Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Και δε λες τίποτα, εεεεεεε????????????????:mrgreen::mrgreen:
Δεν έδωσα το λινκ μαρή; Κάνε κι εσύ αίτηση για Μαρούσι. Ακόμα δεν με έχουν καλέσει πάντως.
Χριστίνα κ η δικιά μου τρώει κρέμα αμα της δώσω για βραδυνό αλλά η παιδίατρος δεν το επιτρέπει θέλει γάλα κ ας πίνει 100-150ml μόνο!:roll: Αν όμως έχεις δοκιμάσει κ του έχεις κάνει κρέμα με το γάλα κ την έφαγε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα....εγώ πάντως 3 φορές την δοκίμασα με γάλα αντί νερό κ τις 3 έκανε εμετό!:rolleyes:

Ψήνεται η irene ε????Για να δούμε τι θα σου πουν εσένα τι μέρες κ ώρες κ να την ψήσω αν είναι!:tongue:

Να σου πω την αλήθεια στον γιατρό ακόμα δεν το είπα. Θα κάνω τεστ σήμερα με γάλα και θα σας πω (μέχρι τώρα νερό έβαζα η χαζή). Όσο για το σεμινάριο, σε μια μέρα πιστεύω θα είναι, αφού είναι μόνο 3 ώρες. Μπορείς να ζητήσεις πάντως πρωί ή απόγευμα.
Αχ Αυστραλία έχω κ εκεί πολύ σόι με πολύ καλές επιχειρήσεις και βίλες με πισίνες ;) Αλλάααα πολύ μακρυα ρε παιδί μου...ενώ η Γερμανία είναι δίπλα κ κάτι να γίνει παίρνεις αεροπλάνο κ έρχεσε Ελλάδα....;) Εχω κ έναν φόβο εγώ μην πάθουν κάτι οι γονείς μου κ είμαι μακρυά...πρώτα είχαν αυτοί την αγωνία για μένα τώρα έχω εγώ γιἀυτούς!:rolleyes:
Κι εγώ αυτό τον φόβο έχω, έχουμε και προηγούμενα οπότε δεν τολμώ να το σκεφτώ.
η άλλη λύση βέβαια είναι και η Αγγλία (λόγω γλώσσας), αλλά και εκεί δεν είναι πολύ καλά τα πράγματα...
Μιζέρια κι εκεί, θα ζούμε για να δουλεύουμε και να μένουμε σ'ένα στριμόκωλο διαμέρισμα και η διασκέδασή μας θα είναι το big brother...

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eνδιαφερον ακουγεται αυτο το σεμιναριο, αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι υποχρεωτικο να αγορασεις τα προιοντα τους, αλλιως ποιο το νοημα του δωρεαν... Εγω ετσι κι αλλιως, βαφομαι μονο οταν βγαινω. Δε χρησιμοποιω ουτε κρεμες ουτε τιποτα, οποτε χασιμο χρονου θα ειναι, και χρηματων φυσικα. Τουλαχιστον μια φορα στα 5 χρονια που ψωνιζω καλλυντικα, θελω να ειναι καλα.

age.png age.png

Mια φορά στα πέντε χρόνια έχουν και μια λήξη ρε κοπελιά. Εγώ προτιμώ πιο φτηνά (δοκίμασα και τα ακριβότερα, διαφορά δεν είδα, μην πω ότι προτιμώ κάποια φτηνά από τα ακριβά) και πιο συχνά. Κι αν δεν μου αρέσει τελικά κάτι δεν θα έχω δώσει ένα σκασμό λεφτά.

Κι επίσης στο σάιτ δεν αναφέρει κάτι, οπότε δεν μπορούν ντε και σώνει να μου πουλήσουν. Κι αν προσπαθήσουν να με υποχρεώσουν στο τέλος να αγοράσω χωρίς να με έχουν ενημερώσει, μη σου πω τι θα πάρουν γιατί είμαι και κιουρία :cool:

Επίσης έχει και στη Γλυφάδα (τώρα το είδα).

WN6Op3.png

Καλησπέρα κορίτσια

είχα καιρό να μπω γυρίζω απο την δουλεια και δεν προλαβαινω και πολλα πράματα , μαγειρευω για την επομένη αρχισα και γενική στο σπίτι καθε μερα είμαι ψοφια το βραδύ αλλα αφιερώνω και χρόνο στον μικρό για παιχνίδι αλλα ξεκουράζομαι οταν τον βλεπω να χαιρετε και να κάνει διαφορα καινουρια πραματάκια ,θελει συνεχεια να είναι ορθιος να τον πιανουμε και να περπατάει λεει κατι αναμεσα σε μαμα και μαμ και μπαμπα εδω και καιρό έχει δυο μέρες που είναι λίγο ανύσηχος στον υπνο του και σκέφτομαι μηπως ζεστένετε ιδρώνει πολυ εύκολα το κεφαλι του ειναι συχνα ιδρωμενο είναι φυσιολογικό?

για τα χαλιά που αναφέρατε οταν τελειωσω τις δουλειες θα στρωσω τα καλοκαιρινα μου που είναι ψιλα κατι σαν ψαθα δεν μου αρέσει το σπίτι γυμνό.

ευχομαι καλό απόγευμα σε όλες σας

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Eνδιαφερον ακουγεται αυτο το σεμιναριο, αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι υποχρεωτικο να αγορασεις τα προιοντα τους, αλλιως ποιο το νοημα του δωρεαν... Εγω ετσι κι αλλιως, βαφομαι μονο οταν βγαινω. Δε χρησιμοποιω ουτε κρεμες ουτε τιποτα, οποτε χασιμο χρονου θα ειναι, και χρηματων φυσικα. Τουλαχιστον μια φορα στα 5 χρονια που ψωνιζω καλλυντικα, θελω να ειναι καλα.

Kαι μοιάζεις και 10 χρόνια νεότερη!!!!

Πάντως και εγώ τα 5 τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ μια ενυδατική. Εχω πάρει και για τα μάτια, αλλά βαριέμαι να βάζω...εχω βολευτεί μια μάρκα (όχι ιδιαίτερα ακριβή - ιδίως από το εξωτερικό) και δεν την αλλάζω.

Αννα μου η Κάρολ είναι 73 εκατοστά (ακριβώς στη μεσαία καμπύλη) και 7.750 (ανάμεσα σε 2η και 3η καμπύλη). Αλλά αυτό που ανησυχεί την παιδίατρο περισσότερο είναι η πτωτική τάση του βάρους της και όχι το βάρος καθαυτό. Μου είπε ότι πολλές φορές αυτό παρουσιάζεται με την εισαγωγή ζυμαρικών, εάν το μωρό είναι αλλεργικό στη γλουτένη. Κατά τ΄άλλα, μας είπε να φοράμε αντηλιακό, να πλένουμε τα δόντια μας και να της πάρω κανονικά παπούτσια για να περπατάει (μόνο αν την κρατάμε, αλλα στέκεται και μόνη της για λίγο)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια

είχα καιρό να μπω γυρίζω απο την δουλεια και δεν προλαβαινω και πολλα πράματα , μαγειρευω για την επομένη αρχισα και γενική στο σπίτι καθε μερα είμαι ψοφια το βραδύ αλλα αφιερώνω και χρόνο στον μικρό για παιχνίδι αλλα ξεκουράζομαι οταν τον βλεπω να χαιρετε και να κάνει διαφορα καινουρια πραματάκια ,θελει συνεχεια να είναι ορθιος να τον πιανουμε και να περπατάει λεει κατι αναμεσα σε μαμα και μαμ και μπαμπα εδω και καιρό έχει δυο μέρες που είναι λίγο ανύσηχος στον υπνο του και σκέφτομαι μηπως ζεστένετε ιδρώνει πολυ εύκολα το κεφαλι του ειναι συχνα ιδρωμενο είναι φυσιολογικό?

για τα χαλιά που αναφέρατε οταν τελειωσω τις δουλειες θα στρωσω τα καλοκαιρινα μου που είναι ψιλα κατι σαν ψαθα δεν μου αρέσει το σπίτι γυμνό.

ευχομαι καλό απόγευμα σε όλες σας

ιουλια και η μικρη μου ιδρωνε αυτες τις μερες.μαλλον ζεσταινοταν οποτε αλλαξα κουβερτα.

εγω εδω και καιρο καθαριζω το προσωπο μου με λαδακι καλλεντουλας και δεν βαζω καμια κρεμα.το προσωπο ειναι πεντακαθαρο,πριν ειχα σπυρακια!

οταν βγαινω βαζω μολυβι και μασκαρα.μεικ απ δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε.παντως θα ηθελα μια περιποιηση καλη!

αυριο εχω γενεθλια!!!!!!! γινομαι 27!:D

πολλα, η δικια μου ειναι 71 εκ. και 8.150. τον προηγουμενο μηνα ειχε χασει 200 γρ.ισως οφειλεται στη δυσανεξια που λες,αφου και η μικρη μου εχει αλλεργια στο αγγελαδινο.

έχει δυο μέρες που είναι λίγο ανύσηχος στον υπνο του και σκέφτομαι μηπως ζεστένετε ιδρώνει πολυ εύκολα το κεφαλι του ειναι συχνα ιδρωμενο είναι φυσιολογικό?
Κι εμένα όταν έχει ανησυχία κοιτάω αν είναι ιδρωμένος και του αλλάζω σκέπασμα ή πυζάμες με πιο ελαφριές.
αυριο εχω γενεθλια!!!!!!! γινομαι 27!:D
Πιτσιρικάκι! Χρόνια πολλά γι'αύριο λοιπόν, ότι ποθείς να το συναντήσεις :mrgreen:

WN6Op3.png

Κορίτσια, αυτό το λάδι καλέντουλας πού το αγοράζετε, στα φαρμακεία; Χύμα είναι; Αντικαθιστά την ενυδατική, δηλαδή....?? Για διαφωτίστε...!

Credoulini, να τα 1000άσεις..!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Credo χρόνια πολλά και καλά!!

Πήγαμε το απόγευμα να δούμε το jockeys country club (με τρώει ο π@#%ς μου να κάνω κάτι μετά τη βάπτιση, δεν κοιτάω τα χάλια μας :rolleyes::rolleyes:). Είναι ακριβώς όπως το θέλω...ωραίος χώρος, όχι πολύ επίσημος, με μενού barbeque που θα ψήνεται εκείνη την ώρα στον κήπο, βόλτα με πόνυ για τα παιδάκια και γενικά χαλαρή μεσημεριανή κατάσταση. ΟΜΩΣ, με προβληματίζει κάτι σοβαρό και θέλω τη γνώμη σας....Μας δίνουν το χώρο μόνο μέχρι τις 5.30...μου φαίνεται πολύ στριμωγμένο, λαμβάνοντας υπόψιν ότι η βάπτιση είναι 12.30 στην αγία φιλοθέη (να πω του παπά να βιαστεί λίγο????? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Βέβαια, από την άλλη δεν θα έχουμε χορούς και πανηγύρια, σαν παιδικό πάρτυ θα είναι με φαγητό...Τί να κάνω????????????????????

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Credo χρόνια πολλά και καλά!!

Πήγαμε το απόγευμα να δούμε το jockeys country club (με τρώει ο π@#%ς μου να κάνω κάτι μετά τη βάπτιση, δεν κοιτάω τα χάλια μας :rolleyes::rolleyes:). Είναι ακριβώς όπως το θέλω...ωραίος χώρος, όχι πολύ επίσημος, με μενού barbeque που θα ψήνεται εκείνη την ώρα στον κήπο, βόλτα με πόνυ για τα παιδάκια και γενικά χαλαρή μεσημεριανή κατάσταση. ΟΜΩΣ, με προβληματίζει κάτι σοβαρό και θέλω τη γνώμη σας....Μας δίνουν το χώρο μόνο μέχρι τις 5.30...μου φαίνεται πολύ στριμωγμένο, λαμβάνοντας υπόψιν ότι η βάπτιση είναι 12.30 στην αγία φιλοθέη (να πω του παπά να βιαστεί λίγο????? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Βέβαια, από την άλλη δεν θα έχουμε χορούς και πανηγύρια, σαν παιδικό πάρτυ θα είναι με φαγητό...Τί να κάνω????????????????????

Ρε κοπελιά μια χαρά νομίζω είναι μέχρι τις 17:30. Και όντως ο χώρος είναι πολύ πολύ ωραιός. Εμείς τελικά μια και η βαφτιη θα είναι Σάββατο απόγευμα μετά θα κάνουμε πάρτυ στην ταράτσα στο σπίτι για λίγους πολύ κοντινούς και θα είναι τέλεια. Ευτυχώς είμαστε στον τέταρτο και τα αλλά δυο διαμερίσματα δεν έχουν πρόβλημα θα είναι και καλεσμένοι:) Κλείσαμε και τα ρουχαλάκια χθες ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ έχω ενθουσιαστεί!!!! Έχω φτιάξει τα μισά μαρτυρικά, θα τελειώσω και τα υπόλοιπα το ΣΚ και από βδομάδα ξεκινάμε ολοταχώς τις μπουμπουνιέρες!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ρε κοπελιά μια χαρά νομίζω είναι μέχρι τις 17:30. Και όντως ο χώρος είναι πολύ πολύ ωραιός. Εμείς τελικά μια και η βαφτιη θα είναι Σάββατο απόγευμα μετά θα κάνουμε πάρτυ στην ταράτσα στο σπίτι για λίγους πολύ κοντινούς και θα είναι τέλεια. Ευτυχώς είμαστε στον τέταρτο και τα αλλά δυο διαμερίσματα δεν έχουν πρόβλημα θα είναι και καλεσμένοι:) Κλείσαμε και τα ρουχαλάκια χθες ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ έχω ενθουσιαστεί!!!! Έχω φτιάξει τα μισά μαρτυρικά, θα τελειώσω και τα υπόλοιπα το ΣΚ και από βδομάδα ξεκινάμε ολοταχώς τις μπουμπουνιέρες!!!!!

Λες ε??? Γιατί ρε γαμώτο είναι αμαρτία τόσα χρήματα και μην το ευχαριστηθούμε...:rolleyes::rolleyes:

Για πες λεπτομέρειες για τα βαπτιστικά....

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Αχ είναι τέλεια:):):):) Το φουστανάκι είναι άσπρο σατέν με μωβ και βεραμάν λεπτομέρειες, ίσια γραμμή πολύ απλό και τα παπούτσια είναι μπαλαρινάκια άσπρα με δύο στρασάκι και κορδέλες που δένουν στη γάμπα μωβ και λιλά σαν του φουστνανιού. Και δε θα βάλουμε καπέλο αλλά στεφανάκι μόνο!!!!!!! Ανυπομονώ να τα πάρω να σας βάλω φωτογραφίες!!!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...