Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσια!Εχθες εκανα μπανιο την μπεμπα και ηταν πολυ κουρασμενη .ετσι κοιμηθηκε απο τις εννια.επεσα και εγω διπλα της και αποκοιμηθηκα.Ο Ηρακλης ανελαβε τα μεγαλα και δεν με ξυπνησε.Ξυπναει η κοκο κατα τις 3 και ξυπναω και εγω μες στο κεφι λες και κοιμομουν 3 μερες.Την πηρα πηγαμε στο καθιστικο την εβαλα στον καναπε ψιλομαζεψα κατι παιχνιδακια που ειχε παρατησει ο Μαριος αδειασα το πλυντηριο πιατων και εβαλα και ενα πλυντηριο ρουχα.Ολα αυτα σε μιση ωρα .Μετα αρχισε να κλαιει η μικρη και την εβαλα στο στηθος και κοιμαται μεχρι τωρα.Μιααααααα χαρααααααα!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε κοριτσια... γυριστε μια-δυο σελιδες πισω!

τι υπογραφη ειναι αυτη που βγαζει στη demy και στη sofia ?????

ή μονο εγω τις βλεπω ???

δεν εισαι η μονη λιζακι που τισ βλεπεισ..

καλημερα moms!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέραααααααααα κοριτσιααααα!!!

Ναι ναι είναι χαρούμενη καλημέρα!!! Η μπουκίτσα μου τα έκανε μόνο 2 φορές χθες κ σήμερα το πρωί μία που ήταν πηχτα πηχτα όπως πριν....νομίζω το ξεπεράσαμε....όπως μου είπαν κ μια φίλη μου κ το αφεντικό όλως τυχαίος συνέπεσαν οι γνώμες τους ότι η μπουκίτσα έκανε δίαιατα για να βγει κομψή για τη βάπτιση!!!! :)))) Λοιπόν Χριστινάκι εμένα η παιδίατρος επειδή έχει ψιλοσυγκαεί η μικρή μου είπε να πάρω την κενακομπ είναι κρέμα η οποία έχει κορτιζόνη μέσα....μου είπε να της βάλω 2-3 φορές συνεχόμενες κ μετά αναλόγως πως θα πάει....να της βάζω το πολύ μια φορά τη μέρα για 2-3 μέρες πάλι κ ενδιάμεσα να την παστώνω με sudocream ... αυτά επειδή έχουμε τη βάπτιση κ θέλουμε να το ξεπεράσουμε γρήγορα ... γενικά η κενακόμπ δεν συνιστάται για παρατεταμένη χρήση αλλά ρώτα τον γιατρό σου αν είναι να του βάλεις 1-2 φορές για να μην χειροτερέψει....κατα τα άλλα κάθε φορά στο άλλαγμα καλό πλύσιμο κ στέγνωμα κ να τον αφήνεις κάμποσο χωρίς πάνα....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

βρε κοριτσια... γυριστε μια-δυο σελιδες πισω!

τι υπογραφη ειναι αυτη που βγαζει στη demy και στη sofia ?????

ή μονο εγω τις βλεπω ???

Εγώ τις βλέπω κανονικές τώρα. Είχαν κάποιο πρόβλημα? Γιατί και οι δύο είναι από το ίδιο site.

Άννα, ωραία, συνέρχεται η μπουκίτσα!!!! :)

Εμείς χτες πήγαμε μια βολτίτσα στα ΙΚΕΑ να ψωνίσουμε διάφορα. Ο μπέμπης έκαψε καρδιές πάλι (emotion που κοκορεύεται) Τον κοιτούσαν όλοι και ειδικά τα παιδάκια όλο ερχόντουσαν δίπλα από το καρότσι και του μιλούσανε. Αυτός κοιτούσε γύρω γύρω και το απολάμβανε! Ειδικά η κυρία στο ταμείο τρελάθηκε, αφού μου ζήτησε να τον πάρει και αγκαλιά! Άσε μου λέει έχω γεμίσει κόρες, να πάρω αγκαλιά κι ένα αγοράκι :P Τέλος, αφού πληρώσαμε και πήγαμε να φύγουμε, μας συνέστησε να κάνουμε πολλά παιδιά, γιατί λέει κάνουμε γλυκά παιδιά!

Πήραμε κάτι ωραία λούτρινα για να του τα βάλω στο πάρκο, αλλά δεν είδα κανένα μαξιλαράκι να μ' αρέσει.. Αλήθεια, συμπεθέρα, νομίζω σε μια φωτό της γοργονίτσας είδα κάτι ωραία μαξιλαράκια - αστεράκια. Από που τα πήρες?

Τελικά πάρκο θα πάρουμε, όχι παρκοκρέββατο. Είδα ένα πολύ ωραίο σε ένα μαγαζί εδώ στο Ίλιον το οποίο λόγω μεταφοράς ξεπουλάει. 70 ευρώ μαζί με το στρώμα. Σήμερα θα πάμε και μια βόλτα στο jumbo να ρίξουμε μια ματιά και να αποφασίσουμε.

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Σοφια, τωρα οι υπογραφες ειναι παλι ενταξει!

Πριν αντι για υπογραφη, εμφανιζοταν μια τεραστια σελιδα απο καποιο site!!!

κατι ασχετο...

τωρα τελευταια, εκτος του οτι υπολειτουργω γενικως, μ΄εχει πιασει και φοβερη αδεξιοτητα στη μαγειρικη!!!!

ποιος ??? εγω!!!!!!!!! που ολα τα εκανα τελεια με κλειστα ματια!!!!

βραζω φακες αυτη τη στιγμη, και οσο νερο εχει ο Μαραθωνας, το εχω ριξει ολο μεσα!!!!!

ασε απο αλατι!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλες τις κούκλες μαμάδες......!!!!!!

Sofaki, θα τον βάλεις από τώρα στο πάρκο; Δε θα πρέπει να στηρίζεται στη μεσούλα του πρώτα;

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Εμένα μπορεί να μου πει καμμιά μαμά κανά καλό πτυσόμενο παρκοκρέβατο που να μην είναι τεράστιο όταν κλείνει γιατί θέλω να το αφήσω στη μαμά μου για να κοιμάται που κ που εκεί η μικρή???????

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα σε όλες τις κούκλες μαμάδες......!!!!!!

Sofaki, θα τον βάλεις από τώρα στο πάρκο; Δε θα πρέπει να στηρίζεται στη μεσούλα του πρώτα;

Θα τον βάζω ξαπλωμένο μέχρι να αρχίσει να κάθεται. Το θέμα είναι πως στο ριλάξ ο κύριος δεν κάθεται κι έτσι του είχαμε πάρει μια κούνια-ριλάξ η οποία όμως είναι μέχρι 9 κιλά, οπότε σύντομα δεν θα μπορώ να τον βάζω εκεί. Και απλά για να μην βαριέται θέλω να έχω επιλογές... γυμναστήριο, κρεββατάκι, πάρκο. Άντε να δούμε! :P

Εμένα μπορεί να μου πει καμμιά μαμά κανά καλό πτυσόμενο παρκοκρέβατο που να μην είναι τεράστιο όταν κλείνει γιατί θέλω να το αφήσω στη μαμά μου για να κοιμάται που κ που εκεί η μικρή???????

Στα Mothercare κοίταξες? Είδα τις προάλλες κάτι ωραία που ήταν σχετικά μαζεμένα όταν ήταν κλειστα.

Σήμερα έχουμε εμβόλια. Άντε να δούμε και πόσα κιλά έχει πάει!!!

Γίναμε 4 μηνών!!!!! Ολέ!!! :P

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Πρόμπλεμ! Ο πωπός του έχει κατακοκκινήσει και έχει ψιλούτσικα σπυθουράκια. Δεν ξέρω αν φταίει αλλεργία σε μωρομάντηλα (όταν είναι στη μαμά μου, τον καθαρίζει με μαντήλια μετά τα κακά) ή στην πάνα (pampers baby dry φοράει αυτό το διάστημα). Σκέφτομαι χτες που έκανε λίγα κακαδάκια το βράδυ στον ύπνο και δεν αλλάχτηκε μήπως συγκάηκε. Η αλήθεια είναι πως βλέπω λίιιιγο κοκκινίλα τις τελευταίες μέρες αλλά πάστωνα sudocrem ελπίζοντας να φύγει αλλά σήμερα το απόγευμα που το είδα έφριξα. Καμιά ιδέα;

Καλημερα. Εμενα με τις baby dry εκανε κοκκινιλα στο δερματακι του και νομιζα οτι ηταν συγκαμα και του εβαλα μελανι. Τελικα ηταν απο την πανα. Και εγω πλεον χρησιμοποιω της active fit.

BdN1p3.png

Καλημερα και απο εμενα

Περασαμε δυσκολη νυχτα γιατι ο Μαριος εχει ιωση και εχτες μου εκανε κατι 38 αρια ,σημερα καλυτερα αλλα ειμαστε full αντιβιωση και αντιπυρετικα.Ευτυχως ο μπεμπης ειναι καλα

Οσον αφορα τα συγκαματα τον Μαριο τον παστωνα και εγω με κρεμες και το παιδι ηταν μονιμως συγκαμενο μεχρι που του εβαλε μελανι και ελληνικο καφε και ηρεμησε, τωρα στο μωρο δεν του βαζω κρεμα παρα μονο το βραδυ και δεν εχει συγκαει καθολου αλλωστε αυτο μου το ειχε πει και ο παιδιατρος και η μαια οτι αν βαζουμε πολυ κρεμα στα μωρα θα εχουμε τα αντιθετα αποτελεσματα γιατι δεν αφηνουν το δερμα να αναπνει

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλησπέρα,

Εχθές πήγαμε golden hall και περάσαμε καταπληκτικά. Η μπέμπα ξετρελάθηκε με τα χρώματα...είχανε στολίσει βέβαια. Επί 2,5 ώρες δεν κουνήθηκε καθόλου, όλο μέσα στα γέλια ήταν. Να πάτε ανεπιφύλακτα είναι πολύ ωραία βόλτα με το καρότσι!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...