Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ θα το πετούσα..είμαι και του πετάματος βλέπεις..

α..πολύ πλάκα έχεις με τον άντρα σου όσον αφορά τις ομάδες!!!κρύο ντουζ του έκανες

Και εγώ του πετάματος είμαι, αλλά δεν νομίζω να έχει πάθει κάτι μέσα στο καινούργιο ψυγείο...:confused::confused:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εγω παλι το εχω λιγο αμαρτια να πεταω φαγητα και εφαρμοζω διαφορες απο τις παλιες μεθοδους πως να συνδυαζουμε τα υπολοιπα κλπ.

Παντως ειμαι σιγουρη οτι σε καινουργιο ψυγειο δεν εχει παθει τιποτα σε 2 μερες.

Καλο μεσημερι σε ολες...:D

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Είμαι στενοχωρημένη από το πρωί που ανέβηκα στη ζυγαριά.:(:(:( Είμαι 71,5, δεν έχω υπάρξει πιο παχιά στη ζωή μου...
Α ωραία, έπιασες τον στόχο ΜΟΥ :rolleyes:
Hello, girls....!!!

Κάτι άσχετο: Ξεκινάμε γιαουρτάκι, η παιδίατρος μας σύστησε τα παιδικά και όχι πρόβεια, κατσικίσια κτλ, που σχεδόν απαγόρευσε δια ροπάλου.... :confused::confused:

Επίσης, είπε να του το δίνω ανάμεσα στο μεσημεριανό και το απογευματινό ως επιπλέον γεύμα και όχι ν' αντικαταστήσω με αυτό τις κρέμες φαρίν λακτέ-μπισκοτόκρεμα κτλ. Εσείς έτσι κάνετε; Αλλος τόσος θα γίνει.....!! :rolleyes:

Ρε μορφονιά, εγώ το δίνω αντί απογευματινής κρέμας κάθε τόσο. Άντε κι αντί φρουτόκρεμας μια δυο φορές που ήμασταν έξω και δεν είχα φρουτόκρεμα μαζί. Αλλά και πάλι... κι εμένα 6 γεύματα χτυπάει αν το καλοσκεφτώ, αφού πίνει και 3ο γάλα μεταμεσονύκτιο...
Αχ Nadine μου σ' ευχαριστώ πολύ για τα τόσο καλά σου
Αηδία καταντήσατε πια σλουρπ και σλουρπ :twisted:

WN6Op3.png

Ειρήνη τα πρωινά εγώ δουλεύω.... :rolleyes: Σου στέλνω πμ! ;)

Μαριάννα το είχες εντός ψυγείου ή εκτός αφού ξεπάγωσε???? Αν ήταν εντός τίποτα δεν θα χει πάθει....:)

Ας μην πιάσουμε πάλι τα κιλά κορίτσια γιατί δεν θα φάω ούτε μεσημεριανό με τα νούμερα που ακούω! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Nadine εγώ της δίνω εναλάξ μια γιαούρτι μια κρέμα....κ φυσικά τώρα που καταφέραμε να φάμε πρόβειο της δίνω αυτό με φρούτα κ όχι advance!!! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλησπερα κοριτσια...

για τα φαγητα που λετε, εμενα αν φτασω στο σημειο να αναρωτηθω... μηπως να μην το φαμε... μηπως να το πεταγα καλυτερα ... κλπ κλπ... το πεταω αμεσως... γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα το φαω και θα με φαει μετα!!!

απο την ιδεα μου και μονο θα εχω πονους στην κοιλια, ταση για εμετο... :lol:

να ρωτησω κατι βρε κοριτσια ?

ο μπεμπης ειχε βγαλει πεντεμιση μηνων τα δυο κατω δοντια...

τωρα, αντι να βγαλει πρωτα τους δυο πανω κεντρικους κοπτηρες... εβγαλε επανω τον πλαινο... :confused:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα κοριτσια!!

Α κ δεν λέμε απλά μπαμπα....λέμε μπαμπα μμμμ!!!!(επειδή της μαθαίνει να λέει μπαμπα μου!)

η δικια μου παλι ειχε κολλησει με το μπαμπα..τωρα ομωσ περισσοτερο λεει <<μαμαμου..>και λιωμα εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:pτισ τελευταιεσ μερεσ τα εχει συνδιασει και λεει μαμαμπαμπα και μπαμπαμαμα...

το <ατα>πλεον το λεμε απο τισ 7 το πρωι μεχρι τισ 22.00 το βραδυ!!!!!!

:D:D:D:D

Σιγά μην πεθάνουμε κιόλας, μια χαρά κουκλάρες είμαστε όλες.....!!!!!

1ον..αν σκατε εσεισ με τα κιλα σασ τι να πω κι εγω????

2ον..ειλικρινα το λεω οτι απο τισ φωτο σασ φαινεστε ολεσ ανεξαιρετωσ κουκλαρεσ!!!το λεω αληθεια!!!!!!!

3ον..στισ φωτο επισησ καμια μα καμια δεν εντοπισα με παραπανησια κιλα!!!!μια χαρα ειστε ολεσ!!

Ειρήνη τα πρωινά εγώ δουλεύω.... :rolleyes: Σου στέλνω πμ! ;)

απανταω στο μηνυμα και θα μπω να το διαβασω το pm..

Μαριάννα το είχες εντός ψυγείου ή εκτός αφού ξεπάγωσε???? Αν ήταν εντός τίποτα δεν θα χει πάθει....:)

ναι καλε τιποτα δεν θα εχει ...αφου και το ψυγειο σου ειναι καλο!

Ας μην πιάσουμε πάλι τα κιλά κορίτσια γιατί δεν θα φάω ούτε μεσημεριανό με τα νούμερα που ακούω! :tongue::tongue::tongue::tongue:

αλλη απο εδω!!!!τι τησ λεσ τωρα??????:rolleyes::rolleyes::confused::confused:μιλανε ολοι ,μιλαει και η αννουλα του χιονια που ζητημα αν ειναι 65..(ειδικα στισ φωτο στο φατσομπουκ μπορει και 60)

Nadine εγώ της δίνω εναλάξ μια γιαούρτι μια κρέμα....κ φυσικά τώρα που καταφέραμε να φάμε πρόβειο της δίνω αυτό με φρούτα κ όχι advance!!! ;)

εγω εχω νευρα κ αγχοσ!!!!!!!!!!!!!!!!πηρα στο λαικο να επιβαιβεωσω για την αναλυση(σημειωνω οτι ειναι απο τα πιο ιδανικα νοσοκομεια γι αυτην την αναλυση)και μου απαντησαν οτι εχουν επισχεση εργασιασ ακομα!!!!!!!!!!!:mad:τι θα κανω τωρα?παιρνω τον αιματολογο μου να μου προτινει καποιο αλλο αλλα δεν το πιανει!!παει στραφι τωρα ολο το προγραμμα!!!γιατι να δουμε οπου μου πει ,τι ωρεσ θα μπορουν...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη 65????????????60????????????? Δεν βλέπεις καλά κοπελιά κάνε επίσκεψη κ στον οφθαλμίατρο όταν κατέβεις Αθηνα! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Να χαιρόμαστε την Ελλάδα μας κ το δημόσιο μας! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

τζα..!!!!!!!!!!!

γεια σας κοριτσια!!!

καλα ε το ποσο ζηλεψα που ειδα την φωτο απο την συναντηση δε λεγεται

α ρε επαρχια....

ειστε κουκλες ολες και τα κιλα που λετε πιο πανω ουτε που φαινονται

μπραβο παντα τετοια!!!!

εμεις πηγαμε μια βολτα στη θαλασσα να δω την καινουργια μας κουζινα στο σπιτι

ηταν πολυ ωραια!!! και ο μπεμπουλης το απολαυσε!!

αντε ποτε θα ρθει το καλοκαιρακι!!!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημερα!! ειμαι και γω μαμα ιουλιου 2009 και μαλιστα δυο δυδυμων κοριτσιων που γεννηθηκαν στις 7 ιουλιου. Διαβασα λιγο απο αυτα που γραφετε και καταλαβα πως γνωριζεστε καιρο αφου εχετε κανονισει συναντησα. Μπραβο σας! Εγω μενω θεσσαλονικη. ελπιζω να με παιξετε και μενα:tongue::tongue::tongue::tongue::P

καλως μας ηρθες!!!!!!!!!!!

να χαιρεσαι τα κοριτσακια σου!!

κοριτσια εμεις το εχουμε παρακανει στις βολτες

παμε στην πλατεια οπυ εχει παρα πολλα παιδακια που ταιζουν και κυνηγανε τα περιστερακια

οσες γνωστες μας βλεπουν μου λενε "αααα καλα καθεσαι τωρα του χρονου να σε δουμε"

που θα περπαταει ο μπεμπης κι εγω θα τρεχω απο πισω...

πω πω δυσκολο θα ειναι!!!

θα τον δενω με ενα σκοινακι στη μεση να μην μου φευγει..

καποια ειχε ρωτησει για τον γαμο και την βαπτιση

την Κυριακη ενα ζευγαρι βαπτισε το κοριτσακι τους τα παιδια ειναι παντρεμενα με πολιτικο ομως το μυστηριο εγινε κανονικα

νομιζω οτι εξαρταται απο τον παπα και τι οδηγιες παιρνουν απο την μητροπολη

στο χωριο που θα κανουμε εμεις την βαπτιση ο πατερ δεν μας αφηνει να στολισουμε την κολυμπηθρα....

δεν με πειραζει αλλα θελω να πω οτι σε καθε ενορια θα βρεις και κατι διαφορετικο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...