Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπέρα κοριτσάρες..λίγο αργά μπαίνω αλλά τώραπου έφτιαξεο καιρός προτιμώ να πηγαίνω την μικρή έξω η οποία τρελαίνεται και όλο κραυγάζει...πολύ την χαίρομαι

Ειρηνάκι όλα καλά κοριτσάρα μου..άντε με το καλό η κοριτσάρα!!!!μανούλα Δεκεμβρίου κορίτσι..υπολόγισα την ΠΗΤ....23/12..χριστουγεννιάτικο θα βγει..πάντως σωστή βγήκα που σε είπα κορίτσι θα κάνεις πάλι..τικεράκι από Δευτέρα λέω να κάνω πρώτα τον υπέρηχο..

Κασσιανή λυπάμαι πολύ..καταλαβαίνω πως νιώθεις κι εγώ πληρώνω γ@μι΄@τικ@ από βλακεία του άντρα μου..τεσπα...

μπαρότσαρκα κοριτσάκι,ε;;;μια χαρά σε βρίσκω Μαριάννα..Πολα γιατί δεν κοιμίζετε την πεθερά σπίτι για να το ευχαριστηθείτε;;

κορίτσια πολύ ύπνο ρίχνω....σήμερα δεν ξέρω αντέχω αλλά τις προηγούμενες μέρες 10 και μισή κοιμόμουν μέχρι να με ξυπνήσει η μικρή και το μεσημέρι ένα 2ωρο πάλι με την μπουμπού αγκαλίτσα...σήμερα μάζεψα και τα χαλιά...δεν μπορώ να ζορίζομαι να τα σκουπίζω και θα το σκεφτώ να τα ξαναστρώσω του χρόνου...αηδία παιδιά τέτοια βρώμα αυτά τα χαλιά...τα σιχάθηκα..αυτάσας ζάλισα..φιλάκια

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η μικρή μόλις έφυγε για τη μία γιαγιά(την πεθερά μου) κ το απόγευμα θα πάει στη μάνα μου κ θα κοιμηθεί εκεί το βράδυ.....βέβαια πρωί πρωί μας ακύρωσαν την έξοδο τα ξαδέλφια μου αλλά δεν παίζει να κάτσουμε μέσα κάποιον θα βρούμε για παρέα....:tongue::tongue::tongue:

Ξεκίνησα να κάνω κ τσουρέκια(αχ μαριλού δεν μου έστειλες τη συνταγή κ αν δεν πετύχουν πάλι θα μου φτιάξεις εσύ μετά:P:p:p) περιμένω να φουσκώσουν τώρα να τα πλάσω....όπως θα καταλάβατε από το αξημέρωτο σηκώθηκα γιατί έπρεπε να ετοιμάσω ένα κοντεϊνερ πράγματα για τη μικρή :mrgreen:

Εχω βάλει κ σημείωμα μέσα στα πράγματα της μικρής για τη πεθερά 'Οδηγίες χρήσης Ζωούλας' :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημέρα κορίτσια...πολύ ήλιο σήμερα και πλακώθηκα να κάνω φαγητά κλπ να πάμε βόλτα μεγάαααααααααλη..η μικρή κοιμήθηκε μόλις και είπα να χαλαρώσω λίγο..

πως θα κόψω το ρημασοτσίγαρο πάλι;;;το ελάττωσα πολύ αλλά τι δύσκολα...το ζητάω σαν τρελή..

Άννα καλή επιτυχία με τα τσουρέκια σου ελπίζω να γίνουν τέλεια..εγώ δεν μπλέκω με τέτοια...δεν έχω μεράκι..Ζωή την φωνάζεις την μικρή,ε;;;Χρυσή ποια είναι και την έβαλες;;;η πεθερά ή η μαμά σου;

nAcmp3.png

uZRep2.png

Ευχαριστώ δείχνει καλή η συνταγή να δούμε τι θα βγει! :P

Στάχυ δύσκολο το θέμα με το τσιγάρο έγω τους πρώτους μήνες είχα τοοοοοοσα νευρα που σκότωνα άνθρωπο! :rolleyes:

Ναι Ζωή τη λέμε(της μαμάς μου) και Χρυσή της γιαγιάς μου(μαμάς μαμάς μου :tongue:)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα!!!!

Πόλα,χίλια συγνώμη είμαι αδικαιολόγητη....Να χαίρεσαι τον Βαγγελάκη σου!!!:oops::oops:

Σήμερα θα φτιάξω κι εγώ τσουρέκια μιας και περιμένουμε τους κουμπάρους μας σήμερα-αύριο και επειδή θα βαφτίσουν την μικρή θα φέρουν λαμπάδα,παπούτσια κλπ...οπότε θα τους δώσω κι εγώ τσουρέκια απ'τα χεράκια μου...Εγώ πάντως ακολουθώ την συνταγή που έχει πάνω το αλεύρι για τσουρέκια και βγαίνουν πολύ ωραία....πέρισυ που είχα φτιάξει πρώτη φορά όλοι μου λέγανε συγχαρητήρια!!!:-D:-D

Πήραμε χτες και πλέγμα να βάλουμε στα κάγκελα προστατευτικό...η μικρή την έχει καταβρεί με την βεράντα μας και αναγκαστικά κάτι πρέπει να βάλουμε...θα χαλάσει λίγο από άποψη ομορφιάς αλλά δεν βαριέσαι,η ασφάλεια του παιδιού πάνω απ'όλα!!!!;);)

Ξύπνησε η ζουζού μου...πάω για παιχνίδι...

Φιλιά!!Καλή επιτυχία στα τσουρέκια όσες ψήνετε....:)

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

kalημερα κοριτσια!!!!!

τι κανετε?

καλη επιτυχια στα τσουρεκια σασ!!!!εγω λεω να τα φτιαξω Μ.Τεταρτη..θα φτιαξω και κουλουρακια αμωνιασ!!σημερα ειχαμε αγγελικοντοκτορι!!μια χαρα!!9 κιλακια και 78 ποντουσ!!!φαγαμε και το εμβολιακι αλλα ευτυχωσ ψυχραιμα το πηρε!μην σασ πω οτι πιο πολυ φοβηθηκε ο αδελφοσ μου(ειχε κ αυτοσ εμβολιο)απο την αγγελικη!!αντρεσ!!!:D:tongue::mrgreen:

Γειά σας κορίτσια;)

Ειρήνη όλα θα πάνε καλά αλλά η άποψή μου είναι αν σου ζητηθεί να κάνεις την αμνιοπαρακέντηση. Δεν θα πονέσεις απλά για λίγες μέρες θα χρειαστεί να ξαπλώσεις και να είσαι προσεκτική...ίσως χρειαστείς και βοήθεια με την Αγγελικούλα...αλλά να την κάνεις κούκλα μου. Εγώ την έκανα για λόγους ηλικιακούς...αλλά και 25 να ήμουν θα ζήταγα εγώ του γιατρού να την κάνω...

μαντινοπακι μου εχω ξανακανει αμνιο...ειχα κανει στην αγγελικουλα(ημουν 25) το Α τεστ που γινεται στην 16-18 εβδομαδα (δεν ειναι καθολου αξιοπιστο)και στο μικροβιολογικο που εστειλαν τισ ορμονολογικεσ ειχε βγαλει 1/123 για το συνδρομο 18!!!!!!!!!!(πολυ πιο επικυνδινο απο down!!!!)ta steilan alloy kai bghke 1/4000!!!o giatros omvs den to riskare kai thn ekana!!

Και μενα σημερα ηταν πολυ αμησυχα τα κοριτσια μια γκρινια αλλο πραγμα μου γανωσαν τον εγκεφαλο..που θα παει δεν θα βγουν αυτα τα ευλογημενα τα δοντια...:rolleyes:

.

αχ βρε κοριτσακι μου ποσο σε φανταζομαι!!!εδω εμεισ με 1 μωρο και αγανακταμαι ωρεσ ωρεσ...σκεψου εσυ!!!βοηθεια τουλαχιστον εχεισ απο καπου-μαμα-πεθερα κτλ?

Ειρηνάκι όλα καλά κοριτσάρα μου..άντε με το καλό η κοριτσάρα!!!!μανούλα Δεκεμβρίου κορίτσι..υπολόγισα την ΠΗΤ....23/12..χριστουγεννιάτικο θα βγει..πάντως σωστή βγήκα που σε είπα κορίτσι θα κάνεις πάλι..τικεράκι από Δευτέρα λέω να κάνω πρώτα τον υπέρηχο..

α χριστουγεννιατικο ε???για πιο νωρισ σε ειχα!!!!πηγαινε να εγκαινιασεισ το τοπικ τοτε!!ειδα χτεσ και ακομα δεν εχει ανοιξει!!με το καλο!!!ολα καλα θα σου πανε κουκλα μου!!!

κορίτσια πολύ ύπνο ρίχνω....σήμερα δεν ξέρω αντέχω αλλά τις προηγούμενες μέρες 10 και μισή κοιμόμουν μέχρι να με ξυπνήσει η μικρή και το μεσημέρι ένα 2ωρο πάλι με την μπουμπού αγκαλίτσα...

αχ τι μου λεσ τωρα??!!!!να δειτε κατι υπνουσ μεσημεριανουσ που ριχνω...και το βραδυ απο τισ 9 με παιρνει ο υπνοσ στον καναπε!!!τελευταια μονο οταν πηγαινω στο κρεβατι δεν κοιμαμαι μετα!!:rolleyes:

αλλα τι υπνηλια εχω δεν λεγεται...ποιοσ εγω!!!!!που δεν ημουν ποτε του πολυ υπνου!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Kαλήμέρα κορίτσια μου!!

Evni και Μπιζελάκι ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!:):)

Μπιζελάκι κάνει να φέρει ο νονός λαμπάδα πριν βαφτίσει το μωρό??? Νομίζω πως όχι...εγώ τουλάχιστον δεν είχα πάει στο βαπτιστήρι - το βάπτισα λίγο μετά το Πάσχα...και η νονά της Κάρολ το ίδιο μου είπε...για βοηθήστε όσες τα ξέρετε καλύτερα!!!:confused::confused::confused:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημέρα κορίτσια.Αρχίσατε τα τσουρεκάκια βλέπω?Αννα καλή επιτυχία.Εγώ αύριο θα τα κάνω αφού στείλω τη μικρή στην πεθερά μου με τον άντρα μου γιατί του είπα πως με τη μικρή εδώ και κι'αγώ να κάθομαι να φτιάχνω τσουρέκια αδύνατον.Οπότε αύριο θα ασχοληθώ με αυτά.Θα κάνω και κουλουράκια και θα τα πάρω μαζί μας να τα έχουμε για το χωριό του άντρα μου που φεύγουμε Μ.Δευτέρα.Σήμερα έχω γυναίκα και ευτυχώς δεν θα αφήσω ενα σπίτι αχούρι.Εχω μαγειρέψει απο χθες φαγητό για σήμερα οπότε πάει κιάυτό και τώρα έχω ξεκινήσει και φτιάχνψ πράγματα.Της μικρής τα ρούχα είναι έτοιμα αλλά θέλω ένα σωρό πράγματα να σκεφτώ ακόμα μιας και θα πρέπει να της μαγειρεύω στο δωμάτιο που θα μένουμε.Προς το παρόν σας αφήνω και θα ξαναμπώ πάλι κάποια στιγμή να σας ευχηθώ για το Πάσχα.

SI5Yp3.png

Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω καθόλου....δεν είμαι και πολύ σίγουρη αν θα φέρει λαμπάδα απλά αυτήν την εντύπωση έχω...θα έρθουν σήμερα οπότε θα δούμε...

Πάντως όταν μας αρραβώνιασαν η κουμπάρα μου πήρε σ'εμένα λαμπάδα και όταν παντρεύτηκα πλέον δεν μου έφερε..δεν ξέρω τί έθιμα είναι αυτά...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κουκλίτσες.....!!! :D

Εμείς έχουμε πολύ γκρίνια σήμερα, μάλλον θα σκάσει και το 4ο δοντάκι μας, αφού σκάσει εμάς πρώτα....!!! :rolleyes:

Από χθες άρχισε πάλι τα περίεργα με τα φρούτα, ενώ τις 2 τελευταίες εβδομάδες τα τσάκιζε....!! Τα τελευταία βράδια είναι, επίσης, ανήσυχος, όλο στριφογυρίζει. Εν τω μεταξύ μου έρχεται να τον δέσω σ' ένα σημείο, όλο χτυπάει την κεφάλα του στο κρεβάτι και ξεσκεπάζεται, πολύ νευρικό παιδί, μάλλον μου έμοιασε......!!! :mrgreen:

Και κάτι άλλο..... νυστάζωωω....!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

καλησπερα κοριτσια!!

απο οτι βλεπω το σαββατο πεφτουν οι αποδοσεισ μασ στο τοπικ!!!!

γλυκια μου συνγκαστρουλα σταχυ σου εχω νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!23/11 γεννασ!!!!!!οχι 23/12!!!οπωσ το σκευτομουν πριν λιγο για να γεννασ 23/12 θα πρεπε να μεινεισ εγκυοσ τωρα!!και μαλιστα γυρω στισ 23/03!!!!

αντε τυχερουλα πλην ενασ ολοκληροσ μηνασ!!!!

αχ κοριτσια εδω κουνιομαστε απο χτεσ!!!!αρχικα μασ εκανε ενα 4,6 νομιζω και μετα μικροτερουσ...τουσ περιμεναμε βεβαια αφου ολη η ελλαδα κ τουρκια κουνιεται εμεισ ωσ σεισμογενεισ περιοχη γινεται να ξεφυγουμε???

το κορυφαιο ηταν οτι χτεσ την ωρα του σεισμου ελειπε η μικρη απο το σπιτι(την ειχε παρει η νονα τησ να ψωνησουν)και τα παιξα μεχρι να σταματησει ο σεισμοσ κ να παρω τηλ οτι ειναι καλα!!!

α κ μια ερωτηση...λοιπον η νονα μασ ,μασ εφερε την λαμπαδα που ηταν μαζι με ενα παιχνιδι τησ fisher price ,παπουτσια και ενα συνολακι benneton.

νιωθω υποχρεωμενη ομωσ κ ρωτω...εμεισ ωσ κουμπαρεσ τι κανουμε στισ νονεσ???ηδη εχω σκοπο να τησ παω σε μια πιατελα ενα ή δυο τσουρεκια και να παρω ενα καλαθι που θα το γεμισω με κουλουρακια που θα φτιαξω..

κανουμε κατι αλλο?

α το χριστινιω που εξαφανιστηκε???καιρο μου φαινεται εχει να μπει..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Πεσμένη η ομάδα σήμερα!! Ολες βολτίτσα βγήκατε??? :-D:-D:-D:-D

Πριν λίγο γύρισα από το mall, και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί πήρα ένα στενό παντελόνι από το sfera το οποίο μου κάνει μια χαρά!!! Μεγάλο μέγεθος βέβαια, μη φανταστείτε κάτι άλλο, αλλά κάτι είναι κι' αυτό. Επίσης, το πρωί ζυγίστηκα και είμαι 69, από 71,5 τη δευτέρα...:):):) Αύριο θα γραφτώ και στο γυμναστήριο και νομίζω ότι κάποια στιγμή θα φτάσω το στόχο μου - 60 κιλά!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλησπερα κοριτσια!!

απο οτι βλεπω το σαββατο πεφτουν οι αποδοσεισ μασ στο τοπικ!!!!

γλυκια μου συνγκαστρουλα σταχυ σου εχω νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!23/11 γεννασ!!!!!!οχι 23/12!!!οπωσ το σκευτομουν πριν λιγο για να γεννασ 23/12 θα πρεπε να μεινεισ εγκυοσ τωρα!!και μαλιστα γυρω στισ 23/03!!!!

αντε τυχερουλα πλην ενασ ολοκληροσ μηνασ!!!!

αχ κοριτσια εδω κουνιομαστε απο χτεσ!!!!αρχικα μασ εκανε ενα 4,6 νομιζω και μετα μικροτερουσ...τουσ περιμεναμε βεβαια αφου ολη η ελλαδα κ τουρκια κουνιεται εμεισ ωσ σεισμογενεισ περιοχη γινεται να ξεφυγουμε???

το κορυφαιο ηταν οτι χτεσ την ωρα του σεισμου ελειπε η μικρη απο το σπιτι(την ειχε παρει η νονα τησ να ψωνησουν)και τα παιξα μεχρι να σταματησει ο σεισμοσ κ να παρω τηλ οτι ειναι καλα!!!

α κ μια ερωτηση...λοιπον η νονα μασ ,μασ εφερε την λαμπαδα που ηταν μαζι με ενα παιχνιδι τησ fisher price ,παπουτσια και ενα συνολακι benneton.

νιωθω υποχρεωμενη ομωσ κ ρωτω...εμεισ ωσ κουμπαρεσ τι κανουμε στισ νονεσ???ηδη εχω σκοπο να τησ παω σε μια πιατελα ενα ή δυο τσουρεκια και να παρω ενα καλαθι που θα το γεμισω με κουλουρακια που θα φτιαξω..

κανουμε κατι αλλο?

α το χριστινιω που εξαφανιστηκε???καιρο μου φαινεται εχει να μπει..

δίκιο έχεις και το σκεφτόμουν το μεσημέρι...πήδηξα ένα μήνα...τα μπέρδεψα η δόλια!!!!!δεν ξέρω τι κάνουν στις νονές...εγώ στην βαφτισιμιά μου πλέον δεν παίρνω λαμπάδα της δίνω λεφτά είναι 16 και δεν θέλει λαμπάδες

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Πεσμένη η ομάδα σήμερα!! Ολες βολτίτσα βγήκατε??? :-D:-D:-D:-D

Πριν λίγο γύρισα από το mall, και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί πήρα ένα στενό παντελόνι από το sfera το οποίο μου κάνει μια χαρά!!! Μεγάλο μέγεθος βέβαια, μη φανταστείτε κάτι άλλο, αλλά κάτι είναι κι' αυτό. Επίσης, το πρωί ζυγίστηκα και είμαι 69, από 71,5 τη δευτέρα...:):):) Αύριο θα γραφτώ και στο γυμναστήριο και νομίζω ότι κάποια στιγμή θα φτάσω το στόχο μου - 60 κιλά!!!

κοντά είσαι κορίτσι...καλοφόρετο το παντελόνι!!!

βολτίτσα ναι..επιβάλλεται

Καλησπέρα, κουκλίτσες.....!!! :D

Εμείς έχουμε πολύ γκρίνια σήμερα, μάλλον θα σκάσει και το 4ο δοντάκι μας, αφού σκάσει εμάς πρώτα....!!! :rolleyes:

Από χθες άρχισε πάλι τα περίεργα με τα φρούτα, ενώ τις 2 τελευταίες εβδομάδες τα τσάκιζε....!! Τα τελευταία βράδια είναι, επίσης, ανήσυχος, όλο στριφογυρίζει. Εν τω μεταξύ μου έρχεται να τον δέσω σ' ένα σημείο, όλο χτυπάει την κεφάλα του στο κρεβάτι και ξεσκεπάζεται, πολύ νευρικό παιδί, μάλλον μου έμοιασε......!!! :mrgreen:

Και κάτι άλλο..... νυστάζωωω....!!!

υπομονή λοιπόν μέχρι να σκάσει το άτιμο..

nAcmp3.png

uZRep2.png

Εδώ είμαι Ειρηνάκι, μεγαλώνει ο μικρός, μεγαλώνουν κι απαιτήσεις του, σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω πάντα να γράψω.

Από προχτές δεν αισθανόταν πολύ καλά ο άντρας μου αλλά δεν το είπε και προφανώς είχε ήδη τσιμπήσει το κρυολόγημα, χτες άρχισα να νιώθω κι εγώ άσχημα (μπούκωμα-λαιμός-δέκατα), το βράδυ ο άντρας άρχισε 38,5σαρια, το μωρό μπούκωσε και εγώ σήμερα έκανα τον πυρετό ενώ ο μικρός έχει τρελλή καταρροή. Δε μου λέτε το 37,1 μπορεί να είναι ένδειξη στο μωρό ότι ανεβαίνει η θερμοκρασία; Συνήθως έχει 36,8. Στο μεταξύ κι εγώ τόσο είχα χτες και σήμερα δεν έδωσα σημασία και βγήκαμε καροτσάδα τα δυο μας το πρωί. Το παράκανα γιατί βγήκα και το απόγευμα και γυρνώντας είχα 38. Λέτε να εξελιχθεί και στον μικρό; από 37,6 και πάνω να δώσω ντεπόνι;

Πολίνι μπράβο, ελπίζω να πήρες τα πάνω σου τώρα και να συνεχίσεις ακάθεκτη. Εγώ παίρνω κουράγια και μετά το πάσχα λέω να ράψω ολίγον το στοματάκι γιατί βαρέθηκα να χάνετε εσείς τα κιλά και να τα βρίσκω εγώ!

Πάω να μαγειρέψω για την οικογένεια, σας φιλώ

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...