Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Εχω μπει 3 φορές έχω γράψει όσα θέλω να σας γράψω κ όλο μπαίνει το αφεντικό κ τα σβήνω! :rolleyes:

Λοιπόν πάμε πάλι....Μπετούλα-Ελισαβετ πολύχρονη,να σας ζήσει ο νεοφώτιστος και να είστε όλοι καλά!

Μαντινοπ παραστικά εύχομαι...κρίμα νέο παλικάρι....:|

Με τη συνάντηση τι έγινε???Πήγε καμμία???

Τα νέα μου από την όμορφη Θεσσαλονίκη....ωραία περάσαμε....φάγαμε του σκασμού,βολτάραμε παραλία..... αλλά τα χα πάρει πολύ άσχημα με την κοπέλα του κουνιάδου μου....12-7 βγήκαμε στα μαγαζιά το Σάββατο....αυτή λοιπόν έχει ψώνιο με τις φίρμες λουι βιτόν,γκούτσι,πράντα κτλ(εγώ δεν έχω καμμία επαφή με αυτά καθώς δεν μου το επέτρεψε ποτέ η οικονομική μου κατάσταση να τα πλησιάσω) κ με έτρεχε σε όλα αυτά όχι για να ψωνίσει όμως(γιατί έχει υπέρχρεωθεί με αυτά) αλλά για να τα δει κ μετά να πάει στη νονά της(που με πήγε χωρίς να με ρωτήσει αν γουστάρω να πάω....με πήγε σε εναν δρόμο που ήταν το σπίτι της κ τη παίρνει κ της λέει έλα είμαι από κάτω) κ να τη ρωτήσει κ καλά τι ωραίο παίζει στη αγορά κ την έστειλε η νονά που δεν ξέρει τι έχει σε ένα μαγαζί κ ψώνισε έτσι για πλάκα 1000 ευρω....βέβαια της είπε πήγαινε κ δεν τι σου αρέσει κ πάρτο κ εκείνη πήρε μπουφάν,κολάν,ζώνη,μπλούζα,βραχιόλια.....κ αντί μετά να πάρει ένα δώρο κ να πάει στη νονά της να την ευχαριστήσει την έθαβε κ από πάνω....είχα γίνει μιλάμε έξω φρενών κ περίμενα πότε θα μας μαζέψουν από την αγορά οι άντρες...το δε κορυφαίο πήγα κ εγώ στη morgan(πολύ ωραίο βατραχάκι το φόρεμα αν το είχε θα το έπαιρνα κ εγώ:tongue::tongue:),Η&Μ και ζάρα να δω να ψωνίσω τίποτα κ τα έλεγε γυφτιές αλλά φυσικά δεν πτοήθηκα κ ψώνισα ότι μου άρεσε! :D:D:D;););) Τώρα επειδή τα άκουσε όλα αυτά κ ο κουνιάδος μου(είναι τόσο χαζή που έλεγε κ σε αυτόν για τη νονά της) ότι νομίζει ας κάνει αλλά το σίγουρο είναι ότι με 1500 ευρώ μισθό δεν θα μπορεί να τη συντηρήσει αν προχωρήσουν! :rolleyes::confused:

ΥΓ1: Πως παρακάλαγα να με πάρεις ρε Βατραχάκι τηλ να γλυτώσω απ'αυτήν! :shock::oops:

ΥΓ2: Πήρα πολλά τηλ για να ακούω τη κόρη μου να λέει τα δικά της,αλλά δεν νομίζω ότι της λείψαμε με τόσο παιχνίδι κ τόσες βόλτες που έκανε με τους παππούδες της....κ όταν μας είδε μας κοίταζε σαν εξωγηινους....αλλά μας έδινε φιλάκια!!! :)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας!!!!!

τι κανετε?

εγω ειμαι πολυ κουρασμενη...καθε μερα στην αγορα κι ακομα να τελειωσω!!!!

τελικα πηρα αλλο φορεμα θα σας το βαλω να το δειτε αυριο

Αννουλα ψωναρα η δικια σου βρισκει κ τα κανει στην νονα της....

αλλα πιο πολυ με ενοχλησε που χαρακτηρισε γυφτιες τα ρουχα του ζαρα και τα μαγαζια που παει ο μεσος κοσμος σαν εμας

μακαρι να μπορουσα να ερθω θα ηθελα κι εγω να τα πουμε κι απο κοντα!!!

Κυριακουλα εμεις τα προσκλητηρια και του γαμου κ της βαπτισης τα μοιραζουμε μια βδομαδα πιο μπροστα

μη σκας τωρα για 2 προσκλητηρια

τα δικα μου αυριο θα τελειωσουν

manti ελπιζω να ναι καλα ο ξαδερφος σου

περαστικα

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλησπέρα κορίτσια...

Άννα βλέπω έμπλεξες με την τρελή....τι νομίζει δηλαδή;;;ότι θα ζηλέψεις;μάλλον μόστρα ήθελε να πουλήσει!!!

κορίτσια εγώ τα προσκλητήρια θα τα στείλω πιο νωρίς γιατί κάποιοι που είναι μακριά να κανονίσουν αλλά να ξέρω κι εγώ για το τραπέζι πόσα άτομα θα είναι

ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ποιος την πληρώνει;η νονά ή εμείς;ρώτησα την κουμπάρα μου και δεν ήξερε.εγώ νομίζω η νονά...200 ευρώ με είπαν στην εκκλησία που ρώτησα..

επίσης πήγαμε στο cocmos και το μάτι μου έπεσε στα mini-raxevsky τρελάθηκα με το που τα είδα..μπήκα στο ίντερνετ και τα είδα σήμερα ευτυχώς Κομοτηνή έχει κατάστημα..οι τιμές φάνηκαν καλές,πήρα την κουμπάρα τηλ να της το πω και κόμπιασε λίγο..αυτή έχει έναν πελάτη με βαπτιστικά πήγαμε αλλά τα φορεματάκια δεν μου άρεσαν και αυτή κοιτάει και λίγο το ότι τον έχει πελάτη ...της είπα θα συμπληρώσω την διαφορά αν σε φαίνονται ακριβά http://www.emultimedia.info/mmview/perm/RAXBAPTISTIKA2010.pdf/ για πείτε μου την γνώμη σας βρε κορίτσια....τα μαρτυρικά δεν θα τα πάρουμε ...νομίζω είναι καλές οι τιμές...

αύριο έχω ραντεβού με τον πρώτο παιδικό σταθμό για την μικρή μου...για να δούμε,υπάρχει κάτι που πρέπεινα δώσω πιο πολύ προσοχή;;;

Βατραχάκι μου με γεια το νέο φόρεμα!!!!δεν το πιστεύω αυτό που έπαθες...

καιμια ερώτηση τελευταία...πόσο σας βγήκε η βάφτιση;;;και για το νονό ή νονά τι ποσό δώσατε για δώρο;εμένα θέλει ρολόι θα το διαλέξει αυτή κι εγώ θα πληρώσω αλλά πρέπει να είναι περίπου όσα τα έξοδα της για τα ρούχα κλπ;μην με καρφώσει καμμιά 1000 δεν θα το αντέξω!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

σταχυ ειναι πολυ ομορφα και κουκλιστικα!με το καλο!200 ευρω για την εκκλησια;;;;;;:shock:μην δωσεις καλε τοσα χρηματα!δεν ειναι τπτ υποχρεωτικο!η νονα δηλ πληρωνει αλλα μην τα δωσετε!!!!ακου 200!]

1v0n7ypa5y9lur77.png

ευχαριστώ!!!!τα 200 δεν πάνε στην εκκλησία αλλά στο ίδρυμα που είναι για χρονίως πάσχοντες ασθενείς,σαν γηροκομείο...εκεί δούλευα κι εγώ πριν διοριστώ...η απόδειξη κόβεται από το ίδρυμα..είναι πολλά αλλά πρέπει να τα δώσουμε γιατί ο πάτερ ζήτησε φωτοτυπία απόδειξης με τα υπόλοιπα χαρτιά

nAcmp3.png

uZRep2.png

Σταχιοφορίνα είναι πολύ όμορφο το σετ κ δεν το βρίσκω ακριβό....νορμαλ σχετικά με τις τιμές που έβλεπα κ εγώ όταν έψαχνα;)

Την εκκλησία την πληρώνει η κουμπάρα....

Εμένα η κουμπάρα μου ήθελε μια 22αρα τηλεόραση για τη κρεβατοκάμαρά της κ της είχα πάρει μια samsung 290 ευρώ....κ μου έλεγε κιόλας τι πήγα κ πήρα τόσο ακριβή:shock::!: Στη βάπτιση εγώ δεν θυμάμαι πόσα πλήρωσα .... της κουμπάρας ήταν γύρω στα 1200!

Μπιζελάκιιιιιιι.....το ξέρεις αυτό το μαγαζί -----> http://www.flycarpet.gr/index.php είναι καλά τα χαλιά η μάπα το καρπούζι???Θέλω να πάρω της μικρής.....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!

Όπως μάθατε το μπουγατσάκι το λένε Άγγελο Ιωάννη!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας!!!

Κυριακούλα σε ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μας έκανε και έκανες όλο αυτό το ταξίδι για να είσαι κοντάμας!!!!

Όσον αφορά το ζεύγος τα βρήκε ο δικός μου πήγε κοντά αμέσως και την έκανε μα στο στόμα παρακαλώ!!!!

Η βάπτισή μαςπήγε πολύ καλά παρά τα απρόοπτα με το Γιωργάκη που όπως σας είπε η Κυριακούλα ανήμερα της γιορτής του έλαβε σαν δωράκι...3 ράμματα!!Ο γιατρός είπε πως είναι πολύ σκληρό καρύδι όσο του έκανε τα ράμματα δεν μίλησε καθόλου και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να μην το ξεστομίσω όπως έλεγε σε κανέναν..εγωιστής σαν τη μαμά του!!!

Τέλος πάντων όπως είπα η βάπτιση ήταν μια χαρά ο μικρός έκλαιγε όταν τον έγδυσαν κι έκτοτε δεν σταμάτησε καθόλου παρά μόνο όταν τον πήρα αγκαλίτσα!!Στο κέντρο που πήγαμε τι να σας πω χόρεψα πάρα πάρα πολύ δεν κάθισα καθόλου κάτω ούτε να φάω κάτι και που να το πω πως ενώ υπήρχε αρκετό φαγητό στο κέντρο εγώ κατέληξα να φάω τοστ στο σπιτι!!!:tongue:Αφήστε που από το πιάσιμο δεν μπορώ να περπατήσω αλλά το καταευχαριστήθηκα!!Θα αναρτήσω και φωτογραφίες στο φατσό να τα δείτε όλα!!

Τα βαπτιστικά μας ήταν lapin σε ναυτικό στυλ και το καπελάκι ήταν ένα υπέροχο τραγιασκάκι!!!

Εύχομα στις κοπέλες που θα βαφτίσουν να πάνε όλα πολύ πολύ καλά και να είναι καλοφώτιστα τα μωράκια τους!!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Μπέτυ να σου ζήσει ο μικρός Άγγελος Ιωάννης:D

Χάθηκα γιατί είμαι συνέχεια στο νοσοκομείο, η κατάσταση του ξαδελφού μου δυστυχώς εξακολουθεί να είναι πολύ κρίσιμη. Ενώ δεν είναι πια σε καταστολή δεν έχει ξυπνήσει...είναι στην εντατική και ο χρόνος που περνάει δεν είναι υπέρ του. Μακάρι να πάνε όλα καλά,σκεύτομαι τον μικρό του που μόλις έκλεισε τα 2. Δυστυχώς η ζωή είναι πολύ σκληρή πολλές φορές...

Κάτι τέτοιες καταστάσεις με κάνουν και αναθεωρώ την κοσμοθεωρία μου...τελικά υγεία πάνω απ' όλα και όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέριες.

Ο πιτσιποπάκος είναι συνέχεια στην πεθερά μου και τα περνάει ζάχαρη...όλο αγκαλιές και βόλτες...τουλάχιστον είμαι ήσυχη όσες ώρες λείπω και ευτυχώς δεν γκρινιάζει.

Καλημεραααα!!!!!χαλια ο καιρος σημερα !κρυο και αερας!Και πρεπει να βγω και για ψωνια!!!

Σταχυ δεν ειχα καταλαβει οτι τα χρηματα της εκκλησιας πανε για φιλανθρωπικο σκοπο!Μια χαρα κινηση ειναι ,να τα δωσετε!Κανονικα η νονα τα δινει αλλα σε αυτη την περιπτωση μπορεις να συνεισφερεις και εσυ!

Κατα τ 'αλλα ετοιμαζομαστε πυρετωδως για τη βαπτιση!Σημερα θα παω να παρω γλειφιτζουρια για τα παιδακια στην εκκλησια!Την Πεμπτη θα ερθει γυναικα να με βοηθησει με τις δουλειες και θα ξεστρωσω και μοκετες ,χαλια!Επισης θα παω να παρω και λουλουδια να φυτεψω στις γλαστρες μου γιατι ολο κατι πρασιναδες εχω!να ανθισουμε και λιγο μερες που ερχονται!

Μπετυ εγω σας ευχαριστω για τη φιλοξενια.Περασα υπεροχα !!!Οσο για τα ποδια....πως να μην πονανε κοριτσακι...δεν αφησες μπαλο για μπαλο που μα μην το χορεψεις!:tongue::D:-D:-D

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαντινοπ υγεία κ πάλι υγεία....εύχομαι να πάνε όλα καλά...:roll:

Πολίνα την έχω δει κ τη σελίδα που λες απλά το σχέδιο που μου άρεσε δεν το έχει....κ το e-tapis έχει πολλά παιδικά αν θες να δεις είναι στο Χαιδάρι από κει έχω πάρει κ τα χαλιά του σπιτιού μου....:mrgreen:

Ρε κορίτσια τι προτείνεται για πάρτυ γενεθλίων???Σπίτι ή να πάρω λίγα άτομα κ να πάμε κάπου διαφορετικά???Στην ιδέα του παιδότοπου όλοι είναι αρνητικοί γιατί είναι πολύ μικρή λένε η Ζωούλα για να το καταλάβει κ δεν υπάρχουν κ πολλά παιδάκια στην οικογένεια που θα το χαρούν....:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαντινοπ υγεία κ πάλι υγεία....εύχομαι να πάνε όλα καλά...:roll:

Πολίνα την έχω δει κ τη σελίδα που λες απλά το σχέδιο που μου άρεσε δεν το έχει....κ το e-tapis έχει πολλά παιδικά αν θες να δεις είναι στο Χαιδάρι από κει έχω πάρει κ τα χαλιά του σπιτιού μου....:mrgreen:

Ρε κορίτσια τι προτείνεται για πάρτυ γενεθλίων???Σπίτι ή να πάρω λίγα άτομα κ να πάμε κάπου διαφορετικά???Στην ιδέα του παιδότοπου όλοι είναι αρνητικοί γιατί είναι πολύ μικρή λένε η Ζωούλα για να το καταλάβει κ δεν υπάρχουν κ πολλά παιδάκια στην οικογένεια που θα το χαρούν....:roll:

Αν χωρατε στο σπιτι καλυτερα θα ηταν να μεινετε εκει.Και η Ζωουλα θα ειναι πιο ανετη στο χωρο.Τωρα για να πατε καπου αλλου εννοεις σε καποιο κεντρο ;Δεν νομιζω να το ευχαριστηθειτε και πολυ...ψηφιζω λοιπον home sweethome!!!!;)

1v0n7ypa5y9lur77.png

Μπετούλα να σας ζήσει ο Άγγελος-Ιωάννης...!! :D

Mantinopaki, μακάρι να πάνε όλα καλά με τον ξαδερφό σου..

Καλημέρα κοριτσάκια....!! :cool:

Εμείς είμαστε μια χαρά, τα δοντάκια μας προκαλο/υν λίγη γκρίνια, αλλά όλα τα υπόλοιπα μια χαρά..! Όλο λέμε να πάμε τον Παναγιώτη στο δωμάτιό του, αλλά δεν....! Και το πρόβλημα, ουσιαστικά, το έχω εγώ, δε μπορώ να τον αποχωριστώ, τί έχω πάθει....????? :rolleyes:

Να σας ρωτήσω κάτι, κάποιες φορές δεν τρώει τα φρούτα και του τα βάζω με το γιαουρτάκι του (Nulac), είναι λάθος...?

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...