Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!

Δέσποινα και Κυριακή με το καλό οι βαπτίσεις σας!!!Καλά ονοματάκια!!!

Ράνια,να σας ζήσει ο νεοφώτιστος.....

Εμείς χτες ξεσαλώσαμε...φύγαμε από τις 10 το πρωί και γυρίσαμε 7 το απόγευμα!!!!Πήγαμε σ'ένα λοφίσκο σ'ένα χωριό λίγο έξω από την Λάρισα,είχε κιόσκι με τραπεζάκι και παγκάκια....ψήσαμε ένα σωρό κρέατα,κεμπάπ,πατάτες στα κάρβουνα,σαλάτες..είμασταν μεγάλη παρέα,εμείς,οι γονείς μου,η αδερφή μου με τα παιδιά,η θεία μου,τα ξαδέρφια μου..σκάσαμε στο φαί!!!Η μικρή ξετρελάθηκε,όλο βόλτα ήταν κι όλο πείραζε τα φυτά και τα λουλούδια!!!Βέβαια αρπάξαμε λίγο,κάναμε ωραίο μαύρισμα!!;)

Τελικά,μια βδομάδα πριν την βάπτισή μας,αποφάσισα να υποχωρήσω και να βγάλουμε το παιδί Ιωάννα......:rolleyes::rolleyes:μέσα σε μια αναλάμπη που είχα το ανακοίνωσα στον άντρα μου και τέλος!Του είπα ότι δεν το κάνω ούτε για να τιμήσω την πεθερά μου,ούτε για να χαρεί το σόι τους...το κάνω απλά και μόνο γιατί αγαπάω τρελά τον άντρα μου και η συγκίνησή του την στιγμή που του το είπα μου έφτασε...:)στο κάτω κάτω θα κάνω κι άλλα παιδιά και θα τα βγάλω όπως θέλω...έπρεπε να βλέπατε πως χάρηκαν όλοι όταν το ανακοινώσαμε!!Τί συγχαρητήρια μου έδιναν,τί με λέγανε σωστή και δίκαιη....:confused::confused:χαμός!!Πιό πολύ χάρηκαν αυτοί παρά εμείς....η πεθερά μου ακόμα δεν το ξέρει..θα το ακούσει στην εκκλησία...:shock:

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια μου!!! και μπεμπακια μου!!!

ολα εχθες ηταν υπεροχα και το ονομα μας ειναι Νικολας!!!! Νικολακης Νικος οπως μας ερθει!!!

ο Νικολας μου εκλαψε πολυ αφου στο τραπεζι κοιμοταν συνεχεια κανα μισαωρο πριν φυγουμε ξυπνησε

εγω δεν καταλαβα τιποτα ημουν αγχωμενη και ζαλισμενη με τοσο κοσμο!!!

περιμενω φωτο για να δουμε πως περασαμε και πως ημασταν!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σμουτς μάλον εγώ δεν το έθεσα σωστά...αφού κουραστήκαμε πολύ μετά είπαμε να μη βγούμε κ να κάτσουμε να ξεκουραστούμε!:tongue:

Βατραχάκι να σου ζήσει ο μικρός Νικόλας να ναι γερός κ ευλογημένο! :D

Μπιζελάκι δεν ξέρω πραγματικά τι να πω...αν εσύ νοιώθεις καλά με αυτό εμάς δεν μας πέφτει λόγος! ;)

Μαριλού ούτε εγώ....:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα και καλο μηνα να εχουμε

Μήπως το καλοκαίρι πεινάνε λιγότερο, όπως εμείς...?

Σε εμενα παντως δεν συμβαινει αυτο ναι μεν λεω οτι τρωω πιο ελαφρα δηλαδη φτιαχνω μια χωριατικη αλλα βγαινει και απο διπλα η φρατζολα και γινεται μαχη με τις παπαρες

Βατραχι και Ρανια να σας ζησουν

και εμεις πρωτομαγια πολυ φαι ,ο μπεμπης βουτηξε τα χερια στο τζατζικι και μετα εγινε χαμος για να του το παρω :tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα!!

Δεσποινάκι,να σας ζήσει ο Νικόλας!!

Αννούλα.....τί να πω...η αλήθεια είναι ότι δεν μου βγαίνει το Ιωάννα εύκολα...πάω να την φωνάξω καμιά φορά και κολλάω...ίσως γιατί απ'την αρχή της εγκυμοσύνης είχα στο μυαλό μου άλλο όνομα...:rolleyes:δεν πειράζει,θα το συνηθίσω...Απλά βαρέθηκα να το σκέφτομαι και να το αναλύω και να το κουράζω το θέμα και είπα να το λήξω μια και καλή...:?το παιδί μου θα το λατρεύω όπως και να το λένε!!Και όπως είπα θα κάνω κι άλλα παιδιά οπότε....;)

Βέβαια,έχω τώρα 3 μέρες που τον έχω τον Κωστάκη σήκω κάτσε-κάτσε σήκω!!Σήμερα θα μου πάρει κοσμήματα γιατί και όταν γέννησα δεν μου πήρε ένα δώρο καλό ΚΑΙ το όνομα του βγάζω!!Χαχα...με το αζημίωτο το Ιωάννα!!Άμα θέλει ας πει τίποτα....:tongue::tongue:;):D

MRIip3.png

xnmwp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κυριακουλα!!!πολυτεκνη μανουλα!!!!!!!!!!!να σου ζησει η μικρη Σωτηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι γερη ,ευτυχισμενη και καλοτυχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειδα και φωτο σασ ...ειστε υπεροχοι ολοι!!γενικα ολη η βαπτιση!!αλλα δεν μπορουσα να σχολιασω γιατι η κοπελα που τησ δημοσιοποιησε δεν την εχω add..

στα λεμε απο εδω τοτε!!

δεσποινακι να σου ζησει ο μικροσ κουκλοσ και τσαχπινουλησ Νικολαοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να τον χαιρεστε κ να τον καμαρωσετε οπωσ επιθειμειτε!!!!!!!!!!!!γερόσ κ ευτυχισμενοσ!!!!!!!περιμ,ενουμε και δικεσ σασ φωτο ε?

χτεσ κατα τισ 17.00 σασ σκευτομουν και τισ δυο σασ παντωσ!!!!ελεγα <αχ τωρα αυτεσ θα τρεχουν κ δεν θα φτανουν....>

μπιζελακι ωραιο το ονομα σασ!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!

Προς το παρόν το γοργονίδιο κοιμάται και βρήκα ευκαιρία να σας γράψω και μετά να αποτελειώσω τα μαρτυρικά μας:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Θα τα φτιάξω εγώ γιατί θέλαμε να τα κάνουμε βραχιολάκια με ατσαλόσυρμα και έξω ταπουλούσαν πανάκριβα, οπότε είπα στις νονές ότι δεν υπάρχει λόγος, αγοράσαμε τα υλικά και τα φτιάχνω εγώ:D:D:D:D:D:D:D:D

Πηγα σε ενα μαγαζι που πουλαει ολα τα ειδη με τα οποια μπορεις να φτιαξεις μπομπονιερες, μαρτυρικα κλπ μονος σου.

Επειδη πιανουν και τα χερια μου, ειλικρινα σκυλομετανιωσα που δεν τα εφτιαξα ολα μονη μου, να εχω και την ηθικη ικανοποιηση οτι εφτιαξα των παιδιων μου τις μπομπονιερες. Και φυσικα θα γλιτωνα και ενα καρο λεφτα ή με τα ιδια χρηματα θα εφτιαχνα πολυ πιο αξιολογες μπομπονιερες απο αυτες που με χρεωνουν χρυσες.

Βασικα εγω φοβομουν τη μεταφορα.

Γιατι οταν τα κανονιζαμε ειχαμε το παλιο αυτοκινητο που με το ζορι χωρουσε τα πραγματα μας.

Τελος παντων...

ολα εχθες ηταν υπεροχα και το ονομα μας ειναι Νικολας!!!! Νικολακης Νικος οπως μας ερθει!!!

ο Νικολας μου εκλαψε πολυ αφου στο τραπεζι κοιμοταν συνεχεια κανα μισαωρο πριν φυγουμε ξυπνησε

Να τον χαιρεστε, να ναι υγιης και καλοτυχος.

Μετα το κλαμα της κορης μου στη βαφτιση της (δεν υπαρχει καλεσμενος που να μην το σχολιαζει ακομα:rolleyes:) εχω παθει ανοσια...:P

Περισσοτερο αποκλειεται να κλαψει ο μικρος, γιατι απλα δεν υπαρχει περισσοτερο:tongue:

Πηγα τωρα σε γνωστο μαγαζι παιδικων να αλλαξω ενα ρουχαλακι που μου εφεραν για τη δεσποινα.

Μιλαμε για τρομερες τιμες.

Αφου καποια στιγμη δεν αντεξα και ειπα στην πωλητρια "μα 150 ευρω για μια παιδικη ζακετα? ουτε για τον εαυτο μου δε δινω τοσα για μια ζακετα"

και φυσικα συμφωνησε μαζι μου, αλλα τι να το κανω.

Επειδη δεν ηθελα να παρω παλι φορεμα (ποσα φορεματα ενα 3χρονο?) ειπα να παρω ενα απο αυτα τα αντιανεμικα που κανουν για ανοιξη/καλοκαιρι/φθινοπωρο ως πιο πρακτικο.

Εσκασα και ενα τορβα λεφτα απο πανω και βγηκα μουτζωνοντας.

Οχι αυτους, εμενα:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...

Κυριακή να σε ζήσει η Σωτηρία είδα κι εγώ φωτο,πολύ όμορφα όλα κι εσύ κούκλα.Δέσποινα να χαίρεστε τον Νικόλα σας...

Κασσιανή μου τελικά τα δώρο το πλήρωσες και χρυσό...δεν πειράζει τα παιδιά μας αξίζουν τα καλύτερα αλλά με την κρίση ας όψεται

nAcmp3.png

uZRep2.png

Γεια σας!!

Να μαι και γω ξανα, ελπιζω να με πεθυμησατε λιγουλακι..

Ειχα πολλα τρεξιματα και επειδη ειναι αδυνατον να διαβασω 10 ημερων νεα λεω σε οσες γιορταζαν χρονια πολλα , οσες ειχαν γενεθλια να τα εκατοστησουν και οσες βαφτισαν να τους ζησουν τα μωρακια τους και τα ονοματακια τους.

Σχεδον τελέιωσα με τα της βαφτισης πηρα φορεμα εκλεισα τα βαφτιστικα και τις μπομπονιερες και αυτην την εβδομαδα θα καταληξω και για το γλυκακι.

Ειχα τρεξιμο και μετην μικρη που την πηγα σε ενα ηλιθιο παιδοχειρουργο να δει τιν υπερηχο για το αιμαγγειωμα και με τρελλανε τελειως ετσι εκλεισα να παω στον Λαππα στην γενικη κλινικη που ειναι αξιοπιστος παιδοχειρουργος και να μου πει με σιγουρια.

Αυτα με λιγα λογια..Πολυ τρεξιμο η βαφτιση διδυμων και απο οτι εδα και οι δικες σας δεν τρωνε αυτο τον καιρο και μενα σταματησαν να τρωνε παρολο που τα δοντια μας βγηκανε τι να πω?

Παω για αλλαγμα ταισμα σημερα εχουμε τραχανα γιατι αδιαθετησα και ειμαι φυτο..

Τα λεμε..

CYMFp2.png

725691eeb3b43dcj.gifΝα σου ζήσει ο νεοφώτιστος!

Θα έχει το ίδιο όνομα με τον δικό μου... Σε μένα αρέσει και Νικόλαος (το πλήρες όνομα).

Καλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα!

Θα ήθελα τη γνώμη σας για μια κούνια βεράντας, η μια είναι για παιδάκια 1-3 ετών και η άλλη από 3 και πάνω. Απλά σκέφτομαι ότι με τη δεύτερη θα μπορεί να παίζει και η Σοφία. Όμως στο κατάστημα μου λένε ότι δεν είναι και τόσο ασφαλής για το μπέμπη όσο η πρώτη. Εσείς τί λέτε; Γενικότερα όμως ενδείκνυται μια κούνια στη βεράντα ή μπορεί να σκαρφαλώσει πάνω ένα παιδάκι και ... να πέσει κάτω;

Πρώτη:

http://www.koukou.gr/default.asp?pid=3&la=1&itmID=1415

Δεύτερη:

http://www.koukou.gr/default.asp?pid=3&la=1&itmID=1413

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Πηγα σε ενα μαγαζι που πουλαει ολα τα ειδη με τα οποια μπορεις να φτιαξεις μπομπονιερες, μαρτυρικα κλπ μονος σου.

Επειδη πιανουν και τα χερια μου, ειλικρινα σκυλομετανιωσα που δεν τα εφτιαξα ολα μονη μου, να εχω και την ηθικη ικανοποιηση οτι εφτιαξα των παιδιων μου τις μπομπονιερες. Και φυσικα θα γλιτωνα και ενα καρο λεφτα ή με τα ιδια χρηματα θα εφτιαχνα πολυ πιο αξιολογες μπομπονιερες απο αυτες που με χρεωνουν χρυσες.

Βασικα εγω φοβομουν τη μεταφορα.

Γιατι οταν τα κανονιζαμε ειχαμε το παλιο αυτοκινητο που με το ζορι χωρουσε τα πραγματα μας.

Τελος παντων...

Πηγα τωρα σε γνωστο μαγαζι παιδικων να αλλαξω ενα ρουχαλακι που μου εφεραν για τη δεσποινα.

Μιλαμε για τρομερες τιμες.

Αφου καποια στιγμη δεν αντεξα και ειπα στην πωλητρια "μα 150 ευρω για μια παιδικη ζακετα? ουτε για τον εαυτο μου δε δινω τοσα για μια ζακετα"

και φυσικα συμφωνησε μαζι μου, αλλα τι να το κανω.

Επειδη δεν ηθελα να παρω παλι φορεμα (ποσα φορεματα ενα 3χρονο?) ειπα να παρω ενα απο αυτα τα αντιανεμικα που κανουν για ανοιξη/καλοκαιρι/φθινοπωρο ως πιο πρακτικο.

Εσκασα και ενα τορβα λεφτα απο πανω και βγηκα μουτζωνοντας.

Οχι αυτους, εμενα:rolleyes:

Να μας πεις πού είναι αυτό το κατάστημα με τα υλικά βάπτισης σε όσες θα βαπτίσουμε αργότερα...

Αυτό με τις αλλαγές στα παιδικά ρούχα είναι ένα θεματάκι, πολλές φορές χρειάζεται να τα αλλάζεις μάλιστα από ένα κατάστημα στο οποίο δε θα πήγαινες, δίνοντας διπλάσια ή και τριπλάσια χρήματα από την αξία του!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

καλημέρα κορίτσια...

Κυριακή να σε ζήσει η Σωτηρία είδα κι εγώ φωτο,πολύ όμορφα όλα κι εσύ κούκλα.Δέσποινα να χαίρεστε τον Νικόλα σας...

Κασσιανή μου τελικά τα δώρο το πλήρωσες και χρυσό...δεν πειράζει τα παιδιά μας αξίζουν τα καλύτερα αλλά με την κρίση ας όψεται

Που ειδατε ρε παιδια φωτο της Κυριακουλας να δω κι εγω?

Τα παιδια μας αξιζουν τα καλυτερα, αλλα να μην πιανομαστε και κοτσοι.

Ντρεπομαι και να πω ποσο εκανε το αντιανεμικο.

Λοιπον το λεω κι ο,τι γινει...

Αντιανεμικο με προσθετη φουτερ ζακετα απο μεσα, οχι φιρμα, αλλα της ιδιας της εταιρειας (καταλαβαινετε μαλλον) 167 ευρω!!!:confused:

Το δωρο εκανε 62, κοινως εσκασα αλλα 105!!!

Η πιο φτηνη φορμα για το σχολειο ειχε 90 ευρω...

Εχω ηδη αποφασισει να το παω πισω σε αλλο υποκαταστημα, δηθεν οτι μου το εφεραν δωρο και να παρω κατι αλλο. Στην τελικη και φορεμα να παρω θα το παρω για του χρονου η του παραχρονου.

Μην πολυπαιρνετε παντως κοριτσια ρουχα για τα μωρα σας, γιατι ετσι την πατησα κι εγω και τωρα δεν ξερω τι μου γινεται.

Το τι δωρα σου φερνουν τα πρωτα 3 χρονια του παιδιου δε λεγεται.

Με αποτελεσμα να βρεθω φετος να εχει η δεσποινα 20 φορεματα (αν ειναι δυνατον:rolleyes:)

725691eeb3b43dcj.gifΝα σου ζήσει ο νεοφώτιστος!

Θα έχει το ίδιο όνομα με τον δικό μου... Σε μένα αρέσει και Νικόλαος (το πλήρες όνομα).

Καλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα!

Θα ήθελα τη γνώμη σας για μια κούνια βεράντας, η μια είναι για παιδάκια 1-3 ετών και η άλλη από 3 και πάνω. Απλά σκέφτομαι ότι με τη δεύτερη θα μπορεί να παίζει και η Σοφία. Όμως στο κατάστημα μου λένε ότι δεν είναι και τόσο ασφαλής για το μπέμπη όσο η πρώτη. Εσείς τί λέτε; Γενικότερα όμως ενδείκνυται μια κούνια στη βεράντα ή μπορεί να σκαρφαλώσει πάνω ένα παιδάκι και ... να πέσει κάτω;

Πρώτη:

http://www.koukou.gr/default.asp?pid=3&la=1&itmID=1415

Δεύτερη:

http://www.koukou.gr/default.asp?pid=3&la=1&itmID=1413

Οπωσδηποτε να παρεις τη δευτερη, απο εμπειρια στο λεω

Ουτως η αλλως το μωρο δε θα κανει μονο του κουνια, εσυ θα το βαλεις μεσα και θα το κουνας και αρα θα το προσεχεις.

Σημασια δεν εχει τοσο η ηλικια σε αυτα, αλλα το μεγεθος του παιδιου.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...