάτι όπως το θέλω κ βλέπω στο τέλος να πέρνω ότι βρω μπροστά μου ίσα να κάνω τη δουλειά μου! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κουριτσια!:P

Εβαψα μαλλί χθες .... ξανα έκανα ανταυγιες :tongue::tongue::tongue::tongue: Πρωτα ο Θεός αν έρθω το Σάββατο θα μου πείτε από κοντά! ;)

Αχ, τι είπες τώρα.... Όλο λέω να πάρω να κλείσω ραντεβού στο κομμωτήριο και όλο κάτι γίνεται και με βλέπω να έρχομαι με κότσο το Σάββατο για να μη φαίνεται η καινούρια άσπρη τούφα που έβγαλα τις μέρες του Συνεδρίου από τις τύψεις μου που άφηνα το γοργονίδιο μόνο του:-(:-(:-(:-( Ναι ναι έτσι είμαι από τα 15 μόλις αγχωθώ, στεναχωρηθώ κλπ κλπ τσουπ! και μια καινούρια τούφα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κατά τα άλλα από προχθές που ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα στη δουλειά επικρατεί μια γκρίνια, μια μουρμούρα, άστα να πάνε.... Δεν είχα που δεν είχα όρεξη, με όλο αυτό το κλίμα είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

1125007lv3dte0yeo.gif

Kυριακη εριξα μια ματια στις φωτογραφιες της ξαδερφης σου, αλλα τυφλωθηκα απο το πολυ ροζ!!!:lol::lol::lol: Μαμα και κορη παντως αψογες!

Η Μαριαλενα βγαζει 3 δοντια συγχρονως, αλλα δε γκρινιαζει. Παιζει με τον αδελφο της αρκετα πλεον κι εχουν πολυ πλακα.

Εγω επαθα ψυξη στη δεξια πλευρα του λαιμου, και ποναω παρα πολυ. Εβαλα voltaren, χθες βραδυ και σημερα το πρωι, αλλα δεν ειδα βελτιωση. Γυριζω σαν τον λυκο τωρα για να επιβλεπω τα παιδια!:?

age.png age.png

Μαριάννα ξέρω ότι κάνει ζέστη αλλά αν σιδερώνεις ένα κασκόλ κάθε μία ώρα κ το τυλίγεις στο λαιμό για όλη την υπόλοιπη μέρα θα είσαι πολύ καλύτερα αύριο!Εγώ είχα πάθει κάποια στιγμή ψύξη κ ήμουν για έναν μήνα σχεδόν χάλια κ μου είχε πει ο γιατρός ή θα κάνεις αυτό ή ενέσεις κ έκανα αυτό κ ηρέμησα-Ιούλη μήνα!:shock:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...