Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστινα το 37.1 στα μωρα δεν ειναι τιποτα.

Ειναι τελειως φυσιολογικη θερμοκρασια και μπορει να ειναι απο τα κακα που εκανε ή απο την πεψη του φαγητου κλπ.

Πυρετος στα μωρα ειναι μετα το 37.8 και αντιπυρετικο μετα το 38.5 εκτος αν συνυπαρχει πχ πονος στα δοντια οπου εκει μπορεις να δωσεις ντεπον για να μην υποφερει το μωρο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημερα κοριτσακια....τι κανετε;.Διαβασα τα νεα σας εν ταχυ....Κας τη γκαντεμια.....ευχομαι ολα να πανε καλα...τι κανουν το δεσποινακι και ο ντρουλης;

Ειρηνακι με το καλο η δευτερη κορουλα....

Σταχυ ολα καλα θα πανε να το δεις....

Εμεις εδω μια χαρα ....εχω ολα τα πιτσιρικια σπιτι ...:twisted:

Εκανα ενα γενικο αλλα τα ασιδερωτα εχουν φτασει στο ταβανι:rolleyes:

Κουλουρακια θα φτιαξω το απογευμα....βαριεμαι αλλα εχουν λυσσαξει τα πιτσιρικια...τους αρεσουν πολυ.

τσουρεκια θα κανω Μ.Πεμπτη μαζι με το βαψιμο των αυγων.....Να δω πως θα τα καταφερω ολα....

Ηρθαν και τα προσκλητηρια και πρεπει να τα γραψω...αλλα σκεφτομαι να βαλω το συζυγο να τα κανει που ειναι και πιο καλλιγραφος απο εμενα....:mrgreen:

Αυτα τα νεα μας.....σας φιλω και θα ειμαι online για να διαβασω τα νεα σας.....

1v0n7ypa5y9lur77.png

Χριστινα το 37.1 στα μωρα δεν ειναι τιποτα.

Ειναι τελειως φυσιολογικη θερμοκρασια και μπορει να ειναι απο τα κακα που εκανε ή απο την πεψη του φαγητου κλπ.

Πυρετος στα μωρα ειναι μετα το 37.8 και αντιπυρετικο μετα το 38.5 εκτος αν συνυπαρχει πχ πονος στα δοντια οπου εκει μπορεις να δωσεις ντεπον για να μην υποφερει το μωρο.

Ακριβως ετσι. Και γενικα οχι φαρμακα και φαρμακευτικες αλοιφες ευκολα στα μωρα. Δοκιμαστε και κανενα λαδακι για τις κοκκινιλες που βγαζουν που και που!

Κασσιανη περαστικα στον αντρα σου. Επαθα σοκ μ΄αυτα που συνεβησαν, αλλα οπως λες κι εσυ, την υγεια σας να εχετε, και ολα τα αλλα φτιαχνουν.

Εγω προτιμω Σαββατο για βαπτιση. Βαριεμαι απιστευτα Κυριακη πρωι...

age.png age.png

Καλημέρα και καλή Μ.εβδομάδα!!!:-D

Κοριτσάκια μου δεν έχω διαβάσει τίποτα από ότι έχετε γράψει, εύχομαι να είστε όλες καλά !

Τα δικά μου νέα...όλα καλά με τη μετακόμιση, σχεδόν ταχτοποιήθηκα και από σήμερα θα έχω και ρεύμα!!!Πολλή κούραση όμως, ρε παιδιά.

Σήμερα το βράδυ φεύγω για το χωριό επιτέλους...Άντε να ξεκουραστούμε λιγάκι!

Λοιπόν εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους και καλά να περάσετε...Φιλιά στα μπεμπάκια!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Μαριαννα μονο για την υγεια του ανησυχω.

Ολα τα αλλα γινονται.

Βεβαια δεν ξερω μηπως εχει επιβαρυνεθι η υγεια του με αυτη τη δουλεια και την ταλαιπωρια που τραβαει.

Και γενικα προτιμω να βρει μια "χειροτερη" δουλεια απο θεμα αμοιβης και θεσης και να κοιμαται σπιτι του τα βραδια.

Ελπιζω οτι εχει αρχισει να το καταλαβαινει πια κι εκεινος.

Η δεσποινα ειναι πανευτυχης που ειναι στο σπιτι η γιαγια μου και φτιαξανε και κουλουρακια χτες.

Ο ντρουλης ειναι πολυ μπουκωμενος.

yey2p2.png BN4cp2.png

Φατσακι καλοριζικο το σπιτι.

Εχω μια ερωτηση σε οποια ξερει.

Βρηκα τρυπουλες σε ρουχα μας τα οποια ομως ειναι βαμβακερα.

Αντισκωρικα και λεβαντες βαζω παντου.

Ειναι δυνατον να εχω σκωρο?

Τρωει τα βαμβακερα?

Τι στην ευχη να κανω?

yey2p2.png BN4cp2.png

Βρε Κασσιανή περαστικά στον άντρα σου κ εύχομαι όχι άλλες αναποδιές από δω κ πέρα! :rolleyes:

Φατσάκι καλορίζικο το σπιτάκι σας....πω πω μετακόμιση με μωρό παιδί...τρέλα...άντε καλή ξεκούραση στο χωριι τώρα! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Φατσακι καλοριζικο το σπιτι.

Εχω μια ερωτηση σε οποια ξερει.

Βρηκα τρυπουλες σε ρουχα μας τα οποια ομως ειναι βαμβακερα.

Αντισκωρικα και λεβαντες βαζω παντου.

Ειναι δυνατον να εχω σκωρο?

Τρωει τα βαμβακερα?

Τι στην ευχη να κανω?

σε εμενα ειχε τυχει παλια κατι τετοιο και εφταιγε το πλυντηριο της μαμας:rolleyes:

περαστικα στον αντρουλη σου , εχω ξαδελφο καθηγητη πνευμονολογο με γραφειο στο κολωνακι και ειναι στο Σωτηρια , αχρειαστος να ειναι αλλα ποτε δεν ξερεις οτι θες πες μου

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

σε εμενα ειχε τυχει παλια κατι τετοιο και εφταιγε το πλυντηριο της μαμας:rolleyes:

περαστικα στον αντρουλη σου , εχω ξαδελφο καθηγητη πνευμονολογο με γραφειο στο κολωνακι και ειναι στο Σωτηρια , αχρειαστος να ειναι αλλα ποτε δεν ξερεις οτι θες πες μου

Βρηκα τρυπουλα σε ολοκαινουργια μπλουζα που δεν εχει πλυθει ποτε, αλλα ειναι βαμβακερη, οχι μαλλινη.

Αν μπορεις πες μου τα στοιχεια του γιατι θα χρειαστουμε παρακολουθηση σε καθε περιπτωση και προτιμω καποιον γιατρο που να ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο. Αυτοι στο ιδιωτικο που καναμε τις εξετασεις, δε βλεπω να ξερουν τι τους γινεται και ο νους τους ηταν πως θα του κανουν εισαγωγη στην κλινικη.

Ευχαριστω πολυ.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Βρηκα τρυπουλα σε ολοκαινουργια μπλουζα που δεν εχει πλυθει ποτε, αλλα ειναι βαμβακερη, οχι μαλλινη.

Αν μπορεις πες μου τα στοιχεια του γιατι θα χρειαστουμε παρακολουθηση σε καθε περιπτωση και προτιμω καποιον γιατρο που να ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο. Αυτοι στο ιδιωτικο που καναμε τις εξετασεις, δε βλεπω να ξερουν τι τους γινεται και ο νους τους ηταν πως θα του κανουν εισαγωγη στην κλινικη.

Ευχαριστω πολυ.

θα σου στειλω Pm οταν παω σπιτι γιατι δεν εχω το τηλεφωνο του μαζι μου

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Γεια σας κορίτσια!!!

Με νεύρα ξύπνησα σήμερα...θα έρθουν οι νονοί του βαγγέλη το βράδυ και πρέπει να μαγειρέψω...θα δώσω δώρα στα 2 παιδιά τους και ένα τσουρέκι...αυτά!!!

Κας πολλά περαστικά στον άντρα σου και στον ντρούλη!! Να σε ρωτήσω...έχεις δοκιμάσει τσουρέκι απο fresh η kaiser?? Από που προτείνεις να πάρω???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλησπερα κοριτσια!!τι κανετε?

χτεσ καναμε τα κουλουρακια μασ τελικα!!μια χαρα πετυχαν!ο γενικοσ ακομα συνεχιζει...τωρα εχω σιδερο:confused::confused::confused:!!!

σημερα πηγα και ντοκτορι!!!ολα καλα!!μου ειπε να μην κατεβω την νεα τριτη για επαναλληπτικο και αν θελω να κανω το Α ΤΕΣΤ!παρολα αυτα ουτε αυτο θα κανω γιατι και περσυ με αυτο την πατησα και ετρεχα αρων αρων για αμνιο!!!!κ ο ιδιοσ ο γιατροσ παντωσ μου ειπε οτι πιο πολυ θα μασ μπερδεψει αυτο!!αρα παμε πρωτα ο Θεοσ για β επιπεδου!!

Φλασιά εν μέσω πυρετού: χάσαμε Ευδοκία, Belladonna και την κοπέλα με τα δίδυμα, Jean?

:mrgreen:

και οχι μονο χριστινακι!!ηταν και η prosperous (?)καπωσ ετσι λεγοταν ,δεν θυμαμαι καλα..,επισησ το βαρελακιον (την βλεπω ομωσ στο φεισ..,αλλη μια κοπελα που ειχε κ εκεινη διδυμα(jeany)(ηταν δυο με παρομοιο ονομα και οι 2 με διδυμα..

Κι εμένα έβγαλε στον λαιμό κοκκινίλες και τρόμαξα μήπως είναι από αυγό (χθες έφαγε αυγό πρώτη φορά). Μετά θυμήθηκα αυτό που έγραψες. Πήρα τον γιατρό και μου είπε κι αυτός από πυρετό. Κάπως έτσι είναι (δεν φαίνεται και καλά). Πάντως δεν πιάνω σπυθουράκια, είναι σαν... χμμμ σα να έκανε αλλεργία σε κάτι ή σα να τον έγδαρε φερμουάρ.

αχ ασε κ εμεισ χτεσ φαγαμε το πρωτο μασ αυγο!!και απο χτεσ εχει κοκκινιλεσ κ σπιθουρακια στην κοιλιτσα και πιο κατω...

επισησ απο χτεσ εχει δοιαροια!!!κ πριν λιγο μου εκανε και εμμετακι!!μαλλον θα κολλησε απο καπου η καημενουλα!

κασ περαστικα στον αντρουλη σου!!!!!

φατσακι καλοριζικο το καινουριο σπιτι!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κασσιανή περαστικά σας βρε κούκλα μου..πολύ ταλαιπωρία ο σύζυγος,,μια το μάτι μια πνευμονία....τι να πω..

Ειρηνάκι μια κούκλα θα βγει η μικρούλα σου!!!!!!!!πλάθω κουλουράκια...καλοφάγωτα

όσο για την εκκλησία θα την ξεχάσουμε φέτος με την μικρή δεν μπορούμε να πάμε..του χρόνου πρώτα ο Θεός

κορίτσια τι να σας πω για το θέμα μου..χτες είχα 1250 χοριακή αλλά δεν άρεσε στο ντοκτόρι..το βρήκε ύποπτο..επίσης δεν έχω πια υπνηλία ούτε κουράζομαι..θα δούμε αύριο...

φατσάκι καλή ξεκούραση μετά από την μάχη μετακόμισης

nAcmp3.png

uZRep2.png

Κασσιανή περαστικά σας βρε κούκλα μου..πολύ ταλαιπωρία ο σύζυγος,,μια το μάτι μια πνευμονία....τι να πω..

Ειρηνάκι μια κούκλα θα βγει η μικρούλα σου!!!!!!!!πλάθω κουλουράκια...καλοφάγωτα

όσο για την εκκλησία θα την ξεχάσουμε φέτος με την μικρή δεν μπορούμε να πάμε..του χρόνου πρώτα ο Θεός

κορίτσια τι να σας πω για το θέμα μου..χτες είχα 1250 χοριακή αλλά δεν άρεσε στο ντοκτόρι..το βρήκε ύποπτο..επίσης δεν έχω πια υπνηλία ούτε κουράζομαι..θα δούμε αύριο...

φατσάκι καλή ξεκούραση μετά από την μάχη μετακόμισης

σταχυ μου ,μην σε παιρνει απο κατω!!ειμαι σιγουρη οτι αυριο θα εχει διπλασσιαστει η χοριακη!!!!αυριο θα μπω οσο πιο γρηγορα μπορω να μαθω τα νεα σου!!ολα καλα θα πανε κουκλα!!!!!οσο για τα συμπτωματα ,μην νομιζεισ και μενα μια με πιανουν ,μια με αφηνουν...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...