Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Kοριτσάκια καλησπέρα!!!

Ειρηνάκι άλλη μια κουκλίτσα ε;Δώσε συνταγή γρήγοραααα!!

Κασσιανή μου πολύ ατυχία ρε παιδί μου περαστικά στα αντράκια σου!!

Μαριαλενάκι με το καλό και η δική σας βάπτιση!!!

Εμείς θα κάνουμε τη βάφτιση 24 Απριλίου ημέρα Σάββατο το προτιμώ σε σχέση με την Κυριακή που είχα βαφτίσει τους άλλους( και αυτό για να μην ταλαιπωρηθούν),γιατί θα ετοιμαστώ με την ησυχία μου!!Πήρα προσκλητήρια από τον Καβαλιέρο τα οποία ήθελαν φτιάξιμο και μου έφαγαν πολύ χρόνο,τέλος πάντων τελείωσα από αυτά κανόνισα για το στολισμό της εκκλησία και το τραπέζι!!

Έφτιαξα κουλουράκια και τσουρέκια συν το σπίτι που έχει τον αμάζευτο!!

Όσον αφορά τα νέα από το μέτωπο της αντροπαρέας από τις 24 Μαρτίου δεν έχω σηκώσει κεφάλι από τις ιώσεις 1ος έπεσε ο Γιώργος με πυρετό και εμετούς ο μπέμπης με κάτι δέκατα να μην τρώει να έχει βήχα και μπούκωμα,έτσι πήραμε ένα βλενολλυτικό σιρόπι και κάπως καλυτερέψαμε,μετά έπεσε ο Τάσος με πυρετό και εμετούς επίσης στη διάρκεια όλων αυτών παραπονιότανε κι ο Γιάννης:confused:Εγώ σε τρελλά κατάσταση να πλένω και να σιδερώνω κάθε μέρα γιατί καταλαβαίνετε τι γινότανε με τις ιώσεις και πόσες φορές τη μέρα τους άλλαζα και άλλαζα και σεντόνια!!Πολύ κούραση και αποτέλεσμα μηδέν!!!:?

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κορίτσια

ο μικρος μου είναι μπουκωμενος σήμερα και είμαστε συνέχεια με ορό και δεν το θέλει καθόλου τι αλλο μπορω να κάνω για να τον βοηθήσω τον μικρουλη μου ξυπνάει στον ύπνο του απο το μπουκωμα.

Εγω διαλεξα να κάνω τα βαφτίσια Σαββατο απόγευμα επειδή θα έρθουν απο μακριά και απόγευμα για να ετοιμαστούμε πιο χαλαρά απο οτι το πρωι κομμωτηρια αισθητικους να ταισουμε τα μωρα να τα ντυσουμε και ενας ακομη λόγος είναι οτι δεν θα κανω τραπέζι μετα θα παμε μονο οι γονεις μας και οι κουμπάροι, να ερθουν πρωι προς το μεσημέρι και μετα να μην έχει τραπέζι μου φαινοταν κάπως.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα κοριτσάκια! :rolleyes:

4-7 η μικρή μου ξύπνια....τελικά πρέπει να φταίει το φεγγάρι που την πιάνει κρίση κάποια βράδια! :mrgreen: Ε έβαλα το ψωμάκι μας να ψήνεται....βράζω φασολάδα,μόλις θα πάω στη δουλειά που θα με πιάσει η νύστα δεν ξέρω τι θα κάνω :?

Μπετούλα περαστικά σας!!!!

Σταχιοφορινα μην αγχώνεσαι δεν κάνει καλό....είναι βάσανο αυτή η αναμονή σε καταλαβαίνω αλλά ηρεμία πάνω απ'όλα.....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννούλα καλημέρα! Κι εμείς περίπου τα ίδια σήμερα 5-6.30 χόρευε το γοργονίδιο μέσα στο κέφι :) Εγώ βέβαια ήδη κουτουλάω από τη νύστα αλλά δεν το βάζω κάτω, θα πάει 3 να φύγω δε θα πάει?!?!?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Αν δεν φταίει το εμβόλιο σίγουρα φταίει το φεγγάρι τσεκαρισμένο κ τη προηγούμενη φορά που μου ξύπνησε από το αξημέρωτο είχε φεγγάρι! ;) Νομίζω κ η δικιά σου μαζί είχε σεληνιαστεί το ίδιο βράδυ! :tongue:

Κ εγώ κουτουλάω αλλά ευτυχώς σχολάω στις 1 κ έχω μια ελπίδα ότι θα την ταίσω κ θα κοιμηθεί για να κοιμηθώ κ εγώ....:evil: Εχουμε να πάμε κ σουπερ μάρκετ σήμερα κ δεν την παλεύω...

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Α, εμείς θα πάμε μαγαζί το απόγευμα οπότε δεν προβλέπεται ύπνος αλλά τουλάχιστον στο μαγαζί είναι χαλαρά, έρχεται κόσμος και φίλοι για ψώνια και καφέ και η μικρή περνάει πολύ ωραία :) Σούπερ Μάρκετ για το ταξίδι θα πάμε αύριο όπως και πράγματα θα φτιάξουμε αύριο εκτός από της μικρής που θα τα φτιάξω από σήμερα:) Αύριο έχω να πάω και το βαφτιστήρι μου για ψώνια και γενικώς πολύ τρέξιμο μέχρι την Παρασκευή που θα φύγουμε αλλά ευχάριστο τρέξιμο!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

897898hix2l3yluk.gif

Καλημέρα!

Η Σοφία επιτέλους πήγε σήμερα στο σχολείο αν και έχει ακόμη βήχα,

ήταν δύσκολο τόσες μέρες κλεισμένοι όλοι στο σπίτι...

Αύριο φεύγουμε κι έχω να ετοιμάσω τόσα πράγματα λες και μετακομίζουμε!

Φιλιά

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Βλέπω όλες τη κάνετε για επαρχία ε???

Εμείς σκεφτήκαμε σε κάποια φάση για να πάμε Σέρρες αλλά δεν την παλευα να μαζέψω τόσα πράγματα για 2 μέρες ουσιαστικά....μια κ καλή τον Μαιο μαζεμένες μερούλες....πωπω ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω τι ετοιμασίες έχω....carrefour θα πάμε σήμερα δεν έχουμε πολλά για τρόφιμα μιας κ Πάσχα θα πάμε στη πεθερά κ την άλλη μέρα στη μαμά μου....αλλά θέλουμε να δούμε κ για αρκουδισιον της μικρής κ τηλεόραση(να την μαζέψω στον δωμάτιό της κ να ανέβω κ στο διαδρομο που λέγαμε) :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Κας πολλά περαστικά στον άντρα σου και στον ντρούλη!! Να σε ρωτήσω...έχεις δοκιμάσει τσουρέκι απο fresh η kaiser?? Από που προτείνεις να πάρω???

Μονο Στεργιου και Τερκενλη εχω δοκιμασει τσουρεκι.

καλησπέρα κορίτσια

ο μικρος μου είναι μπουκωμενος σήμερα και είμαστε συνέχεια με ορό και δεν το θέλει καθόλου τι αλλο μπορω να κάνω για να τον βοηθήσω τον μικρουλη μου ξυπνάει στον ύπνο του απο το μπουκωμα..

Δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο. Και τον δικο μου τον ενοχλει πολυ ο ορος, αλλα θεωρω οτι ειναι εντελως απαραιτητο.

Αννούλα καλημέρα! Κι εμείς περίπου τα ίδια σήμερα 5-6.30 χόρευε το γοργονίδιο μέσα στο κέφι :) Εγώ βέβαια ήδη κουτουλάω από τη νύστα αλλά δεν το βάζω κάτω, θα πάει 3 να φύγω δε θα πάει?!?!?

Θα παει:tongue:

Ο αντρας μου καθισε σπιτι δυο μερες που ειχε ρεπο και βλεπουμε καποια αισθητη βελτιωση.

Το κακο ειναι οτι θα ξαναπαει σημερα στη δουλεια και φοβαμαι μην εχουμε πισωγυρισματα.

Παντως οι αλλοι δυο συναδελφοι του ουτε απο ευγενεια δεν του ειπανε να μεινει σπιτι να αναρρωσει και να τον καλυψουν εκεινοι.

Λες να εισαι φιλοτιμος, αλλα δυστυχως δεν βλεπεις την ιδια φιλοτιμια απο τους αλλους.

Τον καταλαβαινω βεβαια, καπου ανησυχει και για τη δουλεια του.

Σου λεει, μια το ματι, τωρα πνευμονια, στο τελος θα μου πουνε φυγε εσυ να παρουμε κανεναν νεωτερο στη θεση σου.

Γι αυτο καπου λενε οτι δεν πρεπει να εχεις και πολυ μεγαλη διαφορα ηλικιας με τον αντρα σου ουτε να αργεις πολυ να κανεις παιδια.

Ολα εχουν καποιο νοημα.

Φυσιολογικα αυτες τις καταστασεις τις αντιμετωπιζεις οταν εισαι πια κι εσυ κοντα στα 50 κι εχουν μεγαλωσει τα παιδια.

Βεβαια δε μετανιωνω ουτε στιγμη που τον παντρευτηκα, αλλα βλεπω τι ανησυχιες μου δημιουργουνται λογω των παιδιων.

Αν χρειαστει πχ να μπει νοσοκομειο, ουτε μαζι του δεν μπορω να παω.

Η δεσποινα ειναι μικρη και στενοχωριεται πολυ.

Γενικα απο τοτε που εκανα παιδια ειμαι συνεχεια με τα μυαλα στα καγκελα:tongue:

Μη μου δινετε και πολλη σημασια:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Θα παει:tongue:

Ο αντρας μου καθισε σπιτι δυο μερες που ειχε ρεπο και βλεπουμε καποια αισθητη βελτιωση.

Το κακο ειναι οτι θα ξαναπαει σημερα στη δουλεια και φοβαμαι μην εχουμε πισωγυρισματα.

Παντως οι αλλοι δυο συναδελφοι του ουτε απο ευγενεια δεν του ειπανε να μεινει σπιτι να αναρρωσει και να τον καλυψουν εκεινοι.

Λες να εισαι φιλοτιμος, αλλα δυστυχως δεν βλεπεις την ιδια φιλοτιμια απο τους αλλους.

Τον καταλαβαινω βεβαια, καπου ανησυχει και για τη δουλεια του.

Σου λεει, μια το ματι, τωρα πνευμονια, στο τελος θα μου πουνε φυγε εσυ να παρουμε κανεναν νεωτερο στη θεση σου.

Γι αυτο καπου λενε οτι δεν πρεπει να εχεις και πολυ μεγαλη διαφορα ηλικιας με τον αντρα σου ουτε να αργεις πολυ να κανεις παιδια.

Ολα εχουν καποιο νοημα.

Φυσιολογικα αυτες τις καταστασεις τις αντιμετωπιζεις οταν εισαι πια κι εσυ κοντα στα 50 κι εχουν μεγαλωσει τα παιδια.

Βεβαια δε μετανιωνω ουτε στιγμη που τον παντρευτηκα, αλλα βλεπω τι ανησυχιες μου δημιουργουνται λογω των παιδιων.

Αν χρειαστει πχ να μπει νοσοκομειο, ουτε μαζι του δεν μπορω να παω.

Η δεσποινα ειναι μικρη και στενοχωριεται πολυ.

Γενικα απο τοτε που εκανα παιδια ειμαι συνεχεια με τα μυαλα στα καγκελα:tongue:

Μη μου δινετε και πολλη σημασια:rolleyes:

Καταρχάς πολλά περαστικά στον άντρα σου. Όσο για τη φιλοτιμία μην το συζητάς, τελικά κι εγώ έχω συνειδητοποιήσει ότι πράγματα που θεωρώ ανθρώπινα και αυτονόητα, στους περισσότερους ακούγονται εξωγήινα οπότε μην την ψάχνεις. Τώρα για τις υπόλοιπες ψυχολογικές αναζητήσεις σου και τα μυαλά στα κάγκελα, με όλα αυτά που σου έχουν σκάσει τον τελευταίο καιρό δεν τις βρίσκω παράλογες:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Κι εμένα από όταν έκανα τη μικρή με πιάνει ώρες ώρες και σκέφτομαι διάφορα παρόλο που την έκανα μικρή και ο Βασίλης είναι κι αυτός μικρός, δεν είναι θέμα ηλικίας λοιπόν, είναι απλά θέμα αλλαγής στην ψυχολογία που μας συμβαίνει με τη μητρότητα. Καταλαβαίνω βέβαια ότι όντως είναι δύσκολο για σένα και κυρίως για το παιδί που όπως λες είναι μικρό και στεναχωριέται αλλά προσπάθησε να μην επιβαρύνεις το μυαλό σου με περισσότερα :tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

2337112ta6wmj7rak.gif

Kαλημερα κοριτσια!

Κασσιανη ευχομαι ολα καλα να πανε, και νομιζω πως συμφωνω σ΄αυτο που εγραψες χθες. Καλυτερα να βρει μια αλλη δουλεια ο αντρας σου, γιατι οπως και να το κανεις, η νυχτα ειναι δυσκολη. Ο οργανισμος μας ειναι φτιαγμενος να ξεκουραζεται, και οχι να δουλευει νυχτα. Αργα ή γρηγορα αποκταει ευαισθησιες και κλονιζεται το ανοσοποιητικο του.

Εμεις χθες ψωνισαμε παπουτσια κλπ, ευτυχως ξεμπερδεψαμε γρηγορα γιατι πηγαμε νωρις το απογευμα.

Αυριο θα βαψω αυγα με τον Αντωνη και δεν κανω τιποτε αλλο.

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια;)

Ο πιτσιποπάκος είναι καλά μόνο λίγες μυξούλες μας ταλαιπωρούν.

Κασσιανή εγώ δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Νεότεροι γονείς δεν σημαίνει και καλύτερη υγεία ή περισσότερη όρεξη για παιδιά και καλύτερη φυσική κατάσταση.

Έτσι πίστευα κι εγώ μέχρι που έμεινα έγκυος...ε, λοιπόν ξανάνιωσα...κάνω του κόσμου τις χαζομάρες και το καταφχαριστιέμαι...

Χτες για να φάει ο πιτσιποπάκος τα φρούτα είχα πάρει μια μπανάνα για μικρόφωνο και του έκανα ολόκληρη παράσταση...και είμαι 39...

Κάποιες μικρές ανασφάλειες για το μακρύ μέλλον τις έχω αλλά και 20 να ήμουνα πάλι θα τις είχα...

Όσον αφορά την διαφορά ηλικίας μεταξύ συζύγων δεν υπάρχουν συνταγές...μπορεί να πάθεις την πλάκα σου είτε με αρκετά μεγαλύτερο είτε με συνομίληκο είτε με μικρότερο...ο έρως χρόνια δεν κοιτά...:tongue:

Το θέμα είναι να έχουμε υγεία και να τα περνάμε όσο καλύτερα μπορούμε...

Θα τα πούμε αργότερα...πάω πάλι για ψώνια...φιλάκια:D

Στάχυ περιμένουμε νέα σου...όλα θα πάνε καλά:D

Μου φαινεται ομως οτι "φταιω" κι εγω που τα παιρνω λιγο βαρια τα πραγματα.

Κοιταζοντας γυρω μου βλεπω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των ζευγαριων αντιμετωπιζει διαφορα προβληματα.

Φιλη μου εμεινε χηρα 40 ετων, ο μακαριτης 43.

Αλλης ο αντρας ειναι απληρωτος 2 μηνες και του εσκασε και ενα παλιο χρεος 30.000.

Προχτες στο παιδικο παρτυ που ημασταν η μαμα μιας συμμαθητριας της δεσποινας μου ελεγε οτι το κοριτσι εχει χοληστερινη λογω οικογενειακου ιστορικου και εξαιτιας αυτου του ιστορικου ο αντρας της επαθε εμφραγμα 40 χρονων.

Αν ημουν εγω στη θεση των παραπανω, με τα μυαλα που εχω τελευταια, θα ειχα απλως τρελλαθει.

Εκεινοι ομως δεν τρελαινονται.

Σου λενε "ολοι εχουν προβληματα, θα αντιμετωπισουμε κι εμεις τα δικα μας".

Και τα παραπανω που ανεφερα ειναι τα πιο σοβαρα απο αυτα που ακουω.

Υπαρχουν και τα αλλα.

Απιστιες, αδιαφορια απο το συζυγο, καμμια συμμετοχη στα οικογενειακα βαρη και δη των παιδιων, προβλημα απο πεθερες και σογια κλπ κλπ.

Αυτο που πρεπει τελικα να συμμορφωθει ειναι το μυαλο μου και οι μαυρες σκεψεις στις οποιες βυθιζομαι συχνα.

Εχω παρατηρησει βεβαια οτι τεραστιο ρολο παιζει που ειμαι μονη τα βραδια.

Τα βραδια που ειναι ο αγγελος στο σπιτι, ειμαι βρε κοριτσια αλλος ανθρωπος.

Σιγουρα κατι πρεπει να γινει γι αυτο.

Αλλο τωρα.

Απ 'οτι φαινεται μαλλον πρεπει να στειλω τον μικρο στον παιδικο απο τωρα, δηλ 15 Απριλιου που γινεται 9 μηνων.

Η πληρης αποθεραπεια του αγγελου θα παρει σιγουρα 2 μηνες και στο διαστημα αυτο δεν ειναι δυνατον να μενει ξαγρυπνος κρατωντας το μωρο.

Θα εξαντληθει τελειως, μην παθει και χειροτερα.

Περιπτωση για γυναικα δεν υπαρχει γιατι ουτως η αλλως τη θελουμε μονο για 3 μηνες, αφου τον σεπτεμβριο ο μικρος θα πηγαινε σιγουρα παιδικο.

Αλλος ανθρωπος να μας βοηθησει δεν υπαρχει.

Ξερω οτι στον παιδικο που παει η δεσποινα δειχνουν πολυ αγαπη και προσοχη στα παιδακια, αλλα οσο να ναι ανησυχω.

Η Σμουτς το εστειλε τελικα το μωρο παιδικο?

Εσεις τι λετε?

yey2p2.png BN4cp2.png

Τώρα σαν να τα λες πιο σωστά τα πράγματα φιλενάδα. Το μυαλό είναι που πρέπει να βάζουμε στη θέση του... Τώρα όσο για το ότι είσαι άλλος άνθρωπος όταν είναι σπίτι το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό και ναι, ίσως είναι καλύτερα να βρει κάτι πρωινό.

Για το σταθμό του μικρού, είναι καλό που είναι και η Δέσποινα εκεί και που τους ξέρεις ήδη. Νομίζω ότι θα τα πάει μια χαρά, το ζόρι θα ήταν αν έπρεπε να τον στείλεις κάπου που δεν τους ήξερες καθόλου!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Πω πω Κασσιανή βούλωσα είμαι κ αυπνη η γυναίκα! :shock:

Ο άντρας σου να αλαξει δουλειά πάνω απ'ολα η υγεία....ο μικρός να πάει στον παιδικό αφού θα είναι μαζί κ η μεγάλη του αδελφή και να ησυχάσετε λίγο το ανδρόγυνο κ να μην επιβαρυνθεί άλλο ο άντρας σου....κ εσύ να σταματήσεις να σκέφτεσαι πολύ...τα προβήματα υπάρχουν κ αν υπάρχει καλή θέληση όλα λύνονται!:-D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...