Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Kαλημέρα κορίτσια!!!

Κασσιανή μου πάντα πολύτιμες οι συμβουλές σου!!!:):):) Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!! Οσο για το τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, πιστεύω ότι δεν είμαστε καν στην αρχή! Δυστυχώς μας περιμένουν πολύ δύσκολες μέρες!!

Μια χαρά θα είσαι με τα ρούχα...βάλε photos να σου πούμε γνώμες!!

Ράνια να σου ζήσει ο νεοφώτιστος Σπυράκος!!!:D:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να τον χαιρεσαι το νεοφωτιστο Σπυρετο!!!:D

Δηλαδη πειραζει πολυ αμα βαλω παντελονι στη βαφτιση?

Δεν αισθανομαι καλα με τα κιλα που ειμαι να βαλω φορεμα.

Tι να πειράξει καλέ?Η αδερφή μου και στα 2 της παιδιά με παντελόνι ήταν!

Καλησπέρα...:mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κορίτσια εχθές πήγα και είδα ρουχαλάκια βαφτιστικά για τη μπέμπα. Μου άρεσαν τουλάχιστον 5! Και από τιμές μια χαρά. Θα πάω και σε κανένα άλλο ακόμα κατ/μα και μετά θα επιλέξω!

Για καλλυντικά βλέπω λέτε...Η αδυναμία μου!:mrgreen::D Έχω ότι θέλετε και ότι χρώμα θέλετε!Βάφομαι και μόνη μου μια χαρά (είναι το φετίχ μου), αλλά άλλο είναι το επαγγελματικό μακιγιαζ, ότι και να λέμε! Απλά είναι να ''πιάνει'', που λέμε, το χέρι που σε μακιγιάρει! Στο γάμο μου έκανα πολλές πρόβες σε διάφορες κοπέλες. Μόνο μια άξιζε τελικά και φυσικά αυτή προτίμησα. Έλα όμως που έφυγε για εξωτερικό και την έχασα:(

Και τώρα το ίδιο θα κάνω...έχω να δοκιμάσω!........!.....!!..:roll::confused:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Παντως εμενα φιλη μου αισθητικος εργαζομενη στα κεντρικα πολυ μεγαλης και γνωστης εταιρειας στο Λος Αντζελες, μου ελεγε οτι ναι μεν να μην ψωνιζεις καλλυντικα απο πλανοδιους, αλλα οι πανακριβες κρεμες ειναι απατη.

Εχουν ακριβως την ιδια συνθεση με τις φτηνες (τυπου λορεαλ), αλλα με ακριβοτερη συσκευασια.

Μαλιστα μου ελεγε αυτο που μου εχει πει και δερματολογος, οτι τιποτα δεν μπορει να κανει μια κρεμα που δρα επιφανειακα, εαν δεν τρεφεσαι εσωτερικα σωστα και φυσικα δεν σε βοηθανε και τα ερμα τα γονιδια.

Το ιδιο ακριβως με το μακιγιαζ.

Εχουνε δε τοσα χημικα μεσα που πλεον δεν βαζω τιποτα απο αυτα.

Μονο του Κορρε.

Δε νομιζω κι αυτες οτι ειναι εντελως αθωες, αλλα σιγουρα δεν εχουν τοσα χημικα οσα οι αλλες.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Επειδη οταν ημουν μικρη για να βγαλω εξτρα χαρτζιλικι ως φοιτητρια, εκανα φωτογραφησεις με μακιγιερ, η γνωμη μου ειναι οτι το επαγγελματικο μακιγιαζ δεν μπορεις να το κανεις μονη σου, οσο καλα και να ξερεις να βαφεσαι.

Εγω τους παρακολουθουσα τι κανανε, πιανουν και τα χερια μου, αλλα ιδιο αποτελεσμα δεν βγαινει.

Απλα η επιτυχια ειναι να σου κανουν πρωινο - φυσικο μακιγιαζ, οποτε και κλοουν να μην εισαι στις φωτογραφιες πρωι πρωι στη βαφτιση και καλη να βγεις στις φωτο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Κασσιανή έχεις πολύ ωραία ποδια μην ακούω χαζομάρες....το παντελόνι ξέχνα το!!!!;)

Ράνια πόσο σε καταλαβαίνω με τις παλιο-δηλώσεις...εγώ φέτος είχα των εργαζομένων στη δουλεια(αλλά παίρνω κωδικούς κ τις κάνω μέσω ίντερνετ....του χρόνου θα γίνει της πουτ....ας στα λογιστικά με το νέο σύστημα) και μερικών γνωστών-φίλων δεν ήμουν για πολλά πολλά φέτος(παλιότερα παθιαζόμουν να κάνω όσες περισσότερες μπορώ) και πάλι ψιλοκουρκούτιανα:tongue:

Να σας ζήσει κ ο νεοφώτιστος και να γίνει μεγάλος κ τρανός!:mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλησπέρα κορίτσια...όλα καλά εδώ και ήσυχα!!!!!!στρώσαμε τις καρέκλες στο μπαλκόνι και ΄΄ηπια καφεδάκι ενώ η μικρή έκοβε βόλτες

Άννα ήρθε το χαλάκι;με το καλό να το στρώσετε

Ράνια να σας ζήσει ο Σπύρος!!!!!!!

Κασσιανή συμφωνώ με Άννα ΟΧΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΕΧΕΙΣ ΑΨΟΓΑ ΠΟΔΙΑ!!!!!

Λιζάκι δεν σε παρεξηγώ έτσι είναι οι κουμπαριές.....αποφάσισα να τα πληρώσω εγώ...αυτά πάνε στο ίδρυμα για ηλικιωμένουςΠέμπτη θα πάμε να κλείσουμε τα βαπτιστικά γιατί μετά θα λείπω και νομίζω αργήσαμε κιόλλας,σήμερα πήραμε και τις μπομπο προσκλήσεις από το χαμόγελο δηλ. έστειλα τους γονείς μου που είναι Θεσ/νικη,ανυπομονώ να τα δω

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Σταχι ναι ήρθε το χαλάκι 2 η ώρα(μπαμ μπαμ δουλειές έτσι πρέπει);)

καλό φαίνεται αλλά περιμένω τον άντρα να το ανοίξουμε κ να το στρώσουμε...:tongue:(καλοκαιριάτικο στρώνουμε χαλιά αχ Ζωούλα τι μας κάνεις! :P)

Ράνια α έχεις και Γ κατηγορίας???? E3 ακόμα δεν τα πιάσατε????Απαπαπαπαπαπαπα και ξανα απαπαπαπα!!!!(άσε γιατί παίζει να γυρίσουμε σε Γ του φούρνου τα βιβλία και με έχει πιάσει τρόμος-ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω):rolleyes: Ευτυχώς στο λογιστικό που ήμουν είχαμε κυρίως Β αλλά 100 επιχειρἠσεις βέβαια :shock: κ μέχρι να τελειώσουμε αυτά κ των μισθωτών τις δηλώσεις ερχόταν ο επόμενος φπας!Και σου λένε μετά δουλειά γραφείου κάνεις....όλη μέρα κάθεσε....έλα μου????! :evil::mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Χριστίνα ευχαριστώ...είδα μία που μου άρεσε στις σελίδες την iglesina clinin κ αυτή η δικιά σου ωραία είναι αλλά μικρή για ταξίδι! :tongue:

Γέλαγα μόνη μου βραδιάτικο με αυτό http://www.agora.net.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=yagendoo_VaMazing_1.tpl&product_id=340&category_id=78&option=com_virtuemart&Itemid=117 αλλά ότι πρέπει είναι για τις πτώσεις ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

γεια σας κοριτσάκια! καιρό έχουμε να τα πούμε! δύσκολη περίοδος για καθηγητές!

ο μικρός μου ακόμη παίζει στο πάρκο! το πιστεύτε?και είναι με ελάχιστο ύπνο! τί θα κάνω χριστέ μου!

το σ-κο κατεβήκαμε αθήνα για την βάφτιση. ωραία, αλλά μεγάλη ταλαιπωρία! ένα τσίρκο! που να τα προλάβεις όλα σε μιαμιση μέρα! μέχρι να πάμε, φύγαμε κιόλας!

ήθελα να έρθω και στη συγκέντρωση, με το μεγάλο μωρό τον άντρα μου...........

ρε κορίτσια τώρα τελευταία το στήθος βγάζει ένα υγρό! όπως τότε που κατέβαινε το πρωτόγαλα, θυμάστε? το είπα στον γιατρό και μου είπε από άγχος.....εγώ όμως φοβήθηκα.......έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο?

το βλαστάρι μου κάνει ακροβατικά!ούτε μερέντα να έτρωγε! καλό βράδι!

HZBPp3.png

καλημερα, καλο μηνα και καλη πρωτομαγια

credouli χρονια πολλα, να τα χιλιασεις και να χαιρεσαι την οικογενεια σου

εμενα καλα πηγε χτες, αλλα κουτουλαγα απο τις 9, οποτε και επεσα. ευτυχως η μικρη λογω του παιδικου κοιμηθηκε απο τις 8. φωνη δεν εχω, λογω λαρρυγγητιδας. μια χαρα ολα. ελπιζω σημερα να παμε καμια βολτιτσα στα περιξ για κανα καφεδακι οι τρεις μας.

φιλακια πολλα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...