Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ θα κάνω τώρα και μου έχει γράψει ovitrelle αλλά δεν ξέρω ακριβώς γιατί. Τώρα είδαμε και 2 ωοθυλακια και ίσως πάω να τα πάρω αν μεγαλώσουν και φαίνονται οκ όπου εκεί σίγουρα θα χρησιμέψει. 

Κάποιοι την χρησιμοποιούν λέει ότι βοηθάει για να εμφυτευθουν τα έμβρυα . 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Anna να ζησετε πολλα ακομα ευτυχισμενα χρονια

Μαντινοπ περαστικα στον ξαδελφο

Ζαμπετω να τον χαιρεσαι παντα υγιη και ευτυχισμενο

Μαριαννα εκει που ζεις στην εξοχη, φοβασαι τα εντομα???

Εχω ψοφησει στη δουλεια και το τρεξιμο.

Ο,τι και να σας πω ειναι πολυ λιγο.

Τωρα παλι φευγω τρεχοντας.

Ειμαι παρα πολυ μπουκωμενη και δυστυχως το σκ τα εκλεισα μεσα τα παιδακια μου.

Ο ντρουλης αρχισε να σκαρφαλωνει πανω σε επιπλα και δεν ειναι να τον χανεις απο τα ματια σου λεπτο.

Ετοιμαζουμε κι εμεις τα της βαφτισης. Η νονα μας μολις χτες πηρε βαφτιστικα.

Ελπιζω αυριο να μπορεσω να παω κομμωτηριο για κουρεμα/χτενισμα για να κανω μια προβα στο σπιτι τι στην ευχη να φορεσω στη βαφτιση.

Μαλλον θα βγλαω καμμια φωτο να βαλω στην παρεα μας να πειτε καμμια γνωμη (αν και πολυ ντρεπομαι:roll:)

Την εκκλησια την πληρωνει η νονα (καποια ρωτησε). Υποτιθεται ομως οτι δινεις οτι εχεις ευχαριστηση. 200 ευρω ειναι παρα πολλα, ασχετα που πηγαινουν. Δηλαδη αν καποιος δεν εχει δεν του βαφτιζει ο παπας το παιδι, αν δε δει διπλοτυπο? τι πραγματα ειναι αυτα?:rolleyes:

Δυστυχως παλι πρεπει να φυγω:)

yey2p2.png BN4cp2.png

[font=Comic Sans MS]Ελενη, αυτα συζητουσαμε με τον Φωτη χθες. Ποσο υποπτη ειναι ολη αυτη η ιστορια με το ΔΝΤ. Θα συμφωνησω με τον Μ.Θεοδωρακη. Ευχαριστουμε για την παραθεση.[/font]

Συμφωνώ και εγώ. Ο πρώτος μου ξάδερφος είναι ο υποδιοικητής της ΕΚΤ, αλλά δε τον ρωτάω τίποτα, γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν θα μου πει την αλήθεια και θα συγχιστώ περισσότερο...:twisted::twisted::twisted:

Καλημέρα κορίτσια!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Πολα, βρηκες μακιγιερ που εψαχνες? Αν οχι, πες μου. Πολυ καιρο ηθελα να στο πω, και ολο το ξεχνουσα.

Κασσιανη, η εντομοφοβια μου μετραει πολλαααααααααα χρονια! Μεχρι τωρα, μονο αραχνουλες ειχα δει στο σπιτι, τιποτε αλλο. Απο δω και περα δε μενει παραθυρο ανοιχτο χωρις τη σιτα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Πολα, βρηκες μακιγιερ που εψαχνες? Αν οχι, πες μου. Πολυ καιρο ηθελα να στο πω, και ολο το ξεχνουσα.

Κασσιανη, η εντομοφοβια μου μετραει πολλαααααααααα χρονια! Μεχρι τωρα, μονο αραχνουλες ειχα δει στο σπιτι, τιποτε αλλο. Απο δω και περα δε μενει παραθυρο ανοιχτο χωρις τη σιτα.

Μαριάννα για πες έχεις κανένα καλό μακιγιέρ? Γιατί κι εγώ ψάχνω!Αλλα θα έρθει Πατήσια ή είναι της περιοχής σου?Βέβαια αργώ ακόμα μέχρι τον Ιούλιο αλλά πρέπει να ξεμπερδεύω σιγά σιγά από όλα αυτά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Όσο για τον Μίκυ...μια χαρά τα λέει, είναι αυτό που σκεφτόμαστε όλοι μας - εμείς που δεν είμαστε ειδήμονες, ο απλός λαός - αλλά δεν μπορούμε να τα πούμε!!! Και να τα πούμε δηλαδή ποιος μας ακούει?

Προσπαθούν να μας εξαφανίσουν! :twisted:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαριάννα για πες έχεις κανένα καλό μακιγιέρ? Γιατί κι εγώ ψάχνω!Αλλα θα έρθει Πατήσια ή είναι της περιοχής σου?Βέβαια αργώ ακόμα μέχρι τον Ιούλιο αλλά πρέπει να ξεμπερδεύω σιγά σιγά από όλα αυτά!

Ναι, ειναι η κοπελα του νονου του Αντωνη. Μου΄χει δωσει και καρτες εδω και καιρο, αλλα τωρα το θυμηθηκα, που πλησιαζουν οι βαπτισεις. Παει οπου χρειαστει. Θα σου στειλω τη διευθυνση της ιστοσελιδας της οπου εχει και φωτο.

age.png age.png

Ναι, Μαριάννα μου σ' ευχαριστώ. Θα με βάψει η κοπέλα που μ' έβαψε και στο γάμο...δουλεύει στην τηλεόραση και είναι πάρα πολύ καλή :):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά και τώρα κοιμάται.

Η κατάσταση του ξαδελφού μου εξακολουθεί να είναι πολύ κρίσιμη...ακόμα δεν έχει αντιδράσει...

Τα χαλιά εγώ ακόμα δεν τα έχω μαζέψει...και στο παιδικό έχω μια μάλλινη μπουχάρα...δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα στο μωρό, βέβαια δεν κολλάει στο παιδικό αλλά την είχα από παλιά. Το σπίτι κάτω έχει μάρμαρο το οποίο είναι πολύ κρύο και σκληρό...δεν ξέρω τι να κάνω το καλοκαίρι...μάλλον θα αγοράσω παιδική μοκέτα ή χαλί. Μου αρέσουν σε παιδικό δωμάτιο και οι μοκέτες από άκρη σε άκρη...

Στο μάρμαρο ο πιτσιποπάκος γλυστράει πολύ...μήπως πρέπει να έχω στρωμένο όλο το σπίτι? πάντως τα χειμωνιάτικα χαλιά σίγουρα θα τα μαζέψω γιατί έχουν βρωμίσει και είναι και πολύ βαρύ ανατολίτικο στυλ και δεν είναι για το καλοκαίρι με τίποτα...προτιμώ να αγοράσω καλοκαιρινά για όλο το σπίτι παρά να μοιάζειμε τις χίλιες και μιά νύχτες...

Κι εγώ παρότι μου αρέσει το καλοκαίρι να είναι "γυμνό" από χαλιά και δροσερό το πάτωμα, αυτή τη φορά με βλέπω να μην τα μαζεύω, εκτός κι αν έχει περπατήσει ο μικρός μέχρι τότε.

Απόψε πέρασα μαζί του μια ...ανεπανάλειπτη νύχτα, με ξυπνούσε κάθε τρεις και λίγο να θηλάσει, και όλο το πρωί είναι ανήσυχος. Λέτε να φταίει το πράσινο τσάι που πίνω (ε, κι ένα ελληνικό καφεδάκι καθημερινά); Ίσα ίσα που με αφήνει να κάνω καμιά δουλειά και να μαγειρέψω. Μέχρι πότε άραγε;

Ως προς το μακιγιάζ που λέτε έχει διαφορά να βαφτεί μόνη της κάποια από το να τη βάψουν; Δε μου φαίνεται δα και τόσο μεγάλη τέχνη το βάψιμο. Όποτε έχω επιχειρήσει να με βάψουν άλλοι έχω την εντύπωση ότι δεν είμαι εγώ και ότι ...δεν βλέπεται το αποτέλεσμα. Έτσι και στο γάμο μου αγόρασα τα πιο καλά καλλυντικά και μόνη μου τα χρησιμοποίησα όπως ήθελα ενώ στο τέλος μου έμειναν κιόλας.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Εlle μου, εγώ προσωπικά δεν ξέρω να βάφομαι καθόλου...βάζω ένα make up που είναι σα πούδρα και απλώνεται εύκολα και μάσκαρα. Αντε και καμμιά σκιά όταν βγαίνω (την οποία δεν απλώνω και καλά). Οπότε σίγουρα χρειάζομαι κάποιον να με βάψει, πιο πολύ για να φαίνομαι "αξιοπρεπής" στις φωτό και το video :D:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ούτε κι εγώ ξέρω, αλλά εγώ την εντύπωση ότι όλες οι κοπέλες είναι πιο όμορφες όταν βάλουν απαλό μακιγιάζ, δηλαδή λίγο μέικ απ ή πούδρα, λίγη μάσκαρα, λιπ γλος και είναι όσο πιο φρέσκιες και φυσικές. Ακόμα και αν τελικά διαλέξουμε μακιγιέρ για μια εξαιρετική περίπτωση, ο καλός τεχνίτης φαίνεται από το πολύ φυσικό και ανεπιτήδευτο βάψιμο, κι ας έχει στην πραγματικότητα χρησιμοποιήσει όλη την τέχνη του...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Συμφωνώ απόλυτα, γι' αυτό μου αρέσει αυτή η κοπέλα που θα με βάψει...γιατί το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό, αλλά από την άλλη έχουν τονιστεί τα καλά σημεία και έχουν καλυφθεί οι ατέλειες...κρίμα που οι φωτογραφίες του γάμου δεν είναι ψηφιακές να τις αναρτήσω, να μου πείτε τη γνώμη σας...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...