Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!

καλο μηνα και καλη πρωτομαγια

να περασουμε καλα σημερα με τους αγαπημενουσ μας και να επιστρεψουμε με ασφαλεια στο σπιτι μας

εμεις θα παμε στο χωριο του αντρα μου και στην αυλη θα ψησουμε

θα ειμαστε με τους κουμπαρους μας

τον μικρο μου θα τον εχω σε περπατουρα πρωτη φορα θα τον βαλω.....

θα μου την δωσει η κουμπαρα μου γιατι η μικρη της περπαταει κ δεν την χρειαζονται...

και νωρις επιστροφη στο σπιτι μας για κουρα ομορφιας και ξεκουραση γιατι αυριο ειναι η μεγαλη μερα!!!!!

προς το παρον δεν εχω αγχος

να δουμε αυριο πως θα ειμαι!?!?!?!?!?!?!?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!καλο μηνα κ καλη πρωτομαγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεσποινακι αυριο ειναι η μεγαλη μερα ε?με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μασ εβαλεσ να δουμε φορεμα!

ρανια να σασ ζησει ο νεοφωτιστοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να τον χαιρεστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα θα παμε κ εμεισ με φιλουσ ,σε ενα σπιτι εξοχικα να ψησουμε!!εγω θα τουσ ετοιμασω ενα ταψι ογκρατεν....

καλα να περασετε ολεσ μαζι με τισ οικογενειεσ -φιλουσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

2084455v02bkut3h3.gif

Kαλημερα, καλο μηνα και καλη πρωτομαγια! Επιτελους, μια πολυ ομορφη μερα σημερα χωρις μποφορ! Τα παιδια μου ειναι και τα δυο συναχωμενα. Δεν ξερουμε ακομα που θα παμε, εγω θελω θαλασσα παντως!

age.png age.png

2020071ep08zvy1by.gif

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

Γέλαγα μόνη μου βραδιάτικο με αυτό http://www.agora.net.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=yagendoo_VaMazing_1.tpl&product_id=340&category_id=78&option=com_virtuemart&Itemid=117 αλλά ότι πρέπει είναι για τις πτώσεις ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Eίναι απλά τέλειο, μάλλον θα χρειαστώ ένα!

Ειρηνακη και κοριτσοπουλα εβαλα την φωτο στο φεις απο το φορεμα

για να ακουσω τις γνωμες σας!!!

Πολύ όμορφο όπως και το προηγούμενο...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!!!! Ράνια να σου ζήσει ο Σπυρέτος σου:):):):), Δεσποινάκι & Κυριακούλα με το καλό οι βαφτίσεις σας αύριο!!!!!!

Εμείς εχθές το απόγευμα περάσαμε τέλεια!!!! Πήγαμε με την παρέα μου από το Λύκειο για πικ νικ στο σχολείο μας;);););););) Πηγαίναμε Λύκειο στα Ανάβρυτα που είναι μέσα στο Άλσος Συγγρού και έχει πολύ πράσινο και χώρο και είπαμε να θυμηθούμε τα παλιά. Φορτωθήκαμε λοιπόν κεφτεδάκια, σπανακόπιττες, μπύρες και το γοργονίδιο εννοείται και πήγαμε στο ανοιχτό θεατράκι του σχολείου και κάτσαμε.... Ήταν πολύ ωραία και η μικρή το καταδιασκέδασε!!!!! Το βράδυ γύρισε κι ο Βασίλης από το επαγγελματικό του ταξίδι και είμαστε τώρα έτοιμοι να περάσουμε επιτέλους ένα οικογενειακό Σαββατοκύριακο!!!!!

Προς το παρόν το γοργονίδιο κοιμάται και βρήκα ευκαιρία να σας γράψω και μετά να αποτελειώσω τα μαρτυρικά μας:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Θα τα φτιάξω εγώ γιατί θέλαμε να τα κάνουμε βραχιολάκια με ατσαλόσυρμα και έξω ταπουλούσαν πανάκριβα, οπότε είπα στις νονές ότι δεν υπάρχει λόγος, αγοράσαμε τα υλικά και τα φτιάχνω εγώ:D:D:D:D:D:D:D:D

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!Καλό μήνα να έχουμε!:)

Εμείς σπίτι σήμερα ξεκούραση αφού έστειλα τη μικρή από το πρωί στη πεθερά μου μαζέψαμε χαλιά με τον άντρα καθαρίσαμε,φύτεψα τα 6 :shock: φυτά που είχε το πήλινο της επετείου σε γλάστρες και φτιάξαμε κάπως κ το δωμάτιο της μικρής...ένας μικρός παιδότοπος έχει γίνει...κοπιάστε!;) Τώρα μου μένουν οι κουρτίνες για άλλαγμα αλλά θα περιμένω τη γυναίκα το Σάββατο να τις κάνει! :twisted::tongue:

Αυριο θα πάμε καμμιά βολτίτσα παραλιακά να δει κ θάλασσα η μικρή που δεν την έχουμε πάει ακόμα! :D

Δέσποινα κ Κυριακή με το καλό οι βαπτίσεις σας αύριο κ περιμένουμε νέα!(Δέσποινάκι πολύ όμορφο το φόρεμα!):D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εμείς σπίτι σήμερα ξεκούραση αφού έστειλα τη μικρή από το πρωί στη πεθερά μου μαζέψαμε χαλιά με τον άντρα καθαρίσαμε,φύτεψα τα 6 :shock: φυτά που είχε το πήλινο της επετείου σε γλάστρες και φτιάξαμε κάπως κ το δωμάτιο της μικρής...ένας μικρός παιδότοπος έχει γίνει...κοπιάστε!

Δηλαδη αν κουραζοσταν τι παραπανω θα ειχατε κανει? :tongue:

4Rnfp3.png

γεια σας κι απο μενα!!!!

ευχαριστω πολυ για τα καλα σας σχολια για το φορεμα

ελπιζω σαν συνολο με μαλλι παπουτσια κλπ να ειναι ομορφο και να βγουμε καλες φωτο με το αγορακι μας!!

σημερα περασαμε ομορφα στην αυλη

ο μικρουλης μου ξετρελαθηκε στην περπατουρα πηγαινε στα φυτα εκοβε τα φυλλα κ τα ετρωγε...ευτυχως ηταν ο Αγγελος 3 χρονων κ του τα εβγαζε απο το στομα!!!

αργησαμε να γυρισουμε και μεχρι να τους ετοιμασω ολους πηγε 11 το βραδυ για να ασχοληθω κ λιγο με τα νυχια μου που τα αφησα τελευταια στιγμη

μεχρι τωρα δεν ειχα αγχος για την αυριανη μερα τωρα ομως αρχιζει να μου ερχεται....

ελπιζω ολα να πανε καλα κ με το καλο να βαπτιστει το παιδακι μας!!

καλο σας βραδυ!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

1168697zgd9ijx09p.gif

Kαλημερα, καλημερα!

Κυριακη και Δεσποινα, ευχομαι ολα καλα σημερα!

Εμεις χθες δεν πηγαμε πουθενα τελικα. Ο μπαμπας ηταν πολυ κουρασμενος, γιατι με τη δουλεια και τα σεμιναρια, ειχε να μεινει σπιτι πρωι 3 εβδομαδες. Ετσι χαλαρωσαμε ως το απογευμα, και μετα πηγαμε παιδικη χαρα, και στην πλατεια οπου εχει εκδηλωσεις καθε χρονο ο δημος.

Το καλο ειναι οτι δε μας λειπει η εξοχη!

age.png age.png

καλημέρα κοριτσάκια!καλό μήνα! με το καλό κ τα βαφτίσια βατραχάκι!

χθες πήγαμε με τον μικρό στους γονείς μου, στο ασβεστοχώρι! ήταν η αδερφή μου και η ξαδερφη μου με τα παιδάκια τους(δυο κοριτσάκια 3 και 4) και περάσαμε πολύ ωραία!τους μάθαινα και καλά κρυφτό, κυνηγητό και ξεμωράθηκα!!ο γιαννάκης κολλημένος στο ποδήλατο, χαρά θεου! μακάρι να ήταν όλες οι μέρες έτσι!

HZBPp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!

κυριακουλα και δεσποινακι με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεισ απο χτεσ γυριζουμε!!!!!!!!ξεσαλωσε η αγγελικουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννουλα μια χαρα οι δουλειεσ σασ...μια μερα εχεισ ομωσ κ εσυ ελέυθερη κ αυτη την φουλαρεσ με δουλειεσ!!θα ξεθεωθηκεσ!!!!!!!!!

αχ κι εγω τα βλεπω ολα αυτα κ να δω ποτε θα τα κανω(βλ.χαλια,λουλουδια κτλ...)εφτιαξα ομωσ μαη!!!!!!!!!!!δεν ειχα πολλα λουλουδια ουτε στεφανι για να στερεωσω τα λουλουδια κ παιδευτηκα...βεβαια με βοηθησε κ η αγγελικη(οση ωρα το φτιαχνα μου μαδουσε τισ γλαστρεσ μου!!!!!:tongue::tongue::tongue:

δεσποινακι τελειο το φορεμα(κ οπωσ ειπαν κ τα κοριτσια φαινεται κ καλυτερο απο το αλλο!!!!!!!)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα, κορίτσια....!!!

Κυριακή και Δέσποινα, με το καλό να βαπτίσετε τα μωράκια σας.......!!! :)

Χθες μεταφέραμε τον Παναγιώτη στο δικό του δωμάτιο, δεν ήθελε με τίποτα να ξαπλώσει στην κούνια του, ώσπου μας πήρε 12 η ώρα και τον κοιμήσαμε στο δικό μας πρώτα. Ευτυχώς, κοιμήθηκε σερί μέχρι τις 7:30. Μου έλειψε τόσο πολύ το βράδυ, ξυπνούσα κάθε 3 και λίγο να δω, αν είναι καλά, τελικά μάλλον εγώ θα είμαι αυτή, που θα ηρεμήσει πρώτη από αυτή την αλλαγή..! ;)

Εν τω μεταξύ, του έχει κοπεί η όρεξη, με το ζόρι τρώει ακόμη και τη χορτόσουπα, που την τσάκιζε, έχει 4-5 μέρες έτσι, αλλά δε δείχνει να φταίνε τα δοντάκια του. Μήπως το καλοκαίρι πεινάνε λιγότερο, όπως εμείς...? Και κάτι άσχετο: ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΟΥΧΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ....!!! Το 90% των καλοκαιρινών είναι εγκυμοσύνης.....!! Μα, καλά, τί φορούσα πριν....?? Είχα δώσει αρκετά, αλλά φαίνεται το παράκανα, χρειάζομαι ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, ανανέωση γκαρνταρόμπας.....!!! :rolleyes:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

καλησπέρα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχουμε κορίτσια!!!!

Βατραχάκι και Αργ7 με το καλό....

χτες πήγαμε σε φίλους και ψήσαμε κάτω στο σπίτι..αυλή δεν το λες μάλλον πυλωτή αλλά περάσαμε πολύ καλά είχα και παιδική χαρά...πολύ καλά!!!

σήμερα πήγαμε για καφεδάκι και η μικρή τρελάθηκε όπως πάντα και έπεσε ξερή για ύπνο μετά το μεσημεριανό

Νadine δεν ξέρω αν πεινάνε λιγότερο αλλά και η δικιά μου δεν τρώει την ίδια ποσότητα και φρούτα 2 κουταλιές και μετά της δίνω γιαούρτι..δεν ξεγελιέται με τα χαζά που της κάνω...

πήραμε απόφαση να πάρουμε σπίτι στο χαλαρό αν βρούμε καμμιά ευκαιρία..μακάρι να φύγουμε από δω,μακριά από τα πεθερικά και όπου να είναι και ας στριμωχτούμε οικονομικά και θα δώσουμε τα αμάξια και το δικό μουκαι του άντρα μου να πάρουμε ένα άλλο μεταχειρισμένο φυσικά γιατί δεν γίνεται να τα συντηρήσουμε πλέον...με πειράζει που θα δώσω το κορσάκι μου γιατί το πλήρωσα με κόπο αλλά δεν πειράζει πρέπει να βλέπω την οικογένεια πλέον!!!τρώω παγωτάκι τώρα..μιαμ,μιαμ,φιλάκια σεόλες

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...