Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι φυσικά , γιατί να μετανιώνεις;! Τον Σφακιανουδη τον έχω επίσης στο πρόγραμμα. Αυτός κάνει και prp που ο γιατρός μου είναι κατά.

Οχι τίποτα. Απλα προσπαθούσαμε να κάνουμε 2 βλαστοκυστες όλο αυτό τον καιρό. Κάναμε 3 και όσες δε προχωρούσαν «ήταν θέμα τύχης». Δεν ήταν ο μήνας με το καλό ωάριο. Πότε θα είναι ο μήνας με το καλό ωάριο δε ξέρω βέβαια 😂

Ε κάποια στιγμή θα βρεθεί το καλό ωάριο αυτό είναι σίγουρο . 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Επίσης, χτες πήγαμε να ρίξουμε μια ματιά για παρκοκρέββατο. Στο Λητώ που πήγαμε μου είπε η πωλήτρια να μην πάρω λέει παρκοκρέββατο, αλλά πάρκο... Μέχρι τώρα νόμιζα πως ήταν το ίδιο πράγμα... Το παρκοκρέββατο μου λέει δεν είναι για παιχνίδι, αλλά για ύπνο. Τα πάρκα που είχε όμως ήταν πολύ ακριβά... Αυτό που μου άρεσει είχε 200 ευρώ!!! Ο_ο

Μα γιατί το μάτι πέφτει πάντα στο πιο ακριβό ρε κορίτσια (blush) ???

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα κοριτσακια!

Μπετυ συγχαρητηρια για τα παδακια σου.

Πηρα το cd με το παριζακι.11,40 κοριτσια αλλα ειναι πολυ ωραιο!Ο_Ο

εχω τον Κωνσταντινο αρρωστο με δεκατα και βηχα .Περιμενω να ξυπνησει η μικρη και θα τον παω παιδιατρο!Ελπιζω να ειναι ενα απλο κρυολογημα και οχι τιποτα περισσοτερο!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα κορίτσια,

Κυριακή βλέπω σε πάει από αρρώστια σε αρρώστια τον τελευταίο καιρό, ελπίζω σιγά σιγά να συνέρχεστε.

Κορίτσια θυμάστε που ξεκίνησα να δίνω στον μικρό το τελευταίο γεύμα γάλα σε σκόνη μπας και κοιμάται περισσότερο τα βράδια?? Ε λοιπόν τίποτα, εξακολουθεί να ξυπνάει ανά 3 ώρες.

Την Δευτέρα που θα πάμε στον γιατρό θα τον ρωτήσω τι να κάνω γιατί με έχει φάει η αϋπνία!!!

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Ρανια δεν ειχα προβλημα εγω με αρρωστιες.Μια χαρα ηταν τα παιδακια μου.Εκτος και αν εννοεις το μπεμπη της αδελφης μου!Ευτυχως ομως και αυτος ειναι καλα και ειναι σπιτι του!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Επίσης, χτες πήγαμε να ρίξουμε μια ματιά για παρκοκρέββατο. Στο Λητώ που πήγαμε μου είπε η πωλήτρια να μην πάρω λέει παρκοκρέββατο, αλλά πάρκο... Μέχρι τώρα νόμιζα πως ήταν το ίδιο πράγμα... Το παρκοκρέββατο μου λέει δεν είναι για παιχνίδι, αλλά για ύπνο. Τα πάρκα που είχε όμως ήταν πολύ ακριβά... Αυτό που μου άρεσει είχε 200 ευρώ!!! Ο_ο

Μα γιατί το μάτι πέφτει πάντα στο πιο ακριβό ρε κορίτσια (blush) ???

Καλημερα _sofia_.

Εγω εχω παρει απο το jumbo να παρκοκρεβατο τετραγωνο κι επιπλεον ενα στρωματακι και μια χαρα με εχει βολεψει.Και για υπνο και για παιχνιδι.Μου στοιχησαν απ'οτι θυμαμαι γυρω στα 70 ευρω και τα δυο.

Υποτιθεται οτι στα παρκα το διχτυ εχει μεγαλες τρυπες για να μπορει να πιανεται απο εκει το μωρο και να σηκωνεται.Στα παρκοκρεβατα,οι τρυπες ειναι μικρες,αλλα αυτο που πηρα εγω εχει 4 λαβες τις οποιες βαζεις γυρω γυρω και οταν ερθει η ωρα,το μωρο πιανεται απο αυτες.

Η πωλήτρια μου είπε πως τα παρκοκρέββατα δεν έχουν λαβές για να σηκώνεται και γι αυτό δεν είναι για παιχνίδι, αλλά μόνο για ύπνο. Αλλά αφού μου λές πως έχει το jumbo θα περάσω κι από εκεί να ρίξω μια ματιά :) Σ'ευχαριστώ!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Βρε Αννούλα βρε Αννούλα με κάνεις και νιώθω ένοχη :P

Αν σας πω τι έπαθα χτες....

Βάζω το μεσημέρι τον μπέμπη για ύπνο και πάω η καλή σου για καλλωπισμό... Βάζω την μάσκα μου η κυρία λοιπόν... Σε χρώμα πράσινο παρακαλώ, μην ξεχνάμε και την ομάδα μας, και περιμένω... Ξυπνάει ο μπέμπης, πάω να του βάλω την πιπίλα... Και μόλις με είδε τρόμαξε και άρχισε να κλαίει.... Χαχαχαχαχ... Τον κακομοίρη....

Εμενα με κοιταει περιεργα οταν εχω στο κεφαλι την πετσετα απο το μπανιο.

ziZip2.png BhAqp2.png

Διαφημίσεις

Μαριλού μου εννοείται δεν ξεχνάμε τηλεθεατή, το έχει στο πρόγραμμα η γιαγιά του άλλωστε!

Το ερώτημα χτες βράδυ απλά δεν το έθεσα, αφού όλες κοιμόσασταν χαχαχα

Είχε χεστεί στον ύπνο του και δεν ήξερα τι να κάνω, να τον σηκώσω ή όχι.

Τελικά τον άφησα έτσι να μην τον ξυπνήσω, σηκωθήκαμε 6μιση και τον καθάρισα, ευτυχώς δεν είχε κάνει πολλά κι έριξε κι ένα φαί έτσι να του βρίσκεται (φραντζολίνος λέμε!)

Όσο για το παρκοκρέββατο, εγώ τέτοιο του έχω πάρει, προς το παρόν τον κοιμίζω μέσα, μετά που θα πάει κρεββάτι (όταν ενηλικιωθεί δηλαδή) θα το δοκιμάσω για παιχνίδι και βλέπουμε. Άλλωστε 60 ευρώ μου στοίχισε από το Λητώ!

Κυριακή από που πήρες το cd, από ίντερνετ το παρήγγειλες; Έχει κι ένα αρκουδάκι gummybear που το ζουλάς και παίζει μουσική άλλα είχε τελειώσει προς το παρόν

WN6Op3.png

Χριστινα απο σενα τον χακερ δεν περιμενα τετοια ερωτηση. Εγω το κατεβασα το πρωι.

Φοβαμαι τις μολυνσεις απο τα κακα. Δεν τα αφηνω στην πανα καθολου.

Κι εγώ έχω κατεβάσει, από περιέργεια ρώτησα. Από που το κατέβασες εσύ;

Όσο για τα κακά, έχεις δίκιο, κι εγώ δεν ήμουν σίγουρη. Αλλά ήταν τόσο λίγα τελικά που λυπήθηκα να τον ξυπνήσω (γιατί θα ξύπναγε σίγουρα) για να τον αλλάξω. Κι είχε κάνει κι αλλαχθεί πριν κοιμηθεί, δεν τα περίμενα...

WN6Op3.png

Κορίτσια, ο μπέμπης ρίχνει ματιές μέσα-μέσα, ν' ανησυχήσω για πρόβλημα στα ματάκια του;

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...