Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Έχω κι άλλες γνωστές στο Γένεσις με το Σφακιανούδη όμως, που έκαναν πολλούς φυσικούς και μάλιστα απέκτησαν και τα μωρά τους.

Ναι, είναι στην κατάψυξη και να είμαι ειλικρινής δε μετανιώνω για όλη την ταλαιπωρία και τα έξοδα γιατί νιώθω σα να έχω ένα μαξιλαράκι και για το μέλλον.

Οχι φυσικά , γιατί να μετανιώνεις;! Τον Σφακιανουδη τον έχω επίσης στο πρόγραμμα. Αυτός κάνει και prp που ο γιατρός μου είναι κατά.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κι εμενα ο μπεμπης τρελαινεται για το gummy bear. Μπορει να παιζει να ειναι απασχολημενος με κατι αλλα οταν ακουσει το τραγουδακι στηνει αυτι γελαει και κουναει τα χερακια. Εχει πολυ γελιο.

Ρουλάκι τι κάνετε;Θα κάνετε αύριο εμβόλιο;Εμείς είχαμε σήμερα αλλά θέλω να περάσουν λίγες μέρες λόγω του μπουκώματος που είχαμε!!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koρίτσια μου καλησπέρα!!

Δεν είμαι πολύ στα καλά μου γι' αυτό και δεν σας γράφω...Μια γρήγορη ερώτηση παρακαλώ...ποια μάρκα ρυζάλευρο δίνετε στα μπουμπουκάκια σας??

Φιλάκια πολλά!!

Γειά σου Πωλινάκι!!! Εγώ ΓΙΩΤΗΣ πήρα και το έφαγε μια χαρά! Φάγαμε μόνο για 5 μέρες και από χθες αρχίσαμε μήλο με μόνο 1 μεζούρα ρυζάλευρο μέσα.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ρουλάκι τι κάνετε;Θα κάνετε αύριο εμβόλιο;Εμείς είχαμε σήμερα αλλά θέλω να περάσουν λίγες μέρες λόγω του μπουκώματος που είχαμε!!!

Καλα ειναι ευτυχως. Εμβολιο εχουμε στις 28 του μηνα.

Θυμαστε στην εγκυμοσυνη που σας ελεγα για τις φαβοριτες του βελουχιωτη? Τωρα κινδυνευω να γινω Γιουλ Μπρινερ. Εχω βαρεθει να μαζευω τριχες απο τα μαξιλαρια και το πατωμα.

ziZip2.png BhAqp2.png

Ki'εγώ της Γιώτης της είχα πάρει και σήμερα της πήρα της Νουνού να δοκιμάσουμε και αυτό μιας και το 1ο κουτάκι το τελειώνουμε αύριο.Πάντως επειδή ο παιδίατρος μας είχε δώσει κάτι δειγματάκια της Νουνού και της είχα φτιάξει και απο αυτό κάποια στιγμή το ίδιο το έφαγε.Σαν γεύση δεν πρέπει να αλλάζει και πολύ.

SI5Yp3.png

Θυμαστε στην εγκυμοσυνη που σας ελεγα για τις φαβοριτες του βελουχιωτη? Τωρα κινδυνευω να γινω Γιουλ Μπρινερ. Εχω βαρεθει να μαζευω τριχες απο τα μαξιλαρια και το πατωμα.

roylaki επειδή το είχα κι'εγώ αυτό το πρόβλημα και μέχρι πριν λίγο καιρό μου πέφταν τούφες απο τα μαλλιά και όλο το σπίτι καθημερινά με τρίχες.Είχα πάει να κουρευτώ σ'ενα κομμωτήριο αφού μετά απο πίεση του άντρα μου που έλεγε οτι πρέπει να δυναμώσουν τα μαλλιά μου και λίγο και εκεί μου δώσανε μια μάσκα που την κάνω 1 φορά την εβδομάδα.Την χρησιμοποιώ εδώ και 1 μήνα περίπου και έχω δει μεγάλη διαφορά.Τώρα πια πέφτουν αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όπως πριν.Στο συνιστώ λοιπόν να πάρεις και να κάνεις μια μάσκα αλλά πάρε επαγγελματική,όχι του εμπορίου γιατί δεν κάνουν και τίποτα και απο χρήματα περίπου το ίδιο στοιχίζει.Μπορεί να δεις διαφορά.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Την πρώτη φορά έδωσα στην Καρολίνα ένα δειγματάκι ΝΟΥΝΟΥ, αλλά επειδή είχε ζάχαρη προτίμησα να πάρω της Nestle. Θα δοκιμάσω και Γιώτης, μήπως το φάει με περισσότερη όρεξη.

Κατά τ' άλλα, παραλίγο να πάθω μαστίτιδα. Είχα φρικτούς πόνους χθες το βράδυ και το ένα στήθος είχε πετρώσει και γεμίσει σγρομπαλάκια. Μου κάνει φοβερή εντύπωση, διότι δεν άλλαξα κάτι στις αντλήσεις μου. Τέλος πάντων, νομίζω ότι πάω λίγο καλύτερα, θα δούμε και αύριο...

Μπετούλα - Ελισάβετ :-) μπράβο στα παιδάκια σου, αλλά και σε εσένα φυσικά!!

Επεξεργάστηκαν by Pola

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

roylaki επειδή το είχα κι'εγώ αυτό το πρόβλημα και μέχρι πριν λίγο καιρό μου πέφταν τούφες απο τα μαλλιά και όλο το σπίτι καθημερινά με τρίχες.Είχα πάει να κουρευτώ σ'ενα κομμωτήριο αφού μετά απο πίεση του άντρα μου που έλεγε οτι πρέπει να δυναμώσουν τα μαλλιά μου και λίγο και εκεί μου δώσανε μια μάσκα που την κάνω 1 φορά την εβδομάδα.Την χρησιμοποιώ εδώ και 1 μήνα περίπου και έχω δει μεγάλη διαφορά.Τώρα πια πέφτουν αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όπως πριν.Στο συνιστώ λοιπόν να πάρεις και να κάνεις μια μάσκα αλλά πάρε επαγγελματική,όχι του εμπορίου γιατί δεν κάνουν και τίποτα και απο χρήματα περίπου το ίδιο στοιχίζει.Μπορεί να δεις διαφορά.

Εγω νομιζω οτι ειναι ορμονικο. Αυτες που βγηκαν στην εγκυμοσυνη τωρα πεφτουν. Οταν ημουν εγκυος δεν εμενε ουτε μια τριχα στην χτενα και τωρα κανω μια ωρα να την καθαρισω.

Κατά τ' άλλα, παραλίγο να πάθω μαστίτιδα. Είχα φρικτούς πόνους χθες το βράδυ και είχα το ένα στήθος είχε πετρώσει και γεμίσει σγρομπαλάκια. Μου κάνει φοβερή εντύπωση, διότι δεν άλλαξα κάτι στις αντλήσεις μου. Τέλος πάντων, νομίζω ότι πάω λίγο καλύτερα, θα δούμε και αύριο...

Κι εγω πηγα να το παθω πριν λιγες μερες. Εκανα ντουζ με το νερο ζεστο να πεφτει με πιεση στο πονεμενο μερος, μετα μασαζ αρμεγμα με βρεφικο λαδι και μετα το μωρο να θηλασει. Ετσι τη γλυτωσα στο τσακ.

ziZip2.png BhAqp2.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Την πρώτη φορά έδωσα στην Καρολίνα ένα δειγματάκι ΝΟΥΝΟΥ, αλλά επειδή είχε ζάχαρη προτίμησα να πάρω της Nestle. Θα δοκιμάσω και Γιώτης, μήπως το φάει με περισσότερη όρεξη.

Κατά τ' άλλα, παραλίγο να πάθω μαστίτιδα. Είχα φρικτούς πόνους χθες το βράδυ και το ένα στήθος είχε πετρώσει και γεμίσει σγρομπαλάκια. Μου κάνει φοβερή εντύπωση, διότι δεν άλλαξα κάτι στις αντλήσεις μου. Τέλος πάντων, νομίζω ότι πάω λίγο καλύτερα, θα δούμε και αύριο...

Μπετούλα - Ελισάβετ :-) μπράβο στα παιδάκια σου, αλλά και σε εσένα φυσικά!!

Σε ευχαριστώ Πωλινάκι μου!!!Τη συνεχίζεις αποκλειστικά με το δικό σου γάλα ή πίνει και ξένο;Καμία κομπρεσούλα έβαλες;Αυτό το έπαθα στο μαιευτήριο μιλάμε για πόνο αλλά έβαλα μία ζεστή πετσετούλα και έβγαλα το γάλα!!

yrOKp2.png

Να σας ρωτησω κατι. Οταν στηνουμε τον μπεμπη ορθιο, χωρις εννοειται να ριχνουμε βαρος στα ποδαρακια του, στηριζει το δεξι ολο το πελμα και το αριστερο στα δαχτυλα οσες φορες κι αν το καναμε. Τον ξεβρακωσαμε μηπως φταιει η πανα, το ιδιο. Αρχισαμε να μετραμε τα ποδια του μηπως το αριστερο ειναι πιο κοντο, ειναι ιδια. Τελος παντων στεναχωρηθηκαμε, μηπως δεν παμε καλα?

ziZip2.png BhAqp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ όπου σταθώ κι όπου βρεθώ αφήνω τρίχες στο μαξιλάρι μου,στα χέρια του μπέμπη(μαδάει κι αυτός πολύ)στο πάτωμα μιλάμε η κατάσταση είναι άστα να πάνε ευτυχώς που έχω πολλά μαλλιά διαφορετικά....Μαγειρεύω με σκουφάκι για να μην φάμε τρίχες!!

yrOKp2.png

Πρόμπλεμ! Ο πωπός του έχει κατακοκκινήσει και έχει ψιλούτσικα σπυθουράκια. Δεν ξέρω αν φταίει αλλεργία σε μωρομάντηλα (όταν είναι στη μαμά μου, τον καθαρίζει με μαντήλια μετά τα κακά) ή στην πάνα (pampers baby dry φοράει αυτό το διάστημα). Σκέφτομαι χτες που έκανε λίγα κακαδάκια το βράδυ στον ύπνο και δεν αλλάχτηκε μήπως συγκάηκε. Η αλήθεια είναι πως βλέπω λίιιιγο κοκκινίλα τις τελευταίες μέρες αλλά πάστωνα sudocrem ελπίζοντας να φύγει αλλά σήμερα το απόγευμα που το είδα έφριξα. Καμιά ιδέα;

WN6Op3.png

καλημερα κοριτσια...

Χριστινακι... δεν ξερω αν η συγκεκριμενη κρεμα που του βαζεις ειναι καλη! Και οι δυο παιδιατροι που εχω, μου ειπαν να μην τη χρησιμοποιησω!!!

Οταν ο μπεμπης επαθε κατι παρομοιο, μου εδωσε ο παιδιατρος δυο πουδρες... η μια ηταν η hydrovit (ή καπως ετσι) και μεσα στο μπουκαλι αυτο, εβαλα και την αλλη που μου εδωσε η οποια ηταν φαρμακευτικη (αλλα δε θυμαμαι ποια ηταν)...

Του εβαλα για δυο μερες μονο (ετσι μου ειπε), αλλα απο τοτε δεν εχει ξαναεμφανισει τιποτα!!! Ουτε καν ερεθισμο στην πανα που ειχε!!!

Πανες παιρνω τις active fit... ειναι καλυτερες απο τις baby dry... δοκιμασε τες!!!

Ρουλακι δεν ειναι τιποτα αυτο, μην ανησυχεις!!!!

Σε λιγο καιρο, θα παταει και τα δυο τα πατουσακια του... :-))

Πωλινα, περαστικα σου!

Παρε καλου κακου το γυναικολογο ή τη μαια... μην τυχων χρειαζεται να παρεις κατι!!!

Οσο για την τριχοπτωση...

Απο τη μια ειναι η εποχη που πεφτουν τα μαλλια... ποσο μαλλον σε μας μετα τη γεννα!!

Εγω ξεκινησα σιδηρο (για 3 μηνες... μπλιιιιααααχ) αλλα εχω δει φοβερη βελτιωση!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια!

Χριστίνα τα σπιθουράκια είναι κόκκινα φαντάζομαι. Αν υπάρχουν φυσαλίδες, είναι μύκητες.

Εγώ τελικά είδα πολύ καλό με το χαμομήλι σε συνδυασμό με τις πάνες που άλλαξα. Παίρνω τις Moltex, δεν έχουν ιδιαίτερη διαφορά στην τιμή από τα Pampers (20 ευρώ το πακέτο με 42 πάνες), και καθαρισμό με βαμβάκι και χαμομήλι.

Πωλινάκι, το είχα ξαναγράψει εδώ. Μισή ώρα ζεστό ντους, 10 λεπτά μασάζ με λάδι με φορά προς τις θηλές και θηλασμός. Αν υπάρχουν γρομπαλάκια, θα κάνεις μασάζ στα σημεία εκείνα.

age.png age.png

Ρουλακι δεν ειναι τιποτα αυτο, μην ανησυχεις!!!!

Σε λιγο καιρο, θα παταει και τα δυο τα πατουσακια του... :-))

Εγω λεω οτι το δεξι ποδι ειναι το καλο του και παταει απο ενστικτο. Εμεις θελουμε να περπαταει απο τωρα οπως φαινεται.

Καλημερα.

ziZip2.png BhAqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...