Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!!

σασ ευχομαι να περασετε υπεροχα!!!!να μασ φιλησετε αννουλα ,κωνσταντινα κ μπετουλα που ερχονται για πρωτη φορα!!!!!

μην ξεχασετε τον φρεντο!!!!!ντεκαφεϊνε(αλοιμονο σασ αν δεν ειναι ντεκαφ.και ξενυχταω παλι το βραδυ..!!!)

α και μην ξεχασετε και φωτο!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Μπα θα περιμένω να πάει 6:30 για να ρθω να έχετε πάει οι πρώτες να φτιάξετε τα τραπέζια :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Α κ όσο για τη πεθερά μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά το αργότερο 9:30 πρέπει να έχουμε γυρίσει σπίτι να κάνει μαμ κ νάνι η μικρή! Ασε που μπορεί να λέει κ διάφορα μόλις φύγω!

Όχι ρε Αννούλα έλα στις 6 να φτιάξουμε παρέα τα τραπέζια :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

εμείς βγαζουμε δευτερο δοντάκι,χθες πήγα για ψωνια για την βαφτιση και θα ράψω τελικα μπουστο φουστα μπολερο σε μπλε ρουα με ασημι κορδελα στο μπουστο κατω απο το στηθος και θα εχει και ενα δεσιμο σαν φιογκο,εμεινε ο μικρουλης μας μονο θα παω απο βδομαδα για να του παρω ρουχαλακια και παπουτσακια.

Καλα να περάσε κοριτσια σήμερα στη συνάντηση

φιλια καλο απόγευμα.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

να'μαι κ εγω!

μπηκα να διαβασω τα νεα σας κ να σας πω να περασετε καλα!

για μενα πιειτε ελληνικο διπλο,καλα?:tongue:

ιουλια ωραιο θα'ναι το φορεμα ετσι οπως το περιεγραψες!

Διαφημίσεις

μπιζελακι δεν εισαι αχριστη επειδη φωναξες μια φορα στο παιδι! μην αγχωνεσαι που δεν τρωει.οταν φτασεις στα ορια σου βγες απ'το δωματιο και προσπαθησε να ηρεμησεις.μη σε παιρνει απο κατω! καταλαβαινω την κουραση σου αλλα μην απελπιζεσαι κ ξεσπας στο μωρο.;)

αχ εκανε κ βηματακι η κουκλιτσα! μπραβο σας!:-D

Καλησπέρα κορίτσια.Οι περισσότερες θα είστε στη συνάντηση τώρα.Τι ωραία και πόσο ζηλεύω κι'εγώ αυτό το γυναικοπαρείστικο καφεδάκι.Μακάρι να τα καταφέρω κι'εγώ κάποια στιγμή να έρθω και να σας γνωρίσω απο κοντά.Εγώ σήμερα πήγα κομμωτήριο και έφτιαξα τα μαλλιά μου έπειτα απο πολύ καιρό κι'έτσι θα ναι έτοιμα και για το Πάσχα γιατί είχα ασπρίσει κυριολεκτικά αλλά δεν είχα κανέναν να μου κρατήσει τη μικρή.Σήμερα ευτυχώς μπορούσε η μαμά μου και την πήγα απο το πρωί και κοιμήθηκε κιόλας απο τις 12:30 μέχρι τις 3:30 μου είπε.Μια χαρά.Μετά το κομμωτήριο πήγαμε με τον άντρα μου στο Θησείο και κλείσαμε και τις μπουμπουνιέρες,οπότε έφυγε κι'αυτό.Κάναμε βέβαια το γύρο του Θησείου γιατί αυτός ήταν πολύ κοντά στα Πετράλωνα και αντί να μας πει να κατέβουμε Κεραμεικό με το μετρό κατεβήκαμε Θησείο και περπατήσαμε αρκετά.Καλό είναι αυτό βέβαια απο τη μια αλλα πο την άλλη πέρασε ο χρόνος και δεν πρόλαβα να πάμε στα μαγαζιά που ηθελα να δώ για κάτι παπουτσάκια της μικρής.Τελικά πήρα 2 μπουμπουνιέρες μια για τους μεγάλους και μια για τα παιδάκια.Μετά φάγαμε στο Γκάζι και γυρίσαμε.Πηρα τη μικρή απο τη μαμα μου και τώρα κοιμάται.

SI5Yp3.png

Καλημέρα :D :D :D

τελικά πήγα κι εγώ εχθές για καφεδάκι. Ωραία περάσαμε και μπορώ να πω ότι είχαμε απαρτία!!!Πω πω ξέσκασα λίγο η γυναίκα. Μακα΄ρι να μπορούσα να κάτσω παραπάνω! Από τα νέα κορίτσια που μας ήρθαν...Έχω να πω ότι η με την Κωνσταντίνα ταιριάζουμε πολύ! Η Μπέτυ έκατσε στην άλλη άκρη και δεν είπαμε σχεδόν τίποτα :(. Πάντως γενικά έχουμε γίνει μια πολύ καλή παρέα...δεν έχω χρόνο να αναλύσω....ΆΥΡΙΟ ΑΠΌ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ...Φιλιά :D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...