Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα!!!! Εγώ εχθές επωφελήθηκα του αγώνα και άφησα μπαμπά και κόρη να δουν ματς και πήγα θέατρο στο "Τρίτο Στεφάνι". Ήταν εκπληκτική παράσταση αν και 4,5 ώρες ούτε που το κατάλαβα πώς πέρασε, το καταευχαριστήθηκα!!!!! Αφού στις 23:30 που τελείωσε έλεγα στη μαμά μου να την πάω και για ένα ποτάκι αλλά δεν άντεχε απ' το πρωί στο πόδι :)

Κι εγω θελω να το δω, αλλα πολλες οι ωρες βρε παιδι μου.

καλημερα !!!

Ταρα... αυτη την... κλεισουρα οπως λες που ενιωσες για δυο μερες... εγω την εχω επι καθημερινης βασης!!

Αντε το πολυ πολυ να βγω με το μπεμπη βολτα με το καροτσι... και αυτο ηταν!!

Μεγαλη υποθεση να εχεις ενα χερι βοηθειας απο καπου ρε παιδι μου...

Σιγουρα δεν υπαρχει συγκριση, ειναι πολυ μεγαλη βοηθεια η γιαγια, αλλα η διαφορα ειναι οτι με ενα παιδι πας παντου. Και καροτσαδα, και σουπερ μαρκετ, και να πληρωσεις λογαριασμους... Με 2 τοσο μικρα παιδακια, δεν πας πουθενα!!! Γι αυτο τρελαινομαι! Οχι να παω σουπερ μαρκετ, ουτε μεχρι την αλανα εδω στην εκκλησια δε μπορω να παω. Μονο σε παιδοτοπο!

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ που δεν μπορώ ούτε μια καροτσόβολτα να κάνω γιατί έχει σκάλες η είσοδος κ δεν μπορώ να κατεβάσω ούτε να ανεβάσω τη μικρή μόνη μου???????????????????????????????????? :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εγώ που δεν μπορώ ούτε μια καροτσόβολτα να κάνω γιατί έχει σκάλες η είσοδος κ δεν μπορώ να κατεβάσω ούτε να ανεβάσω τη μικρή μόνη μου???????????????????????????????????? :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Ειναι βαρυ το καροτσι σου?

Φαντασου να υπηρχαν και ανθρωποι με κινητικα προβληματα στην πολυκατοικια...

age.png age.png

Σιγουρα δεν υπαρχει συγκριση, ειναι πολυ μεγαλη βοηθεια η γιαγια, αλλα η διαφορα ειναι οτι με ενα παιδι πας παντου. Και καροτσαδα, και σουπερ μαρκετ, και να πληρωσεις λογαριασμους... Με 2 τοσο μικρα παιδακια, δεν πας πουθενα!!! Γι αυτο τρελαινομαι! Οχι να παω σουπερ μαρκετ, ουτε μεχρι την αλανα εδω στην εκκλησια δε μπορω να παω. Μονο σε παιδοτοπο!

Με δυο μικρά παιδιά είναι ολόκληρη δοκιμασία να πας μόνη σου βόλτα, το άγχος μη χάσεις το ένα, μην το πατήσει κάποιο αμάξι, μην, μην, μην... στο τέλος καλύτερα να μείνεις στο σπίτι. Πλέον μου φαίνεται πολύ δύσκολο να πάω και τα δυο στην κοντινή παιδική χαρά περπατώντας, οπωσδήποτε χρειαζόμαστε να είμαστε δυο άτομα (με μάτια δεκατέσσερα) για μια βόλτα...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Με δυο μικρά παιδιά είναι ολόκληρη δοκιμασία να πας μόνη σου βόλτα, το άγχος μη χάσεις το ένα, μην το πατήσει κάποιο αμάξι, μην, μην, μην... στο τέλος καλύτερα να μείνεις στο σπίτι. Πλέον μου φαίνεται πολύ δύσκολο να πάω και τα δυο στην κοντινή παιδική χαρά περπατώντας, οπωσδήποτε χρειαζόμαστε να είμαστε δυο άτομα (με μάτια δεκατέσσερα) για μια βόλτα...

Ακριβως αυτο, κι εγω το θεωρω εξαιρετικα επικινδυνο.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Elle... και τα εξωτερικα τρεχαματα που εχω, δεν ειναι για διασκεδαση... οποτε και εκει κλεισουρα νιωθω...

παντως εχετε δικιο...

με δυο παιδια και ειδικα στις ηλικιες των δικων σας παιδιων ειναι πολυ δυσκολο να τα βγαλεις βολτα!

θυμαμαι απο τα δυο μου μεγαλα παιδια που εχουν τρια χρονια διαφορα!!!!

οταν τους εβγαζα μονη μου εξω... ηταν σκετη τρελλα!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσακια, καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αδιαθετησα μετα απο τοοοοοοοοοοοοοοοοσους μηνες, δεν ποναω ακομα, αλλα αν αρχιζει κ ποναει πολυ η κοιλιτσα μου, τι παυσιπονο παιρνω εφ'οσον θηλαζω?????????????????? να παρω τη παιδιατρο????????

Κας, εσυ θα ξερεις...........

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

α ναι!

χθες ο μπεμπης εγινε 9 μηνων (η ψυχουλα μου :) ) και εφαγε πρωτη φορα αυγο... τον κροκο μονο!

οταν τελειωσε λοιπον, μας ακουσε ολη η γειτονια απο τα κλαματα!!!!

κλααααααααααααμα και φωνεεεεεεεεεςςςςςςςς!!!!

του αρεσε τοσο πολυ του καημενου και δεν του εφτασε!!!

για να του φτασει, θα χρειαστει να του δωσω αυγο απο στρουθοκαμηλο!!! :lol::lol::lol:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λιζά :lol::lol::lol::lol::lol:

Τατιανάκι σίγουρα κλανει ντεπόν! ;)

Μαριάννα το zippy έχω πρέπει να ναι γύρω στα 9 κιλά κ 8 η μικρη? :rolleyes: Πάντως σκέφτομαι να πάρω ένα από αυτά τα ελαφρια(τις ομπρέλες) τώρα για το καλοκαίρι...κάνει να τα βάλουμε σε τέτοιο ή είναι μικρά ακόμη????

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Πάλι γελάτε, καλέ...?? :D:D

Βρε Άννα μου, πώς μιλάς έτσι, ντροπή....!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια, έρχομαι Αθήνα σε λίγες ώρες, τί καιρό έχει εκεί; Μην κουβαλάω την προίκα μου πάλι....!! 8)8):cool:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Γεια σας και απο εμενα!Κωνσταντινα καλο ταξιδι να εχετε!

Αννα παλι εγραψες.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πριν απο λιγο γυρισα απο το σχολειο .Ειχα απει να παρω βαθμους!μια χαρα τα πηγαν τα παιδακια μου!Ομικρος ολα Α,ο Γιαννης ειχε σε ολα 10 και σε δυο 9.Μια χαρα ομως!Ο καιρος εδω τελειος και σημερα!22 βαθμους εχουμε!Αχ!!!Ανοιξη.....:cool:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Koρίτσια καλησπέρα!!!

Ειρηνούλα περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου!!!

Σήμερα ήρθαν τα κουφέτα που είχα παραγγείλει, αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμη...ελπίζω να είναι καλά και φρέσκα!!!

Στις 11 Απριλίου θα κάνει ο βαγγέλης το πάρτυ του στο σπίτι και έχω να ασχοληθώ και με αυτό...βέβαια του το είχα υποσχεθεί γιατί περυσι λόγω πένθους δεν γιόρτασε τα γενέθλιά του...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Koρίτσια καλησπέρα!!!

Ειρηνούλα περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου!!!

Σήμερα ήρθαν τα κουφέτα που είχα παραγγείλει, αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμη...ελπίζω να είναι καλά και φρέσκα!!!

Στις 11 Απριλίου θα κάνει ο βαγγέλης το πάρτυ του στο σπίτι και έχω να ασχοληθώ και με αυτό...βέβαια του το είχα υποσχεθεί γιατί περυσι λόγω πένθους δεν γιόρτασε τα γενέθλιά του...

Ευχαριστα ειναι αυτα .ασχολησου.Πετα και κανα κουφετο προς τα δω να δοκιμσω.....:D

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...