Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν είναι λίγο ξεφτίλα???:mrgreen:

καλησπέρααααα!!!Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!Ανέβασε η Κυριακούλα μερικές φώτο στο φατσό μιας και οι δικές μας δεν είναι έτοιμες!!!!

Πωλινάκι είμαι της άποψης πως αν κάνεις κάποια έξοδα πρέπει να ευχαριστηθείς την βάπτιση του παιδιού σου κι όχι να αγχώνεσαι για το οτι πρέπει να είναι μέχρι τις 17 30!!Εγώ αν έκανα κάτι μάλλον θα πήγαινα κάπου αλλού!!:rolleyes:

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

2178319kmxq1ykjb8.gif

Kαι μοιάζεις και 10 χρόνια νεότερη!!!!

Aυτο που εχω συνειδητοποιησει πλεον Πολινακι, ειναι οτι τον βασικο ρολο παιζουν τα γονιδια, και οχι τα καλλυντικα, οσο ακριβα και να ειναι. Οπως και στις εγκυμοσυνες, δεν εβαλα ποτε κρεμα στην κοιλια, και δεν εχω ουτε μια ραγαδα.

Για μακιγιαζ, ουτε εγω δινω πολλα λεφτα. Ρωταω την κοπελα του κουμπαρου, και μου λεει τα προιοντα που ειναι καλα αλλα οχι πολυ ακριβα, εφοσον δεν κανω καθημερινη χρηση.

αυριο εχω γενεθλια!!!!!!! γινομαι 27!:D

Χρονια Πολλα και καλα κοριτσακι! Κυριολεκτικα κοριτσακι!:D

Κορίτσια, αυτό το λάδι καλέντουλας πού το αγοράζετε, στα φαρμακεία; Χύμα είναι; Αντικαθιστά την ενυδατική, δηλαδή....?? Για διαφωτίστε...!

Απο το φαρμακειο την παιρνω. Τη χρησιμοποιω για τους ερεθισμους του δερματος.

Πήγαμε το απόγευμα να δούμε το jockeys country club (με τρώει ο π@#%ς μου να κάνω κάτι μετά τη βάπτιση, δεν κοιτάω τα χάλια μας :rolleyes::rolleyes:). Είναι ακριβώς όπως το θέλω...ωραίος χώρος, όχι πολύ επίσημος, με μενού barbeque που θα ψήνεται εκείνη την ώρα στον κήπο, βόλτα με πόνυ για τα παιδάκια και γενικά χαλαρή μεσημεριανή κατάσταση. ΟΜΩΣ, με προβληματίζει κάτι σοβαρό και θέλω τη γνώμη σας....Μας δίνουν το χώρο μόνο μέχρι τις 5.30...μου φαίνεται πολύ στριμωγμένο, λαμβάνοντας υπόψιν ότι η βάπτιση είναι 12.30 στην αγία φιλοθέη (να πω του παπά να βιαστεί λίγο????? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Βέβαια, από την άλλη δεν θα έχουμε χορούς και πανηγύρια, σαν παιδικό πάρτυ θα είναι με φαγητό...Τί να κάνω????????????????????

Εγω θα ημουν με το αγχος παντως, και με το ρολοι στο χερι!

Αχ είναι τέλεια:):):):) Το φουστανάκι είναι άσπρο σατέν με μωβ και βεραμάν λεπτομέρειες, ίσια γραμμή πολύ απλό και τα παπούτσια είναι μπαλαρινάκια άσπρα με δύο στρασάκι και κορδέλες που δένουν στη γάμπα μωβ και λιλά σαν του φουστνανιού. Και δε θα βάλουμε καπέλο αλλά στεφανάκι μόνο!!!!!!! Ανυπομονώ να τα πάρω να σας βάλω φωτογραφίες!!!!!!!!!
Τέλεια φαίνονται!!! Μπράβο κοριτσάκι!! Και εμείς στεφανάκι θα βάλουμε...είναι το μόνο που ξέρω!!!

Πολυ ομορφα ακουγονται Μαριαλενα! Κι εμεις στεφανακι ειχαμε, αλλα εκανα βλακεια και δεν το δοκιμασα στο κεφαλακι της, και της ηταν μεγαλο!:rolleyes:

Καλημερα σας!

age.png age.png

Κορίτσια, αυτό το λάδι καλέντουλας πού το αγοράζετε, στα φαρμακεία; Χύμα είναι; Αντικαθιστά την ενυδατική, δηλαδή....?? Για διαφωτίστε...!

Credoulini, να τα 1000άσεις..!![/QUOT

ναι,στο φαρμακειο.ειναι της απιβιτα,σ'ενα μικρο μπουκαλακι.η τιμη ειναι 8.90

ευχαριστω για τις ευχες σας κοριτσια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο αντρουλης μου μου χαρισε ψηφιακο στυλο!ειμαι κατενθουσιασμενη!!!

η κορη μου με ξυπνησε στις 6.30.τωρα παιζουμε!

Διαφημίσεις

credo χρονια πολλα να τα εκατοστησεις κ οτι επιθυμεις!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια!!

τι κανετε?

εμεις τρεχουμε για τις τελευταιες λεπτομερειες τις βαπτισης

εχω βαρεθει να βγαινω στην αγορα

και σημερα παλι θα βγουμε για παπουτσακια του μικρου

λεω να παρω κανονικα κ οχι αγκαλιας

ο αντρας μου ακομη να αποφασισει τι θα βαλει......:roll::roll::roll:

αυριο που ειναι τελευταια μερα θα με τρεχει το ξερω...

ο μικρουλης μου εβγαλε κι αλλο δοντακι αυτο διπλα στον "σκυλοδοντο"

και τωρα ειναι ετοιμο να σκασει και απο την αλλη πλευρα

λιγο αναποδα δεν τα βγαζει?

θα σας βαλω φωτο στο φεις κ το δευτερο φορεμα που πηρα να μου πειτε την γνωμη σας!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Kαλημέρααααα!!!

Δεν είχα ύπνο και είπα να σηκωθώ...ε, ας ξυπνήσω και εγώ μια μέρα νωρίς!!!

Μαριάννα μου έτσι όπως τα λες είναι...όσο για τις ραγάδες, βάλεις δε βάλεις κρέμα, εάν είναι να εμφανιστούν, θα εμφανιστούν.

Εχω καταγχωθεί με το θέμα του μετά της βάπτισης και με πιέζει απίστευτα και ο χρόνος..μη σας πρήζω άλλο, σήμερα αύριο θα αποφασίσω...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημερα gilrs

Credo Μου να τα εκατοστησεις

για τα καλυντικα εγω τωρα τελευταια χρησιμοποιω τα καλλυντικα που βγαζει ο ομιλος μας και ειμαι πολυ ευχαριστημενη και τα παιρνω σε τιμες σχεδον τσαμπα

εδινα ενα σκασμο λεφτα για πιο ακριβα καλλυντικα και θα συμφωνησω με τη συμπεθερα ειναι θεμα δερματος , ειμαστε 3 αδελφες και εγω η πιο μεγαλη και η μοναδικη που δεν εκανε ραγαδες στην εγκυμοσυνη και ας βαριομουν να βαλω κρεμα στη κοιλια , οι αδελφες μου εβαζαν τις πιο ακριβες κρεμες και οι κοιλιες τους γεμισαν ραγαδες

Το μυστικο για εμενα ειναι ενυδατωση εσωτερικη και εξωτερικη

εγω τελικα μπομπο θα κλεισω απο ναρλη ειδα τους νεους καταλογους και εφερε καταπληκτικα πραγματα απο παρισση και περιμενω να αναρτησει τις τιμες , μου ειπε σε 10 ημερες θα εχουν ολοκληρωθει

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα κορίτσια.

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρούλα, χαδιάρης και επίμονος:rolleyes:, όταν θέλει κάτι πρέπει να το κάνει:tongue:

Εγώ δεν βάφομαι σχεδόν ποτέ και αγοράζω τεράστιες ποσότητες καλλυντικών συγκεκριμένης πανάκριβης εταιρείας:tongue:. Για την βάπτιση έχω κανονίσει να με βάψει η αισθητικός της μάρκας αυτής η οποία με είχε βάψει και στον γάμο...είχε κάνει θαύματα:tongue: Όσον αφορά την γήρανση του δέρματος πιστεύω ότι σημαντικό ρόλο παίζει εκτός από τα γονίδια και το κάπνισμα...και εγώ δυστυχώς καπνίζω σαν αράπης:tongue: Στην κοιλιά δεν έκανα ραγάδες αν και έβαλα μόνο 2 φορές κρέμα:rolleyes:

Η κατάσταση του ξαδελφού μου είναι ακόμα πολύ σοβαρή αλλά έδειξε λίγα σημάδια βελτίωσης...έχω μπλοκάρει και τις διαδικασίες της βάπτισης...δεν ξέρω τι να κάνω...η μαμά μου προτείνει να την αναβάλω, αλλά για πόσο? ο πιτσιποπάκος χρονίζει:rolleyes: και έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δεν ξέρω τι μου ξημερώνει...ως ώρας δεν έχω ακυρώσει το κτήμα...μακάρι να πάνε όλα καλά και ας την ακυρώσω. Στο μεταξύ την Κυριακή άλλος ξάδελφός μας έχει βάπτιση και αυτός είναι σε πολύ δύσκολη θέση επίσης.

Credo χιλιόχρονη κοριτσάκι:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα τσούπρες! :tongue:

Credo μου πολύχρονη και γερή να σαι!!!

Πολίνα εμείς έχουμε σταθερή πτωτική τάση του βάρους και από ότι μου είπε η γιατρός δεν είναι κάτι παράξενο αλλά συμβαίνει συχνά...η 'βουτιές' στις καμπύλες είναι αυτό που θέλει εξερεύνηση....όπως κ ναι χει εσύ κάνε τις εξετάσεις για να ησυχάσεις αν κ μια χαρά φαίνεται η ομορφιά σου από τις φωτό! ;) Οσο για το χώρο για τη βάπτιση εγώ δεν θα τον έκλεισα εμ θα δώσεις κ γω δεν ξέρω πόσα λεφτά εμ θα σου βάλουν κ χρονικό όριο?????Ελεος δηλαδή!

Για πείτε από που θα πάρω μεγάλη κ ωραία ισοθερμική τσάντα για το ταξίδι μας????:mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!

κρεντουλινι πολυχρονη!!!!παντα ευτυχισμενη ,υγιεστατη και χαρουμενη!!!!να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια παω για καφε!!!!με την αγγελικη μαζι κ κατι φιλεσ μου....(παει καιροσ απο τοτε που πηγα καφε με φιλεσ!!!!).αλλα να μην σχολιασω οτι για αυτον τον καφε τησ 1 ωρασ ειχα αγχοσ απο χτεσ....να μαγειρεψω ,να ετοιμασω τησ μικρησ φαγητο ,τωρα θα ξυπνησει σε λιγο να φαμε φρουτο κ αυγο ,να τραβαμε ολα τα συμπραγαλα μασ (καροτσια κτλ..)...αυτα!!!!

θυμαμαι πριν κατι χρονια που οτι ωρα κανονιζαμε ,ημασταν κ ετοιμοι!!!!!!...τωρα ομωσ ειναι πολυ πιο ωραια κ ασ εχει ολη αυτην την διαδικασια..ε?

με επιασε η φλυαρια...παω!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Με πήραν από το flycarpet, εκδήλωσα ενδιαφέρον γι'αυτό το σχέδιο http://www.flycarpet.gr/product.php?pid=2604 κ αύριο έρχετε με acs χρέωσης δικής τους! :shock: Τόσο γρήγορη εξυπηρέτηση δεν έχω ξανασυνατήσει! :mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Με πήραν από το flycarpet, εκδήλωσα ενδιαφέρον γι'αυτό το σχέδιο http://www.flycarpet.gr/product.php?pid=2604 κ αύριο έρχετε με acs χρέωσης δικής τους! :shock: Τόσο γρήγορη εξυπηρέτηση δεν έχω ξανασυνατήσει! :mrgreen:

Αχ, ωραία Αννα!! Και εγώ θέλω να παραγγείλω, αλλά έχουμε άλλα έξοδα τώρα!!:mrgreen::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπέρα....

Λοιπόν,πείτε με κωλοφαρδή,πείτε με τυχερή,πείτε με ότι θέλετε....κέρδισα από το Parents (το περιοδικό) δωρεάν μακιγιάζ για την ημέρα της βάπτισης από επαγγελματία make-up artist μιας γνωστής εταιρείας (της οποίας καλλυντικά χρησιμοποιώ εδώ και 10 χρόνια)!!!!Απίστευτο??10 θα κέρδιζαν κι έτυχα κι εγώ μέσα!!

Πάντως,εγώ βάφομαι πολύ καλά και μόνη μου απλά στις φωτογραφίες φαίνεται διαφορετικό το μακιγιάζ απ'ότι με γυμνό μάτι...

credo,χρόνια πολλά και καλά!!!Χιλιόχρονη!!!

Αννούλα,καλορίζικο το χαλί σας..είναι πολύ όμορφο!!!!Το έψαχνα κι εγώ αλλά όταν πήγα δεν το είχαν...είσαι τυχερή....

Πόλα,ελπίζω να έχετε καλά απότελέσματα στις εξετάσεις και να μην έχει τίποτα η μικρή...

Λοιπόν..αυτά από'μας..σας χαιρετώ...τα λέμε αργότερα!!!Φιλιά!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...