Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ειρήνη τι ενοείς θα ψήσεις ρεβύθια? δεν θα τα βράσεις? θα τα ψήσεις?

Ο παιδίατρος μου είπε ναι στα όσπρια...σήμερα ο πιτσιποπάκος θα φάει φακές (ελπίζω).

Για το αβγό...ναι μία κουταλιά κρόκο για αρχή..άντε με το καλό:D και πρόσεξε με τις δουλειές σιγά - σιγά και όχι πολλες...ζήτα και βοήθεια:D

Μάλον θα τα βράσει κ θα τα βάλει στον φούρνο....αν κ η μάνα μου τα αφήνει ένα 24ωρο να μουλιάσουν κ μετά τα βάζεις κατευθείαν φούρνο....;)

Να ρωτήσω κάτι κ εγώ για τα φαγητά επ'ευκαιρίας....ψητά μπορούμε να τους δώσουμε????Πχ κοτόπουλο με λαχανικά στο φούρνο???Η επειδή ψήνονται με το λάδι δεν κάνει?:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ τα ψήνω χωρίς λάδι και της βάζω το λάδι ωμό. Καλημέρα τσούπρες!!!! Περισσότερα νέα το απόγευμα από το σπίτι γιατί Παρασκευή έλειπα και μου έχει μαζευτεί δουλειά.

staxioforina και Ειρηνάκι όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείτε!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ειρήνη τι ενοείς θα ψήσεις ρεβύθια? δεν θα τα βράσεις? θα τα ψήσεις?

Ο παιδίατρος μου είπε ναι στα όσπρια...σήμερα ο πιτσιποπάκος θα φάει φακές (ελπίζω).

Για το αβγό...ναι μία κουταλιά κρόκο για αρχή..άντε με το καλό:D και πρόσεξε με τις δουλειές σιγά - σιγά και όχι πολλες...ζήτα και βοήθεια:D

ουπσ δεν το εκφρασα σωστα!!!!ψησιμο εννουσα να τα βρασω!!!!!αλλα και η συνταγη τησ αννουλασ ακουγεται ωραια!

φακεσ εχουμε φαει κ εμεισ ,αλλα για ρεβυθια δεν ηξερα λογω του οτι ειναι πιο βαρια σαν φαγητο!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γεια σας κορίτσια.Τι κάνετε?Εμείς απο την ώρα που είπαμε να φύγουμε όλο αναποδιές.Μια με τη μαμά μου που ενώ ήταν στο χωριό της ανέβηκε η πίεση ξαφνικά και έτρεχε 2 βράδια στο νοσοκομείο και δεν τις έβρισκαν τίποτα.Εχθές την πήρε ο μπαμπάς μου και την έφερε Αθήνα να πάνε στον καρδιολόγο της να ξανακάνει μια εξέταση και να δούμε.Εχθές η μικρή μου έβγαλε κάτι εξανθήματα στην κοιλίτσα και σήμερα το πρωί φούντωσε ακόμα πιο πολύ απο τη μέση και πάνω.Την τρέχαμε κι'αυτή στο γιατρό πρωί-πρωί και μας είπε οτι είναι αντίδραση του πυρετού που είχε κάνει προχθές.Δεν είναι κάτι σοβαρό και μας έδωσε ΄2 αλοιφούλες μαζί και zirtek σταγόνες πρωί-βράδυ για 5 μέρες.Μας έδωσε και το οκ να φύγουμε χωρίς κανένα πρόβλημα και μας είπε οτι αυτά θα φύγουν.Σε λίγο αναχωρούμε λοιπόν.Σας εύχομαι καλή Ανάσταση και καλά να περάσετε οτι κι'αν κάνετε.staxy εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και να είναι περαστικό.

SI5Yp3.png

Καλημέρα!!

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα!!!

Βρε staxi,τί έγινε???Από τώρα με τέτοια διάθεση???Πάρε τηλ τον γιατρό και σκέψου θετικά...όλα καλά θα πάνε!!!

Τελικά το Σάββατο που ήρθαν οι κουμπάροι μας φέραν στην μικρή παπουτσάκια αθλητικά adidas disney,μια ζακετούλα,και ένα αρκουδάκι winnie με λαμπάδα...κανονικά λέει η κουμπάρα δεν έπρεπε να φέρει λαμπάδα αλλά έφερε έτσι για το καλό....Εγώ πάντως ξέρω ότι στην νονά δίνεις τσουρέκι αλλά εμείς πάντα παίρνουμε και για τα παιδάκια της δώρα και για τους ίδιους μιας και πέφτουν σχετικά κοντά και τα γενέθλιά τους...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, τσουπρίτσες, καλή Μ. Εβδομάδα..!

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω, ελπιζω να είστε όλες καλά..!

Μια ερώτηση μόνο: Τί δώρο προτείνετε για τη νονά του μικρού γι' αυτές τις μέρες;

Είναι 22 χρονών.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Nadine,εγώ στην κουμπάρα μου είχα πάρει 1 χρονιά έναν πολύ ωραίο σταυρό και μια άλλη χρονιά πολύ μοντέρνα τσάντα....Ξέρω εγώ,τί άλλο???Ρολόι?1 σετ περιποίησης σώματος σε ωραίο καλάθι?

MRIip3.png

xnmwp3.png

α σημερα θα φαμε και το πρωτο μασ αυγουλακι!!!!!!!1 κουταλακι δινουμε?μαλλον ε?χτεσ γιναμε 10 μηνων!!!!!10 μηνεσ ευτυχιασ!!!!

α και κατι αλλο αυριο λεω να ψησω ρεβυθια...δινουμε στα μωρα μασ ?ή οχι?εχει δωσει καμια σασ?

Καλημέρα και γκουχ γκουχ :evil:

Εγώ του έδωσα αυγό πρώτη φορά χτες, τρελλάθηκε. Τρεις μυτιές του κουταλιού κι αυτό γιατί ζήταγε κι άλλο. Αύριο θα του δώσω λίγο παραπάνω και μετά σταδιακά περισσότερο. Ελπίζω να μην έχουμε κάνα στραβό σαν της Λίζας!

Εμένα Ειρήνη μου είπε όσπρια όχι ακόμα. Ο καθένας λέει τα δικά του. Αλλά και το κάθε παιδί είναι διαφορετικό, αυτοί ξέρουν το ιστορικό τους, άρα έχουν και την ευθύνη. Οπότε δεν τον παραβλέπω.

Σταχιοφορίνα περιμένουμε νέα σου

Κατά τα άλλα είμαστε ακόμα άρρωστοι όλοι, ο μικρός πιο ελαφριά. Μέσα στη γκρίνια και την τσαντίλα όλοι μας :evil:

WN6Op3.png

Kαλημέρα, καλή Μεγάλη Εβδομάδα!!

Χριστινάκι πολλά περαστικά!!!

Τί κάνετε κορίτσια??? Ολα καλά??

Σήμερα κλείνει μια εβδομάδα δίαιτας και είμαι 68 κιλά. Έχασα δηλ. 3,5 κιλά σε μια εβδομάδα και συνεχίζω ακάθεκτη :):):)Επίσης, βρήκα φτηνά εισιτήρια για μόναχο και λέμε να πάμε από Μ. Παρασκευή έως Δευτέρα του Πάσχα!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια...το αιματάκι δεν είναι τπτ..ούτε χαπάκια με είπε να πάρω..κάναμε υπέρηχο αλλά δεν είδαμε τπτ..με έστειλε για χοριακή και προγεστερόνη,η χοριακή 1250 είναι και θα ξανακάνω Τετάρτη,απλά είναι λίγο ακόμα σαν τιμή..είδε και μια αιμάτωση παραπάνω στην ωοθήκη οπότε δεν ξέρουμε ακόμη αν είναι ενδομήτριο θα δούμε..ευχαριστώ για την συμπαράσταση και το ενδιαφέρον..

elle δεν είχα δώσει συνταγή για τσουρεκάκια πέρσι...κάποια άλλη αλλά δεν θυμάμαι..η Λίζα μήπως;;θα σε γελάσω

Άννα θα γίνει βαρύ το φαγητό με το λάδι..πρόσθεσε το μετά..στο φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία και λίγο νεράκι μια χαρά θα ψηθεί

mantinop ξεχύσου στα μαγαζιά και ότι σου αρέσει πάρε..από μάρκες θα σε γελάσω..πάντως εμείς δεν φοράμε παπούτσια τα βγάζουμε

Pola καλά θα είναι να πάτε ταξιδάκι επιτέλους...και από κιλά κατεβαίνεις βλέπω γρήγορα....καλό κουράγιο

Demyκου περαστικά στην μαμά σου και στην μπουμπού σου

Nadine γιατί δεν την ρωτάς τι θέλει;μια κολώνια ίσως;σκουλαρίκια;

nAcmp3.png

uZRep2.png

Tα φτηνά εισιτήρια μας τελείωσαν...μέχρι να ξαναμπώ να τα κλείσω είχαν αυξηθεί κατά 250 ευρώ :evil::evil::evil::evil:

Νυστάζω τόσο πολύ σήμερα...κοιμήθηκα με κόπο στις 6.30, είχα τρελλές αυπνίες!!!:mrgreen::mrgreen:

Στάχυ εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν!!!:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Σε λίγο πάμε τσάρκα στα μαγαζιά και θα αγοράσουμε και γυαλιά ηλίου:tongue: ο γιατρός μου έδωσε τηλεφωνικά το ελεύθερο...:tongue:θα πέσει πολύ γέλιο...πιτσιποπάκος με γυαλί ηλίου...:tongue::tongue::tongue:

Θα περάσουμε μια βόλτα και από τον γιατρό για να ζυγιστούμε...σαν τ' αρνιά τέτοια εποχή...:tongue::rolleyes:

Θα του πάρω και καινούργιο καπελάκι γιατί το παλιό μας στενεύει...και φυσικά αντιλιακή με δείκτη 50 γιατί ήμαστε και ασπρουλιάρηδες...:oops:και φυσικά τα παπούτσια...

Είδα και μια αγγελία για μια σπιταρώνα φάτσα στα ψηλαλώνια...και σκεύτομαι να ρίξω μια ματιά...με τρώει ο πωπός μου...

Θα τα πούμε μετά το therapy....φιλιά...

Nadine, εγώ αγόρασα σε μια φίλη μου μια 4πλη παλέτα σκιών της chanel και της άρεσε πολύ την smoky eyes σε φοβερά γκρί χρώματα και λευκό. Μην πάρεις κολώνια είναι γρουσουζιά...καρατσεκαρισμένο...:rolleyes:

γεια σε ολες κ σε ολους!!!!!!!!

staxioforina ολα καλα να πανε!μην αγχωνεσαι μονο;)!

ειρηνη με προσοχη οι δουλειες!

manti καλα ψωνια!αχ μου ανεβηκε η διαθεση μονο με την σκεψη να γυρναω στα μαγαζια!:)

πολα ακυρο το μοναχο?:cry:

χριστινακι περαστικα σας!!!!!

σας αφηνω κοριτσια μου.η μικρουλα μου θελει παρεα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...