Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια!!!:D:D:D

Μαριάννα....το βαμβακερό είναι όμως λεπτό κ με τις πτώσεις θα κάνουμε άσχημα μπουμ....κ εγώ βαμβακερό ήθελα να πάρω γιατί έχουμε κ μια ευαισθησία οικογενειακώς αλλά από την άλλη φοβάμαι μη χτυπήσει άσχημα καμμιά μέρα με τα σάλτα που κάνει!!!

Χθες εκεί που έπαιζε σε ένα τραπεζάκι(κοπάναγε την πιπίλα της) πάει να σκύψει κ χτύπησε τα δόντια της κ μάτωσε το ένα....να μη σας περιγραψω πως έκανα που είδα αίμα....ο άντρας μου γέλαγε! :evil:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα...

Αννουλα να ζήσετε!Να χαίρεστε το μπουμπούκι σας!

Τι κάνετε πρωι πρωί? Εγώ είμαι στη δουλειά και είναι ήσυχα προς το παρόν!:tongue:

Εχθές κόλλησα στο δωμάτιο της μπέμπας τα αυτοκόλλητα που είχα αγοράσει. Είναι κάτι κοριτσάκια zizazou τα λένε και έχει γεμίσει το δωμάτιο χρώμα. Το φατσόνι ξετρελάθηκε...όλο τα κοιτάει και θέλει να πάει κοντά να τα πιάσει.

Αχ τι χαρά μου δίνει αυτό το μωρό, θα με πάρουν τα ζουμιά.:oops: Η αποκορύφωση είναι όταν με φωνάζει...μαμαμου! Αλήθεια, έτσι με λέει κι εγώ λιώνω!

Πρέπει να της μάθω να λέει και μπαμπα τώρα γιατί θα έχουμε ζήλειες από τον μπαμπά μας!:mrgreen::mrgreen::D

Κ η δικιά μου μαμαμουυυυ και μπαμπαμουυυ λέει...τραβάει το ουυυυυ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: ΚΟυκουβαααααα

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κι ο μικρός τραβάει τις καταλήξεις, αλλά μαμά δε λέει, ολο μπαμπάααα, νταντάααα κτλ...!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Μαριάννα....το βαμβακερό είναι όμως λεπτό κ με τις πτώσεις θα κάνουμε άσχημα μπουμ....κ εγώ βαμβακερό ήθελα να πάρω γιατί έχουμε κ μια ευαισθησία οικογενειακώς αλλά από την άλλη φοβάμαι μη χτυπήσει άσχημα καμμιά μέρα με τα σάλτα που κάνει!!!

Χθες εκεί που έπαιζε σε ένα τραπεζάκι(κοπάναγε την πιπίλα της) πάει να σκύψει κ χτύπησε τα δόντια της κ μάτωσε το ένα....να μη σας περιγραψω πως έκανα που είδα αίμα....ο άντρας μου γέλαγε! :evil:

Αννα τα χτυπηματα δε θα τα γλιτωσετε, οτι και να βαλεις κατω. Εμενα αυτο μου το ειπε ενας τεχνικος του ΟΤΕ που ηρθε πριν λιγο καιρο για το ιντερνετ, και ειδε τη μικρη να μπουσουλαει. Το παιδι του παρουσιασε παιδικο ασθμα και αρχισε να συνερχεται μετα τα 10 του χρονια! Ως τοτε ηταν με φαρμακα. Κι εγω δε γνωριζα πολλα γι αυτη την κατασταση, κι επειδη εχουμε κι εμεις ιστορικο αλλεργιων, εχω αρχισει και το σκεφτομαι σοβαρα να τα αλλαξω ολα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, εμένα που δε μπουσουλάει, ούτε στέκεται μόνος, περιττό δεν είναι να βάλω καλοκαιρινά χαλιά..? Άσε που ακόμη έχω τα χειμωνιάτικα....!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλημερα κοριτσια. Τι κανετε? Προτελευταια μερα σπιτι σημερα. Μετα τα κεφαλια μεσα.

Αννουλα να ζησετε, να ειστε παντα υγιεις και αγαπημενοι. Ολα τα αλλα ερχονται. Να χαιρεστε και το ζουζουνι σας.

Κ η δικιά μου μαμαμουυυυ και μπαμπαμουυυ λέει...τραβάει το ουυυυυ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: ΚΟυκουβαααααα

Αλλη μια κουκουβαγια εδω παρακαλω. Κι εμενα ετσι λεει το μωρο μου και πεθαινω.

Εμας η μικρη ειναι πολυ καλυτερα ευτυχως και ευελπιστω μολις τελειωσει η αντιβιωση να εχει φυγει και η ωτιτιδα για να μην χρειαστει να τη συνεχιοσυμε κι αλλες μερες.

4Rnfp3.png

Καλημέρα!!!

Αννούλα,να ζήσετε,να τα χιλιάσετε....και να είστε πάντα αγαπημένοι!!!

Τα χαλιά που κοιτούσαμε στο flycarpet γράφουν ότι είναι αντιαλλεργικά...τώρα κατά πόσο ισχύει....Αυτό που πήρα τώρα είναι 100% μάλλινο και πολύ χοντρό...ότι πρέπει για να πέφτεις χωρίς φόβο!Αυτό που διάβασα είναι ότι τα χειρότερα χαλιά είναι οι φλοκάτες γιατί εκτός του ότι μαζεύουν πολλή σκόνη,μαζεύουν και τα περισσότερα ακάρεα και μικροοργανισμούς από κάθε άλλο χαλί...

Εγώ πάντως τα χαλιά τα έχω ακόμα στρωμένα και δεν ξέρω αν θα τα σηκώσω...το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τα αφήσω για όλο το καλοκαίρι..έχουμε μάρμαρο κάτω και τώρα που η μικρή άρχισε να περπατάει το φοβάμαι...τουλάχιστον το κομμάτι που πιάνει το χαλί είναι κάτι παραπάνω από το γυμνό μάρμαρο!Και την βλέπω κιόλας ότι τα πιο σταθερά βήματα τα κάνει πάνω στα χαλιά...θα δούμε,έχουμε ακόμα..

Αλήθεια,η Κασσιανή που χάθηκε???

MRIip3.png

xnmwp3.png

Ρε παιδιά....η δικιά μου γιατί δεν λέει μαμά και μπαμπά????????Δεν έπρεπε να πει τουλάχιστον μαμά???Μόνο όταν κλαίει ακούγεται ένα παραπονιάρικο "μαααααμμαααααα" μέσα στο κλάμα αλλά μόνο τότε.....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Μου έστειλε ο άντρας ένα πήλινο,ξέρετε αυτά με τα διάφορα φυτά μέσα,στη δουλειά....κ ενώ το έφερνε μια κοπέλα από το ταμείο πίσω στο γραφείο είχαν μαζευτεί όλοι οι πακιστανοί κάτω από το παράθυρο κ κοιτάγανε!!!:D:D:D:D:D:D Κατακοκκίνησα μιλάμε....:mrgreen: Πρωτοφανές δεν μου έχει ξαναστείλει ποτέ ο άντρας τίποτα ούτε στη δουλειά ούτε στο σπίτι....κ περίμενα φυσικά να δω αν θα το θυμηθεί γιατί το πρωί δεν μου είπε τίποτα! :mrgreen:

Η δικιά μου λέει μπαμπά εδώ κ κανα δίμηνο λύσα κακιά όλη μέρα το έλεγε κ είδαμε κ πάθαμε να της μάθουμε κ το μαμά αλλά πάλι μπαμπά λέει περισσότερο! :roll:

Μπιζελάκι να μην το μαζέψεις το χαλί....δεν βλέπεις εμένα που καλοκαιριάτικα ψάχνω για χαλί?????:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Επειδή έχω κουραστεί όπως και όλοι μας με όσα λέγονται κάθε μέρα από τα ΜΜε για την οικονομική κρίση, σας παραθέτω την άποψη του Μίκη Θεοδωράκη όπως δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα "Ελεύθερος". Είναι ένας από τους τελευταίους αξιόλογους ανθρώπους στη χώρα μας και προσωπικά πιστεύω ότι έχει δίκιο:

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ : Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ.....ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ...!!!

%CE%9C%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%82.jpg

Με τον κοινό νου που διαθέτω, δεν μπορώ να εξηγήσω και ακόμα περισσότερο να δικαιολογήσω την ταχύτητα με την οποία κατρακύλησε η χώρα μας από τα επίπεδα του 2009 σε τέτοιο σημείο,

ώστε με το ΔΝΤ να απολέσουμε ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας και να τεθούμε σε καθεστώς κηδεμονίας.

Και είναι περίεργο ότι κανείς έως τώρα δεν ασχολήθηκε με το πιο απλό, δηλαδή την οικονομική μας διαδρομή με αριθμούς και στοιχεία από τότε έως τώρα, ώστε να καταλάβουμε κι εμείς οι αδαείς τους πραγματικούς λόγους αυτής της πρωτοφανούς και ιλιγγιώδους εξελίξεως, που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της εθνικής μας αυτοτέλειας και μαζί της την διεθνή ταπείνωση.

Ακούω για το χρέος των 360 δισεκατομμυρίων, όμως συγχρόνως βλέπω ότι τα ίδια και μεγαλύτερα χρέη έχουν πολλές άλλες χώρες.

Άρα δεν μπορεί να είναι αυτή η βασική αιτία της κακοδαιμονίας.

Επίσης με προβληματίζει το στοιχείο της υπερβολής στα διεθνή χτυπήματα με στόχο την χώρα μας, μαζί με ένα τόσο καλά εναρμονισμένο συντονισμό εναντίον μιας ασήμαντης οικονομικά χώρας, που καταντά ύποπτος.

Έτσι οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι κάποιοι μας ντρόπιασαν και μας φόβισαν, για να μας οδηγήσουν στο ΔΝΤ, που αποτελεί βασικό παράγοντα της επεκτατικής πολιτικής των ΗΠΑ και όλα τα άλλα περί ευρωπαϊκής αλληλεγγύης ήταν στάχτη στα μάτια μας, για να μη φανεί ότι πρόκειται για μια καθαρά αμερικανική πρωτοβουλία, για να μας ρίξει σε μια εν πολλοίς τεχνητή οικονομική κρίση, ώστε να φοβηθεί ο λαός μας, να φτωχύνει, να χάσει πολύτιμες κατακτήσεις και τέλος να γονατίσει, έχοντας δεχθεί να τον κυβερνούν ξένοι.

Όμως γιατί;

Για να εξυπηρετηθούν ποια σχέδια και ποιοι στόχοι;

Παρʼ ό,τι υπήρξα και παραμένω οπαδός της ελληνοτουρκικής φιλίας, εν τούτοις πρέπει να πω ότι με φοβίζει αυτή η αιφνίδια σύσφιξη των κυβερνητικών σχέσεων, οι επαφές υπουργών και άλλων παραγόντων, οι επισκέψεις στην Κύπρο και η έλευση του Ερντογκάν.

Υποψιάζομαι ότι πίσω απʼ αυτά κρύβεται η αμερικανική πολιτική με τα ύποπτα σχέδιά της, που αφορούν τον γεωγραφικό μας χώρο, την ύπαρξη υποθαλάσσιων κοιτασμάτων, το καθεστώς της Κύπρου, το Αιγαίο, τους βόρειους γείτονές μας και την αλαζονική στάση της Τουρκίας, με μόνο εμπόδιο την καχυποψία και την εναντίωση του ελληνικού λαού.

Όλοι γύρω μας, ποιος λίγο ποιος πολύ, είναι δεμένοι στο άρμα των ΗΠΑ.

Η μόνη παραφωνία εμείς, που από την επιβολή της Χούντας και την απώλεια του 40% της Κύπρου ως τους εναγκαλισμούς με τα Σκόπια και τους υπερεθνικιστές Αλβανούς, δεχόμαστε συνεχώς χτυπήματα δίχως να βάλουμε μυαλό.

Θα έπρεπε λοιπόν να καταργηθούμε ως λαός και αυτό ακριβώς γίνεται σήμερα. Καλώ τους οικονομολόγους, πολιτικούς, αναλυτές να με διαψεύσουν.

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλη λογικοφανής εξήγηση παρά το γεγονός ότι υπήρξε μια διεθνής συνωμοσία, στην οποία συμμετείχαν και οι Ευρωπαίοι φιλοαμερικανοί τύπου Μέρκελ, η ευρωπαϊκή Τράπεζα, ο διεθνής αντιδραστικός τύπος, που όλοι μαζί συνωμότησαν για το «μεγάλο κόλπο» της υποβάθμισης ενός ελεύθερου Λαού σε υποτελή.

Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να δώσω καμμία άλλη εξήγηση.

Παραδέχομαι όμως ότι δεν διαθέτω ειδικές γνώσεις αλλά μιλώ βασισμένος στον κοινό νου.

Ίσως και πολλοί άλλοι να σκέφτονται όπως εγώ κι αυτό ίσως το δούμε στις μέρες που θα ʽρθουν.

Πάντως θα ήθελα να προετοιμάσω την κοινή γνώμη και να τονίσω ότι εάν η ανάλυσή μου είναι ορθή, τότε η οικονομική κρίση (που όπως είπα μας επεβλήθη) δεν είναι παρά μόνο το πρώτο πικρό ποτήρι στο λουκούλειο γεύμα που θα ακολουθήσει και που αυτή τη φορά θα αφορά ζωτικά και κρίσιμα εθνικά μας θέματα, που δεν θα ήθελα ούτε να φανταστώ πού θα μας οδηγήσουν.

Μακάρι να έχω άδικο.

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=328437&ct=32&dt=28/04/2010

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

καλημερούδια κορίτσια και μπεμπουλίνια

χτες πήγαμε στον παιδικό..πολύ ωραία με φάνηκε...τα βρεφάκια τα έχουν στον επάνω όροφο και δεν έρχονται σε επαφή με τα πιο μεγάλα και παίρνουν μέχρι 10 με 2 κοπέλες,νομίζω είναι καλά..έχει 2 δωμάτια στο ένα παίζουν και στο άλλο κοιμούνται συνδέονται μεταξύ τους όμως..250 το μήνα,πάνες μωρομάνρηλα εμείς και φαγητό αν θέλουμε δικό τους 280 ή δικό μας...εγώ θα της δίνω το δικό μου...τελικά 4/7 γυρίζω δουλειά αλλά είναι Κυριακή...που θα παρουσιαστώ οεο;;;;η Διευθύνουσα δεν δουλεύει Κυριακές...τεσπα θα δείξει..

Άννα και πάλι να ζήσετε και πάντα ευτυχισμένες στιγμές!!!!

smouts άντε να περάσει και να τελειώσει η ωτίτιδα..πολύ βάσανο είναι!!!

τα χαλιά εγώ τα μάζεψα κορίτσια μόνο στο δωμάτιο της μικρής το άφησα αλλά είναι μοκέτα Disney και πλένεται πανεύκολα..

Ειρήνη μου βλέπω πολλά αλλά το πιο δύσκολο είναι να παρηγορήσεις τους συγγενείς..τεσπα ας τα αφήσουμε αυτά!!!

πέρασαν οι μήνες ματάκια μου,ε;;;τι γρήγορα θεέ μου....με το καλόκαι το β επιπέδου..

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Επειδή έχω κουραστεί όπως και όλοι μας με όσα λέγονται κάθε μέρα από τα ΜΜε για την οικονομική κρίση, σας παραθέτω την άποψη του Μίκη Θεοδωράκη όπως δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα "Ελεύθερος". Είναι ένας από τους τελευταίους αξιόλογους ανθρώπους στη χώρα μας και προσωπικά πιστεύω ότι έχει δίκιο:

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ : Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ.....ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ...!!!

%CE%9C%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%82.jpg

Με τον κοινό νου που διαθέτω, δεν μπορώ να εξηγήσω και ακόμα περισσότερο να δικαιολογήσω την ταχύτητα με την οποία κατρακύλησε η χώρα μας από τα επίπεδα του 2009 σε τέτοιο σημείο,

ώστε με το ΔΝΤ να απολέσουμε ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας και να τεθούμε σε καθεστώς κηδεμονίας.

Και είναι περίεργο ότι κανείς έως τώρα δεν ασχολήθηκε με το πιο απλό, δηλαδή την οικονομική μας διαδρομή με αριθμούς και στοιχεία από τότε έως τώρα, ώστε να καταλάβουμε κι εμείς οι αδαείς τους πραγματικούς λόγους αυτής της πρωτοφανούς και ιλιγγιώδους εξελίξεως, που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της εθνικής μας αυτοτέλειας και μαζί της την διεθνή ταπείνωση.

Ακούω για το χρέος των 360 δισεκατομμυρίων, όμως συγχρόνως βλέπω ότι τα ίδια και μεγαλύτερα χρέη έχουν πολλές άλλες χώρες.

Άρα δεν μπορεί να είναι αυτή η βασική αιτία της κακοδαιμονίας.

Επίσης με προβληματίζει το στοιχείο της υπερβολής στα διεθνή χτυπήματα με στόχο την χώρα μας, μαζί με ένα τόσο καλά εναρμονισμένο συντονισμό εναντίον μιας ασήμαντης οικονομικά χώρας, που καταντά ύποπτος.

Έτσι οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι κάποιοι μας ντρόπιασαν και μας φόβισαν, για να μας οδηγήσουν στο ΔΝΤ, που αποτελεί βασικό παράγοντα της επεκτατικής πολιτικής των ΗΠΑ και όλα τα άλλα περί ευρωπαϊκής αλληλεγγύης ήταν στάχτη στα μάτια μας, για να μη φανεί ότι πρόκειται για μια καθαρά αμερικανική πρωτοβουλία, για να μας ρίξει σε μια εν πολλοίς τεχνητή οικονομική κρίση, ώστε να φοβηθεί ο λαός μας, να φτωχύνει, να χάσει πολύτιμες κατακτήσεις και τέλος να γονατίσει, έχοντας δεχθεί να τον κυβερνούν ξένοι.

Όμως γιατί;

Για να εξυπηρετηθούν ποια σχέδια και ποιοι στόχοι;

Παρʼ ό,τι υπήρξα και παραμένω οπαδός της ελληνοτουρκικής φιλίας, εν τούτοις πρέπει να πω ότι με φοβίζει αυτή η αιφνίδια σύσφιξη των κυβερνητικών σχέσεων, οι επαφές υπουργών και άλλων παραγόντων, οι επισκέψεις στην Κύπρο και η έλευση του Ερντογκάν.

Υποψιάζομαι ότι πίσω απʼ αυτά κρύβεται η αμερικανική πολιτική με τα ύποπτα σχέδιά της, που αφορούν τον γεωγραφικό μας χώρο, την ύπαρξη υποθαλάσσιων κοιτασμάτων, το καθεστώς της Κύπρου, το Αιγαίο, τους βόρειους γείτονές μας και την αλαζονική στάση της Τουρκίας, με μόνο εμπόδιο την καχυποψία και την εναντίωση του ελληνικού λαού.

Όλοι γύρω μας, ποιος λίγο ποιος πολύ, είναι δεμένοι στο άρμα των ΗΠΑ.

Η μόνη παραφωνία εμείς, που από την επιβολή της Χούντας και την απώλεια του 40% της Κύπρου ως τους εναγκαλισμούς με τα Σκόπια και τους υπερεθνικιστές Αλβανούς, δεχόμαστε συνεχώς χτυπήματα δίχως να βάλουμε μυαλό.

Θα έπρεπε λοιπόν να καταργηθούμε ως λαός και αυτό ακριβώς γίνεται σήμερα. Καλώ τους οικονομολόγους, πολιτικούς, αναλυτές να με διαψεύσουν.

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλη λογικοφανής εξήγηση παρά το γεγονός ότι υπήρξε μια διεθνής συνωμοσία, στην οποία συμμετείχαν και οι Ευρωπαίοι φιλοαμερικανοί τύπου Μέρκελ, η ευρωπαϊκή Τράπεζα, ο διεθνής αντιδραστικός τύπος, που όλοι μαζί συνωμότησαν για το «μεγάλο κόλπο» της υποβάθμισης ενός ελεύθερου Λαού σε υποτελή.

Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να δώσω καμμία άλλη εξήγηση.

Παραδέχομαι όμως ότι δεν διαθέτω ειδικές γνώσεις αλλά μιλώ βασισμένος στον κοινό νου.

Ίσως και πολλοί άλλοι να σκέφτονται όπως εγώ κι αυτό ίσως το δούμε στις μέρες που θα ʽρθουν.

Πάντως θα ήθελα να προετοιμάσω την κοινή γνώμη και να τονίσω ότι εάν η ανάλυσή μου είναι ορθή, τότε η οικονομική κρίση (που όπως είπα μας επεβλήθη) δεν είναι παρά μόνο το πρώτο πικρό ποτήρι στο λουκούλειο γεύμα που θα ακολουθήσει και που αυτή τη φορά θα αφορά ζωτικά και κρίσιμα εθνικά μας θέματα, που δεν θα ήθελα ούτε να φανταστώ πού θα μας οδηγήσουν.

Μακάρι να έχω άδικο.

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=328437&ct=32&dt=28/04/2010

σωστά τα λέει ρε κορίτσια...δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα είμαστε...μας έχουν φοβίσει τόσο πολύ...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά και τώρα κοιμάται.

Η κατάσταση του ξαδελφού μου εξακολουθεί να είναι πολύ κρίσιμη...ακόμα δεν έχει αντιδράσει...

Τα χαλιά εγώ ακόμα δεν τα έχω μαζέψει...και στο παιδικό έχω μια μάλλινη μπουχάρα...δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα στο μωρό, βέβαια δεν κολλάει στο παιδικό αλλά την είχα από παλιά. Το σπίτι κάτω έχει μάρμαρο το οποίο είναι πολύ κρύο και σκληρό...δεν ξέρω τι να κάνω το καλοκαίρι...μάλλον θα αγοράσω παιδική μοκέτα ή χαλί. Μου αρέσουν σε παιδικό δωμάτιο και οι μοκέτες από άκρη σε άκρη...

Στο μάρμαρο ο πιτσιποπάκος γλυστράει πολύ...μήπως πρέπει να έχω στρωμένο όλο το σπίτι? πάντως τα χειμωνιάτικα χαλιά σίγουρα θα τα μαζέψω γιατί έχουν βρωμίσει και είναι και πολύ βαρύ ανατολίτικο στυλ και δεν είναι για το καλοκαίρι με τίποτα...προτιμώ να αγοράσω καλοκαιρινά για όλο το σπίτι παρά να μοιάζειμε τις χίλιες και μιά νύχτες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...