Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε καμια περιπτωση δεν εισαι υπερβολική.. ολες ετσι αισθανομασταν την πρωτη φορα.. και ποναει και η 2η και η 3η.. και ολες οι προσπαθειες ειναι ζορικες.. αλλα εσυ νιωθω οτι το εχεις καταδικασει.. το οτι απετυχες μια φορα δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ξανασυμβει αλλα δεν σημαινει κιολας οτι δεν θα πετυχει ποτε! Θα πετυχει και για αυτο προσπαθεις! Ουτε τον εαυτό σου προετοιμαζεις οπως λες αμα προκαταβολικα θεωρεις οτι θα ξαναποτυχεις .. κ εγω τα εχω πει αυτα στον εαυτο μου και πουθενά δεν με βοήθησαν.. ενα βημα τη φορα θα σκέφτεσαι καθε φορα, μην τρεχει το μυαλο σου μακρια.. και καλα εκανες αν δεν σου ταιριαξε ο ψυχοθεραπευτης... Οταν νιώσεις ετοιμη θα βρεις αυτον που θα κουμπωσει στην ψυχή σου..ειναι το καλυτερο δωρο που μπορούμε να μας κανουμε θεωρω.. 

Συμφωνώ απόλυτα για τη ψυχοθεραπεία. Ειναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που μπορείς να κανεις στον ευατο σου, είτε διανύεις μια τέτοια φάση σαν εμάς είτε οχι. Ακόμα και ο άντρας μου που δε το πίστευε καθόλου γιατί «μπορεί να λύσει μόνος του τα προβλήματα του» όπως υποστήριζε, ζορίστηκε με αυτό που περνάμε και ξεκίνησε και αυτός από μόνος του, χωρίς να του πω κάτι.

Οσον αφορά την απαισιοδοξία, δε πιστεύω πως πάντα η θετική σκέψη ελκύει και θετικά πράγματα. Αν είναι κάτι καλό να συμβεί θα συμβεί. Απλά μέχρι τώρα δεν ήμασταν και τυχεροί στη διαδικασία οπότε κάπως με έχει πάρει από κάτω. Πες το αν θες και σαν άμυνα για να μην απογοητευτώ μετα. Πριν την ετ ήμουν αρκετά αισιόδοξη. Ακόμα και όταν πήγα για απρογραμμάτιστη ωοληψια όπως τώρα. Αλλα με έριξε πολύ πως το έμβρυο δεν προχωράει και άψογα γιατί κάπως είδα την πορεία του πάλι προδιαγεγραμμένη. Μακάρι να πέφτω τόσο έξω. 

• Ευχή 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αχ βρε Αννούλα μου τι να πώ?!?!?! Μήπως να μην περιμένατε άλλο για την καλλιέργεια να μην ταλαιπωρείται άλλο το παιδάκι? Λέω εγώ τώρα.... Περαστικά σας!!!

Κοίτα αυριο έτσι κ αλλιώς θα μιλήσω με την παιδίατρο να της πω σε τι κατασταση ήμαστε ε κ λογικά αν όχι αυριο το απογευμα παρασκευή θα κάνουμε τις καλλιέργειες....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!!!Αργώ να μπω γιατί όλο τρέχω.Σήμερα είχαμε συγκέντρωση στα σχολεία και βρε κορίτσια τρελλάθηκα όταν μου είπαν και οι 2 δασκάλες οτι τα παιδιά μου είναι άριστα και πολλά συγχαρητήρια!!!Πετούσα από τη χαρά μου γιατί ανακαλύπτω πως κάνω σχετικά καλή δουλειά μέσα σε όλο αυτό το άγχος που με δέρνει!!!

Περαστικά στη μπεμπούλα σου Αννούλα μου.

Λιζάκι περαστικά σου και πρόσεξε λίγο κι εσύ α και να τα χιλιάσει ο μπουμπούκος σου.Έχουμε αύριο το εμβόλιο αλλά δεν θα το κάνουμε μιας που σήμερα του έφυγε το μπουκωματάκι!!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Μπράβο Μπετούλα για τα καμάρια σου!!!! Άντε και το μπουγατσάκι τα ίδια σε λίγα χρόνια:)

Μακάρι κοριτσάκι μου να συνεχίσουμε έτσι και φυσικά να ακολουθήσει και η μπουγατσούλα!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Για θύμισέ μου βρε Χριστινάκι το ερώτημα σου?!?!!? Μέρες έχουμε να τα πούμε, τι κάνετε? Ο μπραντ καλά? Μην ξεχάσεις να του πάρεις αύριο Τηλεθεατή που έχει το Παριζάκι:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Αχ όλες πήγατε για ροχάλισμα ε; Κι εγώ πως θα πάρω απάντηση στο ερώτημά μου;;;

Μήπως είδες τίποτα στον υπνο σου και τα΄χεις μπερδέψει με την πραγματικότητα? Χα χα χα!

Καλημέρα κορίτσια!

Αννούλα πιστεύω θα΄ναι περδίκι η μπουκίτσα στη βάφτιση, έχεις περιθώριο χρόνου. Καλύτερα να κάνατε όμως σήμερα τις καλλιέργειες, να΄χατε τα πρώτα αποτελέσματα αύριο, γιατί μεσολαβεί το σκ.

Λίζα, άλλαξε στρώμα επειγόντως!

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σήμερα η μπέμπα μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει τίποτα ακόμα μακάρι το ρυζόνερο να έκανε τη δουλειά του...θα πέσει τηλέφωνο κατευθείαν από τη μάνα μου ώστε να δούμε πως θα συνεχίσουμε παραπέρα....Μαριάννα είπε η παιδίατρος να δοκιμάσουμε κ το ρυζόνερο για ένα 24ωρο πριν προχωρήσουμε κ έτσι εκανα....να σας πω κ την αλήθεια μου το ψιλομετάνοιωσα που δεν της έκανα κατευθείαν εξετάσεις αλλά θέλω να ελπίζω πως δεν θα μας χρειαστούν....

Ζαμπέτω μπράβο τα παιδάκια σου....αυτό αποδικνύει ότι είσαι καλή μάνα! :)

Κ μην ακούω άλλο για παριζάκι το χει βάλει ο άντρας μου για ξυπνητήρι κ χτυπάει από τις 7 μέχρι τις 8 που σηκώνεται κ δεν θέλει κ να του το σταματάω!!!!!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα μανουλες!!

πως ειμαστε σημερα ???

εγω απο μεση... ακομα μαυρα χαλια!!!!

Αννα... αυτο ηταν! Θα δεις που ολα θα στρωσουν απο σημερα! :-)

Μπετουλα, αστερια τα μεγαλα σου τα καμαρια ε ?

Μπραβο τους... παντα ετσι να ειναι!!!

Πρεπει να κανω ενα σωρο πραγματα, και εδω και μιση ωρα, βαριεμαι να σηκωθω απο την καρεκλα...

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!

ουφ παλι οδοντοκτορ εχω...και ποιοσ παει παλι....

μπετουλα συγχαρητηρια στα αστερακια σου!!!!!

λιζακι να τον χαιρεσαι!!!!!!!να τα χιλιασει!!!

χριστινακι κ εμεισ μια απο τα ιδια ,οπωσ ο μπραντ....γιναμε φαν του παριζακιου.....

οπου το ακουσει αρχιζει και ξεκαρδιζεται και κουνιεται σαν να χορευει...

θα παω να τησ το παρω κι εγω μαλλον..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!!!!

Σήμερα είχαμε συγκέντρωση στα σχολεία και βρε κορίτσια τρελλάθηκα όταν μου είπαν και οι 2 δασκάλες οτι τα παιδιά μου είναι άριστα και πολλά συγχαρητήρια!!!Πετούσα από τη χαρά μου γιατί ανακαλύπτω πως κάνω σχετικά καλή δουλειά μέσα σε όλο αυτό το άγχος που με δέρνει!!!

Μπράβο Μπετούλα, πάντα έτσι να είναι, να τα καμαρώνεις!!!! :D

Κ μην ακούω άλλο για παριζάκι το χει βάλει ο άντρας μου για ξυπνητήρι κ χτυπάει από τις 7 μέχρι τις 8 που σηκώνεται κ δεν θέλει κ να του το σταματάω!!!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχ!!!!

Εγώ για ξυπνητήρι έχω βάλει το

Αρχίζει με πολύ ωραία μουσική και ξυπνάς ωραία...

Αν και τον τελευταίο καιρό για ξυπνητήρι έχω τον μπέμπη!!! Χαχαχα

Χτες και σήμερα που τον πήρα αγκαλιά γυμνό ξεκαρδίστηκε στα γέλια!!! :) Γαργαλιέται ή όχι ακόμα???

Αύριο έχουμε εμβόλια...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Σοφία όλο γελάς μαζί μου θα παρεξηγηθώ στο τέλος :P

Κ γιατί να μην γαργαλιούνται ? Η δικιά μου όταν της μασουλάω τις πατούσες ξεκαρδίζεται!!!!

Επεξεργάστηκαν by anna_ath
Ακόμα κακα δεν....ξέρω σας έχω πρήξει αλλά δεν μου το λέτε!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρααααααααααα :)

Ρε κορίτσια εσείς είστε πολύ εξπέρ στο fcb!!!!! εγώ μόνο μια φωτό μου εχω βάλει εδώ και κάτι μήνες........ Θα κοιτάξω το ΣΚ να βάλω και εγώ μερικές φωτογραφίες με μπέμπη..

Λοιπόν εμάς ο μπέμπης γαργαλιέται στις μασχάλες οι οποίες είναι μόνιμα ιδρωμένες.... σε λίγο θα του αγοράζω roll on...

Επίσης τωρα τελευταία έχει ξεκινίσει να ξεκαρδίζεται στα γέλια όταν πλησιάζω το πρόσωπό μου σιγά σιγά με ύφος σοβαρό... Ποιός ξέρει πώς με βλέπει εκείνη την στιγμή και του προκαλώ γέλιο......

age.png"]

ILHfp2.png

[/url]

Βρε Αννούλα βρε Αννούλα με κάνεις και νιώθω ένοχη :P

Αν σας πω τι έπαθα χτες....

Βάζω το μεσημέρι τον μπέμπη για ύπνο και πάω η καλή σου για καλλωπισμό... Βάζω την μάσκα μου η κυρία λοιπόν... Σε χρώμα πράσινο παρακαλώ, μην ξεχνάμε και την ομάδα μας, και περιμένω... Ξυπνάει ο μπέμπης, πάω να του βάλω την πιπίλα... Και μόλις με είδε τρόμαξε και άρχισε να κλαίει.... Χαχαχαχαχ... Τον κακομοίρη....

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...