Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε καμια περιπτωση δεν εισαι υπερβολική.. ολες ετσι αισθανομασταν την πρωτη φορα.. και ποναει και η 2η και η 3η.. και ολες οι προσπαθειες ειναι ζορικες.. αλλα εσυ νιωθω οτι το εχεις καταδικασει.. το οτι απετυχες μια φορα δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ξανασυμβει αλλα δεν σημαινει κιολας οτι δεν θα πετυχει ποτε! Θα πετυχει και για αυτο προσπαθεις! Ουτε τον εαυτό σου προετοιμαζεις οπως λες αμα προκαταβολικα θεωρεις οτι θα ξαναποτυχεις .. κ εγω τα εχω πει αυτα στον εαυτο μου και πουθενά δεν με βοήθησαν.. ενα βημα τη φορα θα σκέφτεσαι καθε φορα, μην τρεχει το μυαλο σου μακρια.. και καλα εκανες αν δεν σου ταιριαξε ο ψυχοθεραπευτης... Οταν νιώσεις ετοιμη θα βρεις αυτον που θα κουμπωσει στην ψυχή σου..ειναι το καλυτερο δωρο που μπορούμε να μας κανουμε θεωρω.. 

Συμφωνώ απόλυτα για τη ψυχοθεραπεία. Ειναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που μπορείς να κανεις στον ευατο σου, είτε διανύεις μια τέτοια φάση σαν εμάς είτε οχι. Ακόμα και ο άντρας μου που δε το πίστευε καθόλου γιατί «μπορεί να λύσει μόνος του τα προβλήματα του» όπως υποστήριζε, ζορίστηκε με αυτό που περνάμε και ξεκίνησε και αυτός από μόνος του, χωρίς να του πω κάτι.

Οσον αφορά την απαισιοδοξία, δε πιστεύω πως πάντα η θετική σκέψη ελκύει και θετικά πράγματα. Αν είναι κάτι καλό να συμβεί θα συμβεί. Απλά μέχρι τώρα δεν ήμασταν και τυχεροί στη διαδικασία οπότε κάπως με έχει πάρει από κάτω. Πες το αν θες και σαν άμυνα για να μην απογοητευτώ μετα. Πριν την ετ ήμουν αρκετά αισιόδοξη. Ακόμα και όταν πήγα για απρογραμμάτιστη ωοληψια όπως τώρα. Αλλα με έριξε πολύ πως το έμβρυο δεν προχωράει και άψογα γιατί κάπως είδα την πορεία του πάλι προδιαγεγραμμένη. Μακάρι να πέφτω τόσο έξω. 

• Ευχή 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σου ζήσει η Αγγελικούλα και να την χαίρεσαι!! Χρόνια της πολλά που γιόρταζε την προπερασμένη Κυριακη!!!!!

Και εμείς τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε την οργάνωση για την βάφτιση, να παμε Σύμη για να κλείσουμε το μοναστήρι, να κανονίσουμε με ξενοδοχείο, ταβέρνα κλπ...

se eyxaristoyme poly eyaki!!!!!!!ki eseis με το καλομην ξεχασεισ να κανεισ edit....

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια, ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Σήμερα αρχίζουμε ρυζάλευρο...για να δούμε! Σήμερα έχει έρθει και η αδερφή μου από Γιάννενα και έχει ήδη ξετρελαθεί με το μπουμπούκι. Δυστυχώς θα φύγει πάλι αύριο.

EviP καλώς ήρθες και πάλι.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, μανούλες....!

Χθες πήγαμε για τα επαναλληπτικά εμβόλια (infanrix και prevenar), ευτυχώς ο μικρός δεν έχει κάνει πυρετό μέχρι στιγμής. Κατά τ' άλλα, είμαστε 65,5 πόντους και 7.420..!

Συνεχίζουμε κανονικά με γαλατάκι....!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα!!!Τι κάνετε??

Εγώ είμαι λίγο προβληματισμένη....η αδερφή μου γέννησε πρόσφατα και η μπουμπού της είναι τώρα 20 ημερών...προχτές λοιπόν διαπίστωσε ότι η μικρή δεν έχει πάρει ούτε ένα γραμμάριο και μάλιστα έχει χάσει κιόλας...από 3400 πήγε 3200...φυσικά η αδερφή μου καταστεναχωρήθηκε και αγχώθηκε και δεν ξέρει τι να κάνει...να πω ότι θηλάζει αποκλειστικά και το μωρό από την πρώτη μέρα τρώει ανά 3-4 ώρες και κοιμάται αρκετές ώρες ενώ το βράδυ κοιμάται σερί 5-6 ώρες!!!Εγώ αυτό σε νεογέννητο πρώτη φορά το είδα!!Η παιδίατρος της λέει ότι αφού κοιμάται σημαίνει ότι χορταίνει το παιδί και άρα είναι εντάξει...εγώ πάλι μια ανησυχία την έχω....της είπα να δει στις 40 μέρες τί βάρος θα πάρει η μικρή και αν χρειαστεί μετά να την ξυπνάει ενδιάμεσα για να φάει ή το βράδυ...Η δικιά μου πάντως στις 20 μέρες είχε πάρει 500γρ...τί να πω....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Τα βλέπεις evip να από κάτι τέτοιες προσπαθώ να σε γλυτώσω ! ! ! :P

Μουαχαχαχαχαχαχ!!!!!

Σήμερα αρχίζουμε ρυζάλευρο...για να δούμε!

Άντε με το καλό! :)

Μπιζελάκι κι εγώ πιστευω πως πρέπει να το προσέξει. Και όπως είπες, άντε καλά δεν πήρε γραμμάριο... Αλλά να χάσει κιόλας τόσο πολύ???

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Και που να σου πω και τα νεοτερα? ΤΕΣΣΕΡΑ εχω .τρεις γιους και μια κορη.την κορη την μονακριβη τη μοσχοαναθρεμμενη!!!!!:-DDDD

μπραβο να τα χαιρεσε τοτε και τα τεσσερα!!!

ο αδερφος μου εχει 3 αγορακια θελανε το τριτο να ναι κοριτσακι αλλα....δεν πειραζει ειναι γλυκουλης κι εκεινος σαν τον δικο μου!!

λες να προσπαθησει για το τεταρτο για να πετυχει την κορη???????????

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

βρε μαρη (εννοω την αννα) ...ειπεσ τησ ευησ να κανει edit στο email τησ που εδωσε αλλα κατα λαθοσ ειχεσ κανει εσυ quote κι ετσι ναι μεν εκεινη το εσβησε αλλα παραμενει στο δικο σου μηνυμα!!!!!!!!!!!!!αρα κανε edit και στο δικο σου κ σβησε το......\

δεν εχω και τα ιμοτικον που γελανε...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Ευάκι σφύρα μου από το άλλο να σου πω κι εγώ λεπτομέρειες για τη συνάντηση αν θες. Σύμη ε; Αχ βααααχ! Πόοοοοοοοσο ζηλεύω, πόσο!

Καλά σου λέει το Ειρινίδιο καλέ Άννα, κάνε κι εσύ έντιτ χαχαχα

WN6Op3.png

βρε μαρη (εννοω την αννα) ...ειπεσ τησ ευησ να κανει edit στο email τησ που εδωσε αλλα κατα λαθοσ ειχεσ κανει εσυ quote κι ετσι ναι μεν εκεινη το εσβησε αλλα παραμενει στο δικο σου μηνυμα!!!!!!!!!!!!!αρα κανε edit και στο δικο σου κ σβησε το......\

δεν εχω και τα ιμοτικον που γελανε...

το έφτιαξα μαρί :PPPP....αμαν ρε φούστη μου γιατί δεν μας βάζουν φατσούλες????????

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλησπερα και απο μενα!!!

και εμεις γιναμε 5 μηνων σημερα :-)) μεγαλωνουμε!!!!!!

χαιρομαι που τα ζουζουνια σας ειναι καλυτερα (για αυτα που ηταν αρρωστουλια εννοω)

κατα τ΄αλλα, η μεση μου παει απο το κακο στο χειροτερο!

για στρωμα τελικα δεν πηγαμε ακομα (που χρονος ? )

και το στομαχι μου δεν ειναι στα καλυτερα του...

μου τη βαρεσε σημερα και εφτιαξα κεμπαπ γιαρτλου που θελανε οι ... αντρες του σπιτιου!

δεν εφαγα πολυ, μονο δοκιμασα λιγες πιρουνιες και μ΄εστειλε!!!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα και απο μενα!!!

και εμεις γιναμε 5 μηνων σημερα :-)) μεγαλωνουμε!!!!!!

χαιρομαι που τα ζουζουνια σας ειναι καλυτερα (για αυτα που ηταν αρρωστουλια εννοω)

κατα τ΄αλλα, η μεση μου παει απο το κακο στο χειροτερο!

για στρωμα τελικα δεν πηγαμε ακομα (που χρονος ? )

και το στομαχι μου δεν ειναι στα καλυτερα του...

μου τη βαρεσε σημερα και εφτιαξα κεμπαπ γιαρτλου που θελανε οι ... αντρες του σπιτιου!

δεν εφαγα πολυ, μονο δοκιμασα λιγες πιρουνιες και μ΄εστειλε!!!!!!

Να ζήσετε!!!!!

Εμείς δυστηχώς φτάσαμε πάλι στις 4 φορές ήδη κ με το ρυζόνερο....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Να ζήσετε!!!!!

Εμείς δυστηχώς φτάσαμε πάλι στις 4 φορές ήδη κ με το ρυζόνερο....

Αχ βρε Αννούλα μου τι να πώ?!?!?! Μήπως να μην περιμένατε άλλο για την καλλιέργεια να μην ταλαιπωρείται άλλο το παιδάκι? Λέω εγώ τώρα.... Περαστικά σας!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...