Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!!!!!

δοξα τωθεω!!!ολα πολυ καλα!!εχω ενα μπεμπακι τεραστιων διαστασεων!!!!12 ολοκληρα εκατοστα!!!!!!!!!απο το αγχοσ μου δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ!!

η καρδουλα του-τησ ακουγονταν παντωσ διαφορετικα απο οτι στισ δυο προηγουμενεσ που ηταν κοριτσια...λετε να εχω αντρακλα??:rolleyes::tongue::tongue:

δεν με νοιαζει καθολου ομωσ...φτανει που ολα ειναι μια χαρα!!!!

χτεσ για να καταλαβετε ο γιατροσ μου ,δεν του εχουν μηχανημα υπερηχου(ειναι νοσοκομειακοσ)και προσπαθουσε ο ανθρωποσ ποση ωρα να το ακουσει με ενα αλλο μηχανημα'...αλλα απο οτι μου εξηγησε με αυτο ακουγεται λιγεσ μερεσ αργοτερα απο οτι ειμαι..

η σταχυ δεν φανηκε κατα δω ε?μακαρι να εχει καλα νεα!!!!!

αννα πηγα και ικα...(τι το θελα)μου χαλασαν την χαρα που ειχα!!!συνενοηση δεν βρηκα..ο ενασ με εστελνε στον αλλον,πηγα και οαεδ μηπωσ βρω ακρη αλλα εκει μου ειπαν οτι παρολο που η εγκυκλιοσ λεει οτι το εξαμηνο ειναι πληρησ ασφαλιση ακουστηκε οτι τελικα ειναι μονο συνταξιμα...!!!

εν τω μεταξυ ημουν σε κατασταση λιποθυμιασ αφου αναρρωτικεσ δεν μπορω να παρω χωρισ δικο μου βιβλιαρακι (γιατι η εγκυμοσυνη δεν παυει να ειναι επαπιλουμενη λογω ιστορικου),αλλα ουτε το αφεντικο μου μπορουσε να με απολυσει κ να μπω ταμειο ανεργιασ γιατι εγκυμονω!!!!!

μπροσ γκρεμοσ κ πισω ρεμα!!!!

εν τελει ξαναπηγε ο αντρασ μου στον διευθυντη του ικα ,του εξηγησε την ολη κατασταση και του ειπε ο ανθρωποσ οτι μολισ ελθει η βεβαιωση του οαεδ κατα πασα πιθανοτητα θα μπορω να το ανανεωσω...!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by IRINI83

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ σε ευχαριστω πολυ πολινακι!!!!!να σαι καλα!!

δεν φανταζεσαι τι στεναχωρια και τι αγχοσ ειχα μεχρι να το δω!!βλεπεισ οποιοσ καει στον χυλο φυσαει και το γιαουρτι...ετσι το αγχοσ θα ειναι αναποφευκτο!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

κοριτσακια, καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αδιαθετησα μετα απο τοοοοοοοοοοοοοοοοσους μηνες, δεν ποναω ακομα, αλλα αν αρχιζει κ ποναει πολυ η κοιλιτσα μου, τι παυσιπονο παιρνω εφ'οσον θηλαζω?????????????????? να παρω τη παιδιατρο????????

Κας, εσυ θα ξερεις...........

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Depon? Buscopan?

αννουλα, να'σαι καλα!!! μιλαμε κατουρηθηκα απο τα γελια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγω επισης...!!!:mrgreen:

Πάλι γελάτε, καλέ...?? :D:D

Βρε Άννα μου, πώς μιλάς έτσι, ντροπή....!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια, έρχομαι Αθήνα σε λίγες ώρες, τί καιρό έχει εκεί; Μην κουβαλάω την προίκα μου πάλι....!! 8)8):cool:

Ερχεται η πανυψηλη θεα! Πρεπει να φορεσω τακουνια αυριο!!!:tongue:

καλησπερα κοριτσια!!!!!!

δοξα τωθεω!!!ολα πολυ καλα!!εχω ενα μπεμπακι τεραστιων διαστασεων!!!!12 ολοκληρα εκατοστα!!!!!!!!!απο το αγχοσ μου δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ!!

η καρδουλα του-τησ ακουγονταν παντωσ διαφορετικα απο οτι στισ δυο προηγουμενεσ που ηταν κοριτσια...λετε να εχω αντρακλα??:rolleyes::tongue::tongue:

δεν με νοιαζει καθολου ομωσ...φτανει που ολα ειναι μια χαρα!!!!

Μπραβο Ειρηνουλα! Εναν υγιεστατο γιο σου ευχομαι!!!

age.png age.png

Μπραβο Ειρηνουλα! Εναν υγιεστατο γιο σου ευχομαι!!!

σευχαριστω μαριανακι!!!!καλε και κορακλα να ειναι μια χαρα θα ειναι!!!!θα εχει και αδελφουλα το αγγελικακι!!

αχ κοριτσια ποσο σασ ζηλευω!!!αυριο προβλεπετε συρραξη!!!!!!ολεσ σχεδον θα μαζευτειτε!!μπραβο σασ βρε κοριτσια!!!μην ξεχασετε να πιειτε και τον καθιερωμενο φρεντο (ντεκαφεινε )για εμασ!!!!!

τατιανακι δικιο εχει η μαριαννα με τα παυσιπονα!!αν κ μπορει να μην σε πιασουν πονοι!!μπορεισ κ να τα παρεισ αφου θηλασεισ ωστε μεχρι τον επομενο θηλασμο να εχει φυγει η μεγαλη επιρροη του φαρμακου..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλά, κορίτσια τα κουφέτα είναι "κόλαση"!!!!Τί ήθελα να τα δοκιμάσω??? Τώρα δεν μπορώ να σταματήσω.....:tongue::tongue::tongue:

Μαριάννα μη μιλάς εσύ για ύψος!!! Τί να πούμε όλες οι υπόλοιπες τότε??????:mrgreen::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Πάλι θ' αλλάξω τα της βάπτισης...σας έχω ΠΡΗΞΕΙ το ξέρω...θα πάει η νονά στη Natura αύριο (99,9% θα τα παρει από εκεί) και εάν δεν δω τι θα διαλέξει δεν μπορώ ν' αποφασίσω για τίποτα!!!!
Tα κουφέτα όμως πρόλαβες να τα παραγγείλεις, λες και θα γινόταν πόλεμος και θα σώνονταν :tongue:
και μια ερώτηση..αν τα μωρά σας δεν φάνε το φαγητό τι κάνετε;τα αφήνουμε μέχρι το επόμενο γεύμα ή δίνουμε γάλα;η δικιά μου νηστική έμεινε και κοιμήθηκε
Στάχι μου γάλα πρωινό και φρουτόκρεμα αν δεν φάει προσπαθώ ξανά μετά από λίγο. Αλλιώς τα παρατάω, πάμε κατευθείαν στην ώρα του το μεσημεριανό (σπάνια το αφήνει αυτό, μπορεί να ζητήσει και 2ο πιάτο...). Κρέμα απογευματινή αν δεν φάει δεν τον πιέζω. Γάλα βραδινό αν δεν το φάει (συμβαίνει συχνά) δυστυχώς του το δίνω μεταμεσονύκτια όπως είναι κοιμισμένος. Αν δεν το κάνω θα ξυπνήσει άγρια χαράματα και θα σερνόμαστε οικογενειακώς μετά. Με την εξέταση τι έγινε;
σήμερα της έβαλα και τις φωνές γιατί πραγματικά ήμουν εκτός εαυτού...και μετά την λυπήθηκα και είχα και τύψεις...αρχίζω να σκέφτομαι πλέον και τις ικανότητές μου ως μητέρα....αισθάνομαι ανεπαρκής και άχριστη....

Και μέσα σε όλα αυτά είχαμε κι ένα ευχάριστο....η μπεμπούλα μας σήμερα έκανε τα πρώτα της βηματάκι μόνη της!!!!!!!

Κατ'αρχάς πολλά φιλάκια στα μικρά πατούσια που έκαναν τα πρώτα τους βήματα.

Κατά δεύτερον, μην τρελλαινόμαστε. ΟΚ άνθρωποι είμαστε, θα ξεφύγουμε καμιά φορά. Εγώ όταν με τσαντίζει προσπαθώ να κάνω κάτι αστείο να του αποσπάσω την προσοχή για να γελάσει, πιο πολύ για να ξεχαστώ κι εγώ να μην του φωνάξω. Αλλά σίγουρα έχω φωνάξει κι εγώ μερικές φορές

εχει ανοιξει προσφατα κοντα μου και μαγαζι jlo (jenifer lopez) και μια φιλη που πηγε μου ειπε οτι εχει ωραια ρουχα και σχεδιασμενα για γυναικες με καμπυλες οπως η χαρη μου δηλαδη , ξερει καμμια σας αν οντως ειναι ωραια?
Εγώ σ'αυτά δεν μπαίνω, αλλά σε βιτρίνα έχω δει ωραία κομμάτια κι ωραία παπούτσια και σε συμπαθητικές τιμές (δε θυμάμαι αν ήταν σε εκπτώσεις)
τα σπιράκια ειναι από τα σάλια που εκρίνονται λόγω δοντιών...κ επίσης τα δόντια προκαλούν κ σύγκαμα αν τρώει συχνά ντομάτα....δεν ρώτησα γιατί αλλά κάτι θα ξέρει αυτή μου είπε να το προσέξουμε....;)
Εμένα πάντως ερεθίζεται γύρω από το στόμα με την τομάτα οπότε προσέχω να τον καθαρίζω αμέσως. Αρχικά φοβήθηκα για αλλεργία αλλά όπως είπε κι η Κας απλώς ερεθίζει η τομάτα. Έδωσα λοιπόν και δεύτερη φορά κι όντως μετά από λίγο φεύγει το κοκκίνισμα.
Πρωί πρωί άκουγα τις ειδήσεις στο ραδιόφωνο, πού θα πάει πια, πώς την καταντήσαμε έτσι τη χώρα μας, σαν τους τελευταίους ζητιάνους θα πάμε και στο ΔΝΤ; Και να σκεφτείτε όλα τα καλά του Θεού έχουμε, αξιοθέατα, τουρισμό, ναυτιλεία, μεσογειακά προϊόντα, και φτάσαμε σε αυτή την αξιοθρήνητη κατάσταση...
Απλά κουνάω το κεφάλι μου απελπισμένη. Όσο θέλω να ζω εδώ, άλλο τόσο δεν θέλω ρε γμτ...

WN6Op3.png

Ντάμιτ πια! Μέχρι να γράψω δυο λόγια έχετε ξεσκιστεί να γράφετε τσαούσες!

Ταραραμ κι εγώ τακούνι αύριο, τι, να είμαι κοντή; Απαπα!

Ειρήνη μη βιάζεσαι να καταλάβεις φύλο. Προσπάθησε να το δεις στον ύπνο σου, αποδεδειγμένα σίγουρο αποτέλεσμα χαχαχα

WN6Op3.png

κοριτσακια, καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αδιαθετησα μετα απο τοοοοοοοοοοοοοοοοσους μηνες, δεν ποναω ακομα, αλλα αν αρχιζει κ ποναει πολυ η κοιλιτσα μου, τι παυσιπονο παιρνω εφ'οσον θηλαζω?????????????????? να παρω τη παιδιατρο????????

Κας, εσυ θα ξερεις...........

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

depon θα πάρεις στο νοσοκομείο τέτοιο έδιναν και όλες θηλάζαμε..κι εγώ δεν πόνεσα καθόλου..

με την εξέταση περιμένω κορίτσια να με πάρει η μικροβιολόγος τηλέφωνο..πήγα στις 12 και 30 το πρωί αλλά κλείνει στη 1 και είπε απόγευμα..μόλις μάθω θα σας το γράψω...πιο πολύ αγωνία έχετε από μένα βλέπω..προσπαθώ να είμαι χαλαρή..υπνηλία πάντως έχω μπόλικη αν και με την μικρή δεν μπορώ να κοιμάμαι όποτε θέλω..

Μπιζελάκι κι εγώ της φωνάζω αλλά σκάει στα γέλια η μικρή και τα νεύρα με φεύγουν κατευθείαν!!!σε όλεςσυμβαίνει

πάντως τώρα είναι δύσκολο να πάω κι εγώ βόλτα με την μικρή γιατί εμείς δεν έχουμε ασανσέρ και προβλέπω δύσκολα τα πράγματα αν υπάρξει εγκυμοσύνη..

Χριστίνα εμένα όλα τα τρώει απλά με δυσκολεύει κάποιες φορές και στενοχωριέμαι να είναι νηστική αλλά η γιατρός με είπε θα την αφήνεις αλλιώς θα καλομάθει με το γάλα ...

φορεματάκι πρέπει να πάρω κι εγώ αλλά να δούμε τι θα βρω εδώ πέρα που είμαι...

Pola τι κουφέτα πήρατε;με σοκολάτα ή τα άλλα;εγώ smarties

αυτά πήραμε από μπομπό και προσκλήσεις

http://www.hamogelo-eshop.gr/p.Mpomponiera-Pougkaki-me-dichty.87066.html

http://www.hamogelo-eshop.gr/p.Prosklitirio-vaftisis-V2-roz.51082.html

εγώ ήθελα άλλο προσκλητήριο αλλά ο καλός μου φαγώθηκε με αυτό..καλό είναι κι αυτό άλλωστε σκέφτομαι τα παιδάκια

nAcmp3.png

uZRep2.png

Ειρήνη μου όλα καλά λοιπόν με το μωράκι σου λοιπόν..μην τρελαίνεσαι απόλαυσε το...κι εγώ ήμουν σε δίλημμα όταν είπε ο καλός μου 2ο αλλά να που έτυχε με την 1η προσπάθεια και οι κουμπάροι μας προσπαθούν 5 χρόνια...οπότε είναι θαύμα

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.....Πόσο σας ζηλεύω που θα συναντηθείτε αύριο!!!Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να ερχόμουν.....

Σας ευχαριστώ για την στήριξη,την χρειαζόμουν πραγματικά...Καλά που έχω κι εσάς....Εμένα η δικιά μου άμα την μαλώνω κάθεται σιωπηλή και με κοιτάει καλά καλά μες στα μάτια προσπαθώντας να καταλάβει τί έγινε...μετά από 10'' ξαναρχίζει τα ίδια...και φυσικά το αγαπημένο της σημείο,Αννούλα,είναι το σύνθετο με την τηλεόραση!!

Ειρήνη μου,είδες τελικά??Όλα καλά!!!!!Εγώ το ξαναείπα και πιο παλιά ότι μάλλον για αγόρι σε κόβω...Δεν έχει σημασία όμως...υγιέστατο μωρό να είναι και όλα τα άλλα....Όσο για το ταμείο ανεργίας γιατί δεν συννενοείσαι με το αφεντικό σου να σου κάνει απόλυση γαι να πάρεις ταμείο???Χωρίς να δηλώσετε ότι είσαι έγκυος...αφού έτσι κι αλλιώς για δουλειά δεν θα πας,ένσημα απ'ότι κατάλαβα δεν σου κολλάει όσο κάθεσαι....κάνε μια εικονική απόλυση και πάρε ταμείο...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Γειά σας και πάλι...

Μόλις γυρίσαμε από τις βόλτες μας, βγήκαμε να μαζέψουμε ήλιο.

Ειρήνη όλα καλά τελικά...μπράβο μικρή μου:D και φιλάκια στην Αγγελικούλα...

Σταχιοφορίνα...τι έγινε τελικά?...μακάρι να είσαι...αχ πόσο χαίρομαι...θα γεμίσει η παρέα μας νέα μωράκια...:D

Ο πιτσιποπάκος έχει βρει τον μπελά του με μια γειτόνισα..όλο θέλει η άτιμη να τον φιλάει....χμ, θέλει να τον τυλίξει αλλά εγώ δεν θέλω γριές..βλέπεται η κυρία μας ρίχνει ένα 6μηνο...:tongue:...αλλά βέβαια η γριά κότα έχει το ζουμί...:rolleyes::tongue:

Staxi πήρα τα choco almond του Χατζηγιαννάκη. Είναι πολύ καλά, ούτε που το περίμενα!!!:):)
Φέρε κάνα δυο την Τρίτη να δοκιμάσει η γευσιγνώστρια :mrgreen:

ΥΓ Σας έχω πει πόσο λατρεύω την Παρασκευή; Σπιτάκι, σαββατοκύριακο μπροστά μας, ο μικρός ήσυχος στο πάρκο παρέα με το αρκούδι που μιλάει της fisher, ο ντελιβεράς φέρνει πίτσα, φοράμε πυζαμάκια και χουχουλιαστά καλτσάκια και τα πόδια πάνω στο τραπεζάκι, βολευόμαστε, αρχίζουν οι σειρές στην τιβι! Και το πιο ωραίο: θα ταίσει-κοιμίσει ο μπαμπάς τον μικρό! (καλά, δε βάζω και στοίχημα ποιος θα κοιμίσει ποιον τελικά)

Επεξεργάστηκαν by ChristinaGRZ

WN6Op3.png

Φέρε κάνα δυο την Τρίτη να δοκιμάσει η γευσιγνώστρια :mrgreen:

ΥΓ Σας έχω πει πόσο λατρεύω την Παρασκευή; Σπιτάκι, σαββατοκύριακο μπροστά μας, ο μικρός ήσυχος στο πάρκο παρέα με το αρκούδι που μιλάει της fisher, ο ντελιβεράς φέρνει πίτσα, φοράμε πυζαμάκια και χουχουλιαστά καλτσάκια και τα πόδια πάνω στο τραπεζάκι, βολευόμαστε, αρχίζουν οι σειρές στην τιβι! Και το πιο ωραίο: θα ταίσει-κοιμίσει ο μπαμπάς τον μικρό! (καλά, δε βάζω και στοίχημα ποιος θα κοιμίσει ποιον τελικά)

Χαχαχαχαχα!!! Αν έχουν μείνει μέχρι την Τρίτη!!!! Μήπως να φέρω αύριο???:mrgreen::mrgreen:

Νύσταξα μόνο που τα διάβασα...έχω φάει και σκορδαλιά....:tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...