Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια;)

Χριστίνα περαστικά σε όλους σας...από 38,5 και πάνω δίνουμε αντιπυρετικό, έτσι μου έχει πει ο παιδίατρος.

Ο πιτσιποπάκος εξακολουθεί να έχει βήχα και μυξούλες...:( κατά τα άλλα είναι σκέτος αντάρτης...όλη την ημέρα ξύπνιος και χορεύει...

Ειρήνη πολύ καλά τα νέα σου:-Dάντε με το καλό...

Στάχυ από αύριο περιμένουμε το τικεράκι...όλα θα πάνε καλά:D

Σήμερα λέγαμε να πάμε βόλτα στον Ψαθόπυργο να φάμε δίπλα στην θάλασσα αλλά έχει αέρα και κάνει ψύχρα...θα δούμε...

Χτες με έπιασε η προκομάρα και έπλυνα το αυτοκίνητο...ε, ακόμα να συνέλθω από την κούραση...πάει...ξεκούτιανα τελείως...:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!! Χαλια ο καιρος σημερα κρυουλι εχει και συννεφια. Θα παμε στη μαμα μου για φαγητο αλλα ελεγα να καναμε και μια βολτιτσα γιατι απο αυριο μπαμπας γιοκ ξεκιναει συνεχομενο. Ευτυχως εχουν ερθει ο με την μικρη τους που ειναι περιπου 2 και εχουμε γελιο με τις δικες μου και την αλλη την φατσουλα. τρελλα με 3 μωρα μες το σπιτι ειναι σαν βομβαρδισμενο αλλο να λεω και αλλο να βλεπετε. Αυτο που δεν ξερω τι να φορεσω στα παιδια το παθαινετε και σεις? τα ντυνω και τα ξεντυνω ολη μερα εχω την αισθηση θα μου φωναξουν και θα μου πουν λυσσαξες ασε μας πια.

Οσο για την απορια της φιλης μου της IRINI83 εχω την μαμα μου αλλα οχι καθε μερα και ολη μερα καποιες φορες γιατι εχει προβλημα υγειας αλλα δοξα τω θεο υπαρχει και αυτη.

Καλα να περασετε σημερα ολες σας!!

CYMFp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!

χριστινακι περαστικα και στουσ 3 σασ!!καλη αναρρωση!!

μαντινοπακι περαστικα στον κυριο πιτσι!!!!!

σημερα ελεγα να κανω τα κουλουρακια τησ αμμωνιασ αλλα μαλλον αυριο θα τα φτιαξω..

DnfMp3.pngqTarp3.png

2082410b3a7nvz94m.gif

Καλημέρα κορίτσια,

χρόνια πολλά για την Κυριακή των Βαίων.

Εμείς μπερδευτήκαμε με την αλλαγή της ώρας και δεν προλάβαμε να πάμε στην εκκλησία σήμερα, πήγα μόνη μου στο τέλος...

Η μικρή ξανά χθες την ώρα που θα φεύγαμε για το μάθημα μουσικής ανέβασε πυρετό και κλειστήκαμε πάλι σπίτι. Ακυρώσαμε και τα εισητήρια για θέατρο που είχαμε βγάλει ελπίζω σήμερα να συνέλθει.

Καλή επιτυχία στα τσουρεκάκια και στα πασχαλινά κουλουράκια που ετοιμάζετε. Εγώ φέτος δε θα φτιάξω καθώς έχω ένα μικρό τραυματισμό στον καρπό του χεριού. Του χρόνου να είμαστε καλά ελπίζω να φτιάξουμε.

Επεξεργάστηκαν by elle

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

καλημέρα κορίτσια..εμείς σήμερα πήγαμε καροτσάδα με ήλιο και λίγο αεράκι αλλά ήταν καλά

δυστυχώς δεν ξέρω κατά πόσο θα δείτε τικεράκι γιατί είχα αιματάκι το πρωί και μετά καφέ σκούρο μην πω μαύρο και βλέννες...θα δείξει..ευτυχώς έχω την μικρή και το έχω πάρει ελαφριά

Χριστινάκι περαστικά σας κούκλα μου..αντιπυρετικό εγώ δίνω και στο 38..

mantinop γρήγορα να φύγουν οι μυξούλες από τον πιτσι

evni καλά να περάσετε στην μαμά σου...

elle περαστικά και σε σας...και τι να πω για το χέρι..από περσι σε θυμάμαι που τοέλεγες..

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια..εμείς σήμερα πήγαμε καροτσάδα με ήλιο και λίγο αεράκι αλλά ήταν καλά

δυστυχώς δεν ξέρω κατά πόσο θα δείτε τικεράκι γιατί είχα αιματάκι το πρωί και μετά καφέ σκούρο μην πω μαύρο και βλέννες...θα δείξει..ευτυχώς έχω την μικρή και το έχω πάρει ελαφριά

Χριστινάκι περαστικά σας κούκλα μου..αντιπυρετικό εγώ δίνω και στο 38..

mantinop γρήγορα να φύγουν οι μυξούλες από τον πιτσι

evni καλά να περάσετε στην μαμά σου...

elle περαστικά και σε σας...και τι να πω για το χέρι..από περσι σε θυμάμαι που τοέλεγες..

kοριτσακι καλημερα γιατι δε παιρνεις το γιατρο σιγουρα θα σου πει να παρεις utrogestan... αντε μην το καθυστερεις.. και θα δουμε τικερακι δε θελω τετοια διαθεση...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

σταχυ μου παρε το ντοκτορι σου τηλ!!!!ειναι και τα utrogestan (εγω μεχρι πριν λιγο τα επαιρνα κ χωρισ να δω αιμα ,λογω επαπιλουμενησ..) αλλα υπαρχουν και ενεσσουλεσ που βοηθαν!!προσεξε λιγο,ξαπλωσε και ξεκουρασου κ θα περασει!!!!

περιμενουμε καλα νεα ε?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπέρα κορίτσια λείπαμε σαβ/κο στο χωριό του άντρα μου ωραια περάσαμε και ο μικρούλης μας μια χαρά πηγε τις βολτίτσες του έπαιξε το κατευχαριστήθηκε αλλα πολύ κούραση την παράσκευή όλο το απόγευμα έτρεχα να ετοιμάσω τα πράματα και σήμερα απο την ώρα που γυρίσαμε τώρα έκατσα.Για την λαμπάδα και γω ξερω πριν βαφτιστεί δεν κάνει οσο για την νονά μας θα της πάρουμε ενα δωράκι και κατι διακοσμητικό για το σπίτι.

καλό βράδυ σε όλες .

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα κορίτσια;)

Ο πιτσιποπάκος έχει ακόμα μυξούλες αλλά γενικά είναι μια χαρά. Θέλει συνέχεια να τον κρατάμε για να στέκεται όρθιος...μάλλον δεν είναι του μπουσουλήματος...ίσως πάμε κατευθείαν στο περπάτημα...κάποτε...:tongue:

Θέλω το απόγευμα να του αγοράσω παπούτσια...κάποια πρόταση για καλή μάρκα? επειδή δεν ξέρω από νούμερα θα πάμε μαζί για shopping therapy:tongue:

Βγάζουμε και το 6ο δόντι μας...:D 4 επάνω και 2 κάτω.

Στάχυ δεν πιστεύω να μην τηλεφώνησες στον γιατρό σου...περιμένουμε ευχάριστα νέα...:D

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σταχι κάποια μικρή αποκόληση μάλον είναι κ εγώ είχα καφέ κ σχεδόν αίμα τις πρώτες εβδομάδες κ μου είπα κ πήρα τα χάπια που σου ανέφεραν κ οι Ειρήνες!Ελπίζω όλα καλά...περιμένουμε νέα σου!

Η μικρή όλο το Σάββατο μέχρι χθες το μεσημέρι ήταν στις γιαγιάδες της κ σίγουρα πέρασε πολύ καλά αφού χθες κοιμήθηκε σαν κούτσουρο! :tongue:

Αντιθέτως εμείς βγήκαμε το Σάββατο σε ένα κουτούκι κ μάλλον με πείραξε το τζατζίκι τους(μόνο εγώ έφαγα) κ χθες από την ώρα που ξύπνησα μέχρι το μεσημέρι έκανα εμετούς....πολύ χαλια μιλάμε....ε μετά το ξεπέρασα το απόγευμα κ έφτιαξα τα κουλουράκια μου μιας κ τα τσουρέκια μου ήταν μια αποτυχία....πολύ ωραία σε γεύση αλλά τα λες κ πίτα-τσουρέκι....κάτσανε περισσότερο από κάθε άλλη φορά....αν προλάβω θα ξανακάνω μες στη βδομάδα αλλιώς να ναι καλά ο φούρνος μας θα πάρω έτοιμο για την κομπάρα! :oops::oops::oops::oops:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

2128556ssoytb1p76.gif

Καλημέρα!

Staxioforina πέρυσι είχα φτιάξει τσουρέκια νομίζω από δική σου συνταγή αν δεν κάνω λάθος; Σου εύχομαι ότι καλύτερο με την επερχόμενη εγκυμοσύνη, τα σημάδια που ανέφερες δεν είναι πάντοτε αρνητικά, μονάχα αν συνοδεύονται από έντονο πόνο.

Mantinop εγώ πήρα ένα ζευγάρι κίκερς στο μπέμπη σε 19 νούμερο θα μπορούσα απ' ότι βλέπω και σε 20, είναι πολύ ελαφριά και στηρίζουν το ποδαράκι και τον αστράγαλο πολύ καλά.

http://www.kickers.com/en/chaussures

Επεξεργάστηκαν by elle

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

καλημερα

Σταχυ μου ελπιζω μεχρι τωρα να εχεις παρει τον γιατρο τηλεφωνο αλλα καιεργω ετσι νομιζω οπως ηδη σου ειπαν για τα utrogestan

Χριστινακι μου περαστικα , αστα να πανε αυτος ο καιρος ειναι για να μας αρρωσταινει

Elle περαστικα και σε εσενα, δεν πειραζει και απο το φουρνο μια χαρα ειναι

Αναστασια μου εμας η νονα του εφερε αθλητικα puma νουμερο 19 αλλα το ενα του βγαινει:mrgreen: ασε που τα ειδε ο Μαριος και θελει να τον παω σημερα να του βρω ακριβως τα ιδια:rolleyes:

Το Σαβ/κο πεθανα αφου μετακομισα 3 κρεβατοκαμαρες με ολα τα υπαρχοντα τους και καθαριοτητα και πλυσιμο και σιδερωμα , μονο οι ντουλαπες εμειναν και δεν εχω καθολου ορεξη:(

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

623548cdtjd2z2c6.gif

Καλημερα κοριτσια! Καλη Μεγαλη Εβδομαδα και Καλη Ανασταση!

Σταχυ μου ελπιζω ολα να πανε καλα. Κι εγω πιστευω οτι αν ηταν αποβολη, θα ειχες εντονους πονους.

Δειτε εδω.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=59362

age.png age.png

καλημερα κοριτσια!!!!καλη Μεγαλη εβδομαδα!!!!!!

σταχυ μου ειχαμε τιποτα νεα?ολα καλα?σε ειδε το ντοκτορι?ευχομαστε ολα να ειναι τελεια!!!!

αχ σημερα ξεκιναω γενικο το σπιτι!!!!!και προσ το μεσημερακι θα φτιαξω κ θα ψησω και τα κουλουρακια μου!!!

α σημερα θα φαμε και το πρωτο μασ αυγουλακι!!!!!!!1 κουταλακι δινουμε?μαλλον ε?χτεσ γιναμε 10 μηνων!!!!!10 μηνεσ ευτυχιασ!!!!

α και κατι αλλο αυριο λεω να ψησω ρεβυθια...δινουμε στα μωρα μασ ?ή οχι?εχει δωσει καμια σασ?

Επεξεργάστηκαν by IRINI83

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρήνη τι ενοείς θα ψήσεις ρεβύθια? δεν θα τα βράσεις? θα τα ψήσεις?

Ο παιδίατρος μου είπε ναι στα όσπρια...σήμερα ο πιτσιποπάκος θα φάει φακές (ελπίζω).

Για το αβγό...ναι μία κουταλιά κρόκο για αρχή..άντε με το καλό:D και πρόσεξε με τις δουλειές σιγά - σιγά και όχι πολλες...ζήτα και βοήθεια:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...