Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια.Εχω μέρες να μπω αλλά με τη μικρή όσο πάει και θέλει πιο πολύ τρέξιμο.Εκεί που την έβγαζα βολτίτσα στο πάρκο πρωί και απόγευμα απο χθες που μας τα χάλασε ο καιρός είναι μέσα και δεν ήξερα τι να την κάνω.Λένε απο αύριο θα φτιάξει.Για να δούμε γιατί το ΣΚ έχουμε να πάμε σε 2 βαφτίσεις.Το Σάββατο στην Λαμία σ'ένα χωριό εκεί κοντά οπού θα φύγουμε απο Παρασκευή,βαφτίζει ενας ξάδερφος του άντρα μου και την Κυριακή το πρωί εδώ στην Αθήνα μια ξαδέρφη μου και θα πρέπει να φύγουμε Κυριακή πρωί για να προλάβουμε.Αύριο έχουμε να πάμε και στα γενέθλεια στο κοριτσάκι που βαφτίζεται το Σάββατο και δεν ξέρω τι να της πάρω για δώρο.Μου είχαν φέρει οι κουμπάροι μας για τη μικρή μου 2 βιβλία με ήχους που της αρέσουν βλέπω,τις διαβάζω και περνάει η ώρα της.Το ένα είναι με ζωάκια που είναι αφής που σε διάφορα μέρη του σώματος τους τα ακουμπάς και βλέπεις πως είναι το καθένα και το άλλο είναι μια ιστοριούλα με τη Τελίτσα και την Παυλίτσα με ήχους.Σκέφτομαι να πάρω και στην άλλη μικ΄ρούλα κάτι αντίστοιχο,τι λέτε καλό δεν είναι για δωράκι?

SI5Yp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!

τι κανετε?

αχ βρε μαντινοπακι..πολυ λυπαμαι,μακαρι το παληκαρι να συνελθει!!κριμα ,γιατι ειναι πολυ νεοσ..

κοριτσια εχει παραγγελει καμια απο τα σαϊτ που μασ γραψατε για χαλια?μπηκα κ στα δυο και μου αρεσαν πολυ!!εχουν μεγαλη διαφορα οι τιμεσ απο τα μαγαζια που πουλανε χαλια?θα πληρωνουμε ομωσ και μεταφορικα ...ετσι αν υπαρχει διαφορα θα την πληρωσω σε μεταφορα λογικα ε?

ευχαριστώ!!!!τα 200 δεν πάνε στην εκκλησία αλλά στο ίδρυμα που είναι για χρονίως πάσχοντες ασθενείς,σαν γηροκομείο...εκεί δούλευα κι εγώ πριν διοριστώ...η απόδειξη κόβεται από το ίδρυμα..είναι πολλά αλλά πρέπει να τα δώσουμε γιατί ο πάτερ ζήτησε φωτοτυπία απόδειξης με τα υπόλοιπα χαρτιά

με τα δεδομενα που εχουμε εδω μου φαινονται παρα πολλα!!!!!!!παντωσ αυτα τα χρηματα μαζι με παππα κ ψαλτη τα πληρωνει η νονα!!

σελίδα 16.....βγαίνει ολόκληρος οκατάλογος γμτ

ειναι πολυ ωραια σταχυ!!!!!!!

αννουλα φανταζομαι σπασιμο ...να εισαι σε μια τοσο ωραια πολη με τοσο ωραια αγορα και να εχεισ και το βουρλο να σου την σπαει!!!!!!!!!

η κασ που ειναι???

DnfMp3.pngqTarp3.png

Οσο για τα πρώτα γενέθλεια Αννα κι'εγώ ψηφίζω σπίτι.Είναι πολύ μικρά και δεν θα καταλάβουν και τίποτα.Με λίγα παιδάκια ισα-ίσα να κόψει την ΄τούρτα και θα είναι στο χώρο της και δεν θα έχεις πρόβλημα να τη βάλεις για ύπνο όταν έρθει η ώρα της.Κι'εγώ σπίτι θα τα κάνω σκέφτομαι.Αλλά έχεις λίγο χρόνο νομίζω ακόμα να οργανωθείς.Αρχες Ιουνίου νομίζω μαζί είμαστε.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαντινοπ υγεία κ πάλι υγεία....εύχομαι να πάνε όλα καλά...:roll:

Πολίνα την έχω δει κ τη σελίδα που λες απλά το σχέδιο που μου άρεσε δεν το έχει....κ το e-tapis έχει πολλά παιδικά αν θες να δεις είναι στο Χαιδάρι από κει έχω πάρει κ τα χαλιά του σπιτιού μου....:mrgreen:

Ρε κορίτσια τι προτείνεται για πάρτυ γενεθλίων???Σπίτι ή να πάρω λίγα άτομα κ να πάμε κάπου διαφορετικά???Στην ιδέα του παιδότοπου όλοι είναι αρνητικοί γιατί είναι πολύ μικρή λένε η Ζωούλα για να το καταλάβει κ δεν υπάρχουν κ πολλά παιδάκια στην οικογένεια που θα το χαρούν....:roll:

αχ αυτο το θεμα εχω κι εγω εδω και 3 μηνεσ!!!!!!σκευτομουν για παιδοτοπο.τησ δικιασ μου τησ αρεσει αλλα απο την μια δεν εχουμε πολλα παιδακια(8-9)τα οποια καποια ειναι και μωρα τα οποια δεν θα καταλαβουν και απο την αλλη θα εχουμε μεχρι και τισ προγιαγιαδεσ (μιασ και ειναι τα πρωτα γενεθλιακια) οι οποιεσ λιγο νωρισ ειναι γι αυτεσ ο παιδοτοποσ...:roll::roll:

επομενωσ κατεληξα να τισ τα κανω σπιτι και του χρονου βλεπουμε για παιδοτοπο!!!εχω κανει ηδη λιστα με καλεσμενουσ κ με τα πραγματα που θα ετοιμασω...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Λέω τελικά να τα κάνω σπίτι τα γενέθλια....ψάχνοντας τώρα στον γούγλη βρήκα κ ωραία πραγματάκια για διακόσμηση...Αγχώνομαι γιατί 12-20/5 θα ήμαστε εκτός κ μετά μένουν 2 εβδομάδες μόνο οπότε πρέπει πριν φύγω να έχω καταλήξει στο τι θα κάνω για να έχω μετά απλά να τα ετοιμάσω....;)

Υγ: Αυριο έχω επέτειο γάμου αλλά όπως βλέπετε ούτε καν ασχολούμε να κάνω κάτι ιδιαίτερο για την επέτειο αλλά με καίνε τα γενέθλια της κόρης μου! :P

Ειρήνη το μεγαλύτερο σπάσιμο είναι ότι δεν κάτσαμε να λιαστούμε λίγο ρε παιδί μου στη παραλιακή...να φάμε μια μπουγάτσα:tongue:...οκ είπαμε ωραία τα ψώνια....αλλά όχι κ το να είσαι ο ίδιος ψώνιο!!!!!!!!!! :twisted:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Λέω τελικά να τα κάνω σπίτι τα γενέθλια....ψάχνοντας τώρα στον γούγλη βρήκα κ ωραία πραγματάκια για διακόσμηση...Αγχώνομαι γιατί 12-20/5 θα ήμαστε εκτός κ μετά μένουν 2 εβδομάδες μόνο οπότε πρέπει πριν φύγω να έχω καταλήξει στο τι θα κάνω για να έχω μετά απλά να τα ετοιμάσω....;)

σαν τι βρηκεσ δηλαδη???θελεισ να μασ δωσεισ και εμασ καμια ιδεα????:D

Υγ: Αυριο έχω επέτειο γάμου αλλά όπως βλέπετε ούτε καν ασχολούμε να κάνω κάτι ιδιαίτερο για την επέτειο αλλά με καίνε τα γενέθλια της κόρης μου! :P

α καλα!!!!οσο γι αυτο...εδω εγω εχω γιορτη 5/5 κ δεν εχω ασχοληθει καθολου!!!!!!!!!!!!!!!ουτε για το τι θα κανω ,ουτε για τιποτα!!!!κ θα εχω και επισκεψεισ αλλα προσ το παρον δεν ασχολουμαι....

μοναχα εδω και 3 μηνεσ σχεδιαζω τα γενεθλια!!!!:D:D:Dουτε δεξιωση του πρεσβη να ηταν!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:αλλα λαθοσ...αυτα ειναι πιο σημαντικα και απο αυτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::D:D

αννουλα να τα εκατοστησετε προκαταβολικα!!!!!!!!!!3 χρονια δεν ειστε?σαν κι εμασ μου νομιζω.εμεισ 9/6.

Ειρήνη το μεγαλύτερο σπάσιμο είναι ότι δεν κάτσαμε να λιαστούμε λίγο ρε παιδί μου στη παραλιακή...να φάμε μια μπουγάτσα:tongue:...οκ είπαμε ωραία τα ψώνια....αλλά όχι κ το να είσαι ο ίδιος ψώνιο!!!!!!!!!! :twisted:

μα αυτη ρε παιδι μου παραηταν!!!!!!!!!μ'αρεσει που πριν πατε μασ ελεγεσ οτι θα γινει και μελουσα συνηφαδα σου!!!!!3 ιδιεσ δουλειεσ πρεπει να βρει ο ερμοσ ο κουνιαδοσ για να την συντηρησει!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

1757880shrt5xf3ii.gif

Καλημέρα!

Παγωνιά σήμερα, βγήκα έξω ελαφρά ντυμένη για κάποιες δουλειές και πάγωσα...

Την Κυριακή συναντηθήκαμε με την όμορφη, χαμογελαστή και φρόνιμη μπουμπού της Τάρα, χαρά στους γονείς που την έχουν, και τον αδελφούλη της που έπαιξαν μαζί με την κόρη μου. Όμορφο μέρος, ηλιόλουστη μέρα, το Κυριακάτικο καφεδάκι συνοδεύτηκε από παιδική πίτσα που παράγγειλαν τα παιδιά, κάναμε ηλιοθεραπεία, ανανεωθήκαμε λίγο στη φύση και στο αεράκι. Την επόμενη συνάντηση τώρα που ανοίγει ο καιρός θα είμαστε πιο πολλές μαζί παρέα. Το χρειαζόμαστε κι εμείς και τα ζουζούνια να βγούμε έξω στον ήλιο, να αναπνεύσουμε φρέσκο αεράκι και να χαρούμε λίγη ελευθερία κι απλωσιά.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλημέρα κορίτσια.Εχω μέρες να μπω αλλά με τη μικρή όσο πάει και θέλει πιο πολύ τρέξιμο.Εκεί που την έβγαζα βολτίτσα στο πάρκο πρωί και απόγευμα απο χθες που μας τα χάλασε ο καιρός είναι μέσα και δεν ήξερα τι να την κάνω.Λένε απο αύριο θα φτιάξει.Για να δούμε γιατί το ΣΚ έχουμε να πάμε σε 2 βαφτίσεις.Το Σάββατο στην Λαμία σ'ένα χωριό εκεί κοντά οπού θα φύγουμε απο Παρασκευή,βαφτίζει ενας ξάδερφος του άντρα μου και την Κυριακή το πρωί εδώ στην Αθήνα μια ξαδέρφη μου και θα πρέπει να φύγουμε Κυριακή πρωί για να προλάβουμε.Αύριο έχουμε να πάμε και στα γενέθλεια στο κοριτσάκι που βαφτίζεται το Σάββατο και δεν ξέρω τι να της πάρω για δώρο.Μου είχαν φέρει οι κουμπάροι μας για τη μικρή μου 2 βιβλία με ήχους που της αρέσουν βλέπω,τις διαβάζω και περνάει η ώρα της.Το ένα είναι με ζωάκια που είναι αφής που σε διάφορα μέρη του σώματος τους τα ακουμπάς και βλέπεις πως είναι το καθένα και το άλλο είναι μια ιστοριούλα με τη Τελίτσα και την Παυλίτσα με ήχους.Σκέφτομαι να πάρω και στην άλλη μικ΄ρούλα κάτι αντίστοιχο,τι λέτε καλό δεν είναι για δωράκι?

νομίζω είναι πολύ καλο το δωράκι!!!!

mantinop δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά σκούρα τα πράγματα αν δεν ξυπνήσει...θα σας τα λένε και οι γιατροί...εγώ αυτά τα ζω καθημερινά...δυστυχώς αν δεν συνέλθει ίσως να μείνει αρκετό καιρό έτσι..δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες...λυπάμαι πολύ!!!!!

Άννα μου καλύτερα στο σπίτι κοριτσάκι αλλά βλέπω το αποφάσισες ήδη!!

Elle ωραία φαντάζομαι περάσατε με την Μαριάννα και τα παιδάκια σας...μακάρι να μπορέσω κάποια στιγμή να κατέβω με την μικρή...το έχω ξαναπεί θα κλείσω αεροπλάνο και θα πάμε για καφέ σε κάποια συνάντηση...

πολύ αέρας κι εδώ κορίτσια κι εγώ η χαζή μάζεψα τις μπότες πριν 2 μέρες και τώρα η ποδάρα έξω...δεν πειράζει παίρνει αέρα...

σήμερα πάμε στον παιδικό κατά τις μιάμιση αλλά μόνη μου..νόμιζα καλύτερα να έρθει και ο άντρας μου αλλά δεν μπορεί εκείνη την ώρα και του είπα το καλύτερο είναι να έχουμε και οι 2 άποψη...τέσπα,βλέπω ότι όλα οι μαμάδες τα αποφασίζουν τελικά..

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Αννούλα,το ξέρω το μαγαζί..έχει όντως πολύ ωραία χαλιά...ήθελα κι εγώ να πάρω από'κει ένα για την μικρή αλλά δεν είχαν το σχέδιο και τελικά πήρα από την NEOSET...νομίζω της disney έχει αρκετά...μεταφορικά,αν δεν κάνω λάθος,δεν πληρώνεις και έχεις δικαίωμα επιστροφής μέσα σε 40 μέρες..πιστεύω ότι αξίζει!!Ααα...και χρόνια σας πολλά!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Χτες πήγαμε παιδίατρο...φτάσαμε τα 9950 κιλά και 77 εκ.

Επιτέλους άρχισε να τρώει και το μεσημεριανό της!!Πέρα από μακαρόνια και ρύζι και ψωμί που έτρωγε,2 μέρες τώρα έτρωγε μοσχαράκι!!!!Αμήν!!!!Μας είπε ότι μπορούμε και το απόγευμα αντί για κρέμα μήλο να της δίνω πρασινάδα...να αλλάξω λίγο το διαιτολόγιό της...θα ξαναπάμε μετά τα γενέθλιά μας (από τώρα το σχεδιάζω το πάρτυ κι εγώ!!!) και θα κάνουμε εξετάσεις για την έλλειψη του g6pd και για την αλλεργία και θα κινηθούμε ανάλογα....κάθε μέρα σκέφτομαι τί αποτελέσματα θα έχουμε..άλλο άγχος κι αυτό....

Ξέχασα να την ρωτήσω πάλι ένα σωρό πράγματα....τηλέφωνο τώρα!

Άσχετο...είχα ξεπαγώσει την Κυριακή βακαλάο ρολό,τον είχα έξω όλη μέρα μέσα σε νερό..τελικά δεν τον φάγαμε και τον έβαλα στο ψυγείο στη συντήρηση...έχει τώρα 2η μέρα..μπορούμε να το φάμε ή θα χάλασε λέτε?????

MRIip3.png

xnmwp3.png

Εγώ στην αρχή ήθελα αυτό

http://www.flycarpet.gr/product.php?pid=3069 με 110 ευρώ

ή αυτό

http://www.flycarpet.gr/product.php?dim=5048&pid=2604&im με 110 ευρώ

αλλά δεν τα είχαν.....

και τελικά πήραμε αυτό http://www.neoset.gr/files/XALIA/XALIA_LARGE/POP_FOUXIA.jpg με 220 ευρώ και το καμαρώνουμε!!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Άσχετο...είχα ξεπαγώσει την Κυριακή βακαλάο ρολό,τον είχα έξω όλη μέρα μέσα σε νερό..τελικά δεν τον φάγαμε και τον έβαλα στο ψυγείο στη συντήρηση...έχει τώρα 2η μέρα..μπορούμε να το φάμε ή θα χάλασε λέτε?????

Αν δεν μυρίζει άσχημα είναι μια χαρά, ξεπλύνέ τον πρώτα. Μια φορά τον είχα κι εγώ έτσι αφήσει στο νερό να ξαλμυρίσει δυο τρεις μέρες κι όταν ρώτησα έναν φίλο τη γνώμη του μου απάντησε καλά τόσο που τον άφησες θα ζωντανέψει ο βακαλάος!

Το χαλί είναι πολύ ωραίο!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Ρε κορίτσια τι προτείνεται για πάρτυ γενεθλίων???Σπίτι ή να πάρω λίγα άτομα κ να πάμε κάπου διαφορετικά???Στην ιδέα του παιδότοπου όλοι είναι αρνητικοί γιατί είναι πολύ μικρή λένε η Ζωούλα για να το καταλάβει κ δεν υπάρχουν κ πολλά παιδάκια στην οικογένεια που θα το χαρούν....:roll:
Αυτό κουβέντιαζα σήμερα. Σκέφτηκα ή beach party ή στο άλσος της πόλης μας, μέσα στο πράσινο, στην παιδική χαρά! Μερικά μπουρεκάκια, γλυκάκια ατομικά, αναψυκτικά και τέλος. Τι λέτε;
Εμείς είμαστε μια χαρά, τα δοντάκια μας προκαλο/υν λίγη γκρίνια, αλλά όλα τα υπόλοιπα μια χαρά..! Όλο λέμε να πάμε τον Παναγιώτη στο δωμάτιό του, αλλά δεν....! Και το πρόβλημα, ουσιαστικά, το έχω εγώ, δε μπορώ να τον αποχωριστώ, τί έχω πάθει....????? :rolleyes:

Να σας ρωτήσω κάτι, κάποιες φορές δεν τρώει τα φρούτα και του τα βάζω με το γιαουρτάκι του (Nulac), είναι λάθος...?

Α) θέμα δωμάτιο: Εμείς τον πάμε αφού έχει αποκοιμηθεί στο κρεββάτι μας, αλλιώς δεν κοιμάται απευθείας στο δικό του. Μερικές φορές με παίρνει ο ύπνος μαζί του στο κρεββάτι μου και ο άντρας μου πάει σαλόνι, μας αφήνει να χαρούμε τον έρωτά μας :mrgreen:

β) γιαούρτι, μια χαρά νομίζω είναι συνδυάζεις κι όλας ασβέστιο με βιταμίνες, κι εγώ το κάνω πότε πότε για αλλαγή

Το ένα είναι με ζωάκια που είναι αφής που σε διάφορα μέρη του σώματος τους τα ακουμπάς και βλέπεις πως είναι το καθένα και το άλλο είναι μια ιστοριούλα με τη Τελίτσα και την Παυλίτσα με ήχους.Σκέφτομαι να πάρω και στην άλλη μικ΄ρούλα κάτι αντίστοιχο,τι λέτε καλό δεν είναι για δωράκι?
Χαριτωμένα μου ακούγονται
με τα δεδομενα που εχουμε εδω μου φαινονται παρα πολλα!!!!!!!παντωσ αυτα τα χρηματα μαζι με παππα κ ψαλτη τα πληρωνει η νονα!!
Εμείς είμαστε μικρή κοινότητα στο εξοχικό και δεν θα πάρει λεφτά η εκκλησία. Όσο για ψάλτη, ο μπαμπάς μου :cool:
Ξέχασα να την ρωτήσω πάλι ένα σωρό πράγματα....τηλέφωνο τώρα!

Αμα δεν σου μυρίζει άσχημα μαγείρεψέ τον. Κι εγώ σπάζομαι να πετάω φαγητά

Γκαστρούλα Ειρήνη πως τα πας;

Μαντινόπη μου τόσες μέρες αποφεύγω να γράψω... γιατί τι να πω για τον ξάδερφο;...

Μπέτυ να σας ζήσει ο Άγγελος-Ιωάννης!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...