Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αυριο θα βαψω αυγα με τον Αντωνη και δεν κανω τιποτε αλλο.

Συμφωνώ απόλυτα, ειδικά με το δεύτερο μέρος της πρότασης.

Τον καταλαβαινω βεβαια, καπου ανησυχει και για τη δουλεια του.

Σου λεει, μια το ματι, τωρα πνευμονια, στο τελος θα μου πουνε φυγε εσυ να παρουμε κανεναν νεωτερο στη θεση σου.

Γι αυτο καπου λενε οτι δεν πρεπει να εχεις και πολυ μεγαλη διαφορα ηλικιας με τον αντρα σου ουτε να αργεις πολυ να κανεις παιδια.

Ολα εχουν καποιο νοημα.

Φυσιολογικα αυτες τις καταστασεις τις αντιμετωπιζεις οταν εισαι πια κι εσυ κοντα στα 50 κι εχουν μεγαλωσει τα παιδια.

Βεβαια δε μετανιωνω ουτε στιγμη που τον παντρευτηκα, αλλα βλεπω τι ανησυχιες μου δημιουργουνται λογω των παιδιων.

Αν χρειαστει πχ να μπει νοσοκομειο, ουτε μαζι του δεν μπορω να παω.

Η δεσποινα ειναι μικρη και στενοχωριεται πολυ.

Γενικα απο τοτε που εκανα παιδια ειμαι συνεχεια με τα μυαλα στα καγκελα:tongue:

Μη μου δινετε και πολλη σημασια:rolleyes:

Όταν έχεις παιδιά πώς γίνεται και πάντα στο μυαλό έρχονται μαύρες σκέψεις... Όμως το ξέρεις καλά ότι η ασθένεια ηλικία δεν κοιτά, σε κάθε περίπτωση η συνεχής νυκτερινή δουλειά επιβαρύνει και τον πιο υγιή άνθρωπο. Κατά τ' άλλα ταιριάζετε τόσο καλά με τον Άγγελο που τα στερεότυπα γύρω από το θέμα ηλικίας δεν έχουν να κάνουν με εσάς. Το θέμα είναι η νυκτερινή κούραση.

Ως προς το θέμα του παιδικού συμφωνώ ότι είναι καιρός να βγάλεις τον μπαμπά από την πρώτη γραμμή φύλαξης του μπέμπη στα μετόπισθεν, γιατί δεν αντέχεται υπό κανονικές συνθήκες ύπνου (και πάλι είναι εξοντωτικό) να προσέχεις τους ζωηρούς "ντρούληδες" που έχουμε πόσο μάλλον μετά από ολονύχτια εργασία...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!

τι κανετε?

σταχυ περιμενουμε με ανυπομονεσια!!!!!!!

κασσιανη μου ,μην στεναχωριεσαι !!συντομα θα δεισ που ολα θα αλλαξουν!!ασ εχετε την υγεια σασ και ολα διορθωνονται!!οσο για το θεμα τησ δουλειασ ,πιστευω οτι εχουν δικιο τα κοριτσια!!ευχομαι να βρει κατι πολυ καλυτερο!!!σε πηρε απο κατω ,τωρα και σε καταλαβαινω αλλα προσπαθησε να αλλαξεισ ψυχολογια και ολα διορθωνονται!!!

μαριαννακι πωσ πανε τα αυγουλακια σασ??

λοιπον κοριτσια σημερα εφτιαξα τα τσουρεκια μου!!!!!!!ακομα ψηνονται βεβαια!!!η δοση που ειχα ομωσ ειναι για 3 κιλα αλευρι!!!!!με βοηθησε χτεσ η μαμα μου στο ζυμωμα για να μην ζορισω την πριγκιπισσα νουμερο 2 , και σημερα σηκωθηκα ,τα επλασα και απο τισ 9 τα ψηνω!!!τα αυγουλακια πιο μεσημερι!

μπετουλα και ιουλια περαστικα σασ!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα!!!

Βάφετε σήμερα αυγά???Αύριο δεν τα βάφουν κανονικά??Εγώ πάντως αύριο θα τα βάψω και θα ψήσω και την 2η δόση τσουρεκιών για να μοιράσουμε σε μαμά κ πεθερά...

Κασσιανή μου,μην σε παίρνει απο κάτω...Ψάξτε να βρείτε μια πρωινή δουλειά με τον άντρα σου,στείλε και τον μικρό παιδικό και θα δεις ότι σε λιγότερο από 1 μήνα θα είσαι πολύ καλύτερα...μην κάνεις μαύρες σκέψεις και μην επιβαρύνεις την ψυχολογία σου με στεναχώριες...ψηλά το κεφάλι,ανεβασμένο το ηθικό και όλα θα περάσουν!!Η πνευμονία είναι πάντως πολύ σοβαρή...είχα περάσει κι εγώ πριν από 3-4 χρόνια ιογενή πνευμονία αλλά την είχα προλάβει στην αρχή και την γλίτωσα με μερικές ενεσούλες,4-5 φάρμακα και άδεια από την δουλειά για 1 βδομάδα...Θέλει πολύ ξεκούραση και αν μπορέσει να πάρει κι άλλη άδεια από την δουλειά του να ξεκουραστεί θα είναι ότι καλύτερο...

Βρε staxi,μην απογοητεύεσαι...εγώ ξεκίνησα με χοριακή 97 και όλα πήγαν μια χαρά...και τα συμπτώματα δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν κάθε μέρα...μην αγχώνεσαι κια σκέψου θετικά!!Περιμένουμε καλά νέα.....

Εγώ περιμένω το καινούριο χαλί της μικρής από το καθαριστήριο,να το στρώσουμε,να μεταφέρουμε και το κρεβατάκι της στο δωμάτιό της,αφού έτσι κι αλλιώς δεν κοιμάται εκεί το βράδυ,και θα την βάζω στο παιδικό για τον μεσημεριανό ύπνο....έτσι κι αλλιώς της αρέσει το δωμάτιό της,όλο εκεί πάει για να παίξει...δεν θα έχει πρόβλημα...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Με ειδοποίησαν από τον παιδικό να πάρω τη μικρή, έχει 38,7 πυρετό, πόσο θα κρατήσει πια αυτή η ίωση;;; Την έστειλα σήμερα νομίζοντας ότι της πέρασε καθώς χθες και προχθές δεν είχε πυρετό. Eλπίζω μέχρι το Πάσχα τουλάχιστον να γίνει καλά. Το έχω διαπιστώσει πάντως από το παρελθόν ότι όποτε υπάρχει αυτή η σκόνη από την Αφρική στην ατμόσφαιρα αρρωσταίνει.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες πολυ για την ενθαρρυνση.

Πιστευω κι εγω οτι στελνοντας το μικρο στο σταθμο, θα ξεκουραζεται και ο αντρας μου και γενικα θα καλυτερευσει η διαθεση μας μεχρι να βρεθει και μια πρωινη δουλεια.

Μιλησα ηδη με την ιδιοκτητρια του σταθμου και ολες οι ανησυχιες μου φαινεται να λυνονται.

Θα πηγαινει το πρωι με την αδελφη του, θα καθεται σε ειδικο καθισμα ασφαλειας στο σχολικο, θα επ[ιστρεφουν νωριτερα το μεσημερι, θα τρωει καθημερινα το φαγητο του σταθμου πολτοποιημενο πλην της δευτερας που θα στελνω εγω, για δεκατιανο θα τρωει φρεσκα φρουτα που θα στελνω απο το σπιτι κα η κοπελα εκει θα τον προσεχει σχεδον αποκλειστικα.

Ειχα ακουσει και απο αλλες που ειχαν στειλει μωρα εκει οτι ηταν ικανοποιημενες και ειχα δει κι εγω ενα παιδακι που ηταν απο μωρο και φαινοταν να εχει πολυ αγαπη προς την κοπελα αυτη που ειναι στα μωρα.

Τι να πω? πρεπει να σταματησω κι εγω οχι μονο τις κακες σκεψεις (ειναι και αχαριστια τελικα γιατι εχουμε πολλα σημαντικα και δεν εννοω τα υλικα αγαθα), αλλα να σταματησω και τις φοβερες απαιτησεις απο τον εαυτο μου για την οικογενεια μου.

Ολα τελεια δεν γινονται και πρεπει να το παρω αποφαση και να το εφαρμοσω.

yey2p2.png BN4cp2.png

κοριτσια μου δεν εχω πολυ χρονο να γραψω...σας διαβασα στα γρηγορα και απλα ηθελα να δηλωσω την παρουσια μου!

Κασσιανη μου περαστικα στον αντρα σου και υπομονη σε σενα! μην απογοητευεσαι!προβληματα υγειας δεν εχουν μονο οι μεγαλοι σε ηλικια.

σας αφηνω κοριτσια!φιλακια πολλα σε ολες!

μαλλον αυριο θα τα βαψω τα αυγα...αφου ειναι και το εθιμο..

και να θελα σημερα ,δεν μπορω!!!!!αφου περιμενω τον ανθρωπο που θα μου τα φερνε απο χτεσ και ακομα να τα φερει!!!!!!!:mad::mad:σημερα λεει μολισ τα μαζευε απο τισ κοτουλεσ θα μου τα φερνε!!!!!χαρηκα κ εγω..περιμενα αλλα ακομα εν αναμονη!!!:mad::mad:

α μπετουλα ξεχασα να σου απαντησω πριν!!λοιπον μαλλον οι αντρεσ μασ πρεπει να μιλησουν αναμεταξυ τουσ...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

θα δωσει ο δικοσ μου την συνταγη στον δικο σου και ο δικοσ σου στον δικο μου!!!!!!!!!!:-D:-D:-Dεγω πειραζω τον δικο μου και του λεω<τρια στα τρια!!!!!>και να φανταστεισ οτι ολο το σοϊ του μονο αγορια εχει!!!!ο αντρασ μου εκανε την διαφορα!!:mrgreen::mrgreen:

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλησπέρα κορίτσια τελικά τον πήγα στον παιδίατρο τον μικρό μου είναι λίγο κρυομμένος ελπιζω να γίνουμε γρήγορα καλά.

κασιανη μου να εισαι αισιόδοξη ολα θα πάνε καλά

κορίτσα να ρωτήσω κατι μαξιλαράκι μικρό βαζετε στα μωράκια σας?

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

ελενακι και ιουλια περαστικουλια στα μικρα σασ!!!!καλη αναρρωση!!!!!

ιουλια ,ξερεισ ποσεσ φορεσ θελω να ρωτησω αυτο για το μαξιλαρι και το ξεχνω??!!!!θα μασ απαντησουν οι πιο εμπειρεσ μανουλεσ κ θα μαθουμε!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Μαξιλάρι όχι πριν κλείσουν χρόνο.

Κασσιανή υπάρχουν στιγμές που όλα μας φαίνονται βουνό...εγώ θα σου έλεγα ότι και εσύ ίσως χρειάζεσαι ξεκούραση. Δεν είναι και λίγο να εργάζεσαι και μάλιστα σε μάχιμο πόστο, να μεγαλώνεις 2 μικρά παιδιά και να συντηρείς σπίτι και συζυγική σχέση. Δεν είσαι υπερήρωας...όμως είσαι τυχερή γιατί όπως και εσύ έγραψες έχετε πολλά (όχι υλικά) αλλά αγάπη.

Πολλές φορές που και εγώ αισθάνομαι κουρασμένη και πιεσμένη τα βλέπω όλα μαύρα αλλά δεν είναι...έχω τον πιτσιποπάκο και όλα λάμπουν.

Ας αλλάξουμε κλίμα...πάλι ψωνίσαμε...ρούχα και το πρώτο μας...ποδήλατο...δεν κρατήθηκα και το πήρα...είναι για μωράκια από 10 μηνών αλλά...εμείς θα ανέβουμε σήμερα δοκιμαστικά και μετά θα περιμένουμε να μεγαλώσουμε...:tongue::tongue::tongue:

Φιλενάδες μου βλέπω ότι είστε πολύ προκομένες, τσουρέκια, αυγά... εγώ τίποτα δεν θα κάνω. Είμαστε ακόμα στην ανάρρωση. Δυστυχώς σήμερα άρχισε να βήχει κι όλας ο μικρός και είναι ακόμα μπουκωμένος. Λέω να τον πάω σε μια παιδίατρο εδώ κοντά μας για να μην τον τρέχω στο Ψυχικό στον δικό μας. Φοβάμαι να το αντιμετωπίσω μόνη μόνο με ορό ή σπρέι στη μύτη. Νιώθω και ενοχές που τον κολλήσαμε τον κακομοίρη αλλά τι να κάνω;

Πως αντιμετωπίζετε μπούκωμα και βήχα; Τα έχετε πει πολλές φορές αλλά δίνεις άλλη βαρύτητα στις απαντήσεις όταν σε αφορά άμεσα. Να πάρω μυξορουφηχτήρα; Πως λέγεται; Από Λητώ; Φαρμακείο; Μην πάθει και καμιά ωτίτιδα το παιδί μέρες που είναι και τρέχουμε...

Κας όπως είδες τα είπες, ξεφούσκωσες, έβαλες σε μια σειρά τις σκέψεις σου κι επανήλθες ;)

WN6Op3.png

Πως αντιμετωπίζετε μπούκωμα και βήχα; Τα έχετε πει πολλές φορές αλλά δίνεις άλλη βαρύτητα στις απαντήσεις όταν σε αφορά άμεσα. Να πάρω μυξορουφηχτήρα; Πως λέγεται; Από Λητώ; Φαρμακείο; Μην πάθει και καμιά ωτίτιδα το παιδί μέρες που είναι και τρέχουμε...

Θα παρεις απο το φαρμακειο otrisalin, θα βαζεις συχνα ορο, και θα βγαζεις μετα απαλα τις μυξουλες. Δεν υπαρχει φαρμακευτικα κατι αλλο που μπορεις να κανεις.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...