Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ θα κάνω τώρα και μου έχει γράψει ovitrelle αλλά δεν ξέρω ακριβώς γιατί. Τώρα είδαμε και 2 ωοθυλακια και ίσως πάω να τα πάρω αν μεγαλώσουν και φαίνονται οκ όπου εκεί σίγουρα θα χρησιμέψει. 

Επίσης σοκαριστικό αυτό με τον γιατρό!!! Δεν ξέρω τι να πω.. σίγουρα δεν θα μπορούσες να γνωρίζεις κάτι..ευτυχώς τον συνέλαβαν! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια, μια από τα ίδια, δεν έχω ιδέα από βάψιμο, να φανταστείτε make up μόνο σε αρραβώνες-γάμο και 1-2 γιορτές έχω βάλει, μόνο τώρα τελευταία βάζω λίγη πούδρα για να καλύψω την εξάντληση κι αυτή όχι πάντα..! Το παν είναι η σωστή ενυδάτωση...!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Ο άντρας μου πάντως θα κοιτάξει λέει κ για δουλειά στη Γερμανία μήπως τη κάνουμε με όλα αυτά που γίνονται!:roll:

Εγώ βάφομαι σχετικά καλά μόνη μου για να πάω για έναν καφέ....αλλά δεν έχω στάνταρ απόδοση κ μερικές φορές σε φωτογραφίες βγαίνω πολύ χαλια....δεν θα το ρίσκαρα σε φωτογραφίσεις όπως γαμου-βάπτισης που μένουν για μια ζωή να βαφτώ μόνη μου κ να μην είναι καλό το αποτέλεσμα!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Χριστίνα για ποιά περιοχή δήλωσες;

Μου φαίνεται ότι βρήκα τι είχε ο μπέμπης, πεινούσε!

Δε θέλει πια ούτε να τις βλέπει τις καροτο-κολοκυθο-πατατο-κρεατο-σελινο-κοκ., σούπες αλλά να τρώει ότι ακριβώς τρώμε! Του πετάγονται τα μάτια όταν μας βλέπει να τρώμε, χθες και το Σαββατοκύριακο του έδινε το φαγητό του και δεν έτρωγε μπουκιά, όταν λοιπόν χθες του έδωσα λίγο αρνάκι με σταμναγκάθι που είχαμε μια χαρά νοστιμεύτηκε και σήμερα έφαγε ένα πιάτο φασολάκια με πατάτα, όχι αλεσμένα αλλά ζουλιγμένα λίγο με πιρούνι.Και τώρα κοιμάται χορτάτος και ευτυχισμένος! Βαρύς μάγκας μας βγήκε ο μπέμπης...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Ο άντρας μου πάντως θα κοιτάξει λέει κ για δουλειά στη Γερμανία μήπως τη κάνουμε με όλα αυτά που γίνονται!:roll:

Μα να σου πω... κι εμείς σκεφτήκαμε... αλλά που; Και με τι βάσεις; Πως θα ξεσπιτωθούμε, σε ποια χώρα να πάμε και ποιος θα βοηθάει (κολ μι γονείς)
Αμα πας Πειραιά έρχομαι κ εγώ !:P

Μαρούσι δήλωσα. Όταν με πάρουν για λεπτομέρειες θα σας πω. Για Πειραιά ψήνεται η irene77 Άννα.

Εμένα ρε παιδιά πόσο καιρό τώρα αρνιόταν το βραδινό γάλα και αναγκαζόμουν να ξαγρυπνάω, να του το δώσω όταν είχε πια κοιμηθεί βαθιά. Μια μέρα λέω ας δώσω κρέμα... Ε την τσάκισε. Και τώρα μόνο κρέμα για βράδυ, γάλα δεν πίνει. Άμα βάζω το γάλα του στην κρέμα δεν είναι το ίδιο; Και κοιμάται σερί μέχρι 8.30-9.30, προχτές ξύπνησε 11!!!

WN6Op3.png

κι εγω μια απο τα ιδια, δεν βαφομαι καθολου. αλλα σκεφτηκα να πω για τη φαβτιση να με βαψουν στο κομμωτηριο

Σε ποιο πας??? Λες να πηγαίνουμε στο ίδιο???

Δήλωσα συμμετοχή, ένα τρίωρο είναι, έχει αθήνα-πειραιά-μαρούσι

Και δε λες τίποτα, εεεεεεε????????????????:mrgreen::mrgreen:

Και εμείς για Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία...Σοβαρά, μη γελάτε...:wink::wink:

Μου φαίνεται ότι βρήκα τι είχε ο μπέμπης, πεινούσε!

Δε θέλει πια ούτε να τις βλέπει τις καροτο-κολοκυθο-πατατο-κρεατο-σελινο-κοκ., σούπες αλλά να τρώει ότι ακριβώς τρώμε! Του πετάγονται τα μάτια όταν μας βλέπει να τρώμε, χθες και το Σαββατοκύριακο του έδινε το φαγητό του και δεν έτρωγε μπουκιά, όταν λοιπόν χθες του έδωσα λίγο αρνάκι με σταμναγκάθι που είχαμε μια χαρά νοστιμεύτηκε και σήμερα έφαγε ένα πιάτο φασολάκια με πατάτα, όχι αλεσμένα αλλά ζουλιγμένα λίγο με πιρούνι.Και τώρα κοιμάται χορτάτος και ευτυχισμένος! Βαρύς μάγκας μας βγήκε ο μπέμπης...

Η παιδίατρος μας είπε να τρώει από τα δικά μας φαγητά, εκτός από ψάρι..είτε χοντροαλεσμένα, είτε πατημένα με το πιρούνι...Τα άλλα νέα - που δεν είναι πολύ καλά - θα σας τα πω αργότερα!!

Αννούλα να τα χιλιάσετε!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Χριστίνα κ η δικιά μου τρώει κρέμα αμα της δώσω για βραδυνό αλλά η παιδίατρος δεν το επιτρέπει θέλει γάλα κ ας πίνει 100-150ml μόνο!:roll: Αν όμως έχεις δοκιμάσει κ του έχεις κάνει κρέμα με το γάλα κ την έφαγε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα....εγώ πάντως 3 φορές την δοκίμασα με γάλα αντί νερό κ τις 3 έκανε εμετό!:rolleyes:

Ψήνεται η irene ε????Για να δούμε τι θα σου πουν εσένα τι μέρες κ ώρες κ να την ψήσω αν είναι!:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Αυστραλία έχω κ εκεί πολύ σόι με πολύ καλές επιχειρήσεις και βίλες με πισίνες ;) Αλλάααα πολύ μακρυα ρε παιδί μου...ενώ η Γερμανία είναι δίπλα κ κάτι να γίνει παίρνεις αεροπλάνο κ έρχεσε Ελλάδα....;) Εχω κ έναν φόβο εγώ μην πάθουν κάτι οι γονείς μου κ είμαι μακρυά...πρώτα είχαν αυτοί την αγωνία για μένα τώρα έχω εγώ γιἀυτούς!:rolleyes:

Πολίνα σχετικά με τη μικρή δεν είναι καλά τα νέα??????

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αχ Αυστραλία έχω κ εκεί πολύ σόι με πολύ καλές επιχειρήσεις και βίλες με πισίνες ;) Αλλάααα πολύ μακρυα ρε παιδί μου...ενώ η Γερμανία είναι δίπλα κ κάτι να γίνει παίρνεις αεροπλάνο κ έρχεσε Ελλάδα....;) Εχω κ έναν φόβο εγώ μην πάθουν κάτι οι γονείς μου κ είμαι μακρυά...πρώτα είχαν αυτοί την αγωνία για μένα τώρα έχω εγώ γιἀυτούς!:rolleyes:

Πολίνα σχετικά με τη μικρή δεν είναι καλά τα νέα??????

Αννούλα οι δικοί μου γονείς δεν ζουν, στενούς συγγενείς (εκτός από μητριά και ετεροθαλή αδερφή) δεν έχω, οπότε δεν μας πολυνοιάζει...η άλλη λύση βέβαια είναι και η Αγγλία (λόγω γλώσσας), αλλά και εκεί δεν είναι πολύ καλά τα πράγματα...

Η Καρολ είναι πολύ αδύνατη και θα κάνουμε κάποιες εξετάσεις, ανάμεσα σε αυτές και η δυσανεξία στη γλουτένη...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Αννούλα οι δικοί μου γονείς δεν ζουν, στενούς συγγενείς (εκτός από μητριά και ετεροθαλή αδερφή) δεν έχω, οπότε δεν μας πολυνοιάζει...η άλλη λύση βέβαια είναι και η Αγγλία (λόγω γλώσσας), αλλά και εκεί δεν είναι πολύ καλά τα πράγματα...

Η Καρολ είναι πολύ αδύνατη και θα κάνουμε κάποιες εξετάσεις, ανάμεσα σε αυτές και η δυσανεξία στη γλουτένη...

Τι κιλά έχετε????Είστε κάτω από το μέσο όρο στις καμπύλες??Κ η δικιά μου με αγχώνει σχετικά αλλά ακόμα δεν μου έχει πει τίποτα για εξετάσεις...αν πέσουμε αρκετά κάτω του μέσου θα δούμε:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!

Α!!!Ναι εγω το εφτιαξα!μια χαρα !Εκανα και βαθυ καθαρισμο και ηρθα στα ισια μου!Αλλη μια περιποιηση θα κανω μονη μου το Σαββατο για να ειμαι ετοιμη την Κυριακη!Κωνσταντινα αφησου στα χερια της αισθητικου .Ποτε βαπτιζετε εσεις;Σορι αν το εχεις αναφερει πριν αλλα λογω τρεξιματος ...καταλαβαινεις!!!!:confused:

μμμμμμ....με τοσουσ αντρεσ + την κυρια κοκο παει ξεμυαλιστηκεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:εκανα παραθεση για να σου απαντησω αλλα μετα ειδα οτι σου απαντησε ηδη το ναντινακι...

Μου έστειλε ο άντρας ένα πήλινο,ξέρετε αυτά με τα διάφορα φυτά μέσα,στη δουλειά....κ ενώ το έφερνε μια κοπέλα από το ταμείο πίσω στο γραφείο είχαν μαζευτεί όλοι οι πακιστανοί κάτω από το παράθυρο κ κοιτάγανε!!!:D:D:D:D:D:D Κατακοκκίνησα μιλάμε....:mrgreen: Πρωτοφανές δεν μου έχει ξαναστείλει ποτέ ο άντρας τίποτα ούτε στη δουλειά ούτε στο σπίτι....κ περίμενα φυσικά να δω αν θα το θυμηθεί γιατί το πρωί δεν μου είπε τίποτα! :mrgreen:

Η δικιά μου λέει μπαμπά εδώ κ κανα δίμηνο λύσα κακιά όλη μέρα το έλεγε κ είδαμε κ πάθαμε να της μάθουμε κ το μαμά αλλά πάλι μπαμπά λέει περισσότερο! :roll:

αυτο το πραγμα με εμασ δεν μπορω να το καταλαβω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!περσυ στην επετειο μου ειχε κανει ο αντρασ μου τετοιο πηλινο(δεν το ειχε στειλει απλα το εφερε..)για να μην παιρνει συνεχωσ ανθοδεσμεσ..

εχε χαρη που εχουμε μια Αλφα αποσταση...

παντωσ φανταζομαι σκηνικο με σενα κατακοκκινη κ τουσ πακιστανουσ να κοιτανε καλα καλα!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

κ

Ειρήνη μου βλέπω πολλά αλλά το πιο δύσκολο είναι να παρηγορήσεις τους συγγενείς..τεσπα ας τα αφήσουμε αυτά!!!

πέρασαν οι μήνες ματάκια μου,ε;;;τι γρήγορα θεέ μου....με το καλόκαι το β επιπέδου..

να σαι καλα σταχυ μου!!ευχομαι κι εσυ συντομα να μασ εχεισ πολυ πολυ ευχαριστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα η πριγκιπισσα μου εγινε 11 μηνων!!!!!!!!!!!!

α κι εμενα στην αρχη ελεγε μονο μπαμπα ,μετα λεγαμε μαμα και μαμαμου τωρα πλεον φωναζει μονο εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:Dτησ λεω πεσ μπαμπα κι εκεινη λεει μαμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν σασ το ειπα φοραω κι εγω παμπερσ!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αχ να σασ πω με τι εχω τρελαθει..........οταν την εχω στο καθησματακι του φαγητου για να φαει ,οση ωρα την ταϊζω μου χαϊδευει την κοιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λιωνω!!!!!!!!!!!τησ το εκανα 1-2 φορεσ αλλα απο τοτε μου το κανει συνεχεια!!!!!!!!:-D

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...