Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια..επιτέλους ξεμπέρδεψα για σήμερα...

Pola δενξέρω τον κύριο αυτό αλλά για να τα τσάκισες τέλεια θα είναι..

λοιπόν όσον αφορά η χοριακή μου από 9,47 πήγε 21 και κάτι,διπλασιάστηκε αλλά και πάλι η μικροβιολόγος δεν με έδωσε και πολλές ελπίδες επειδή η τιμή είναι χαμηλή και να μην στενοχωρηθώ αν με έρθει περίοδος, με είπε πως δεν θα ξανακάνουμε αλλά να συνεννοηθώ με τον γιατρό μου..την Δευτέρα θα τον πάρω..να δούμε τι θα με πει..πάντως η γυναίκα ενόςσυναδέλφου είχε 45 σε όλη την εγκυμοσύνη..τι να πω;αν είναι να πάει μπροστά θα γίνει

Χριστινάκι τέλεια μου ακούγεται αυτό!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2124481xsrciu1ffu.gif

Καλημεραααααααα! Ομορφο πρωινο ε? Και φυσικα θα ειναι ολη η ημερα ετσι!;) Ειδικα μια και θα εχουμε και τη Μπετυ με την Κωσταντινα!

Σταχυ μου ευχομαι ολα να πανε καλα. Υπομονη ως τη Δευτερα να δουμε τι θα πει και ο γιατρος σου.

Πολινακι τι εγινε? Πλακωθηκες στα κουφετα? Και τι θα γινει παρακαλω την Τριτη? Κουφετοσυνεστιαση?:tongue:

age.png age.png

καλημερούδια κορίτσια..τέλεια μέρα..περιμένουμε να ξυπνήσει ο μπαμπάς μας να πάμε βόλτα

η μικρή τρελαίνεται με την βόλτα,την πάω και κάνει κούνια εδώ στην παιδική χαρά και όταν έχει παιδάκια είναι η καλύτερη της οπότε θεωρώ τον Ιούλιο αν πάω για δουλειά ξανά θα της αρέσει ο παιδικός σίγουρα..

καλά να περάσετε στην συνάντηση..τι καλά που θα βρεθείτε με την Μπετούλα..πολύ καλό παιδί!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ειρηνάκι μου έχω μπερδευτεί κ εγώ τελικά τη γίνεται με το εξάμηνο...ρώτησα κ τον λογιστή κ μου είπε ότι μετράνε για ανενέωση βιβλιαρίου....επειδή έχω κονέ στον οαεδ θα πάρω να ρωτήσω τη Δευτέρα στο google πάντως που το έψαξα άλλοι λένε έτσι άλλοι γιουβέτσι! Να σου πω καρτέλα ενσήμων από πότε έχεις πάρει???? Κ μετράς τα ένσημα 12μηνο ή 15 μηνο πίσω???

Στάχι όλα καλά θα πάνε!!!!!!

Ακούστε συζήτηση με τη πεθερά....Θα σας φέρω τη μικρή αύριο για κανα δίωρο να πάω για καφέ....Ναι να τη φέρεις κ να κάτσεις όσο θες(αφού δεν μου είπε κ να μη γυρίσω):tongue: .... Θα σας πει ο Στέφανος τα κόλπα για να φάει....Ξέρω ξέρω εγώ....Της λέω είναι δύσκολη η μικρή κ θέλει τα κόλπα της για να φάει....Υπομονή μου λέει θέλει που δεν την έχετε εσείς οι νέες!! :shock::shock::shock::shock: Θα την έβριζα αλλά έχε χάρη που θα τη κρατήσει κ ΘΑ ΕΡΘΩ Κ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαριάννα αφού δεν έχει ταμπέλα το μαγαζί εχει αριθμό απέξω μην πάω αλλού???Λέμε κάτι??(υπάρχει κράτηση?)Θα είναι καμμία εκεί αν έρθω ακριβώς στις 6????Είναι μεγάλο μαγαζί????Θα σας βρω εύκολα????Ποια θα μου δώσει τελέφωνο μη ψάχνομαι???? :oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα

Κοιριτσια εγινε μια μαμακια πρωι πρωι , ειχα στειλει εχτες το βραδυ τη πεθερα μου να μου παρει γαλα για το μωρο για να εχω σημερα το πρωι και ανοιξα το γαλα και εδωσα στο μωρο οταν πηγα να το βαλω στη θεση του ειδα οτι ειχε παρει το ιδιο αλλα αυτο που δινουμε στα μωρα μεχρι 6 μηνων ,τωρα τι γινεται λετε να τον πειραξει που ηπιε?

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

καλημερα

Κοιριτσια εγινε μια μαμακια πρωι πρωι , ειχα στειλει εχτες το βραδυ τη πεθερα μου να μου παρει γαλα για το μωρο για να εχω σημερα το πρωι και ανοιξα το γαλα και εδωσα στο μωρο οταν πηγα να το βαλω στη θεση του ειδα οτι ειχε παρει το ιδιο αλλα αυτο που δινουμε στα μωρα μεχρι 6 μηνων ,τωρα τι γινεται λετε να τον πειραξει που ηπιε?

Γιατί να τον πειράξει καλέ??? Το ίδιο γάλα είναι!!! :D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!

Ο πιτσιποπάκος έχει βρει τον μπελά του με μια γειτόνισα..όλο θέλει η άτιμη να τον φιλάει....χμ, θέλει να τον τυλίξει αλλά εγώ δεν θέλω γριές..βλέπεται η κυρία μας ρίχνει ένα 6μηνο...:tongue:...αλλά βέβαια η γριά κότα έχει το ζουμί...:rolleyes::tongue:

:tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue:

Staxi πήρα τα choco almond του Χατζηγιαννάκη. Είναι πολύ καλά, ούτε που το περίμενα!!!:):)

πολινακι προβλεπω να ξαναπαραγγελνεισ κουφετακια!!!!!!

Χαχαχαχαχα!!! Αν έχουν μείνει μέχρι την Τρίτη!!!! Μήπως να φέρω αύριο???:mrgreen::mrgreen:

αραγε μεχρι την βαπτιση θα υπαρχουν?:confused::rolleyes:

λοιπόν όσον αφορά η χοριακή μου από 9,47 πήγε 21 και κάτι,διπλασιάστηκε αλλά και πάλι η μικροβιολόγος δεν με έδωσε και πολλές ελπίδες επειδή η τιμή είναι χαμηλή και να μην στενοχωρηθώ αν με έρθει περίοδος, με είπε πως δεν θα ξανακάνουμε αλλά να συνεννοηθώ με τον γιατρό μου..την Δευτέρα θα τον πάρω..να δούμε τι θα με πει..πάντως η γυναίκα ενόςσυναδέλφου είχε 45 σε όλη την εγκυμοσύνη..τι να πω;αν είναι να πάει μπροστά θα γίνει

Χριστινάκι τέλεια μου ακούγεται αυτό!!!

λοιπον σταχυ!!!!!!!!σκεψου οτι εγω ειχα τ.ε.ρ 29/12 και εκανα χοριακη 01/02 με κυκλο 28-29 ημερων και ειχα 400 με 6 μερεσ περιπου καθυστερηση!!αρα αν εκανα κι εγω την πρωτη μερα θα ειχα αρκετα χαμηλο!!!αρα μην αγχωνεσαι!!!

πιστευω οτι σημασια εχει που διπλασιαστηκε!!!!!αν (χτυπα ξυλο)κατι πηγαινε στραβα δεν θα διπλασιαζοταν!!

ευχομαι ειλικρινα μεσα απο την καρδια μου να εισαι εγκυουλα και την δευτερα να το ανακοινωσεισ και επισημα!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ειρηνάκι μου έχω μπερδευτεί κ εγώ τελικά τη γίνεται με το εξάμηνο...ρώτησα κ τον λογιστή κ μου είπε ότι μετράνε για ανενέωση βιβλιαρίου....επειδή έχω κονέ στον οαεδ θα πάρω να ρωτήσω τη Δευτέρα στο google πάντως που το έψαξα άλλοι λένε έτσι άλλοι γιουβέτσι! Να σου πω καρτέλα ενσήμων από πότε έχεις πάρει???? Κ μετράς τα ένσημα 12μηνο ή 15 μηνο πίσω???

Στάχι όλα καλά θα πάνε!!!!!!

αννουλα τωρα ζητησα τα ενσημα 12μηνου...αλλα εχω και χαρτι με 2 χρονων..στου 12 μηνου παντωσ το χαρτι εχω 51...και αυτο επειδη απο περσυ το γεναρη ημουν με αδειεσ επαπιλουμενησ κυησησ..

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα

Δε νομίζω να τον πειράξει!!! Αν γινόταν το αντίθετο, ίσως, αλλά τώρα και με μια φορά που ήπιε, με τίποτα!!!:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαριάννα αφού δεν έχει ταμπέλα το μαγαζί εχει αριθμό απέξω μην πάω αλλού???Λέμε κάτι??(υπάρχει κράτηση?)Θα είναι καμμία εκεί αν έρθω ακριβώς στις 6????Είναι μεγάλο μαγαζί????Θα σας βρω εύκολα????Ποια θα μου δώσει τελέφωνο μη ψάχνομαι???? :oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol:

Αννα εγω θα ερθω γυρω στις 6,30. Δε θυμαμαι αν υπαρχει νουμερο και δεν κανουμε κρατηση. Ειναι ολο το μαγαζι για παρτη μας τετοια ωρα! Απεναντι εχει ενα ιδιωτικο ανοιχτο παρκινγκ. Σου στελνω το τηλεφωνο μου.

Πηγαμε με τον Αντωνη βολτα στην Πλακα στο παιδικο μουσειο και ηταν υπεροχα! Εκτος οτι δεν ξεκολλαγε απο κει, ειχα να παω χρονια στην Πλακα και το απολαυσα! Σα να΄μουν σε νησι καλοκαιρακι ηταν!

age.png age.png

Μαριάννα μπαίνω κ κάθομαι όπου λάχει δηλαδή??? Γαμώτο εγώ θα φύγω κατα τις 8-8:30 :( Ισα που θα σας δω δηλαδή!

Αφου η πεθερα σου ειπε να καθησεις οσο θελεις!:tongue:

Μπαινεις και καθεσαι οπου θελεις, κανε και χωρο, ενωσε 2 τραπεζια μια και θα΄μαστε πολλα ατομα, φερε καμια καρεκλα, κανε καμια δουλεια τελος παντων!!!:mrgreen: Θα΄ναι ο κουμπαρος μου εκει, δουλευει βραδυ σημερα.

age.png age.png

Αφου η πεθερα σου ειπε να καθησεις οσο θελεις!:tongue:

Μπαινεις και καθεσαι οπου θελεις, κανε και χωρο, ενωσε 2 τραπεζια μια και θα΄μαστε πολλα ατομα, φερε καμια καρεκλα, κανε καμια δουλεια τελος παντων!!!:mrgreen: Θα΄ναι ο κουμπαρος μου εκει, δουλευει βραδυ σημερα.

Μπα θα περιμένω να πάει 6:30 για να ρθω να έχετε πάει οι πρώτες να φτιάξετε τα τραπέζια :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Α κ όσο για τη πεθερά μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά το αργότερο 9:30 πρέπει να έχουμε γυρίσει σπίτι να κάνει μαμ κ νάνι η μικρή! Ασε που μπορεί να λέει κ διάφορα μόλις φύγω!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννα εγω θα ερθω γυρω στις 6,30. Δε θυμαμαι αν υπαρχει νουμερο και δεν κανουμε κρατηση. Ειναι ολο το μαγαζι για παρτη μας τετοια ωρα! Απεναντι εχει ενα ιδιωτικο ανοιχτο παρκινγκ. Σου στελνω το τηλεφωνο μου.

Πηγαμε με τον Αντωνη βολτα στην Πλακα στο παιδικο μουσειο και ηταν υπεροχα! Εκτος οτι δεν ξεκολλαγε απο κει, ειχα να παω χρονια στην Πλακα και το απολαυσα! Σα να΄μουν σε νησι καλοκαιρακι ηταν!

Aχ μπράβο, τι ωραία!!!:D:D:D:D Εμείς λέμε να πάμε αύριο μετά το νεκροταφείο.

Κατά τις 18.30 λέω να έρθω και εγώ...εξάλλου πάντα αργώ, μη χαλάσω την παράδοση!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...