Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Φιλενάδες μου βλέπω ότι είστε πολύ προκομένες, τσουρέκια, αυγά... εγώ τίποτα δεν θα κάνω.

Εγώ δεν έχω φτιάξει ποτέ κουλούρια και δεν έχω βάψει ποτέ αυγά:tongue: πάντα μου δίνουν μαμά - θείες - πεθερά και την βγάζω μια χαρά...και μεταξύ μας στα τσουρέκια προτιμώ τα έτοιμα από τα σπιτικά;)...έχουν καλύτερη γεύση και υφή...:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσάκια καλησπέρα..πολύ τρέξιμο από το πρωί..τα νέα δεν είναι καλά..η χοριακή μειώθηκε οπότε περιμένω περίοδο...

ήρθαν οι νονοί μας το απόγευμα και μας έφεραν λαμπάδα και ένα φορεματάκι όμορφο άσπρο με κόκκινο...λαμπάδα δεν έπρεπε αλλά δεν πειράζει δεν της είπα τπτ

περαστικά βρε κορίτσια σε όλα τα μωράκια

Κασσιανή λογικό να αισθάνεσαι έτσι αλλά η ζωή κάνει κύκλους μια όλα είναι χαλαρά και μια έχουμε να αντιμετωπίσουμε διάφορα..την υγεία μας μόνο και τίποτε άλλο

nAcmp3.png

uZRep2.png

κοριτσάκια καλησπέρα..πολύ τρέξιμο από το πρωί..τα νέα δεν είναι καλά..η χοριακή μειώθηκε οπότε περιμένω περίοδο...

ήρθαν οι νονοί μας το απόγευμα και μας έφεραν λαμπάδα και ένα φορεματάκι όμορφο άσπρο με κόκκινο...λαμπάδα δεν έπρεπε αλλά δεν πειράζει δεν της είπα τπτ

περαστικά βρε κορίτσια σε όλα τα μωράκια

Κασσιανή λογικό να αισθάνεσαι έτσι αλλά η ζωή κάνει κύκλους μια όλα είναι χαλαρά και μια έχουμε να αντιμετωπίσουμε διάφορα..την υγεία μας μόνο και τίποτε άλλο

nAcmp3.png

uZRep2.png

316783aq76le7csr.gif

Εγώ δεν έχω φτιάξει ποτέ κουλούρια και δεν έχω βάψει ποτέ αυγά:tongue: πάντα μου δίνουν μαμά - θείες - πεθερά και την βγάζω μια χαρά...και μεταξύ μας στα τσουρέκια προτιμώ τα έτοιμα από τα σπιτικά;)...έχουν καλύτερη γεύση και υφή...:-D

Κι εγω μη νομιζεις, 2-3 φορες εχω βαψει αυγα!!! Και συμφωνω μαζι σου για τα ετοιμα τσουρεκια!!!:oops:

Καλημερα κοριτσια!

Σταχυ μου μη στενοχωριεσαι, συμβαινουν αυτα στις εγκυμοσυνες, και αν ειναι να συμβει, καλυτερα στην αρχη, παρα αργοτερα...

Ελενη περαστικα στη Σοφια.

age.png age.png

καλημερα κοριτσια!!!και του χρονου!!να χαιρομαστε τισ οικογενειεσ μασ!!!

σταχυ μου ειλικρινα στεναχωρεθηκα παρα πολυ!!χτεσ εμπαινα ολη μερα για να διαβασω νεα σου και σημερα πρωι-πρωι που μπηκα ενασ λογοσ ηταν κ αυτοσ!!!

ξερω οτι ο.τι και να πω ειναι λιγο!!!ευχομαι παντωσ συντομα να μασ πεισ και παλι ευχαριστα και μαλιστα με μια χοριακη 400!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια. Τελικά δεν πήγα δουλειά σήμερα μιας και όλο το βράδυ δεν έχουμε κοιμηθεί, το γοργονίδιο έχει καραμπινάτη βρογχιολίτιδα με φωνή σα νταλικιέρης και ένα βήχα άλλο πράγμα......... Την έχει λυπηθεί η ψυχή μου την καημενούλα :(

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα!

Περαστικά σε όλα τα μωράκια!!!

Στάχυ λυπάμαι....αλλά δυστυχώς συμβαίνουν κ αυτά κ καλύτερα να συμβαίνουν νωρίς όπως είπε και η Μαριάννα!

Ο άντρας μου με λαχτάρισε πρωί πρωί με έφερε στη δουλειά κ μπήκε να πάρει κουλούρια κ καπάκι με πέρνει τηλ κ μου λέει ότι περασε ένα φορτηγό κ του 'έφαγε' το μισό αμάξι.....τρελάθηκα κόντεψα να σκοτωθω να κατέβω τη σκάλα κ φυσικά ήταν αστείο....Ακόμα τρέμω κ ξέρει ότι δεν θέλω αστείακια σήμερα γιατί σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια έφυγε η γιαγιάκα μου κ ακόμα θυμάμαι που πηγαίνοντας για Σέρρες ευχόμουν να είναι αστείο του θείου μου ότι πέθανε κ ότι θα πηγαινα κ θα την έβλεπα καλά από το εγκεφαλικο(χαζό αλλά σε τέτοιες στιγμες δεν σκέφτεσαι λογικά):-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα και καλο μηνα!

Χρονια πολλα σε ολες να ειμαστε γερες και να χαιρομαστε ολους οσους αγαπαμε!!

Λυπαμαι σταχυ πολυ..Δεν ξερω ποτε τι να πω σε τετοιες καταστασεις αλλα εχεις το μωρακι σου και αυτο νομιζω ειναι η καλυτερη παρηγορια..

Περαστικα σε οσους ειναι αρρωστουληδες μικρουληδες και μεγαλουληδες!!

Εμεις παθαμε το κλασσικο πασχαλινο φιασκο γιατι εδω και χρονια πασχα ησυχο δεν εχουμε περασει. Οαδερφος μου ειναι αξιωματικος του ναυτικου και οπως σας ειχα πει ειχε αδεια και ηρθαν με την οικογενεια του για πασχα. Ειχε ενα προγγραματισμενο ταξιδι μετα το πασχα.Τον περνουν μ. τριτη βραδυ και του λενε την μ. πεμπτη φευγουμε εκτακτως ταξιδι. Τρελλαθηκαμε οικογενειακως η μαμα μου πηγε να σκασει. Τελικα ολη μερα χθες περιμενε να τον ειδοποιησουν για να φυγει αλλα τελικα ακυρο του ειπαν. βεβαια μεχρι να γινουν ολα αυτα ειχαμε σκασει ολοι η νυφη μου ανεβασε πιεση και την τρεχαμε..Αυτα αλλα τελος καλο ολα καλα!

Συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα.

Παμε για τα αυγα τωρα και καλη επιτυχια σε ολες δυστυχως τσουρεκια δεν βρηκα χρονο να κανω.

CYMFp2.png

Κι εγω πανω που ελεγα να φυγω νωρις, να παρω το μωρο απο το σπιτι και να μουρλαθουμε στη βολτα να ξελαμπικαρω κι εγω λιγο, τωρα πηρε μια και θελει δικηγορο στις 12 στον εισαγγελεα:confused:

Ακυρη η βολτα και ηταν η μονη μερα και ωρα που μπορουσα.

Τωρα πρεπει να περιμενω την τεταρτη το πρωι που η δεσποινουλα θα ειναι στο σταθμο κι εγω θα εχω αδεια.

Εκτος κι αν χαλασει και η αδεια:rolleyes:

Μαντινοπη μαλλον εχεις δικιο. Η αληθεια ειναι οτι τελικα κουραζομαι πολυ και αυτο αναποφευκτα μου χαλαει τη διαθεση.

Ειναι και η Μ. εβδομαδα που με ριχνει πολυ παντως.

Απο μικρο παιδι αυτες τις μερες ειμαι χαλια.

Τελικα τσουρεκι και αβγα πηρα ετοιμα και φτιαξανε κουλουρακια το δεσποινακι με τη γιαγια μου.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Σταχυ εαν πραγματι το εμβρυο απεβληθη σε αυτη τη φαση, αυτο συνηθως συμβαινει λογω χρωμοσωμικων ανωμαλιων και (ξερω οτι ακουγεται περιεργο) εισαι τυχερη που συνεβη τωρα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα κορίτσια;)

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά χτες έφαγε και ένα πιάτο φακές...:tongue: και του άρεσαν. Σήμερα κοτοπουλάκι με ρύζι και ελπίζω να έχει επιτυχία (επιτέλους):rolleyes:.

Περαστικά στην γοργονίτσα και γρήγορα να γίνει καλά...αλήθεια το κολιέ σας ήταν καταπληκτικό:D

Στάχυ δεν πειράζει...όλα γίνονται για κάποιο λόγο...την επόμενη φορά...με το καλό, μην στεναχωριέσαι έχεις την μικρούλα σου.

Κασσιανή, σήμερα έχει υπέροχο καιρό (υποθέτω και στην Αθήνα) γιατί δεν πάτε βόλτα το μεσημεράκι?

Σήμερα είναι η μέρα της μπουγάδας και ελπίζω να καταφέρω να βάψω και το μαλλί (αν προλάβει η κομμώτρια):shock: η άσπρη ρίζα έχει βγει και δεν λέει για μωρομάνα:shock::shock::oops:

Αυτο ελεγα, οτι εχει ωραιο καιρο και υπολογιζα να παω σπιτι κατα τη μια και μεχρι τις 4 που ερχεται η δεσποινα να παω με το μικρο βολτα.

Και με τα δυο παιδια μου ειναι αδυνατον να βγω εξω.

Οσες φορες το επιχειρησα, εξελιχθηκε σε επικινδυνη αποστολη.

Προς το παρον ειμαι κολλημενη μεσα στο γραφειο και περιμενω:rolleyes:

Τελος παντων, κατι θα γινει και μ' εμας:P

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα!!Καλό μήνα!!!

Staxi μου,λυπάμαι πολύ για την έκβαση της εγκυμοσύνης σου....πραγματικά στεναχωρέθηκα....τί να πω...σου εύχομαι σύντομα να μας πεις πάλι ευχάριστα!!

Το μεσημέρι με περιμένει δουλειά...βάψιμο αυγών δικά μου κ της μαμάς μου,τσουρέκια...αν προλάβω να κάνω και λίγο σίδερο καλά θα'ναι...

Πόσο μου αρέσει που επιτέλους άνοιξε ο καιρός....λιακάδα συνέχεια...έχουμε 1 βδομάδα τώρα που το καλοριφέρ το ανάβουμε λίγο το βράδυ ίσα ίσα για το μπάνιο της μικρής...τέλεια!!!

Σήμερα,μου έκανε μια καλή πλάκα ο πατέρας μου πρωί πρωί...ήρθε στο σπίτι να φέρει αυγά και μου λέει "Τελικά το αποφάσισα,θα στείλω την μαμά σου να μείνει στο σπίτι στο χωριό κ εγώ το φθινόπωρο φεύγω για Αγ.Πετρούπολη (έχει εκεί σπίτια η αδερφή του),θα κάνω τώρα και τα χαρτιά για να πάρω σύνταξη απο'κει,τόσα χρόνια δούλευα όλο και κάτι θα βγει με τα στρατιωτικά"!!!!!Ντόινγκ!!!!Μένω κάγκελο....μέχρι που στροφάρω (και χωρίς να έχω πιεί καφέ!!) και πεθάναμε στο γέλιο!!!Η δε μαμά μου,λέει,το πρωί του είπε ότι θα πάει να σηκώσει 1000 ευρώ να κάνει πλαστική στο στήθος!!!Εμείς πάλι σκεφτόμασταν να λέγαμε ότι είμαι και πάλι έγκυος αλλά ο Κώστας σκέφτηκε ότι θα στεναχωρεθούν αν μάθουν ότι είναι πλάκα και δεν είμαι πραγματικά και δεν θα το κάνουμε τελικά...θα βρούμε κάτι άλλο...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Ποσα ψεμματα λεω καθημερινα στη δουλεια και ενα ψεμα την πρωταπριλια δεν μπορω να πω...

Με πιανουν τα γελια:rolleyes:

Φευγω. Θα τα ξαναπουμε την Πεμπτη που επιστρεφω στη δουλεια.

Ευχομαι σε ολες ενα ευτυχισμενο Πασχα με υγεια και πολυ καλα να περασετε:D

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...