Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Mantinop τι να πω έχω πάθει σοκ :(

Κοριτσάκια έφαγα κι εγώ άκυρο για αύριο, λογάριασα χωρίς τον ξενοδόχο, εν προκειμένω τον πεθερο μου. Γιόρταζε εχθές και αύριο θα πάμε όλοι από νωρίς στο σπίτι του οπότε.... Γαμώτο κι ήθελα πολύ να γνωριστεί το γοργονιδιο με τα υπόλοιπα μπεμπίνια!!!!! Γκρ......

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα, τελικά ποιες θα πάμε κορίτσια;

Oύτε εγώ μπορώ... Family day αύριο!!

Γιώτα μου το σκέφτομαι σοβαρά, σε χαλαρό barbeque στυλ...Κάτι με χαλάει όμως...Θα πάμε την Τετάρτη να δούμε...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλημεραααα!!!!!Ενταξει λοιπον το μπουγατσακι μετονομαστηκε σε Αγγελος -Ιωαννης!μπεττουλα να σου ζησει και απο εδω!Ολα ηταν τελεια!ο μικρουλης εκλαψε λιγο την ωρα της βουτιας!Η μαμα ηταν πολυ αγχωμενη αλλα παντα μια κουκλα!θα αναρτησω και φωτο συτομα στην ομαδα μας!το γλεντι ηταν και αυτο πολυ ωραιο !!!!!δεν σταματησαν τα νησιωτικα και οι μπαλοι!:Pεμεις αναχωρουμε το απογευμα γιατι πρεπει να ετοιμασουμε κα τη δικη μας βαπ

τιση!!!!!!

καλα να περασετε στη συναντηση με τα ζουζουνια σας!:-P:cool:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

1430698la0uh2gqk5.gif

Kαλημερα!

Μαντινοπακι, ευχομαι να πανε ολα καλα με τον ξαδερφο σου, να τα καταφερει ο ανθρωπος γιατι εχει και οικογενεια. Πολυ δυσκολες καταστασεις πραγματικα.

Τα παιδια μου χθες παιζανε μαζι! Αφου παλεψανε (σχετικα καλα πηγε, χωρις πολλες μελανιες!), μετα επαιξαν κρυφτο! Κρυβοταν ο Αντωνης, μιλουσε στη Μαριαλενα, κι αυτη μπουσουλητα εψαχνε να τον βρει!

Τωρα ετοιμαζομαστε σιγα σιγα, για τον "Καφε με την Ελενη"!

Κυριακη, φανταζομαι ποσο ωραια ηταν στην Παρο! Καλα εκανες και πηγες, και ξεφυγες κι εσυ λιγο!

age.png age.png

Καλημέρα!!

Manti,τί να πω για τον ξάδερφό σου...Λυπάμαι πολύ πραγματικά....τόσο νέος!!

Μπετούλα,να σας ζήσει ο Άγγελος-Ιωάννης!!!

Εμείς είμαστε πάλι μόνες στο σπίτι μιας κι ο μπαμπάς μας έφυγε νωρίς νωρίς να μοιράσει προσκλητήρια στο σόι του με την μανούλα του...Από 5 χωριά έχουν να περάσουν!!!Τον λυπάμαι τον καημένο,μια Κυριακή είχε κι αυτός να ξεκουραστεί και τρέχει από χωριό σε χωριό...Τέλος πάντων..είναι πρωί ακόμα και δεν θέλω να φουντώσω πάλι....

Η μικρή έχει ξεφύγει τελείως...πλέον δεν θέλει να κάθεται στο καρότσι για βόλτα αλλά να περπατάει κάτω!Οπότε την κατεβάζω και αρχίσει σαν παλαβή να πηγαίνει μπροστά,να τρέχει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση της γυαλίσει,να θέλει να μαζέψει ότι χαρτάκι και σκουπιδάκι βλέπει κάτω....τρελαίνεται!!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

καλησπέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!!!

περαστικά smouts στην οικογένεια....

σήμερα γυρίσαμε από Θεσ/νικη,πήγαμε στην βάφτιση μιας φίλης μας και βουρ πόσω Αλεξ/πολη...ούτε στο τραπέζι πήγαμε,έσκασε η λάμπα του φωτογράφου,η νονά έκαψε το φόρεμα της και το κοριτσάκι που κρατούσε την λαμπάδα άρπαξαν τα μαλλιά του...

Άννα σκέφτηκα να βρεθούμε αλλά επειδή ήταν χλωμό εντελώς δεν το προσπαθησα..κρίμα

manti λυπάμαι πολύ για τον ξάδερφο σου,δύσκολα τα πράγματα...μακάρι να πάει καλά!τι να πω

Μπετούλα μου να τον χαίρεστε τον Ιωάννη-Άγγελο

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Mπετουλα να σου ζησει ο Αγγελος σου!!!!! ωραιο ονομα!!!

κοριτσια ευχαριστω για τα καλα σας λογια για το φορεμα της βαπτισης

αλλα προεκυψε κατι αναπαντεχο....κατο που λες γελοντας "οχι αυτο σε μενα δεν θα συμβει..."

αγορασαμε το ιδιο φορεμα με την νονα:(:(:(:(:confused::confused::confused:

η κοπελα ειχε παει πρωτη στο ιδιο μαγαζι και μου ειχε πει οτι ειναι ασπρομαυρο αλλα καβαδουρα μανικι και σε στενη γραμμη

οταν εγω πηγα στο μαγαζι και μου αρεσε το φορεμα ουτε μου περασε απο το μυαλο να την ρωτησω γιατι το δικο μου ειναι αλλο στυλ

και ευτυχως χθες που μιλουσαμε της ειπα οτι βρηκα απο το ιδιο μαγαζι και οταν μου περιεγραψε το δικο της μου κοπηκαν τα ποδια....μου στειλε κ μια φωτο και ναι ειναι ακριβως το ιδιο υφασμα.....

φανταζεστε να πηγαιναμε στην εκκλησια χωρις να την ρωτησω??!?!?!?!?!?

ρεζιλι

αυριο παλι για ψαξιμο

εχω αλλα 2 που μου αρεσαν αλλα....θα μου πανε οπως αυτο?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημερα και απο εμενα κοριτσακια

Μπετουλα να σου ζησει ο Αγγελος σου (μου αρεσει πολυ αυτο το ονομα)

Αναστασια μου τι να πω ευχομαι να το ξεπερασει το παιδι , να πανε ολα καλα

Συμπεθερα ασε μη λες γιαυτα , σαραντοποδαρουσες και αραχνες τις τρεμω

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημερααααα!Πισω στα πατρια εδαφη λοιπον!Περασαμε πολυ ωραια!Μπεττυ σε ευχαριστω πολυ για την φιλοξενια!!!!!Βαζουμε λοιπον τα κεφαλια μεσα και ετοιμαζομαστε για τη βαπτιση!!Ωχ!θεε μου τιποτα δεν ειναι ετοιμο!Επισης μολις ηρθα ειδα και τις δυο προσκλησεις που ειχα αφησει στον αντρα μου να δωσει και δεν τις ειχε δωσει ακομα!!!:mad::-x:-x:-x:-xπρεπει να κανω και αυτο τωρα!!!!!Ρεζιλι θα γινουμε στους ανθρωπους μια εβδομαδα πριν να τις δωσουμε!!!!Αντρεεεεες!!!!Πεταμενα λεφτα που λεει και η Μπεττυ!:confused:

σήμερα γυρίσαμε από Θεσ/νικη,πήγαμε στην βάφτιση μιας φίλης μας και βουρ πόσω Αλεξ/πολη...ούτε στο τραπέζι πήγαμε,έσκασε η λάμπα του φωτογράφου,η νονά έκαψε το φόρεμα της και το κοριτσάκι που κρατούσε την λαμπάδα άρπαξαν τα μαλλιά του...

Άννα σκέφτηκα να βρεθούμε αλλά επειδή ήταν χλωμό εντελώς δεν το προσπαθησα..κρίμα

manti λυπάμαι πολύ για τον ξάδερφο σου,δύσκολα τα πράγματα...μακάρι να πάει καλά!τι να πω

Μπετούλα μου να τον χαίρεστε τον Ιωάννη-Άγγελο

:shock::shock::shock::shock::shock:Αυτο δεν ηταν βαπτιση ολοκαυτωμα ηταν!:tongue:
Mπετουλα να σου ζησει ο Αγγελος σου!!!!! ωραιο ονομα!!!

αλλα προεκυψε κατι αναπαντεχο....κατο που λες γελοντας "οχι αυτο σε μενα δεν θα συμβει..."

η κοπελα ειχε παει πρωτη στο ιδιο μαγαζι και μου ειχε πει οτι ειναι ασπρομαυρο αλλα καβαδουρα μανικι και σε στενη γραμμη

οταν εγω πηγα στο μαγαζι και μου αρεσε το φορεμα ουτε μου περασε απο το μυαλο να την ρωτησω γιατι το δικο μου ειναι αλλο στυλ

και ευτυχως χθες που μιλουσαμε της ειπα οτι βρηκα απο το ιδιο μαγαζι και οταν μου περιεγραψε το δικο της μου κοπηκαν τα ποδια....μου στειλε κ μια φωτο και ναι ειναι ακριβως το ιδιο υφασμα.....

φανταζεστε να πηγαιναμε στην εκκλησια χωρις να την ρωτησω??!?!?!?!?!?

ρεζιλι

αυριο παλι για ψαξιμο

εχω αλλα 2 που μου αρεσαν αλλα....θα μου πανε οπως αυτο?

γκαντεμια ρε κοριτσακι !:-(Σιγουρα θα βρεις κατι αλλο!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημερα και απο εμενα κοριτσακια

Μπετουλα να σου ζησει ο Αγγελος σου (μου αρεσει πολυ αυτο το ονομα)

Αναστασια μου τι να πω ευχομαι να το ξεπερασει το παιδι , να πανε ολα καλα

Συμπεθερα ασε μη λες γιαυτα , σαραντοποδαρουσες και αραχνες τις τρεμω

και του ταιριαζει πολυ γιατι ειναι πραγματικα ενας αγγελος το μπουγατσακι!!!!:-P

1v0n7ypa5y9lur77.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!

μπετουλα να σασ ζησει ο νεοφωτιστοσ!!!!υπεροχο ονομα!!!!!να τον χαιρεστε κ να τον καμαρωσετε οπωσ επιθειμειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γειά σας κοριτσάκια.

Τα νέα μου δεν είναι καθόλου καλά. Ένας ξαδελφός μου μόλις 35 ετών είναι στην εντατική με ανακοπή...πολύ σοβαρή κατάσταση...την Δευτέρα θα ξέρουμε αν λειτουργεί ο εγκέφαλός του...αν ζήσει μέχρι τότε...πήγα το πρωί να τον δω και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.

Την προηγούμενη Κυριακή ήμασταν στα γεννέθλια του μικρού του γιού...

μαντινοπακι πολυ λυπαμαι για το παληκαρι...ευχομαι ολα να πανε καλα και να χουμε καλα νεα απο σενα!!!

φανταζομαι ολο το σκηνικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τουσ γλωσσοφαγαν τουσ καημενουσ τουσ ανθρωπουσ!!

φαντασου να μην συζητουσατε περι φορεματοσ κ να πηγαινατε με το ιδιο!!!!!!αμαν!!!!!!!!!!!η νονα δεν θελει να αλλαξει το δικο τησ μιασ κ ειπεσ οτι το συγκεκριμενο σου παει παρα πολυ?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...