Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κοριτσάρες και μπεμπουλίνια...

σήμερα είμαστε μόνες ο μπαμπάς της μικρής πήγε Θεσ/νικη για δολειά και περιμένω να γυρίσει..πήγαμε για ψώνια και ψόφισα μέχρι να τα ανεβάσω με την μικρή μαζί!!!!το γόνατο με πονάει αλλά τεσπα..όλα καλά!!

Ειρηνάκι με το καλό να δεις την μπεμπουλίνα σου και όσο για τον γιατρό δεν έχω να σχολιάσω κάτι απλά συμφωνήσω με τα κορίτσια..

όσο για τον ύπνο παιδιά εννοείται ότι την αφήνω να κοιμάται όποτε θέλει απλά προσπαθώ να την κουράζω γιανα κοιμάται πιο βαθιά..2 φορές κοιμάταιμέσα στην μέρα..πότε 2ωρο πότε μισάωρο...

Μπιζελάκι και Αργ7 καλά να περάσετε και να γ'ινετε κουκλάρες...να δώσεις στην Μπετούλα πολλά φιλιά

nAcmp3.png

uZRep2.png

α!!!!για τα παπούτσια που είπατε αν και απόμάρκες δεν ξέρω ένα έχω να πω...αυτά τα σπορτεξάκια τα geox είναι πολύ καλά και πρέπει να τα φοράμε καλά παπούτσια τα παιδιά...αυτά τα διακοσμητικά από τζαμπο πολύ μούφα δεν πατάει όλο το πόδι μέσα κάπως είναι

nAcmp3.png

uZRep2.png

καλησπερα!

μαριαννα να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου!

μπετουλα κ εσυ τον γιοκα σου!πολυ ομορφη η προσκληση!!!

για το θεμα του υπνου συμφωνω οτι καθε παιδι εχει τις δικες του αναγκες και ειναι χαζο να προσπαθουμε να φτιαξουμε προγραμμα.δεν μπορεις να το κοιμιζεις οταν δεν νυσταζει η να το ξυπνας οταν θελεις εσυ!

μπιζελακι ασ'την να κανει το δικο της προγραμμα.μου τη δινει οταν δινουν τετοιου ειδους συμβουλες οι αλλοι!

η μικρη μου ξυπναει στις 7.30-8.00.ξανακοιμαται(οχι παντα) στις 10.30-11 για μια ωρα και μετα το μεσημερι κατα τις 3 για 2-2,5 ωρες.το βραδυ κοιμαται στις 9.

κ εγω πιστευω οτι πρεπει να φορανε καλα παπουτσια.μπορει και να μην ισχυει αλλα εγω της πηρα ανατομικα.δεν ξερω αλλα μου φαινεται λαθος να φοραμε στα μωρα πανινα παπουτσια,εννοειται οταν αρχιζουν να περπατανε.

επισης σε μια ωρα θα παω για καθαρισμο προσωπου και βγαλσιμο του δασους που λεω φρυδια!Τα αφησα 10μερες για να μου φτιαξει σχημα η αισθητικος!:confused:

xa xa κι εγω μια απο τα ιδια!!!!

δασος το φρυδι αλλα κνω υπομονη μεχρι την Δευτερα!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

κι εγω για τον υπνο συμφωνω οτι το καθε παιδι κανει μονο του το προγραμμα

ο δικος μου ξυπναει ποτε 8 κ ποτε 9 το πρωι κατα τις 12 ριχνει εναν υπνακο και 3 με 5 το μεσημερι

το βραδυ μεχρι της 9.30 εχει κοιμηθει μεχρι το πρωι

πριν κανα μηνα κοιμοταν 8.30 το βραδυ τωρα αλλαξε...οπως τον βολευει!!!

κοριτσια σκουρα τα βλεπω τα πραγματα....

αφησα το φορεμα για την βαπτιση τελευταια στιγμη

σημερα που πηγα σε 3 μαγαζια δεν μου αρεσε τιποταααααα!!!!!!!

πολυ χρωμα εντονα κατι σχεδια οτι να ναι...τι θα βαλω

αυριο θα συνεχισω το ψαξιμο

ευτυχως ειναι κοντα μας η θεσσαλονικη και αν δεν βρω το Σαββατο παρκαρω τον μπεμπη στην μανα μου και παω εστω κ μονη μου...

την ελπιδα μου δεν την χανω θα βρω κατι σιγουρααα!!!!!

mantinop

μηπως ξερεις αν μπορουμε να κανουμε παραγ. απο mothercare αγγλιας?

και αν καποια κοπελα ξερει κατι?

ζαχαρωνω ενα καροτσι maclaaren!!!

Στην Ελλάδα δεν στέλνουν. Είχα βρει ένα site που "νοικιάζεις" ταχ. θυρίδα σε δ/νση Αγγλίας κι από κει αναλαμβάνουν να σου στέλνουν όλη την αλληλογραφία. Δεν ξέρω όμως αν το έχει δοκιμάσει κάποιος και τι σόι υπηρεσία είναι. Πάντως έτσι θα μπορούσες να κάνεις δουλειά. Θα το βρω και θα στο στείλω.
Κορίτσια να σας πω....σκέφτομαι την επόμενη εβδομάδα να μαζέψω τα χαλιά.....με τη μικρή τι θα κάνω κ τις πτώσεις της????Να πάρω κανα καλοκαιρινό χαλί???:confused:
Ερώτηση: και στο καλοκαιρινό χαλί, άμα πέσει δεν θα κάνει γκντουπ και βαβά; Δεν είναι παχύ, οπότε ποιο το όφελος; Ρωτάω γιατί κι εγώ δεν ξέρω τι να κάνω.
τα δικά σας πόσο κοιμούνται την ημέρα??
Κι εμένα 2-3 φορές τη μέρα κοιμάται. Αν ξυπνήσει νωρίς (8-8.30) το πρωί, θα κοιμηθεί και μετά το φρούτο και μετά το μεσημεριανό και λίγο μετά το απογευματινό. Αν ξυπνήσει αργότερα (γύρω στις 10 το πρωί), οπότε πάει πιο αργά όλο το πρόγραμμά του, προσπαθώ να μην τον αφήσω να κοιμηθεί απόγευμα για να μην ξυπνήσει αργά και βρυκολακιάσει μετά το βράδυ. Η γνώμη μου είναι να μην του κόψεις του παιδιού τον ύπνο, ο ύπνος θρέφει τα παιδιά λέγανε οι γιαγιάδες μας.

Ερώτηση μήπως κι έτυχε σε καμιά σας: Τελευταία ο μικρός δεν θέλει γάλα για βραδυνό. Έτσι αναγκάζομαι να τον κοιμίζω στο κρεββάτι μου νηστικό και γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα να τον παίρνω αγκαλιά κοιμισμένο, να του δίνω το γεύμα που δεν έφαγε και μετά να πηγαίνει κρεββάτι του. Κάθε βράδυ όμως είχε γκρίνια, κι αν τρώγαμε ήθελε οπωσδήποτε να μασουλάει κι αυτός. Εκτός από γάλα. Χτες από περιέργεια του έδωσα γύρω στις 9+ το βράδυ λίγο μπισκοτόκρεμα. Ε, δεν προλάβαινα να του δίνω, μέχρι να ξαναγεμίσω το κουτάλι έκλαιγε. Τελικά έφαγε ενάμισι μπωλ (γύρω στα 180-200ml) και σε μια ώρα τον πήγα νάνι. Τον κράτησε ωραίοτατα μέχρι τις 8μιση το πρωί. Κάνει ρε παιδιά όμως κρέμα αντί γάλα; Τι άλλο να του δίνω; Το θέμα του είναι μάλλον ότι δεν θέλει υγρό, θέλει στερεά τροφή το βράδυ :rolleyes:

WN6Op3.png

1650751on9lp7fymb.gif

Ευχαριστω και παλι για τις ευχες κοριτσια! Περασαμε πολυ καλα χθες. Ο Αντωνης εσβησε το κερακι στην τουρτα, βοηθησε τους αντρες στο ψησιμο, κοιμηθηκε στις 1 και στις 8 το πρωι ηρθε και με ξυπνησε!:shock:

Κι εγω αφηνω τη Μαριαλενα να κοιμαται οσο θελει και οποτε θελει. Δεν υπαρχει περιπτωση να την ξυπνησω για να φαει. Διαμορφωνει η ιδια το προγραμμα της μια χαρα.

age.png age.png

κοριτσια σκουρα τα βλεπω τα πραγματα....

αφησα το φορεμα για την βαπτιση τελευταια στιγμη

σημερα που πηγα σε 3 μαγαζια δεν μου αρεσε τιποταααααα!!!!!!!

πολυ χρωμα εντονα κατι σχεδια οτι να ναι...τι θα βαλω

αυριο θα συνεχισω το ψαξιμο

ευτυχως ειναι κοντα μας η θεσσαλονικη και αν δεν βρω το Σαββατο παρκαρω τον μπεμπη στην μανα μου και παω εστω κ μονη μου...

την ελπιδα μου δεν την χανω θα βρω κατι σιγουρααα!!!!!

Ναι ναι να κατέβεις Θεσσαλονίκη που θα μαι κ εγω!!! :tongue::tongue::tongue: Κ φυσικά θα πάω κ για ψώνια.....άντε να πιούμε κ καφεδάκι!:D:D:D:D

Χριστίνα ναι οκ είναι πιο λεπτά αλλά έστω λίγο δεν θα τα προστατέυει????Ἅσε που πιστεύω ότι θα πονάνε κ τα γόνατά τους απευθείας στο πλακάκι....(το δοκίμασα - μη γελάτε!!!) :D:D:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Ναι ναι να κατέβεις Θεσσαλονίκη που θα μαι κ εγω!!! :tongue::tongue::tongue: Κ φυσικά θα πάω κ για ψώνια.....άντε να πιούμε κ καφεδάκι!:D:D:D:D

Χριστίνα ναι οκ είναι πιο λεπτά αλλά έστω λίγο δεν θα τα προστατέυει????Ἅσε που πιστεύω ότι θα πονάνε κ τα γόνατά τους απευθείας στο πλακάκι....(το δοκίμασα - μη γελάτε!!!) :D:D:D

Αννουλα δεν το σκεφτηκα....λεςςς!!!!!

θα δουμε πως θα ειναι και οι δουλειες του αντρα!!

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!

μια χαρα , δοξα τω θεω ολα καλα στον υπερηχο!!!!!καναμε το A TEST αλλα μονο ωσ υπερηχο..δεν θα κανω τισ ορμονολογικεσ γιατι εχω καει απο αυτο το τεστ!!!!ο γιατροσ μου ειπε οτι εχει αψογη αναπτυξη!!

Aννα, υπαρχουν και οι επιγονατιδες!!!:lol:

ναι!!σοβαρα μιλαω!!ειχε παρει η μαμα μου πιο παλια μια κρεμα τησ μικρησ κ ειχε δωρο ενα ζευγαρι απιγονατιδεσ!!:tongue::tongue::tongue:.

οσο για το ωραριο ποτε μου δεν την εχω ξυπνησει...ευτυχωσ εχει καλο ωραριο..οσο με ειχε καψει μωρο μου το ανταποδιδει τωρα!!!!:D

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...