Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ok ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!

θα παω καποια στιγμη να ρωτησω

τι μωρακι μου θα το βγαζω εξω ασε τις υπερβολες του αντρα μου οπως και τωρα προσεχουμε να μην πηγαινουμε σε κλειστους χωρους

τα χριστουγεννα κι εμεις πηγαινουμε στο χωριο μας περυσι που ημουν εγκυος ειχα παει μια βδομαδα πιο μπροστα με τα ανιψια μου καναμε μελομακαρονα τους πηγα να πουν τα καλαντα ηταν πολυ ωραια

τρια παιδακια εχεις?δεν το ηξερα να σου ζησουν!!!

Και που να σου πω και τα νεοτερα? ΤΕΣΣΕΡΑ εχω .τρεις γιους και μια κορη.την κορη την μονακριβη τη μοσχοαναθρεμμενη!!!!!:-DDDD

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!

αννουλα κανενα νεο?εχουμε αγωνια....τι εγινε με την μικρη μπουκιτσα?ολα καλα?

εγω ακομα κρυωμενη.....και φοβαμαι μην κολλησω την αγγελικουλα...ρωτησα κ χτεσ,μηπωσ ξερετε αν το κρυωμα κολλαει?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τα νεότερα από τη γιατρό είναι πάλι τα ίδια....ή δόντια,ή ίωση που θεωρεί πιθανότερο,ή έχει κάνει αλλεργία στη λακτόζη του γάλατος,ή άλλαξε το εντεράκι της κ επειδή πιναμε comfort την 'έκοψε΄ ή ουρολοίμωξη...σήμερα θα πιει γάλα με ρυζόνερο να δούμε πως θα πάει....αύριο θα μιλήσω με τη γιατρό κ αν συνεχίσει διάροιες θα κάνουμε την παρασκευή καλλιέργεια ούρων κ κοπράνων...χθες ευτυχώς τα κάναμε μόνο 4 φορές....ελπίζω να μην είναι παροδική η βελτίωση....έχω φτάσει σε σημείο να παρακαλάω να σφίξουν κ ας χρειαστεί μετά κλύσμα για να τα κάνει έτσι όπως γίναν τα πράγματα κ περάσαμε από το ένα άκρο στο άλλο....το μπούκωμα είναι ρινίτιδα αλλά μόνο με ορό το πολεμάμε...ακροαστικά δεν είχε κ επειδή ήταν ζωηρότατη όπως είναι κ όλες τις μέρες παρόλη τη διαροια θεωρούμε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό το παιδί αφού κ βάρος πήρε κ φτάσαμε τα 7 κιλά κ ύψος κ φτάσαμε τους 67 πόντους! Μακάρι να λήξει μέσα στη βδομάδα γιατί είμαι έτοιμη να αναβάλω τη βάπτιση....δεν νομίζω ότι πρέπει να το διακινδυνεψω να τα κάνει στη κολυμπήθρα αν δεν ηρεμήσει το παιδί μέχρι τέλος της εβδομάδας:(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ειρήνη μου περαστικά....το κρύωμα δεν κολάει...κ εμάς ο μπαμπάς μας ήταν με βρογχικά αλλά όλη μέρα αγκαλιά την είχε....

Κυριακή μου πολύ χάρηκα που βγήκε ο μικρούλης σας τόσο σύντομα....σιδερένιος!!!!!

Ζαμπέτω να πάρεις μια γυναίκα για να μπορείς να είσαι κάπως ξεκούραστη κ να περνάς όμορφες στιγμές με τα παιδάκια σου!

Μαριλού θα την τρελάνεις τη γοργονίτσα αμα αρχίσεις από τώρα να της μαθαίνεις ιστορία!!!

Φώφη welcome back....πολύ ωραια τα μερη που λες αλλά πολύ τσιμπημένες οι τιμές...περυσι που το ψάχναμε να πάμε κάτω από 150 τη βραδιά το δίκλινο δεν βρίσκαμε!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

αννουλα ευχομαι να μην ειναι τιποτα απο τα πιο πολλα που ανεφερεσ και απλα να ειναι απο το γαλατακι τησ...ή εστω να αλλαξε το εντερακι...

μην αγχωνεσαι, πιστευω οτι ολα θα φτιαξουν!!!!

περαστικουλια σασ!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες και απο μένα!!!

Ειρηνούλα μου επανήλθα στην δουλειά και έπηζα καθημερινά για να προλάβω να κάνω catch up..

Χθές και απ'ότι φαίνεται και σήμερα θα είμαι καλά και έχω χρόνο για να μπώ....

Κατα τα άλλα είμαστε καλά, ο μπέμπης μεγαλώνει, μας έχει τρελάνει κανονικά! Εξελίσσεται σε μεγάλο βολτά μιάς και του αρέσουν πολύ οι εκδρομές. Το προηγούμενο ΣΚ είχαμε πάει Καρπενήσι και τον κάναμε βόλτα με καρότσι στο ψιλόβροχο (με το αδιάβροχο του καροτσιού) και αυτός δέν έβαλε γλώσσα μέσα του!! Αυτό το ΣΚ θα παω στους γονείς στην Τρίπολη και απο οτι φαίνεται ο καιρός θα είναι καλός, οπότε θα βολτάρουμε πάλι όλη μέρα.....

Εσείς πώς τα πάτε? Βάφτισες την μπουμπού ή λάθος θυμάμαι???

Ποιές άλλες κοπέλες βάφτισαν τα μωράκια τους? Εχω πολλά κενά....

Συνάντηση ξανακάνατε??? Θυμάμαι μέσα στον Σεπτέμβρη κάποια που δυστυχώς δέν μπόρεσα να έρθω γιατι δέν είχα που να αφήσω τον μπέμπη.

age.png"]

ILHfp2.png

[/url]

Σήμερα είναι καλύτερα από το μπούκωμα που είχε ο καυμένος θήλαζε με διακοπές!!Εγώ μόλις κάθισα από τις 9 το πρωί προσπαθώ με τις δουλειές του σπιτιού έκανα τα εξωτερικά μετά μέσα και σίδερο τι να κάνω πια η μάνα μου λεει να πάρω μια γυνίκα αλλά δεν θέλω με το μωρό!!Εγώ είχα πόνους έτσι χαμηλά και στη μέση πριν καμιά εβδομάδα και έλεγα τώρα θα ρθει τώρα θα ρθει αλλά τη γλίτωσα!!!!

Οπωσδήποτε να δεχτείς μια βοήθεια, η αλήθεια είναι ότι στην αρχή είναι περίεργο να σου έρχεται κάποιος ξένος στο σπίτι αλλά η ψυχική και σωματική υγεία προέχει. Ως προς το μωρό εδώ έχουμε μεγαλύτερα παιδάκια που φέρνουν όλες τις υπάρχουσες ιώσεις από το σχολείο, τους ξένους θα φοβηθούμε?

Καλημερα κοριτσια!!!

εχθες εμαθα οτι ο διασημος ιος χτυπησε στην γειτονια μας............

το αγορακι της κουμπαρας μου εχει ενα φιλο στον παιδικο που μαθαμε χθες οτι ειναι στο νοσοκομειο με την γριπη το καημενουλη

ευτυχως ο γιος της κουμπαρας μου δεν εχει κατι τετοιο εχει να παει στο σχολειο καμια βδομαδα γιατι ειχε πυρετο αλλα τωρα ειναι καλα

ο παιδικος ειχε ψιλοαδειασει γιατι τα παιδακια ηταν αρωστουλια τωρα δεν ξερω αν υπαρχουν κι αλλα παιδακια με αυτη την γριπη ο αντρας μου πανικοβληθηκε <<μη τυχον και βγαλεις εξω το μωρο....>> και <<αχ τι θα κανουμε με αυτη τη γριπη...>>

τι να πω υπομονη μπορα ειναι θα περασει

Και στον παιδικό που πάει η κόρη μου εμφανίστηκε η νέα γρίππη στο τμήμα του νηπιαγωγείου, τα παιδάκια δεν πήγανε δυο τρεις μέρες αλλά τώρα πάνε κανονικότατα. Εξάλλου η νέα γρίππη έχει πολύ πιο ελαφρά συμπτώματα κι από της άλλες εποχιακές γρίππες. Άσε που περνώντας την είναι σαν να κάνεις από μόνος σου ένα φυσικό εμβολιασμό και αποκτάς αντισώματα.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τα νεότερα από τη γιατρό είναι πάλι τα ίδια....ή δόντια,ή ίωση που θεωρεί πιθανότερο,ή έχει κάνει αλλεργία στη λακτόζη του γάλατος,ή άλλαξε το εντεράκι της κ επειδή πιναμε comfort την 'έκοψε΄ ή ουρολοίμωξη...σήμερα θα πιει γάλα με ρυζόνερο να δούμε πως θα πάει....αύριο θα μιλήσω με τη γιατρό κ αν συνεχίσει διάροιες θα κάνουμε την παρασκευή καλλιέργεια ούρων κ κοπράνων...χθες ευτυχώς τα κάναμε μόνο 4 φορές....ελπίζω να μην είναι παροδική η βελτίωση....έχω φτάσει σε σημείο να παρακαλάω να σφίξουν κ ας χρειαστεί μετά κλύσμα για να τα κάνει έτσι όπως γίναν τα πράγματα κ περάσαμε από το ένα άκρο στο άλλο....το μπούκωμα είναι ρινίτιδα αλλά μόνο με ορό το πολεμάμε...ακροαστικά δεν είχε κ επειδή ήταν ζωηρότατη όπως είναι κ όλες τις μέρες παρόλη τη διαροια θεωρούμε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό το παιδί αφού κ βάρος πήρε κ φτάσαμε τα 7 κιλά κ ύψος κ φτάσαμε τους 67 πόντους! Μακάρι να λήξει μέσα στη βδομάδα γιατί είμαι έτοιμη να αναβάλω τη βάπτιση....δεν νομίζω ότι πρέπει να το διακινδυνεψω να τα κάνει στη κολυμπήθρα αν δεν ηρεμήσει το παιδί μέχρι τέλος της εβδομάδας:(

Περαστικά εύχομαι, όλα να πάνε καλά.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Ειρηνούλα μου επανήλθα στην δουλειά και έπηζα καθημερινά για να προλάβω να κάνω catch up..

Κατα τα άλλα είμαστε καλά, ο μπέμπης μεγαλώνει, μας έχει τρελάνει κανονικά! Εξελίσσεται σε μεγάλο βολτά μιάς και του αρέσουν πολύ οι εκδρομές. Το προηγούμενο ΣΚ είχαμε πάει Καρπενήσι και τον κάναμε βόλτα με καρότσι στο ψιλόβροχο (με το αδιάβροχο του καροτσιού) και αυτός δέν έβαλε γλώσσα μέσα του!! Αυτό το ΣΚ θα παω στους γονείς στην Τρίπολη και απο οτι φαίνεται ο καιρός θα είναι καλός, οπότε θα βολτάρουμε πάλι όλη μέρα.....

Συνάντηση ξανακάνατε??? Θυμάμαι μέσα στον Σεπτέμβρη κάποια που δυστυχώς δέν μπόρεσα να έρθω γιατι δέν είχα που να αφήσω τον μπέμπη.

Ναι λεπτομέρειες για τη συνάντηση θα βρεις στο Fb.

Καλημέρα μανούλες!!!!!

Τι κάνουμε σήμερα???

Ρε κορίτσια τι πράγμα κι αυτό με το πλυντήριο??? Δεν προλαβαίνω να βάζω! Τις προάλλες να φανταστείτε είχαμε τόσα ρούχα, που είχα απλώσει στο καλοριφέρ και έξω στα σχοινιά, ακόμα και σε μια σπαστή απλώστρα που έχω είχα απλώσει... Στην κεφάλα μου μόνο δεν άπλωσα! Χαχαχαχχαχ.... Απορώ ρε κορίτσια, εσείς που έχετε 2, 3 και 4 παιδάκια πως τα καταφέρνετε???? Ο_ο

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

πώς θα σας βρώ? δέν πολυμπαίνω αν και είμαι μέσα.. θα μου πείς?

Είναι κλειστό γκρούπ, πρέπει να σου στείλουν πρόσκληση για να μπεις. Αν δεν κάνω λάθος η anna ath.

Αν όχι διρθώστε με.

Πλέον μόνο εκεί ανακοινώνουμε τέτοιες πληροφορίες για λόγους ασφάλειας.

ευακι καλο κουραγιο στην δουλεια σου!!!!κι εμεισ μια απο τα ιδια ειμαστε οσον αφορα τισ βολτεσ.....μπορει να τσιριζει μεσα στο σπιτι κ μολισ περασουμε το κατωφλι αμεσωσ παναγιτσα...

ναι την βαπτισαμε ,στισ 10 οκτωβριου.μια χαρα ηταν και η αγγελικουλα δεν εβγαλε αχνα!!!

τωρα που επανεμφανηστηκεσ , μην σε χασουμε παλι ε?

DnfMp3.pngqTarp3.png

evip στείλε μου πμ το όνομά σου ή το mail σου που έχεις στο facebook να σε κανονίσω :P

Σοφία έγώ ξεκινάω κ πλένω από Τετάρτη για να έχουν στεγνώσει Σουκού να τα σιδερώσω!!!

Αχ δεν σας είπα κ το άλλο....η κόρη μου το διαολάκι....την ακούω να κλαίει 6 η ώρα...λέω αμάν πρωινή πρωινή θα χέστηκε....τι είχε κάνει???Είχε γυρίσει κάθετα απ'ότι την είχα βάλει το βραδυ να κοιμηθεί κ είχε μπει το κεφάλι της κάτω από τα σκεπάσματα κ δεν μπορούσε να το βγάλει....επίσης είχε βγάλει κ τις 2 κάλτσες τις κ η μία ήταν κάτω από το κρεβάτι κ έμεινα κάγκελο!!!! Θα τη δένω από δω κ πέρα! Αλλά το χειρότερο ήταν ότι μες στα σκοτάδια κ χωρίς να βάλω τα γυαλιά μου που πήγα πάω να την πιάσω κ ανακαλύπτω ότι εκεί που έπρεπε να είναι το κεφάλι εγώ έπιανα πόδια κ φυσικά έψαχνα το κεφάλι!!! ΦΡΙΚΗ!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ευακι καλο κουραγιο στην δουλεια σου!!!!κι εμεισ μια απο τα ιδια ειμαστε οσον αφορα τισ βολτεσ.....μπορει να τσιριζει μεσα στο σπιτι κ μολισ περασουμε το κατωφλι αμεσωσ παναγιτσα...

ναι την βαπτισαμε ,στισ 10 οκτωβριου.μια χαρα ηταν και η αγγελικουλα δεν εβγαλε αχνα!!!

τωρα που επανεμφανηστηκεσ , μην σε χασουμε παλι ε?

Να σου ζήσει η Αγγελικούλα και να την χαίρεσαι!! Χρόνια της πολλά που γιόρταζε την προπερασμένη Κυριακη!!!!!

Και εμείς τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε την οργάνωση για την βάφτιση, να παμε Σύμη για να κλείσουμε το μοναστήρι, να κανονίσουμε με ξενοδοχείο, ταβέρνα κλπ...

age.png"]

ILHfp2.png

[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...