Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα...

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...όπως ξαναείπα,ελπίζω να μην έχουμε άλλα δυσάρεστα για το επόμενο χρονικό διάστημα....

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν και όσους έχουν κάποιον που γιορτάζει!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα τσούπρες!!!

Μόλις σχολάσω κλείνω βαλίτσα κάνω μπάνιο κ αναχωρώ για Θεσσαλονίκη...η μικρή μου ήταν τόσο χαρούμενη το πρωί που ξύπνησε ούτε μια φορά δεν γκρίνιαξε μέχρι να τη πάω στη γιαγιά της κ νοιώθω τόοοοοσο άσχημα που θα την αφήσω εδώ....:( Θα πάω φυσικά κ πριν ξεκινήσουμε να την ξανα-πνίξω στα φιλιά! :D

Μπιζελάκι συλληπητήρια για την κουμπάρα....δύσκολη η θέση σου....:rolleyes:

Βατραχάκι τι λέει θα κατέβεις τελικα Θεσσαλονίκη????;)

Marasil ψηφίζω κ εγώ ήταν κ το προ βάπτισης ρουχάκι μας...είδα διάφορες γνωστές φίρμες αλλά έκει είχε τα πιο γουστόζικα! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαριαλένα μου αρέσουν πολύ τα λινά για βαπτιστικά. Η νονά της κάρολ τα πήρε από τη natura. Δεν τα έχω δει, αλλά ξέρω ότι αυτό το μαγαζί έχει ωραία πράγματα.

Μπιζελάκι θερμά συλλυπητήρια.

Καλημέρα!!!:D:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Γεια σας!!!!!!Χρονια πολλα στους εορταζοντες και της εορταζουσες!!!Ανταποκριση απο την Παρο!Γιατι το φοβερο ξενοδοχειο της Μπεττουλας ναι.....εχει ιντερνετ!τι να σας πω πρωτα!!!!!Κατ αρχην το ταξιδι ηταν τελειο η μικρη πολυ καλη δεν παραπονεθηκε καθολου!!!!το καραβι ηταν φισκα !!!!τεσπα αφου σταθηκα αρκετα ορθια ενας ξενος απο την αφρικη μου εδωσε τη θεση του!!!!μια χαρα την βγαλαμε!!!!!Στο λιμανι μας περιμενε η Μπεττουλα μετα του συζυγου της και με εφεραν στο ξενοδοχειο μου!το δωματιο πολυ ωραιο.μολις πριν απο λιγο εφαγα και ηρθα να ξεκουραστω λιγακι!!!το μπουγατσακι δεν το ειδα ακομα!το βραδυ θα τον δω!!!!αυτα για τωρα σας φιλωωωωω!!!!:cool::cool:

1v0n7ypa5y9lur77.png

κυριακουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μολισ ηθελα να ρωτησω αν ξερει καμια κοπελα εαν εφτασεσ αλλα μασ καλυψε το μηνυμα σου!!!!ευχομαι να περασεισ σουπερ!!!!!!!!!!!!!να μασ φιλησεισ τον μπουγατσουλη και την κοκο!!α και την μπετουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μην ξεχασεισ τισ βοτκιτσεσ!!!!!!

αννουλα καλο ταξιδι και καλη ξεκουραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελπιζω να εχεισ αρκετο χρονο ομιλιασ στο κινητο...χα χα!!το λεω γιατι οταν ηλθα αθηνα για την αυχενικη πιο πολυ ωρα στο κινητο για να δω τι κανει η μικρη περνουσα!!!!αφου η μητερα μου ,μου ειπε οτι πιο φτηνα θα μου εβγενε να τησ εκανα τα εισητηρια!!

κοριτσια εχω θεμα!!!!!!!ειχα αφησει την αγγελικη στο δωματιο τησ να παιζει....εκεινη πηγε σε μια σακουλα με καινουρια παπουτσια τησ ,την ανοιξε και ενα απο τα μικρα χαρτινα σακουλακια που εχουν κατι μικρα μπιλακια(για να τραβαν την υγρασια..).ξερετε αν ειναι επικυνδινα?πηρα τηλ τον γιατρο τησ και του ειπα αλλα μεσα στον πανικο μου του ειπα για ναφθαλινη οτι εφαγε...μου ειπε οτι δεν πειραζει.μετα ομωσ ειδα οτι σε αυτα τα σακουλακια γραφει σιλικονη!!!!!!!.

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

ειρηνουλα σε ευχαριστω!θα τους φιλησω ολους!οσο για το φακελακι δεν πειραζει !το ειχε κανει και ο Μαριος και ειχα τηλεφωνησει στο κεντρο δηλητηριασεων και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

ειρηνουλα σε ευχαριστω!θα τους φιλησω ολους!οσο για το φακελακι δεν πειραζει !το ειχε κανει και ο Μαριος και ειχα τηλεφωνησει στο κεντρο δηλητηριασεων και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας!!!!

αχ κυριακουλα μου χιλια ευχαριστω για την απαντηση σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν φανταζεσαι ποσο με ξελαφρωσεσ!!!!!κοντευα να σκασω απο την αγωνια κ την στεναχωρια!!!!!!!!!!!!!!!!

ειδεσ?εμπειρια παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Dμε 4 παιδια στο σπιτι ολο και καποιο θα ειχε φαει σακουλακι!!!:D:):D

καλα να περασετε και παλι!!!!!!!!!!!!!!!καλη διαμονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!α και οπωσ ειπαμε...οχι συνεχεια και οι δυο πεθερεσ πανω απο το ζευγοσ...να τουσ αφησετε κ λιγο μονουσ,ε???????:tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Eιρήνη και εγώ το κέντρο δηλητηριάσεων θα σου έλεγα να πάρεις.

σευχαριστω κ σενα πολινακι!!!!!θα το πιστεψετε οτι μεσα στον πανικο μου ουτε καν το σκευτηκα....αγωνια πρωταρασ μανασ.στα δευτερα πιστευω εχεισ πιο ψυχραιμια.

γιατι και με τον γιατρο παλι δεν ησυχασα αφου στην τελικη λαθοσ πραγμα του ειπα κ ντραπηκα να ξαναπαρω....αν και αυτοσ καταλαβε για τι εννοουσα..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπερα κοριτσια κι απο μενα. Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν.

Μπιζελακι συλληπητηρια.

Εμενα η μικρουλα ειναι λιγο ταλαιπωρημενη. Εχει τσιμπλιτσες, γκρινια μπολικη, κανει πολυ αραια κακα, εχει πολλα αερια. Μαλλον εχει "ταλαιπωρηθει" ολη την εβδομαδα στο σταθμο. Αυριο δεν θα την παω κολυμβητηριο, για να μην την επιβαρυνω, και ελπιζω να ειναι καλυτερα την κυριακη και να μπορεσουμε να ερθουμε οπως εχουμε προγραμματισει. Μαριλου, μην πολυβασιζεσαι πανω μου κοπελα μου και σε κρεμασω στο τελος.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!

σημερα βρηκα φορεμα κ παπουτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!

το πρωι ξεκινησα για την αγορα με κατι μουτρα μεχρι κατω...παραλιγο δεν θα βγαινα η διαθεση μου ηταν χαλια

ανεβηκα ομως μολις δοκιμασα το φορεμα και μου κοψε κ καμια 10 κιλα!!!!!!! κι ενα μπολερο για να ολοκληρωθει το σετακι

θα σας βαλω φωτο να δειτε στο φεισ

πηρα κ ενα ρολογακι ασπρο τελειο!!!

εβαψα κ το μαλλι χαλκινο

πολυ ωραια μερα σημερα!!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

αχ κυριακουλα μου χιλια ευχαριστω για την απαντηση σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν φανταζεσαι ποσο με ξελαφρωσεσ!!!!!κοντευα να σκασω απο την αγωνια κ την στεναχωρια!!!!!!!!!!!!!!!!

ειδεσ?εμπειρια παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Dμε 4 παιδια στο σπιτι ολο και καποιο θα ειχε φαει σακουλακι!!!:D:):D

καλα να περασετε και παλι!!!!!!!!!!!!!!!καλη διαμονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!α και οπωσ ειπαμε...οχι συνεχεια και οι δυο πεθερεσ πανω απο το ζευγοσ...να τουσ αφησετε κ λιγο μονουσ,ε???????:tongue::tongue:

μωρε να τους αφησουμε αλλα η δικια μου επιτιθεται!Αγριο θυληκο!!!:-P
γεια σας κοριτσια!!!

σημερα βρηκα φορεμα κ παπουτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!

το πρωι ξεκινησα για την αγορα με κατι μουτρα μεχρι κατω...παραλιγο δεν θα βγαινα η διαθεση μου ηταν χαλια

ανεβηκα ομως μολις δοκιμασα το φορεμα και μου κοψε κ καμια 10 κιλα!!!!!!! κι ενα μπολερο για να ολοκληρωθει το σετακι

θα σας βαλω φωτο να δειτε στο φεισ

πηρα κ ενα ρολογακι ασπρο τελειο!!!

εβαψα κ το μαλλι χαλκινο

πολυ ωραια μερα σημερα!!!!!!!!!!!

βαλε να δουμε!!!!μπραβο και για την επιλογη του φορεματος που κοβει....εμενα μαλλον θα προσθετει!:-(το προγραμμα για αποψε στην Παρο περιλαμβανει δειπνο στου γαμπρου το σπιτι......τρεχει και δεν φτανει η Μπετουλα!Το μεσημερι ο Γιωργος ,ο δευτερος γιος της,επεσε και χτυπησε στο κεφαλι και χρειαστηκε να κανει 3 ραμματα!!!!!τι να πω!!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Κοριτσια δυστηχως για μας ακυρη η Κυριακη.

θερμομετρησα τη μικρη το απογευμα και ειχε 39 πυρετο, εκτος απο απιστευτο κλαμα - τυπου κατι εχω και δεν με καταλαβαινει κανεις- και πηρα την παιδιατρο, που ευτυχως εκανε ιατρειο χωρις πολλα ραντεβου σημερα, και μου ειπε να την παω να τη δει ενοψει σαββατοκυριακου.

Τελικα εχει οξεια ωτιτιδα και απο τα δυο αυτια. Θα παρουμε αντιβιωση και ενα σκασμο αλλα πραγματα για 10 μερες.

Σημερα που το μαναρακι μου εχει και γενεθλιακια.

Εντωμεταξυ, εκει που 4 μερες, δεν ειχε βαλει πιπιλα στο στομα της ουτε στον υπνο, και ειπα οτι θα την κοψουμε νωρις, τωρα ειναι ολη τη μερα με την πιπιλα. Την ανακουφιζει και φυσικα δεν της την αρνουμαι.

Αυτα. Η πρωτη εβδομαδα στον παιδικο μας εφερε αυτο. Αντε να δουμε και οι υπολοιπες.

Αααα και κατι τελευταιο. Τελικα το αφεντικο μου, μου ειπε να παιρνω τη μια μερα σαν μειωμενο, οπως του το ειχα ζητησει. Οποτε θα μας μενει και μια εξτρα μερα, μαμα και κορη να βολταρουμε το καλοκαιρακι.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...