Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η κόρη μου χθες κοιμήθηκε στις 12:30 γιατί την πήρε ο ύπνος στο αμάξι καθώς γυρνάγαμε κ μετά είχε κέφι για παιχνίδι! :rolleyes:

Από το πρωί μαγειρεύω γιατί θα έρθουν ο κουνιάδος μου με τη κοπέλα του για φαγητό....συνηδητοποίησα ότι είτε 2 είτε 10 άτομα περιμένω ο ίδιος πανικός επικρατεί! :evil:

Για τη συνάντηση....Χάρηκα πάρα πολύ που επιτέλους σας γνώρισα κ από κοντά(μου ανεβάσατε κ το ηθικό με τα καλά σας λόγια):tongue::tongue::tongue::tongue: κ ευελπιστώ να μπορέσω να σας ξανάρθω(μέχρι πιο αργά όμως να προλάβω κ τα ποτά)! :mrgreen: Ήμασταν βέβαια πολλές κ έτσι δεν μπορέσαμε όλες να μιλήσουμε με όλες αλλά δεν πειράζει θα υπάρξουν κ επόμενες συναντήσεις!

Σας αφήνω κ πάω στη κουζίνα μου! :P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέραααααα......!!!!

Ήρθα κι εγώ..!!

Επιτέλους, επιστρέψαμε και γέμισα φιλιά το μπομπιράκι μου, που μου έλειψε πολύ αυτές τις μέρες.....!!!

Σχετικά με τη συνάντηση ένα θα πω: Οι φωτογραφίες προσθέτουν χρόνια και αφαιρούν ομορφιά, είστε πολύ πιο όμορφες από κοντά και, σίγουρα, πιο νέες......!!!!

Πολύ όμορφα πέρασα, αν και θα ήθελα να μείνω λίγο ακόμη.....!!!!

Πάω να ξαναγκαλιάσω την αγάπη μου.....!!!! :D:D:D

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Επιτέλους να κάτσω λίγο.Απο το πρωί με τη μικρή στο ποδί και πολύ γκρίνια αυτές τις μέρες.Να ναι τα δόντια,τι να πώ!Σφίγγεται και σφίγγει και τα χέρια της και γκρινιάζει.Προσπαθώ να την ξεγελάσω αλλά τίποτα.Κάθεται λίγο στο πάρκο μετά βαριέται,τη βάζω λίγο στη στράτα μετά τη βαριέται κι'αυτή.Δεν μπορώ να την αφήσω πουθενά άλλου μόνη της γιατί θα πέσει.Το πρωί είχαμε κι'εμείς την πρ'ωτη μας πτώση απο το κρεβάτι μας.Δικό μου λάθος βέβαια γιατί την είχα αφήσει κάτω-κάτω και χωρίς μαξιλάρια και εγώ ήμουν στο μπάνιο και έπλενα τα δόντια μου για να την πάω λίγο στο πάρκο και λέω έλα πόσο θα κάνω 1 λεπτό.Τι λεπτό που να τι έγινε και δεν έχω και χαλιά στο δωμάτιο και έπεσε στο ξύλο.Την άρπαξα αμέσως και έτρεξε και ο άντρας μου απο μέσα που άκουσε το γκαπ και μου λεει τι έπεσε?Οχι του λέω απλά χτύπησε λίγο το χέρι της εδώ στο ξύλο για κάτι που πήγε να πιάσει.Τι να του λεγα.Θα γινόταν χαμός.Ευτυχώς δεν πρέπει να χτύπησε γιατί θα έκλαιγε συνέχεια.Μετά απο λίγο την ξεγελάσαμε και με τη βόλτα που την πήγα το ξέχασε αλλά τα είδα όλα έτσι όπως την είδα φαρδιά πλατιά κάτω.Τέρμα απο δω και πέρα,δεν την ξαναφήνω καθόλου μόνη της.Εσείς περάσατε ωραία είδα στη συνάντηση.Μπράβο βρε κορίτσια.Μακάρι να τα καταφέρω κάποια στιγμή κι'εγώ.

SI5Yp3.png

Καλησπερα και απο εμενα

Απο οτι ειδα στις φωτογραφιες μια χαρα περασατε και μας κανετε να σκαμε απο ζηλια οι υπολοιπες , τουλαχιστον να πινετε και κανενα ποτακι στη υγεια μας

ασχετο ηρθε πριν απο λιγο η κοπελα που θα βαπτισει τον μπεμπη και οπως μιλαγαμε περι βαπτισης της ανεφερα οτι ο Βασιλης θα ηθελε πολυ μαζι με τη βαπτιση να καναμε και τον θρησκευτικο γαμο και μου ειπε καλα δεν το ηξερες οτι υποχρωτικα πρεπει να το κανετε γιατι εχει αλλαξει ο νομος και η εκκλησια δεν βαπτιζει το δευτετο παιδι ενος ζευγαριου αν δεν εχει παντρευτει με θρησκευτικο?

εγω καγκελο ουτε που το ηξερα αλλα ουτε και σκεφτομουν κατι τετοιο ,εσεις το εχετε ακουσει?

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

καλησπέρα μανούλες..πολύ ωραία παρέα χτες ήσαστε..πάντα τέτοια..τέλεια!!!!σήμερα πήγαμε καροτσάδα κιεμείς καθότι ο καιρός τέλειος..πτώμα είμαι η γυναίκα και δεν έκανα και πολλά και κοιμήθηκα 2ωρο το απόγευμα με την μικρή μου..και κάτι αναγούλες το πρωί αλλά ήπια τα πράγματα..Demykou σε όλες συνέβη και από μια πτώση...πάλι καλά που δεν έκλαψε..χαμός γιατί;σε όλους μπορεί να συμβεί,πάντως δεν είναι να τα αφήνουμε μόνα καθόλου,,,η δικιά μου τριγυρνάει ΄΄ολο το σπίτι και μεταφέρει πράγματα παντού..

Ξανθή μη με λες τέτοια...κι εμένα με το είπαν πρόσφατα αλλά το θεωρώ χαζομάρα..δεν ξέρω αν ισχύει..μετά το Πάσχα ο πάτερ θα μας ζητήσει δικαιολογητικά θα δούμε αλλά από όσο ξέρω δεν ισχύει αυτό μόνο για τη νονά..άντε τώρα καινούρια μαραφέτια...

Άννα χαρά στο κουράγιο σου με τα τραπέζια..εγώ τραπεζαρία δεν έχω και δεν πήρα επειδή η μικρή άρχισε να τριγυρνάει με την περπατούρα και έτσι γλιτώνω δυσάρεστες παρουσίες

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα κορίτσια.Καλή βδομάδα.Με σκόνη βέβαια αλλά ας ελπίσουμε να φύγει γρήγορα πάλι γιατί δεν το μπορώ αυτό το πράγμα με το μπαλκόνι και τα παράθυρα που γίνονται χάλια.Το περασμένο Σάββατο είχα γυναίκα και έχθες όταν το άκουσα οτι θα ξανάρθει αυτή η σκόνη είπα ωχ.staxioforina όσο για τη μπουμπού που έπεσε και είπα οτι θα γινόταν χαμός με τον άντρα μου αν του έλεγα οτι έπεσε είναι που εγώ έφταγα που την άφησα έτσιχωρίς να βάλω ΄τα μαξιλάρια δίπλα της και να τη βάλω πιο μέσα.Γιατί σαν παιδί σίγουρα θα πέσει και θα χτυπήσει και δεν είμαι και απο τις μαμάδες που τρέχουν συνέχεια απο πίσω μη και μη.Απλώς έχω πάρει τα μέτρα στο σπίτι αυτά που μπορώ να κάνω,πρίζες,ντουλάπια,γωνίες και απο εκεί και πέρα άστην να το εξερευνήσει μόνη της.Σήμερα πρέπει να τρέξω για κάτι δωράκια για τα παιδάκια των κουμπάρων μας.Βαφτιστήρια δεν έχουμε και βαφτιστήρια έχουμε τελικά.Άλλα έτσι κάνουμε κάθε χρόνο,κάτι τους πέρνουμε έτσι τυπικά και τώρα δεν μπορώ να μην πάρω κάτι.Αλλα δεν ξέρω τι κάθε φορά.Ευτυχώς είναι κοριτσάκια και όλο κάτι θα βρώ.

SI5Yp3.png

καλημερα φοβερες και τρρρρρομερες μανουλες!!!

τι θα γινει με σας? οσο περναει ο καιρος και πιο ομορφες γινεστε!!!!

φτου φτου σκορδα!!! :)

παντως πρεπει να ηταν ακρως πετυχημενη η προχθεσινη σας συναντηση!!!!

δεν θα πω οτι ζηλευω (μπαααα :rolleyes: ), απλως εχω μαθει να αντιμετωπιζω την κατασταση μου ως αυτονοητη και εχω παψει να γκρινιαζω...

το εχω παρει αποφαση, οτι δεν εχω κανεναν για βοηθεια μονο τον αντρα μου... ο οποιος και ιδιος τρεχει και δεν φτανει!!!

εγω ολο το σ/κ σχεδον το περασα στο τηλεφωνο, γιατι αρχισαν να παιρνουν φιλοι, συγγενεις, κουμπαροι, γειτονες κλπ κλπ για το αν θα παρευρεθουν στο γαμο ή οχι!!

αφηστε που απο το Σαββατο το πρωι ετρεχα με το μεγαλο μου το γιο να βρουμε φροντηστηριο μαθηματικων να γραφτει εστω και τωρα...

ενω εβγαλε μεσο ορο στο τριμηνο 17,3 ... μαθηματικα ειχε ενα ωραιοτατο 9 :cry:

αυτααααα!!!

παω να απλωσω, να μαγειρεψω και να στρωσω κανα κρεβατι...

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα και απο εμενα

Απο οτι ειδα στις φωτογραφιες μια χαρα περασατε και μας κανετε να σκαμε απο ζηλια οι υπολοιπες , τουλαχιστον να πινετε και κανενα ποτακι στη υγεια μας

ασχετο ηρθε πριν απο λιγο η κοπελα που θα βαπτισει τον μπεμπη και οπως μιλαγαμε περι βαπτισης της ανεφερα οτι ο Βασιλης θα ηθελε πολυ μαζι με τη βαπτιση να καναμε και τον θρησκευτικο γαμο και μου ειπε καλα δεν το ηξερες οτι υποχρωτικα πρεπει να το κανετε γιατι εχει αλλαξει ο νομος και η εκκλησια δεν βαπτιζει το δευτετο παιδι ενος ζευγαριου αν δεν εχει παντρευτει με θρησκευτικο?

εγω καγκελο ουτε που το ηξερα αλλα ουτε και σκεφτομουν κατι τετοιο ,εσεις το εχετε ακουσει?

Ξανθη μου... το ειχα ξανακουσει αυτο, αλλα δεν ξερω αν ισχυει σε ολες τις ενοριες...

Εμας για παραδειγμα οι παπαδες, μας ρωτησαν αν θα γινει μονο βαπτιση ή και γαμος...

Δεν μου ειπαν ομως οτι για να βαφτισουμε το παιδι πρεπει να προηγηθει υποχρεωτικα και θρησκευτικος γαμος...

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!!! Ήταν ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακο, με αποκορύφωμα τη συνάντησή μας το Σάββατο φυσικά (αν και θα ήθελα να είχα κάτσει ως τα σφηνάκια:tongue::tongue::tongue::tongue:) και με πολλές τέλειες οικογενειακές στιγμές:P:p:p:p

Το Σάββατο πήγαμε βόλτα οι δυο μας με τη μικρή στο Kids' Festival στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και ξετρελάθηκε που έβλεπε παντού παιδάκια, μπήκαμε και σε ένα τρενάκι που είχανε εκεί και χαιρετούσε τον κόσμο:mrgreen::mrgreen: Μετά ήρθε ο Βασίλης και μας πήρε και πήγαμε στο Λαγονήσι στη γιαγιά μου που είχε γενέθλια και η μικρή χαιρότανε με τις κούνιες και τον κήπο - μη σας πω η γιαγιά μου κι ο παππούς μου χαρά που κάνανε με τη μικρή:cool::cool: Ε, το απόγευμα τους άφησα και ήρθα στη συνάντησή μας και μετά πήγαμε όλοι μαζί στον αδερφό του Βασίλη όπου και κατασκηνώσαμε και την Κυριακή κατεβήκαμε όλοι μαζί Γκάζι για βόλτα και φαγητό αυτή τη φορά και μετά κάτσαμε μέχρι το βράδυ όλοι μαζί σπίτι μας.

Τώρα περιμένω πώς και πώς να έρθει η Πέμπτη το πρωί που θα σαλπάρουμε για Τζιά οικογενειακώς και με τον αδερφό του Βασίλη, τη γυναίκα του και το μπεμπάκι - ξαδέρφη:cool::cool::cool::cool: (μη και κάτσουμε καθόλου μέσα, ξέρετε:P:p:p:p:p:p:p)

Λιζάκι, βρήκατε φροντιστήριο τελικά? Σε ποια περιοχή είστε μήπως έχω τίποτα υπόψη μου να σας βοηθήσω?!?!?

staxioforina περιμένουμε με αγωνία τα νέα από το γιατρό, αν και αν άρχισαν και οι αναγούλες καλά πάμε!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα!! ειμαι και γω μαμα ιουλιου 2009 και μαλιστα δυο δυδυμων κοριτσιων που γεννηθηκαν στις 7 ιουλιου. Διαβασα λιγο απο αυτα που γραφετε και καταλαβα πως γνωριζεστε καιρο αφου εχετε κανονισει συναντησα. Μπραβο σας! Εγω μενω θεσσαλονικη. ελπιζω να με παιξετε και μενα:tongue::tongue::tongue::tongue::P

CYMFp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Evni καλως ήρθες να σου ζήσουν τα μπεμπάκια!!!:D

Πως βαριέμαι να δουλέψωωωωω...τι πρωτότυπο?! :tongue:

Ξανθή εμένα πάντως με είχε ρωτήσει ο παπάς αν έχω κάνει θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο κ την ακριβή ημερομηνία :rolleyes: Κ φυσικά κ οι κουμπάροι(αν είναι ζευγάρι) πρέπει να είναι παντρεμένοι με θρησκευτικό! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα!! εγω δεν δουλευω ακομη και ειμαι σπιτι. και καλο και κακο. κατλαβαινετε ολοι τι εννοω. εμεις ειμαστε στην προετοιμασια της βαφτισης. βαφτιζομαστε 30 μαιου γιατι στις 29 εχουμε επετειο γαμου και ειπαμε να τα συνδυασουμε σε ενα εορταστικο σ/κ..:P εχει βαφτισει καμια σας το μωρο της? μηπως τσαμπα αγχωνομαι?

CYMFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...