Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπέρα κοριτσάρες...

CREDO XPONIA ΠOΛΛA!!!!!!ΚΑΛΑ 27 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!

σήμερα έκανα τηντελευταία χοριακή..επιτέλους μηδένισε και με ήρθε ξανά περίοδος..νέος κύκλος κορίτσια οπότε σε 2 μηνάκια κάνω σαλπιγγογραφία και βλέπουμε για 2ο νινί...μέχρι τότε προσοχή....

τσατίστηκα λίγο σήμερα με την κουμπάρα,της είπα για την εκλησσία ότι την πληρώνει αυτή,με ρώτησε πόσο είναι;γιατί ένα ζευγάρι είχαν κάνει θρησκευτικό για να γίνουν νονοί δεν ήταν ούτε οι γονείς τους και τους πήραν 400 ευρώ..της λέω 200 είναι αλλά αν δεν θες να τα πληρώσεις θα την πληρώσω εγώ..άλλωστε εγώ διάλεξα την εκλησία δεν υπάρχει πρόβλημα..δεν με πειράζει αν δεν την πληρώσει αλλά ο τρόπος..να..και έτσι και γιουβέτσι και θα το συζητήσω με τον άντρα μου και θα σε πω...πες το ανοιχτά και τελείωσε..έτσι δεν είναι;μπορεί να είμαι υπερβολική αλλά εγώ τα λέω μπαμ και κάτω αυτά

..με ρώτησε για το δώρο της πόσο θα δώσεις της λέω 400..απλάκαι ξάστερα,όσο για το φορεματάκι δεν μπήκε να το δει πήρε έναν κατάλογο από κάπου με mini raxevsky και με είπε είδα και σε εκείνο το μαγαζί πολύ ωραία φορεματάκια..λέω οκ..πάμε να τα δούμε...πολύ κομπιασμένη είναι και δεν ξέρω γιατί οι τιμές δεν ξεφεύγουν..τέσπα δεν θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας αλλά πάντα με τα κουμπαριά χάλια τα πάω...αυτοί που παντρέψαμε ακόμη το δώρο το στέλνουν....σας ζάλισα αλλάπρέπει να τα πω κάπου!!!ουφ!

Μπιζελάκι η τύχη σου χαμογέλασε...

Pola είναι λίγο σπαστικό να είσαι περιρισμένος στην ώρα νομίζω...πότε οι εξετάσεις σας;

Άννα το χαλάκι πολύ όμορφο..πιο μέγεθος πήρες;η τιμή καλή!!!

από καλλυντικά παίρνω και βάφομαι πάντα!!!!κρέμα βάζω μια ενυδατική 24h του κορρέ με μέλι θυμαρίσιο..πολύ καλή και αντιηλιακή το καλοκαίρι γιατί κάνω πανάδες

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρααααα!!!

Δεν είχα ύπνο και είπα να σηκωθώ...ε, ας ξυπνήσω και εγώ μια μέρα νωρίς!!!

Tωρα λυθηκε το μυστηριο! Εμενα με προστατευουν τα γονιδια απο τις ρυτιδες, εσενα ο υπνος!!!;)

age.png age.png

ns MS]Tωρα λυθηκε το μυστηριο! Εμενα με προστατευουν τα γονιδια απο τις ρυτιδες, εσενα ο υπνος!!!;)

[/font]

Eτσι νομίζω κι' εγώ...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Παντως, βλέπω ότι οι ρυτίδες όσο πανε και βαθαίνουν...:twisted::twisted:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλησπερουδια!!

τι κανετε μανουλες???

βλεπω οι προετοιμασιες για τις βαπτισεις... καλα κρατουν!!!

χαιρομαι παντως, που περασε η δικη μας βαφτιση και γαμος βεβαιως βεβαιως...:D

Αννα... ωραια χαλακια εχει σ΄αυτο το site, θα ριξω και εγω αργοτερα μια ματια...

Σταχι... αρκετες φορες με τις κουμπαριες, προκυπτει το ενα ή το αλλο θεμα και επισης αρκετες φορες προκυπτουν παρεξηγησεις και παραπονα και απο τις δυο πλευρες...

αλλα (μη με παρεξηγησεις) αυτο με την εκκλησια και την... "ταριφα" των 200 Ευρω μου φαινεται ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!

Δεν ειναι καθολου μικρο το ποσο! Αλλο να εχουν καποιοι ευχαριστηση να δωσουν τοσα στην εκκλησια, και αλλο να σου τα ζητανε...

Απ΄οτι ξερω, σε ολες τις εκκλησιες πλεον δινουν οι κουμπαροι ή νονοι, οτι εχουν ευχαριστηση!!

Για ψαξτο λιγο :)

Μπιζελακι... αντε! σου ΄φεξε παλι!!!

Εισαι που εισαι κουκλα... τωρα με επαγγελματια μακιγιερ θα εισαι εκθαμβωτικη!! ;)

Οσο για καλλυντικα που λεγατε...

Τι ειναι αυτα? Τρωγονται?? :tongue: Εδω και εναμιση χρονο, αντε να εχω μακιγιαριστει 4-5 φορες και πολλες λεω!

Μονο μια κρεμα προσωπου χρησιμοποιω (απο το φαρμακειο) και οφειλω να ομολογησω πως και αυτη καποιες μερες την ξεχναω...:rolleyes:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσακια!!!Μπηκα λιγο σκαστα γιατι απο αυριο με βλεπω να τρεχω σαν τον Βεγγο!Βατραχακι και ο δικος μου ο αντρας ενα πουκαμισο θελει και μια γραβατα αλλα ακομα δεν λεει να κατεβει να δει τπτ...και ειναι και 50 μ. το μαγαζι απο το σπιτι ..τι να πω..αντρες!:mad:

Σημερα ηρθε και μια κοπελα να βοηθησει στις δουλειες !Τι να βοηθησει δηλαδη, ολα μονη της τα εκανε!Εγω ειχα την κοκο ολη μερα αγκαλια σημερα!Δεν ξερω τι την εχει πιασει!Μηπως καταλαβε τι την περιμενει;:confused:

Credoδεν ξερω αν θα προλαβω αυριο γι αυτο σου γραφω απο σημερα τα χρονια πολλα και καλα!Αυριο εχει και το μωρο μου γενεθλια!Εγινε 35 ...παει γερασε κι αυτος:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ευχομαι σε ολες καλο τριημερο και οποιος αποφασισει να ερθει Αργος να ρωτησει που ειναι η μεταμορφωση σωτηρος και περιμενω!:-Dφιλακια ...θα επανελθω με φωτο....Μπορει και πριν τη βαπτιση!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

αααααχχχχχ, κοριτσιαααααααα, ποιος γυρναει αυριο δουλειαααααααααα? Μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα σημερα. Ειμαι και αδιαθετη πρωτη μερα, αστα να πανε. Τις μαυρες μου εχω γαμωτο.

4Rnfp3.png

αααααχχχχχ, κοριτσιαααααααα, ποιος γυρναει αυριο δουλειαααααααααα? Μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα σημερα. Ειμαι και αδιαθετη πρωτη μερα, αστα να πανε. Τις μαυρες μου εχω γαμωτο.

Aχ βρε κοριτσάκι πόσο σε καταλαβαίνω!!!! Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω...Καλή αρχή και καλό κουράγιο!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!

σμουτσ καλη αρχη!!!!!!!!!!ευχομαι να πανε ολα καλα...λογικα οι πρωτεσ μερεσ θα ειναι λιγο δυσκολεσ..

μαντινοπακι κανενα νεο?ευχομαι να υπαρχει καλυτερεψη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κυριακουλα να χαιρεσαι τον αντρα σου!πολυχρονοσ!!!!με το καλο και η βαπτιση τησ κυριασ κοκοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!περιμενουμε φωτο!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

1525320xvu02o1h7o.gif

Eτσι νομίζω κι' εγώ...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Παντως, βλέπω ότι οι ρυτίδες όσο πανε και βαθαίνουν...:twisted::twisted:

Ποιες ρυτιδες καλε?:confused:

Αυριο εχει και το μωρο μου γενεθλια!Εγινε 35 ...παει γερασε κι αυτος:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Να τον χαιρεσαι Κυριακη! Πολυχρονος και καλοχρονος!:D

Καλη δυναμη...

Καλημερα σας!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κυριακή να χαίρεσε τον άντρα σου,χιλιόχρονος και γερός!:D

Στάχι το 1,60Χ2,30 πήρα για να δούμε θα έρθει σήμερα περιμένω....:mrgreen:

Σμουτς καλή αρχή :roll:

Αχ επιτέλους Παρασκευή έχω βέβαια τόσες δουλειές το σουκού αλλά όσο να ναι ξεκουράζομαι κ λίγο! :tongue:

Δεν μου ειπατε που θα βρω ωραία τσάντα αλλαγής???Λήτω?Mothercare??? θέλω μεγαλούτσικη να ναι...είδα ωραίες στον γούγλη αλλά δεν νομίζω να προλαβαίνω να τη παραγγείλω απο εξωτερικό...:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εγώ βάφομαι σχετικά καλά μόνη μου για να πάω για έναν καφέ....αλλά δεν έχω στάνταρ απόδοση κ μερικές φορές σε φωτογραφίες βγαίνω πολύ χαλια....δεν θα το ρίσκαρα σε φωτογραφίσεις όπως γαμου-βάπτισης που μένουν για μια ζωή να βαφτώ μόνη μου κ να μην είναι καλό το αποτέλεσμα!;)

Ακριβως τα ιδια κι εγω.

Ενω ξερω να βαφομαι πολυ καλα μονη μου,. φοβαμαι να το ρισκαρω και να βγουνε οι φωτογραφιες μαπα.

Βλέπετε σε αυτη τη βαφτιση ελπιζω να βγαλουμε μερικες καλες οικογενειακες φωτογραφιες να τις εχουμε.

Credo χρόνια πολλά και καλά!!

Πήγαμε το απόγευμα να δούμε το jockeys country club (με τρώει ο π@#%ς μου να κάνω κάτι μετά τη βάπτιση, δεν κοιτάω τα χάλια μας :rolleyes::rolleyes:). Είναι ακριβώς όπως το θέλω...ωραίος χώρος, όχι πολύ επίσημος, με μενού barbeque που θα ψήνεται εκείνη την ώρα στον κήπο, βόλτα με πόνυ για τα παιδάκια και γενικά χαλαρή μεσημεριανή κατάσταση. ΟΜΩΣ, με προβληματίζει κάτι σοβαρό και θέλω τη γνώμη σας....Μας δίνουν το χώρο μόνο μέχρι τις 5.30...μου φαίνεται πολύ στριμωγμένο, λαμβάνοντας υπόψιν ότι η βάπτιση είναι 12.30 στην αγία φιλοθέη (να πω του παπά να βιαστεί λίγο????? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Βέβαια, από την άλλη δεν θα έχουμε χορούς και πανηγύρια, σαν παιδικό πάρτυ θα είναι με φαγητό...Τί να κάνω????????????????????

Αυτο το αγχος το ειχα κι εγω στο γαμο μου που μας ειχαν βαλει ωραριο και τελικα διαπιστωσα οτι ηταν ανευ αντικειμενου.

Ειδικα στην αθηνα τα καλεσματα ειναι κουραστικα για τον κοσμο, αφου καποιος για να ειναι στη βαφτιση σου στι 12 πχ αρχιζει και ετοιμαζεται απο τις 9 το πρωι. Οποτε μαλλον κατα τις 5 δε θα εχει μεινει καλεσμενος στο παρτυ.

Ασε που λενε 5.30 για να φυγεις 6.

yey2p2.png BN4cp2.png

Προσπαθω να βαλω φωτο με τα υποψηφια ντυσιματα να μου πειτε κι εσεις τη γνωμη σας.

Εχω βεβαια απογοητευτει γιατι συνεχιζω να ειμαι 72 κιλα και κανενα ρουχο δεν μου αρεσει πανω μου.

Μακαρι να μπορουσα να φορεσω παντελονι, αλλα νομιζω απαγορευεται.

Θα ρωτησω την εκκλησια, γιατι δε μου αρεσω καθολου με τις γαμπες εξω.

Πηγα χτες κομμωτηριο και μου φαινεται με παρακουρεψε τελικα.

Εχω απογοητευτει με ολα οσα διαβαζω στις εφημεριδες και ανησυχω παρα πολυ πια για το τι μας περιμενει.

Ο μικρος τις τελευταιες 3 μερες κλαιει πολυ που τον βαζω στο σχολικο.

Αυτο βεβαια ειναι μια λογικη αντιδραση ακομα κι αν ηταν 4 χρονων, αλλα δεν παυει να με λυπει το γεγονος.

Πωλινα μην ανησυχεις παντως. Και δυσανεξια να εχει, υπαρχουν νεες μεθοδοι οπου με ηπιους τροπους εισαγουν ξανα τη γλουτενη στο διαιτολογιο του παιδιου, ωστε να μην στερειται τιποτα.

Αν χρειαστει, θα τα ψαξουμε:D

yey2p2.png BN4cp2.png

Κορίτσια καλημέρα,

Σας έχω χάσει εντελώς γιατί στην δουλεία δεν παίρνουμε ανάσα καθόλου!! Άντε να φτάσει 10 Μαΐου να χαλαρώσουμε λιγάκι!!

Δεν έχω διαβάσει να νέα σας καθόλου εδώ και ένα μήνα περίπου και θέλω όλα να είναι καλά και το εύχομαι μέσα από την καρδία μου.

Βαπτιστήκαμε κιόλας αυτήν την Κυριακή (25/04/2010 ) το όνομα μας Σπύρος κα όλα καλά δόξα το Θεό. (μέσα στην τρέλα την δουλείας είχα και την τρέλα την βάπτισης)!!

Όταν βγουν και οι φωτογραφίες θα τις βάλω στο fb για να μας καμαρώσετε.

Μου έχετε λείψει πάααρα πολύ αλλά σε λίγο θα σας ξαναβρώ για να πάμε και για κανένα καφεδάκι με ή χωρίς τα τέκνα μας!!

Φιλιά πολλά,

Κας μου πραγματικά σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρων σου.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...