Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Όμορφες μανούλες καλησπέρα σας, σας έχω χάσει αλλά πολύ δουλεία (είναι η εποχή μας τώρα μέχρι και τον Μάιο).

Σας εύχομαι καλή ανάσταση και καλό Πάσχα να περάσετε με τις οικογένειες σας.

Φιλία πολλά.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας!

που ειστε κοριτσια? αννα εσυ δουλεια ε?και αυριο δουλευεις?

να γυρισετε με το καλο και απο βδομαδα τα λεμε!

Διαφημίσεις

Ερημώσαμε ε; Καλό ταξίδι σε όσες φεύγουν, καλή ανάσταση και καλό πάσχα. Εμείς θα φύγουμε αργότερα το απόγευμα. Ακόμα βήχει σαν νταλικέρης ο μπραντζελίνος, ελπίζω το βράδυ να μην τους ξενυχτήσουμε όλους, και το κυριότερο, μην τους κολλήσουμε! Φιλιά

WN6Op3.png

Κοριτσια μου μπηκα για να ευχηθω σε ολες καλη ανασταση και καλο πασχα! Εμεις δεν θα φυγουμε αλλα απο σημερα εχουμε μπαμπα στο σπιτι εως την δευτερα και ειμαστε τρελα οι 4 μας ολο βολτες και παιχνιδια και εχω επιτελους βοηθεια. Α! εσκασε το 3 μας δοντι στη μεγαλη(νικολετα) και περιμενουμε και στην μικρη (ευαγγελια).

Καλα να περασετε οπου και αν πατε και οτι και αν κανετε!! φιλια!!!!!!!!!!!

CYMFp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!

πολλη ερημια...κι εγω μπηκα να σασ ευχηθω!και του χρονου και καλη ανασταση!!!να χαιρομαστε ολεσ μασ τισ ομορφεσ οικογενειεσ μασ!!!!!οτι επιθειμειτε κ πανω απο ολα υγεια!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Τι να πω? πρεπει να σταματησω κι εγω οχι μονο τις κακες σκεψεις (ειναι και αχαριστια τελικα γιατι εχουμε πολλα σημαντικα και δεν εννοω τα υλικα αγαθα)

Καποιοι γονεις εζησαν τη δικη τους Μεγαλη Παρασκευη χθες, και ο σταυρος που σηκωνουν και θα σηκωνουν ειναι πολυ βαρυς. Οσο και αν η καθημερινοτητα και τα προβληματα της μας ριχνουν καποιες φορες, μην ξεχναμε πως τη ρουτινα μας, υπαρχουν γονεις που θα πουλουσαν και την ψυχη τους στο διαβολο για να την ειχαν. Υγεια να εχουμε, και ολα τα αλλα ειναι δευτερευουσας σημασιας. Καλη Ανασταση.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...