Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια...Μπήκα λίγο στα γρήγορα για ένα γεια!

Λοιπόν Γειάααααααααα!!!

Αυριο αναχωρώ για Πάτρα για εκείνο το μνημόσυνο που έλεγα. Ουφ αντε να περάσει κι αυτό, δεν τα μπορώ αυτά...

Πολλά φιλιά και καλά να περάσετε την Κυριακή

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια δυστηχως για μας ακυρη η Κυριακη.

θερμομετρησα τη μικρη το απογευμα και ειχε 39 πυρετο, εκτος απο απιστευτο κλαμα - τυπου κατι εχω και δεν με καταλαβαινει κανεις- και πηρα την παιδιατρο, που ευτυχως εκανε ιατρειο χωρις πολλα ραντεβου σημερα, και μου ειπε να την παω να τη δει ενοψει σαββατοκυριακου.

Τελικα εχει οξεια ωτιτιδα και απο τα δυο αυτια. Θα παρουμε αντιβιωση και ενα σκασμο αλλα πραγματα για 10 μερες.

Σημερα που το μαναρακι μου εχει και γενεθλιακια.

Εντωμεταξυ, εκει που 4 μερες, δεν ειχε βαλει πιπιλα στο στομα της ουτε στον υπνο, και ειπα οτι θα την κοψουμε νωρις, τωρα ειναι ολη τη μερα με την πιπιλα. Την ανακουφιζει και φυσικα δεν της την αρνουμαι.

Αυτα. Η πρωτη εβδομαδα στον παιδικο μας εφερε αυτο. Αντε να δουμε και οι υπολοιπες.

Αααα και κατι τελευταιο. Τελικα το αφεντικο μου, μου ειπε να παιρνω τη μια μερα σαν μειωμενο, οπως του το ειχα ζητησει. Οποτε θα μας μενει και μια εξτρα μερα, μαμα και κορη να βολταρουμε το καλοκαιρακι.

αχ την καημενουλα !!!

περαστικα και γρηγορα!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημερα !!!!!!!!!!

σημερα ειναι η βαπτιση της Μπεττυς? με το καλο να γινουν ολα!!!!

εχθες πηγαμε σε μια γιορτη με τον μικρο οπου ο εορταζον εχει ενα αγορακι 2 χρονων

ο δικος μου χαιρεται πολυ οταν βλεπει παιδακια και τσιριζει απο την χαρα του

ομως το αλλο παιδακι ζηλευε πολυ και τον τσιμπισε κανα δυο φορες

τον λυπηθηκα τον μικρουλη μου

τελος παντον ετσι ειναι τα παιδακια

γυρισαμε σπιτι κατα τις 10.30

ο μικρος ξεραθηκε στις 11 και λεω ωραια αυριο θα ξυπνησουμε αργα...

αλλα που!!!!! 8 παρα ξυπνησε και τωρα ξανακοιμαται

εμενα φυσικα δεν με επιασε υπνοσ....

goodmornin.png

Μπετουλα Χρονια Πολλα! Να΄σαι γερη και καλοχρονη! Η ωρα η καλη για τη βαπτιση!

Χρονια Πολλα και στους εορταζοντες χθες!:D

Γιωτα περαστικα στη μικρουλα σου.

Κοριτσια επαθα σοκ χθες. Ενω σκουπιζα με την ηλεκτρικη, βλεπω ψηλα στον τοιχο του δωματιου μου μια τεραστια σαρανταποδαρουσα. Επαθα σοκ! Εχω και μια εντομοφοβια, και παρελυσα! Ευτυχως που κρατουσα τη σκουπα, γιατι ακομη εκει θα ημουν παγωμενη!:shock: Τη ρουφηξε λοιπον, και οταν τελειωσα, αφησα τη σκουπα εξω, σε περιπτωση που βγει, να μην ειναι μεσα στο σπιτι!:tongue:

Σκεφτομουν λοιπον ποσο τυχερη ημουν που ειχα τη συγκεκριμενη στιγμη τη σκουπα και την ειδα, γιατι αλλιως, εκτος οτι δε θα κοιμομουν ολο το βραδυ, δε θα μπορουσα να αφησω και τη μικρη να μπουσουλησει! Αντε να περπατουσε αυτο το τερας κατω αντι στον τοιχο...:shock:

Και τωρα θυμηθηκα τη Μυκονο που ειχα ανακαλυψει για καλη μου τυχη μια σαρανταποδαρουσα στην πετσετα του μπανιου λιγο πριν σκουπιστω... :evil:

age.png age.png

καλημερα κοριτσια κι απο μενα.

Τι νυχτα ηταν αυτηηηηηηη

Να ξυπναω καθε τρεις και λιγο να θερμομετρω τη μικρη, και στο καπακι ο αντρας μου να κανει εμετους............... Και να σηκωνομαι καθε λιγο και λιγακι και γι αυτον, γιατι μια ηθελε το ενα, μια το αλλο.

Δεν εχω να σας πω κατι αλλο. Θυμηθηκα τις πρωτες νυχτες με το μωρο. Αχχχχ, τι θα κανω οταν μου τυχαινουν τετοια, τωρα που θα γυρισω δουλεια? Απλα θα κουτουλαω

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μπετούλα,με το καλό η βάπτιση...Καλό όνομα!!!

Γιώτα,περαστικά στο smoutsάκι....και τον smoutsομπαμπά.....

Κυριακούλα,περιμένουμε το φόρεμα....με γειά με γειά!!!

Μαριάννα,έχω κι εγώ εντομοφοβία σε μεγάλο βαθμό....δεν παραλύω ακριβώς απλά αν εντοπίσω κάτι απομακρύνομαι και το κοιτάω συνέχεια για να ξέρω πού βρίσκεται ανά πάσα στιγμή,μπορεί να αλλάξω και δωμάτιο μέχρι να έρθει ο άντρας μου....πολλές φορές βέβαια χρειάστηκε να βάλω τα δυνατά μου και να σκοτώσω ή να ρουφήξω κάτι αλλά μιλάμε για πολύ φόβο...μου κόβονται τα γόνατα!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

κοριτσαρες ανεβασα τις φωτο απο τα ρουχα για την βαπτιση στο φεις

θελω τις γνωμες σας ε!?!?!?!?!?!?!?! τα σχολια με τρελαινουν

κι αν δεν σας αρεσει κατι το λετε ελευθερα δεν υπαρχει κανενα προβλημα

Γιωτάκι πολλά πολλά περαστικά σε κόρη και σύζυγο!!!

Και εγώ τα φοβάμαι τα εντομα...Μάλιστα, όταν πηγαίνω διακοπές και μπαίνω στο δωμάτιο το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να κοιτάξω όλους τους τοίχους!! :rolleyes::rolleyes: Θυμάμαι στη Σκιάθο που είχαμε πάει οικογενειακά (ήμουν 15) "ανακάλυψα" ένα σκορπιό ακριβώς πάνω από το κρεββάτι της αδερφής μου!!!

Κορίτσια νομίζω ότι τελείωσα και με το θέμα "μπομπονιέρες" μεγάλων. Θα μου στείλει η κοπέλα το δείγμα σήμερα και θα αποφασίσω. Όσο για τις παιδικές, μάλλον θα κάνω χωνάκια (θα γράφουν Καρολίνα) γεμισμένα με ζαχαρωτά. Τα είδα στο μαγαζί που πήρα τα προσκλητήρια και μου άρεσαν πολύ.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Και εγώ τα φοβάμαι τα εντομα...Μάλιστα, όταν πηγαίνω διακοπές και μπαίνω στο δωμάτιο το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να κοιτάξω όλους τους τοίχους!! :rolleyes::rolleyes: Θυμάμαι στη Σκιάθο που είχαμε πάει οικογενειακά (ήμουν 15) "ανακάλυψα" ένα σκορπιό ακριβώς πάνω από το κρεββάτι της αδερφής μου!!!

χαχαχα, κι εγω ακριβως το ιδιο κανω. Αλλα σκεψου οτι εμεις πηγαιναμε διακοπες στο χωριο, και καθε καλοκαιρι σκοτωναμε (η γιαγια μου δηλαδη) καμια 10αρια σκορπιους μεχρι να φυγουμε. Οποτε μου εχει μεινει αυτο το κοιταγμα, αφου το καναμε καθε βραδυ.

σας ευχαριστω για τα περαστικα. ευτυχως και οι δυο δειχνουν να ειναι καλυτερα, αλλα τους εχω χωρια, δεν τους φερνω σε επαφη. Ωρα ειναι να κολλησω κι εγω τιποτα και την πεμπτη που ειναι να παω στη δουλεια, να παρω και να πω ειμαι αρρωστη δεν θα ερθω.... Θα γελασει ο καθε πικραμενος

4Rnfp3.png

Γειά σας κοριτσάκια.

Τα νέα μου δεν είναι καθόλου καλά. Ένας ξαδελφός μου μόλις 35 ετών είναι στην εντατική με ανακοπή...πολύ σοβαρή κατάσταση...την Δευτέρα θα ξέρουμε αν λειτουργεί ο εγκέφαλός του...αν ζήσει μέχρι τότε...πήγα το πρωί να τον δω και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.

Την προηγούμενη Κυριακή ήμασταν στα γεννέθλια του μικρού του γιού...

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια.

Τα νέα μου δεν είναι καθόλου καλά. Ένας ξαδελφός μου μόλις 35 ετών είναι στην εντατική με ανακοπή...πολύ σοβαρή κατάσταση...την Δευτέρα θα ξέρουμε αν λειτουργεί ο εγκέφαλός του...αν ζήσει μέχρι τότε...πήγα το πρωί να τον δω και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.

Την προηγούμενη Κυριακή ήμασταν στα γεννέθλια του μικρού του γιού...

Τί λες τώρα???:(:(:( Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα, και μετά καθόμαστε και γκρινιάζουμε για μ#@%$@ς.

Κορίτσια μου θέλω τη βοήθειά σας...έχει πάει καμμία σε δεξίωση στο jockeys country club??? Eντυπώσεις????

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...