Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

35968ipho6d8irf.gif

Kαλημερα κοριτσια! Καλως ηρθες evni!

Θα συμφωνησω κι εγω πως ηταν ενα πολυ ομορφο σ+κ. Χαρηκα πολυ που ειχαμε απαρτια στη συναντηση, αν και φυσικα ηταν δυσκολο να μιλησουμε ολες, σιγα σιγα ομως!

Στο τελος λοιπον κοριτσια, μειναμε οι μισες, και πιασαμε πιο σοβαρες συζητησεις, οι οποιες φυσικα τραβουσαν και κανα σφηνακι! Αλλη φορα να μη βιαζεστε να φυγετε λοιπον!:tongue:

Χθες πηγαμε Πλακα το μεσημερακι, ειχε παρα πολυ κοσμο, αλλα ηταν ωραια. Κατοπιν για φαγητο στο Χαλανδρι, και γυρισαμε το απογευμα. Ο βαζελος εφυγε για το γηπεδο, και φυσικα καταλαβαινετε τι εγινε μετα...:mrgreen: Κριμα που δεν ειχα κοκκινα μπαλονια να τα βρει κρεμασμενα στην εισοδο, και να με πεταξει μετα απ΄το μπαλκονι!:lol: Ειχαν ερθει και τα ανιψια μου, βαζελοι επισης, και φαγανε δουλεμα ομαδικως!

Ο Αντωνης εδωσε ρεσιταλ στο μετρο χθες. Οταν πηγαιναμε Πλακα, τραγουδησε ολα τα λαϊκα και ρεμπετικα κομματια που του΄χει μαθει ο μπαμπας του, και ειχε μαζευτει κοινο που τον χειροκροτουσε! Στην επιστροφη, ηταν παλι τοσο λαλιστατος, που μας ειχαν πλησιασει 3-4 ατομα, εκπληκτοι απο την κοινωνικοτητα και την εξωστρεφεια του. Μακαρι να΄ναι παντα ετσι.

1001.gif

sig.jsp?pc=ZSzeb114&pp=ZSman000

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

evni εγώ την βάφτισα νωρίς νωρίς 6 μηνών παρα κάτι....κ εγώ είχα αγχωθεί πολύ αλλά γι'αυτό την έκανα νωρίς γιατί όσο πιο πολύ καιρό είχα μπροστά μου τόσο πιο πολύ θα αγχωνόμουν ! :tongue:

Μαριάννα μάζεψε κανα φράγκο τουλάχιστον ο Αντώνης ή τζάμπα το τραγούδι??? :tongue:

Κ συγνώμη εσύ Ολυμπιακός είσαι???

Ο δικός μου πήγε έξω να το δει κ ήρθε με μια μούρη μέχρι το πάτωμα αφού εδώ ήμαστε 'φωλιά' κ είχαν βγει στο δρόμο κ πανηγύριζαν,εντωμεταξύ από νωρίς που μου έλεγε 3 θα φάτε του έλεγα καλά κάτσε να δου δώσω 10 ευρώ να πάρεις παγωτό ερχόμενος να σου φύγει η πίκρα! :tongue::tongue::tongue:

Μπεκροκανάτες ! :mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

κοριτσακια, καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αδιαθετησα μετα απο τοοοοοοοοοοοοοοοοσους μηνες, δεν ποναω ακομα, αλλα αν αρχιζει κ ποναει πολυ η κοιλιτσα μου, τι παυσιπονο παιρνω εφ'οσον θηλαζω?????????????????? να παρω τη παιδιατρο????????

Κας, εσυ θα ξερεις...........

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ντεπον και πονσταν.

Καλά, κορίτσια τα κουφέτα είναι "κόλαση"!!!!Τί ήθελα να τα δοκιμάσω??? Τώρα δεν μπορώ να σταματήσω.....:tongue::tongue::tongue:

Μαριάννα μη μιλάς εσύ για ύψος!!! Τί να πούμε όλες οι υπόλοιπες τότε??????:mrgreen::mrgreen:

Αντε ντε...:rolleyes:

Καλησπερα και απο εμενα

ασχετο ηρθε πριν απο λιγο η κοπελα που θα βαπτισει τον μπεμπη και οπως μιλαγαμε περι βαπτισης της ανεφερα οτι ο Βασιλης θα ηθελε πολυ μαζι με τη βαπτιση να καναμε και τον θρησκευτικο γαμο και μου ειπε καλα δεν το ηξερες οτι υποχρωτικα πρεπει να το κανετε γιατι εχει αλλαξει ο νομος και η εκκλησια δεν βαπτιζει το δευτετο παιδι ενος ζευγαριου αν δεν εχει παντρευτει με θρησκευτικο?

εγω καγκελο ουτε που το ηξερα αλλα ουτε και σκεφτομουν κατι τετοιο ,εσεις το εχετε ακουσει?

Ειναι θεμα του καθε παπα.

Υπαρχει περιπτωση να αρνηθει να βαφτισει το παιδι, αν δεν εχει προηγηθει θρησκευτικος γαμος των γονιων.

Πρεπει να το ξεκαθαρισεις εγκαιρως.

Καλημερα σε ολες.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα κορίτσια;)

Είδα τις φωτογραφίες από την συνάντηση...και πρασίνισα από την ζήλια μου...αλλά ήμουν φοβερά κουρασμένη μετά το τραπέζωμα για ταξίδι...

Ο πιτσιποπάκος...μίλησε...και είπε μπαμπά...το λέει συνέχεια...τι αχάριστη η νέα γενιά...αντί να πει μαμά που έχω φάει τα σκατάκια του με το κουτάλι...:tongue::tongue::tongue:...πάντως η φωνή του είναι πολύ αστεία...πολύ μπεμπέ...κατά τα άλλα είναι μια χαρούλα και έχει τρελαθεί στις βόλτες...:D

Εμενα η δεσποινουλα απο χθες ειναι καλα, αλλα δεν την εστειλα σχολειο σημερα για σιγουρια.

Αυριο ειναι και η γιορτη για την 25η και θα πει και ποιημα το χρυσο μου.

Τελικως το σαββατο το βραδυ αδιαθετησα επιτελους!

Μα νομιζα οτι θα σκασω απο το πρηξιμο.

Ελπιζω τωρα να πιασει περισσοτερο τοπο η διαιτα και να δω κανενα αποτελεσμα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια;)

Είδα τις φωτογραφίες από την συνάντηση...και πρασίνισα από την ζήλια μου...αλλά ήμουν φοβερά κουρασμένη μετά το τραπέζωμα για ταξίδι...

Ο πιτσιποπάκος...μίλησε...και είπε μπαμπά...το λέει συνέχεια...τι αχάριστη η νέα γενιά...αντί να πει μαμά που έχω φάει τα σκατάκια του με το κουτάλι...:tongue::tongue::tongue:...πάντως η φωνή του είναι πολύ αστεία...πολύ μπεμπέ...κατά τα άλλα είναι μια χαρούλα και έχει τρελαθεί στις βόλτες...:D

Δεν ξερω αν θα σε στενοχωρησω η θα σε χαροποιησω, αλλα δε λεει μπαμπα.

Μπαμπαλιζει. Το μπα μπα μπα ειναι η πρωτη συλλαβη που επαναλαμβανουν συνεχεια τα μωρα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Λες βρε Κασσιανή? γιατί λέει μπαμπά καθαρά και κοιτάζει τον πατέρα του και γελάει πονηρά...όχι τίποτα άλλο αλλά ζηλεύω...:confused::tongue:

Δεν αποκλειεται κιολας να λεει μπαμπα και να το εννοει.

Απλα σου εγραψα τι συμβαινει συνηθως.

Σε καθε περιπτωση ειναι η πιο ευκολη συλλαβη για τα μωρα.

Μην ανησυχεις, θα ερθει και η σειρα σου και δε θα σταματαει.

Πως να ξεχασω εμενα που ελεγα "ποτε θα με πει μαμα?" και τωρα δε σταματαει:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Εμένα πάντως η μουσίτσα λέει μπαμπά και τον κοιτάει στα μάτια κανονικότατα!!!!! Απλά εγώ έτσι που τους βλέπω παρέα λιώνω!!!!!!! mantinop μη μασάς κι εγώ τι της λέω μαμά μαμά μαμά, μου πετάει ένα ωραιότατο μπαμπά, του απλώνει και τα χέρια και γελάει κιόλας!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κουριτσια...

Μπαμπαδοσυζητηση εχουμε?

Εμεις λιωνουμε για τον μπαμπα μας στην κυριολεξια, αλλα φωναζουμε τον αδερφο μας: ΚΟΚΑ(κωνσταντινος) χαμος ολη μερα τρεχει ο μικρος πανω κατω και παει και το κεφαλι της μικρης πανω κατω και φωναζειιι ΚΟΚΑΑΑ ΚΟΚΑΑΑΑ

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

λες να ψαχνει κοκα το παιδει για να ηρεμησει απ τον αδερφο της?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!καλη μασ εβδομαδα!!!

σταχυ καλα αποτελεσματα!!περιμενουμε με αγωνια!!!!!

αχ κοριτσια αυριο φευγουμε εμεισ..για την αυχενικη!και η στεναχωρια μου δεν λεγεται που θα αφησω την αγγελικουλα!!(μην με κοροϊδευετε!!!!).αλλα ειναι η πρωτη φορα που θα την αφησω!!ουτε ενα σαββατοβραδο δεν εχει μεινει χωρια μασ!!τελοσ παντων!!

Τελικως το σαββατο το βραδυ αδιαθετησα επιτελους!

Μα νομιζα οτι θα σκασω απο το πρηξιμο.

Ελπιζω τωρα να πιασει περισσοτερο τοπο η διαιτα και να δω κανενα αποτελεσμα.

κασ τωρα θα δεισ κατρακυλα που θα παρουν τα κιλακια!!!!!:)

ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα!! εγω δεν δουλευω ακομη και ειμαι σπιτι. και καλο και κακο. κατλαβαινετε ολοι τι εννοω. εμεις ειμαστε στην προετοιμασια της βαφτισης. βαφτιζομαστε 30 μαιου γιατι στις 29 εχουμε επετειο γαμου και ειπαμε να τα συνδυασουμε σε ενα εορταστικο σ/κ..:P εχει βαφτισει καμια σας το μωρο της? μηπως τσαμπα αγχωνομαι?

καλωσ ηλθεσ στην παρεα μασ!!!!!εγω την βαπτισα 4 μηνων!μην αγχωνεσε!οι ετοιμασειεσ τησ βαπτισησ ειναι πολυ πιο ευκολεσ απο αυτεσ του γαμου!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρήνη! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κ η δικιά μου λιώνει για τον πατέρα της αφού μόλις ανοίξει η πόρτα κ είναι ο πατέρας της μόνο που δεν σηκώνεται να τρέξει....κ μου λεει ο δικός μου....μου έχει αδυναμία το παιδί....κ του λέω...χαίρομαι αγάπη μου μακάρι να θέλει να είναι όλη μέρα κολημένη πάνω σου!!!! :tongue::tongue::tongue:

Α κ δεν λέμε απλά μπαμπα....λέμε μπαμπα μμμμ!!!!(επειδή της μαθαίνει να λέει μπαμπα μου!)

Ειρηνάκι Αθήνα ερχεσε?????

sjCrp3.pngUhiNp2.png

αννουλα ναι!αθηνα ερχομαστε...πρωτα εχω επισκεψη στο λαϊκο για την αιματολογικη αναλυση(δειχνει αν ειναι ικανοποιητικεσ οι ενεσσεισ ηπαρρινησ που βαζω..),μετα στον αιματολογο και μετα αυχενικη!!!!!

ελα βρε σταχυ παρε κανενα τηλ το ντοκτορι!!!!εχουμε αγωνια λεμε!!!!!!

μαριαννα φανταζομαι σκηνικο με τον αντωνακι!!αλλα επισησ φανταζομαι σκηνικο και με τον φωτη!!!!

εγω ειμαι ολυμπιακοσ αλλα πιο πολυ χαρηκα που νικησαμε γιατι οι παναθηναικοι ειχαν πολυ τουπε!!!!δεν θα μασ εβαζαν λεει μονο 1 γκολ αλλα 3!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...