Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Παντως ομολογω οτι οχι απλα δεν ζηλεψα ποτε την "αδυναμια" που εδειχνε η κορη μου στον πατερα της, αλλα ημουν και ειμαι και περηφανη και πολυ ευτυχισμενη γι αυτο.

Ασε που τι αδυναμια, τη μανουλα δεν την αλλαζει κανενα παιδακι με τιποτα και με κανεναν.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παντως ομολογω οτι οχι απλα δεν ζηλεψα ποτε την "αδυναμια" που εδειχνε η κορη μου στον πατερα της, αλλα ημουν και ειμαι και περηφανη και πολυ ευτυχισμενη γι αυτο.

Ασε που τι αδυναμια, τη μανουλα δεν την αλλαζει κανενα παιδακι με τιποτα και με κανεναν.

Έτσι ακριβώς το αντιμετωπίζω κι εγώ, απλά τους καμαρώνω!!!!!:tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μαριλουυυυ, καλα που με υποψιασες να ξαναμετρησω το μωρο.

Ηθελα να ξερα τι μετρησε ο γιατρος...

78 ποντους τουλαχιστον ειναι και λεω τουλαχιστον γιατι κλωτσαει, τραβαει και δεν ειναι ευκολο να τον τεντωσεις εντελως.

Και οταν το ειπα στον αντρα μου, εντελως φυσικα μου ειπε "μα δεν εχεις δει οτι ο γιατρος δεν μπορει να τον μετρησει καλα, ολο με τα ποδια λυγισμενα τον μετραει...":rolleyes:

Ειναι στρουμπουλος, δε λεω, αλλα οχι κι ετσι.

Αρα τουλαχιστον ειμαστε στην ιδια καμπυλη υψους-βαρους.

yey2p2.png BN4cp2.png

το πα εγω οτι η κορη μου ειναι κοντουλα λεμονια.....

στο νοσοκομειο που την μετρησαν ηταν 8 κιλα και 69 εκατοστα.....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Μαριλουυυυ, καλα που με υποψιασες να ξαναμετρησω το μωρο.

Ηθελα να ξερα τι μετρησε ο γιατρος...

78 ποντους τουλαχιστον ειναι και λεω τουλαχιστον γιατι κλωτσαει, τραβαει και δεν ειναι ευκολο να τον τεντωσεις εντελως.

Και οταν το ειπα στον αντρα μου, εντελως φυσικα μου ειπε "μα δεν εχεις δει οτι ο γιατρος δεν μπορει να τον μετρησει καλα, ολο με τα ποδια λυγισμενα τον μετραει...":rolleyes:

Ειναι στρουμπουλος, δε λεω, αλλα οχι κι ετσι.

Αρα τουλαχιστον ειμαστε στην ιδια καμπυλη υψους-βαρους.

Ε, μα εγώ στο είπα δε μπορεί το παιδί!!!!! Ορίστε, τσάμπα έσκαγες κοτζάμ λεβέντης:tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

αννουλα μαλλον 2 μερεσ θα καθησω!(αν δεν αφησω τον αντρα μου αυριο βραδυ μονο του στην αθηνα κ εγω να γυρισω στην κορη μου...χε χε!!και να επιστρεψω παλι μεθαυριο...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)αυριο πρωι με τεταρτη απογευμα..

αν θελετε κοριτσια παρα πολυ ευχαριστωσ!!!το μονο που δεν ξερω ποτε ακριβωσ..(αυριο το πρωινο ολο θα παει στο λαϊκο,απογευμα αφου βγει το αποτελεσμα θα μου κλεισει ραντεβου ο αιματολογοσ και τεταρτη στο συνταγμα για την αυχενικη..):confused:οπωσ το κοβω τεταρτη πρωι ,πριν ή μετα την αυχενικη λογικα θα εχουμε χρονο..οποτε αν θελετε!!!!

παντωσ αν ηξερα για την συναντηση καποιεσ μερεσ πιο πριν θα κανονιζα 1000% τον υπερηχο για παρασκευοσαββατοκυριακο!!

μαριλου για πεσ μασ κ μασ να ξεστραβωθουμε...τι ειπεσ σχετικα με το υψοσ??:rolleyes:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Όχι δεν της είπα κάτι φοβερό απλά συζητούσαμε για το μέγεθος των ρούχων του και της είπα ότι αποκλείεται με το νούμερο που φοράει να είναι μόνο 74 εκατοστά που της τον έβγαζε ο γιατρός και να τον ξαναμετρήσει!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κορίτσια χρειάζομαι τα φώτα σας...:tongue:

Ο πιτσιποπάκος τρώει 2 μέρες γκαζόν (πατάτα, κολοκύθι, καρότο, μπρόκολο και κουνουπίδι), 2 μέρες γκαζόν με μοσχάρι και 2 μέρες γκαζόν με κοτόπουλο...κυκλικά.

Τι άλλο μπορώ να του μαγειρέψω? βαρέθηκα εγώ να του μαγειρεύω όλο τα ίδια πόσο μάλλον αυτός που τα τρώει...

Ο πιτσιποπάκος τρώει 2 μέρες γκαζόν (πατάτα, κολοκύθι, καρότο, μπρόκολο και κουνουπίδι), 2 μέρες γκαζόν με μοσχάρι και 2 μέρες γκαζόν με κοτόπουλο...κυκλικά.

Τι άλλο μπορώ να του μαγειρέψω? βαρέθηκα εγώ να του μαγειρεύω όλο τα ίδια πόσο μάλλον αυτός που τα τρώει...

Εγω χτες του εδωσα αγκιναρες αλα πολιτα.

Θα του δωσω και οσπρια σε λιγες μερες.

Μπορεις επισης και ζυμαρικα και ρυζι.

Γενικα εκτος απο ψαρι (που αλλοι το δινουν 9 μηνων και αλλοι 12) ολα τα αλλα μπορεις να τα δωσεις.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα,

Εγώ της δίνω και τραχανά και τρελαίνεται, αλλά και αστεράκι ή πεπονάκι μια φορά τη βδομάδα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ της δίνω 2 μέρες μοσχάρι με λαχανικά (πότε με μελιτζάνες, πότε με φασολάκια κλπ.), 2 μέρες λαχανικά (διάφορα, αρακά, φασολάκια, αγκινάρες, της κάνω μπριαμ στο φούρνο κλπ.), 2 μέρες κοτόπουλο ή κυνήγι ό,τι έχουμε από το μπαμπά μου με λαχανικά η ζυμαρικό και 1 μέρα τραχανά λαχανικών χωρίς αυγό:) Γενικά προσπαθώ να της φτιάχνω το κάθετι όπως θα το μαγειρεύαμε και για μας απλά χωρίς αλάτι και δουλεύει μια χαρά το σύστημα :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

evni καλωσήρθες στην παρέα, έχουμε και ίδια μέρα επέτειο γάμου :)

Κοντούλα λεμονιά Ειρήνης εμείς έτσι σε θέλουμε, μη ζορίζεσαι!

Μαντινόπη μου εμένα ότι κι αν του δώσω να φάει θα το φάει αφού θα έχει μέσα τομάτα που τρελλαίνεται!

Λοιπόν κοιτάξτε, δεν είμαι κουκουβάγια (μπααα) αλλά εμείς πια μέσα στο σουκου μάθαμε τον συνδυασμό μαμά-μπαμπά-τάτα. Ε δεν βάλαμε και το όνομά του στον συνδυασμό γιατί θα γινόταν σιδηρόδρομος και θα μας έβριζε στην μπεμπεκίστικη γλώσσα. Αλλά προφανώς εννοεί και τον εαυτό του μέσα, γίνεται βόλτα χωρίς μπραντζελίνι; :-D

Πήγε και στο πρώτο του kids party χτες, θα σας βάλω φώτο στο fb να τον δείτε με τι καμάρι φοράει το χάρτινο καπελάκι :mrgreen:

WN6Op3.png

ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα!! εγω δεν δουλευω ακομη και ειμαι σπιτι. και καλο και κακο. κατλαβαινετε ολοι τι εννοω. εμεις ειμαστε στην προετοιμασια της βαφτισης. βαφτιζομαστε 30 μαιου γιατι στις 29 εχουμε επετειο γαμου και ειπαμε να τα συνδυασουμε σε ενα εορταστικο σ/κ..:P εχει βαφτισει καμια σας το μωρο της? μηπως τσαμπα αγχωνομαι?

Eγω βαφτισα την κορη μου 3 μηνων!

Μαριάννα μάζεψε κανα φράγκο τουλάχιστον ο Αντώνης ή τζάμπα το τραγούδι??? :tongue:

Μπα...μονο φιλοφρονησεις...!:tongue:

Κ συγνώμη εσύ Ολυμπιακός είσαι???

Φυσικα!

Ο δικός μου πήγε έξω να το δει κ ήρθε με μια μούρη μέχρι το πάτωμα αφού εδώ ήμαστε 'φωλιά' κ είχαν βγει στο δρόμο κ πανηγύριζαν,εντωμεταξύ από νωρίς που μου έλεγε 3 θα φάτε του έλεγα καλά κάτσε να δου δώσω 10 ευρώ να πάρεις παγωτό ερχόμενος να σου φύγει η πίκρα! :tongue::tongue::tongue:

Εγω τον πηρα τηλεφωνο οταν γυριζε απο το γηπεδο, να τον ρωτησω αν προτιμαει ενα διπλο ελληνικο σκετο, ή ενα διπλο ουισκι για να πανε τα φαρμακια κατω!!!:twisted:

μαριαννα φανταζομαι σκηνικο με τον αντωνακι!!αλλα επισησ φανταζομαι σκηνικο και με τον φωτη!!!!

εγω ειμαι ολυμπιακοσ αλλα πιο πολυ χαρηκα που νικησαμε γιατι οι παναθηναικοι ειχαν πολυ τουπε!!!!δεν θα μασ εβαζαν λεει μονο 1 γκολ αλλα 3!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Με τον ενθουσιασμο εμειναν!!!

Για τον τραχανά ο παιδίατρος μου είπε μετά τον χρόνο.

Τα ζυμαρικά που λέτε με τι τα συνδιάζετε? με κρέας? και τι άλλο?

Τραχανα λαχανικων με ανθοτυρο ή μοτσαρελα, κοτοσουπα με ρυζι, φακες με ρυζι (πολυ θρεπτικο φαγητο), φασολακια, αρακα με πατατουλες, σπανακορυζο, μοσχαρι με αστρακι κλπ.

age.png age.png

Koρίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Είμαι στενοχωρημένη από το πρωί που ανέβηκα στη ζυγαριά.:(:(:( Είμαι 71,5, δεν έχω υπάρξει πιο παχιά στη ζωή μου...Δίαιτα λοιπόν από σήμερα - συστηματική και χωρίς παρεκκλίσεις!!!

Μαριλού και εμείς γκάζι πήγαμε χθες μετά το νεκροταφείο. Απλά μες τη βιασύνη να μην αργήσουμε ξέχασα να πάρω μια αλλαξιά ρούχα -ήμουν με τη φούστα και την μαύρη ψηλοτάκουνη γόβα, σαν παρτσακλό, Κυριακή μεσημέρι - και φυσικά το κινητό μου!!! Καθίσαμε στο mamacas, εσείς???

Και ο βαγγέλης έχει απίστευτη αδυναμία στον πατέρα του...μου αρέσει όμως και δεν ζηλεύω!!!:mrgreen::mrgreen:

Τον τραχανά λαχανικών από πού τον παίρνετε???

Πέρασα πολύ όμορφα στη συνάντηση το Σάββατο!!:)

Επεξεργάστηκαν by Pola

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...