Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ζοριστεί αρκετά μετά την αποτυχημένη ετ, αλήθεια είναι αυτό. Ξέρω και θαυμάζω όλες τις κοπέλες που έκαναν τόσες ετ και συνεχίζουν δυναμικά. Μια προσπάθεια ίσως δεν είναι τίποτα για κάποιες, οπότε μπορεί να φαίνεται υπερβολικό αυτό που λέω. 
      Έκανα ψυχοθεραπεία καθ’ολη τη διάρκεια και σταμάτησα λίγο μετα το καλοκαίρι. Μάλιστα έκανα και πριν ξεκινήσω τις προσπάθειες γιατί σκεφτόμουν πως θέλω να προετοιμαστώ ψυχικά για αυτό και να φτιάξω γερά θεμέλια για τη γονεϊκοτητα.  Κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών όμως λίγο μετά το καλοκαίρι σταμάτησα. Δεν ένιωθα πως συνδέομαι με τον ειδικό πλέον. Δλδ κάπως υπήρχε ένα ψεύτικο empathy στη συζήτηση και το έκοψα. Θα συνεχίσω όταν νιώσω πάλι έτοιμη με κάποιον άλλο. 

Σε καμια περιπτωση δεν εισαι υπερβολική.. ολες ετσι αισθανομασταν την πρωτη φορα.. και ποναει και η 2η και η 3η.. και ολες οι προσπαθειες ειναι ζορικες.. αλλα εσυ νιωθω οτι το εχεις καταδικασει.. το οτι απετυχες μια φορα δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ξανασυμβει αλλα δεν σημαινει κιολας οτι δεν θα πετυχει ποτε! Θα πετυχει και για αυτο προσπαθεις! Ουτε τον εαυτό σου προετοιμαζεις οπως λες αμα προκαταβολικα θεωρεις οτι θα ξαναποτυχεις .. κ εγω τα εχω πει αυτα στον εαυτο μου και πουθενά δεν με βοήθησαν.. ενα βημα τη φορα θα σκέφτεσαι καθε φορα, μην τρεχει το μυαλο σου μακρια.. και καλα εκανες αν δεν σου ταιριαξε ο ψυχοθεραπευτης... Οταν νιώσεις ετοιμη θα βρεις αυτον που θα κουμπωσει στην ψυχή σου..ειναι το καλυτερο δωρο που μπορούμε να μας κανουμε θεωρω.. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Μπετουλίνι συγχαρητήρια για τα παιδάκια σου.. άξια-άξια!!

Λιζάκι να χαίρεσαι το μπεμπουλίνι σου κουκλίνι!

Nadine, τί εννοείς ότι ρίχνει ματιές μέσα?

PYqip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα ρε κοριτσια που να ξερω οτι μπορω να το κατεβασω απο το ιντερνετ?αρκουδακι δεν βρηκα ουτε εγω .

πηγα παιδιατρο τον μικρο.βρογχιτιδα εχουμε.εισπνοες και αντιβιωση μας εδωσε.ελπιζω να την γλιτωσουν τα αλλα τρια!

1v0n7ypa5y9lur77.png

ευχαριστω κοριτσια, και εσεις να χαιρεστε τα ζουζουνια σας!!!!

στο μεταξυ, πριν που ειχα λιγο χρονο εφτιαξα την ηλεκτρονικη χριστουγεννιατικη "καρτα" μας που θα φυγει με μειλ...

εχω κλαταρει στα γελια!!

φτιαξτε και εσεις τις δικες σας... εχει πολυ πλακα!!!

στο site ... elfyourself.com

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια!

Μπετουλίνι συγχαρητήρια για τα παιδάκια σου.. άξια-άξια!!

Λιζάκι να χαίρεσαι το μπεμπουλίνι σου κουκλίνι!

Nadine, τί εννοείς ότι ρίχνει ματιές μέσα?

Κλείνει το ματάκι του, σα να σκάει ματιά σε κάποιον. Δεν το κάνει συνέχεια, αλλά με ανησυχεί.

Λέτε να είναι αλλεργία ή κάποιο "τικ".....?

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλα ρε κοριτσια που να ξερω οτι μπορω να το κατεβασω απο το ιντερνετ?αρκουδακι δεν βρηκα ουτε εγω .

πηγα παιδιατρο τον μικρο.βρογχιτιδα εχουμε.εισπνοες και αντιβιωση μας εδωσε.ελπιζω να την γλιτωσουν τα αλλα τρια!

H βρογχίτιδα απ'οσο ξέρω γιατί 1-2 φορές το χρόνο την πατάω(συνήθως άνοιξη φθινόπρωρο λόγω υγρασίας) δεν είναι κολλητική είναι κρύωμα...βάλε σε ένα μπωλάκι με νερό λίγες σταγόνες ευκάλυπτου κ άστο πάνω στο καλοριφέρ...δεν ξέρω αν κάνει βέβαια για τη μικρή....ή σε βραστό νερό κ να κάνει εισπνοές ο μικρός....σουπερ δουλειά κάνει θα ανακουφιστεί αμέσως το παιδι αλλά θα πρέπει να συνεχίσει κ να πάρει οοοολη την αντιβίωση φυσικά!Κ μακρυά από υγρασία! Περαστικά του Κυριακούλα μου!

Κλείνει το ματάκι του, σα να σκάει ματιά σε κάποιον. Δεν το κάνει συνέχεια, αλλά με ανησυχεί.

Λέτε να είναι αλλεργία ή κάποιο "τικ".....?

Δεν νομίζω βρε κορίτσι....έχω δει κ άλλο μωράκι να το κάνει αλλά μεγάλωσε κ δεν έχει κάποιο πρόβλημα....ρώτα καλύτερα τον γιατρό σας!

Η μπέμπα μου χέστηκε τελικά είναι μεν αρκετα μαλακά αλλά δεν είναι κ νερό όπως τις άλλες φορές....νομίζω ότι αναρρώνουμε!!!!!!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσια, και εσεις να χαιρεστε τα ζουζουνια σας!!!!

στο μεταξυ, πριν που ειχα λιγο χρονο εφτιαξα την ηλεκτρονικη χριστουγεννιατικη "καρτα" μας που θα φυγει με μειλ...

εχω κλαταρει στα γελια!!

φτιαξτε και εσεις τις δικες σας... εχει πολυ πλακα!!!

στο site ... elfyourself.com

Λιζα τέλειο!!!!!!!!! Φτιάχνω ήδη καρτούλα!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλέ το αγοράσατε το cd με το παριζάκι? Εμένα μου το πήρε η μαμά μου, το είχε μέσα ενα περιοδικό, τηλεθεατής αν θυμάμαι καλά!!!

Καλά τρομερή επιτυχία η διαφήμιση....

age.png"]

ILHfp2.png

[/url]

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!!Αυτό το αρκουδάκι πια του Υφαντή το βλέπω στον ύπνο μου!!!

εχασα επεισόδια μου φαίνεται. Εσύ είσαι ζαμπέτω μου??????

age.png"]

ILHfp2.png

[/url]

Διαφημίσεις

Κι εμενα ο μπεμπης τρελαινεται για το gummy bear. Μπορει να παιζει να ειναι απασχολημενος με κατι αλλα οταν ακουσει το τραγουδακι στηνει αυτι γελαει και κουναει τα χερακια. Εχει πολυ γελιο.

ziZip2.png BhAqp2.png

Koρίτσια μου καλησπέρα!!

Δεν είμαι πολύ στα καλά μου γι' αυτό και δεν σας γράφω...Μια γρήγορη ερώτηση παρακαλώ...ποια μάρκα ρυζάλευρο δίνετε στα μπουμπουκάκια σας??

Φιλάκια πολλά!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Koρίτσια μου καλησπέρα!!

Δεν είμαι πολύ στα καλά μου γι' αυτό και δεν σας γράφω...Μια γρήγορη ερώτηση παρακαλώ...ποια μάρκα ρυζάλευρο δίνετε στα μπουμπουκάκια σας??

Φιλάκια πολλά!!

Ουτε εγω ειμαι στα καλα μου...τι εγινε ρε κοριτσια πανδημια και σε αυτο;

BdN1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...