Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη με υγεία και χαρά!!!!

Ελπίζω να περάσατε όλοι όμορφα:P

Εμείς εδώ στο σπίτι είχαν έρθει τα πεθερικά μου ψήσαμε και κάναμε τη γιορτή και τα γενέθλια των μικρών μιας και λόγω της βάφτισης δεν θα τους κάνουμε κάτι ιδιαίτερο και αφού έχουν γιορτάζουν κοντά τους κόψαμε την τούρτα εχθές το καταευχαριστήθηκαν μιας και η μέρα ήταν τέλεια!!!

Ο μπέμπης εξελλίσεται σε πολύ μαφιόζο δεν στέκεται πουθενά κι αν αυτό γίνει τρέχω πανικόβλητη να μαζέψω με το στήθος έχει γίνει ένα αλλά δεν με πειράζει τον απολαμβάνω!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας να χαίρεστε τα μωρουλίνια σας!!Φιλάκια πολλά!!:P

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρονια Πολλα σε ολους

ειχα καιρο να μπω φυγαμε στο χωριο και γυρισαμε σημερα

διαβαζα τα νεα σας και σκεφτομουν να σας πω ποσο ωραια περασαμε

αλλα το τελευταιο νεο μου κοψε την φορα

ο Θεος ας αναπαυσει την ψυχουλα του Παναγιωτακη και να δινει κουραγιο στην μανουλα του

τι να πω ρε κοριτσια? εγινε ενας αγγελος

κλαιει η ψυχη μου

καλο βραδυ

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

απο τη Μεγαλη Παρασκευη ... ειμαι ενα ρακος!!!!

μολις διαβασα για τον Παναγιωτακη, ολα αυτα για τα οποια εμεις γκρινιαζουμε και διαμαρτυρομαστε μου φαινονται τοσο ανουσια!!!!!!!!!!!!

χαιρομαι πλεον που γκρινιαζει ολη μερα απο τα δοντακια του, χαιρομαι που ειναι συναχομενος και πρεπει να του βαζω συνεχεια ορο, χαιρομαι που ξενυχταω, χαιρομαι που επαθε απλως μια ουρολοιμωξη και τον εχω εδω και δυομιση μηνες με αντιβιωση... χαιρομαι για τα παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι να πουμε εμεις σ΄αυτη τη μανουλα?????????? τι???????????

εμεις που δοξα τω θεω εχουμε τα αγγελουδια μας μαζι μας και υγιη και γκρινιαζουμε επειδη δεν εφαγε ή επειδη εχει καταροη!!!!!!!!

καθε "καλο ταξιδι" που ευχομαστε, νιωθω οτι θα ειναι για εκεινη ακομα ενα καρφι στην καρδουλα της!!

δεν μπορω να γραψω στην ενοτητα αυτη, γιατι για μενα ηταν μια ενοτητα προσευχης και αισιοδοξιας...

δεν μπορω...

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα!

σημερα πρωι πρωι εχουμε ενα σπιτι βομβαρδισμενο απο ρουχα και τσαντες και πρεπει να βαλω μια ταξη

να καθαρισω κι ολας γιατι μια βδομαδα λειπαμε...

Διαφημίσεις

στο χωριο τα περασαμε πολυ ωραια ειδαμε φιλους συγγενεις....κοσμο που ειχαμε να δουμε καιρο

ο μπεμπουλακο εκλεψε τις εντυπωσεις

ολο βολτες ειμασταν και να δω πως θα τον μαζεψω ....

Το κατσικακι μας το ψησαμε στον φουρνο που εχει χτισει ο αντρας μου στην αυλη τους στο χωριο κι εγινε πεντανοστιμο!!!

γενικα οτι ψησεις εκει εχει μια υπεροχη γευση!!!

ο μπεμπουλης ηταν ολη μερα στο καροτσι και σε αγκαλιες και απολαμβανε τον ηλιο και την πρασιναδα

μεσα σε 2 μερες βγαλαμε 2 δοντια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

την Μ Παρασκευη ηταν λιγο ζεστος και εκανε λιγο διαροια και μου ηρθε φλασια και λεω ειναι δοντι!!!!!!!!!!

και ηταν δοντι!!!!!!!!!!!!!

εβαλα κι ενα κουταλακι να κανει τικ τικ για να σιγουρευτω!!!!!!!!

την αλλη μερα προσπαθουσα να τον ξεγελασω με την πιπιλα για να δω το δοντι του και βλεπω διπλα κι αλλο!!!!!!!!!!

δεν περιμενα να χαρω τοσο με τα δοντια του...!!!!!!!!

επισης κοριτσια κουρευτικαμε

το μαλλι του μπεμπουλι ειχε μεγαλωσει πολυ και σκεφτηκαμε με τον αντρα να τον παμε σε κομμωτη για να του τα κοψει ομορφα ξερω οτι δεν κανει επειδη δεν ειναι βαπτισμενος αλλα και να μπαινουν μεσα στα ματακια του δεν γινεται

καθισε ησυχος στο κομμωτηριο ουτε που εκλαψε

οταν γυρισε στο σπιτι με τον μπαμπα του νομιζα πως μου τον εφερε ενα χρονο μεγαλυτερο

παλικαρακι

και του πηγε πολυ το κουρεμα!!!!!!!!!!!

ειναι ενα κουκλακι!!!!!!!!!

εχθες ειχαμε και την βαπτιση του ανιψιου μου

τελικα πηγα με το φορεμα που σας εδειξα

ολα ηταν πολυ ομορφα και το μωρο εκλαψε λιγο

εμεις κοιτουσαμε να μαθαινουμε!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Από τη Παρασκευή σκευτομαι κ εγώ συνέχεια αυτή τη μανούλα κ σε τι τραγική κατάσταση θα βρίσκεται....πρωί-μεσημέρι-βράδυ είναι στο μυαλό μου κ όταν κοιμάται η μικρή την κοιτάω καθε 3 κ λίγο μη μου πάθει τίποτα.....:-(

Σήμερα είναι περίεργη μέρα για μας....από κει που όλα κυλούσαν ομαλά το Σάββατο έσκασε η 'βόμβα'....πήρε τηλ το αφεντικό του άντρα μου κ σήμερα έχουν συνάντηση γιατί έχει πέσει πολύ η δουλειά τους κ επειδή δεν βγάζει ποια το αφεντικό 12.000 ευρώ καθαρά στη τσέπη το μήνα σκέφτεται να κλείσει την εταιρεία....η απόφαση λοιπόν θα κρίνει αν θα μείνει άνεργος ο άντρας μου...κ εχουμε ρίξει λεφτά σε αυτή τη δουλειά χωρίς να φαίνεται ο άντρας μου πουθενά...ως τώρα εισπραταμε κάποια κέρδη αλλά παίζει ότι κεφάλαιο έχουμε βάλει να χαθεί....

Είμαι κ άρρωστη απο χθες κ με αγχώνει αυτή η κατασταση....αλλά όπως είπα κ πιο πάνω υπάρχουν σοβαρότερες καταστάσεις κ δεν θα γκρινιάξω γι'αυτά.....:oops:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Χτες ο πιτσιποπάκος μετακόμισε στο δωμάτιό του...(επιτέλους) και δεν γκρίνιαξε καθόλου. Κοιμήθηκε συνεχώμενα και το πρωί ήταν όλο γελάκια...λέτε να μας είχε βαρεθεί?:confused:

Βέβαια προέκυψε σοβαρό πρόβλημα με την κούνια η οποία δεν βίδωνε στο χαμηλότερο επίπεδο:mad: τηλεφώνησα στην μεγάλη και γνωστή εταιρεία που την αγόρασα και μου υποσχέθηκαν ότι εντός της ημέρας ο τεχνικός τους θα έρθει να αντικαταστήσει τα ελλατωματικά μέρη. Ελπίζω να μην με ξεχάσουν και κοιμηθεί ο πιτσιποπάκος στο...πάτωμα:shock:

Κατά τα άλλα το μωράκι μου είναι μια χαρά...περάσαμε ωραία το Πάσχα και τώρα τα κεφάλια μέσα.

Άννα κι εγώ σκεύτομαι συνέχεια το παιδάκι που έφυγε...πολλές φορές η ζωή είναι πολύ άδικη...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά.Γυρίσαμε κι'εμείς την Κυριακή και απο τότε τρέχω.Καταλαβαίνετε,ρούχα,δουλειές,πλυντήρια κτλ.Διάβασα για τον Παναγιωτάκη και δεν έχω τι να πω.Οτι και να πεις σε αυτές τις δύσκολες στιγμές μετά απο ένα τέτοιο συμβάν ακούγεται ανούσιο.Ας δώσει δύναμη και κουράγιο απο εκεί ψηλά στους γονείς του ο θεούλης να ξεπεράσουν όσο γίνεται πιο αναίμακτα αυτό το γεγονός.Εμείς δεν περάσαμε και τόσο καλά όσο περίμενα γιατί η μικρή απο τη Μ.Δευτέρα που πήγαμε άρχισε μια γκρίνια άλλο πράγμα.Της έφταιγαν τα πάντα και δεν καθόταν πουθενά.Βγήκετ τελείως απο τα νερά της.Αφού κάποια στιγμή λέω θα μας διώξουν απο το δωμάτιο με τόσο κλάμα που έκανε μεσα στην νύχτα.Εδώ δεν ξυπνάει καθόλου κι'εκεί καθε τρις και λίγο να σηκώνεται.Προσαρμόστηκε λίγο απο την 3η μέρα και μετά αλλά τι να το κάνεις που ούτε εναν καφέ δεν ευχαριστήθηκα.Επειτάφιο κάναμε μόνο κι'αυτό κάποια στιγμή πριν τελεειώσει που την είχε πιάσει νύστα άρχισε να τσιρίζει και να κλαίει και να μην ηρεμεί με τίποτα.Την πήραμε άρον-άρον να γυρίσουμε στο δωμάτιο να κοιμηθεί.Την είχε πάρει ήδη ο ύπνος στο αμάξι.Ανάσταση δεν κάναμε κι'έτσι δεν είδα τίποτα απο το φαντασμαγορικό γεγονός που λένε με τα αερόστατα στο Λεωνίδιο.Αφού η μικρή κοιμόταν καθήσαμε κι'εμείς στο δωμάτιο και μας πήρε ο ύπνος.Τελικά με αυτα και με αυτά μου είπαν πως το παιδί ήταν ματιασμένο και ήταν το μόνο που δεν είχα σκεφτεί.Οταν την ξεμάτιασε και η πεθερά μου και όλοι μου είπαν οτι είχε πολύ μάτι.Εγώ που δεν πιστευω σε αυτό τελικά το παιδί μετά ηρέμησε κι'εγινε το παιδί που εγώ ξέρω τόσους μήνες.

SI5Yp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!

αννουλα ευχομαι να πανε ολα καλα με την δουλεια του αντρα σου!!!!εστω το κεφαλαιο σασ να παρετε πισω!!!!

μαντινοπακι ,να δεισ που ο πιτσι ηθελε να μεινει μονοσ του,γι αυτο και ηταν μεσα στα γελακια!!!!!ε αμε πωσ αλλιωσ θα φερνει κρυφα τα γκομενακια????με σενα απο πανω δεν λεει!!!

το πασχα και γενικα αυτεσ τισ ημερεσ περασαμε πολυ ωραια...αλλα δεν εχω καθολου διαθεση να τα γραψω...

το μονο που θα σασ πω οτι η αγγελικη πηγε στην Ανασταση!!!!δεν φοβηθηκε καθολου αντιθετα γελουσε με τα μπομπακια!!!γιναμε παλι το θεαμα τησ εκκλησιασ !!

τι να πω βρε κοριτσια...δεν εχει φυγει λεπτο το μυαλο μου απο αυτην την μανουλα και το αγγελουδακι τησ..κοιμαμαι και ξυπναω και τουσ σκευτομαι...δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα στον κοσμο απο μια μανα να χανει το παιδι τησ!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

καλημερα κοριτσια μου! δεν εχω λογια για τον μικρο Παναγιωτη! Τι να κανει αυτη η μανουλα???πρεπει να ακουμε τετοια για να εκτιμαμε αυτα που εχουμε?!

εμεις περασαμε ωραια.με φιλους και οικογενεια.σημερα εχουμε παιδιατρο.ελπιζω να πηρε βαρος η μικρη.παω να μεγειρεψω...

Κοριτσια καλημερα και χρονια πολλα κι απο μας.

Διαβασα κι εγω για τον Παναγιωτακη, και πραγματικα ειναι πολυ λυπηρο. Ευχομαι να μην χρειαστει καμια αλλη μανουλα να περασει αυτο το μαρτυριο που περναει τωρα η μαμα του αλλα και ο μπαμπας του βεβαια.

Κασσιανη μου, περαστικα και καλα ξεμπερδεματα γενικοτερα με τα τρεχαματα σας. και σε ολα τα κοριτσια γενικως που εχουν διαφορα θεματα ευχομαι γρηγορα να λυθουν.

Εμεις περασαμε ωραια, πηγαμε αυθημερον στο εξοχικο μου στην αναβυσσο, με γονεις και πεθερικα οπως καθε χρονο, ψησαμε αρνακι και κοκορετσακι, λιαστηκαμε και γυρισαμε. Ειχαμε και μια εννοια γιατι η μικρη μεγαλη παρασκευη μας εκανε ενα 38,6, αλλα ηταν μονο για μια μερα, οποτε το ξεπερασαμε ευκολα. Τωρα εχει βγαλει και μενα κατι σπυρακια, και διαβαζω πιο πανω, οτι μαλλον ειναι απο τον πυρετο οποτε επειδη κι εγω αυτο ειχα σκεφτει, ησυχασα λιγο.

Αρχισε να λεει και κατι μαμα-μπαμπα-μαμπα, και εχει πολυ πλακα.

Σε 15 μερες ξεκιναει παιδικο κι εγω στις 29 επιστρεφω δουλεια. Ο θεος βοηθος

Αυτα τα λιγα νεα μας. Καλη επιστροφη στις δουλειες σας.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...