Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχές για όμορφες γιορτινές μέρες

με τις οικογένειές σας ,

ευχές για πολύ ευτυχισμένες στιγμές

με αγαπημένα πρόσωπα !!!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Μολις εμαθα για τον Παναγιωτακη και επαθα σοκ οσο κι αν ξερουμε οτι αυτες οι καταστασεις ειναι δυσκολες αλλα παντα υπαρχει ελπιδα. Ευχομα υγεια σε ολο τον κοσμο. :-(

ziZip2.png BhAqp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!

εγω χαθηκα τις τελευταιες μερες με τα τρεχαματα για το γαμο και τη βαπτιση ...

ηρθαν και οι δικοι μου απο Γερμανια, την ερχομενη εβδομαδα περιμενουμε και τα πεθεριξ (επισης απο Γερμανια) και... φτασαμε πλεον στην τελικη ευθεια!!!

ευχομαι να περνατε καλα, φιλια πολλα σε ολες σας και τα αγγελουδακια σας!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χριστός Ανέστη.....!!!!!!!

Χρόνια πολλά και ευλογημένα....!!!!

Υγεία, ευτυχία και αγάπη στις οικογένειές μας....!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Χριστός Ανέστη μανούλες!!! Χρόνια Πολλά με υγεία για όλο το κόσμο!

Εχω πάθει σοκ με τον Παναγιωτάκη κ μόνο στην ιδέα ότι θα μπορούσε να ναι η μικρή μου σε αντίστοιχη θέση έκλαιγα για ώρα...Πως να αντέξει μια μανούλα αυτόν τον πόνο ρε γαμώτο??:mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Χριστοσ ανεστη κοριτσια!!!!!υγεια πανω απο ολα σε εσασ και τισ οικογενειεσ σασ!!!!!

μπηκα πολλεσ φορεσ να γραψω απο το πρωι αλλα δεν ξερω τι να πω..κλαιω απο το πρωι.ευχομαι ο Θεοσ να δωσει κουραγιο στην μανουλα του μικρου αγγελου να αντεξει τον πονο..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Χριστός Ανέστη κορίτσια..υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο...σήμερα γυρίσαμε από το χωριο στην Δράμα,περάσαμεπολύ καλά αλλά πολύ κούραση..μέχρι να συγυρίσω τα πράγματα έριξα και ένα καθάρισμα οπότε μόνο τα ατέλειωτα πλυντήρια έμειναν

όσον αφορά για την έκβαση της εγκυμοσύνης είμαιπολύ καλά δεν στενοχωρήθηκα πολύ γιατί ξέρω που οφείλεται...τεσπα...αδιαθέτησα χτες αλλά ο γιατρός επειδή φοβάται για εξωμήτριο με στέλνει πάλι για χοριακή αύριο,να φανταστείτε ότι με έστελνε μνμ για το τι γίνεται και είχε επικοινωνία με τους γιατρούς στο νοσοκομείο αν χρειαστώκάτι μέχρι και την γιατρό που με ξεγέννησε πήρε...φυσικά γνωρίζονται..αυτά όλα καλά λοιπόν αύριο έχουμε εμβόλιο

nAcmp3.png

uZRep2.png

Γειά σας κορίτσια.

Εύχομαι σ' όλες σας να είστε καλά και πάνω απ' όλα υγεία.

Διάβασα το μεσημέρι τα δυσάρεστα νέα σχετικά με τον μικρούλη Παναγιωτάκη και έχω στεναχωρηθεί πολύ, δεν φεύγει απ' το μυαλό μου. Σκεύτομαι την μάνα του και κλαίω...πως θα το αντέξει? τι βαρύ φορτίο καλείται να σηκώσει για το υπόλοιπο της ζωής της...είναι απάνθρωπο και αυτό το αγγελουδάκι δεν πρόλαβε να ζήσει τίποτα...

Από τότε που γέννησα τον πιτσιποπάκο και έγινα μανούλα δεν αντέχω να ακούω δυσάρεστα σχετικά με παιδάκια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...