Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπέρα...Είμαι σήμερα έξω φρενών...η μικρή λες κι έχει βαλθεί να με βγάλει από τα ρούχα μου....Εκτός του ότι δεν τρώει ΤΙΠΟΤΑ μα τίποτα όμως κι είμαι όλη μέρα κι όλη νύχτα με το βυζί έξω τώρα τελευταία μου τα χαλάει και με τον ύπνο!!!!!Ενώ παλιά την κοίμιζα σχετικά εύκολα και κοιμόταν περίπου 40'-45' έχει 2-3 μέρες τώρα που μου βγάζει την πίστη μέχρι να κομηθεί....πιπιλάει,σηκώνεται,πιάνει παιχνίδια,θέλει να παίξει κλπ κλπ κι αφού έχουμε δώσει μάχη για 15'-20' κοιμάται...σήμερα δε το ξεφτίλισε....την πάλευα για 3 ώρες να κοιμηθεί...την πήρε ο ύπνος,την πάω στο κρεβάτι,ξυπνάει...μετά από λίγο ξανά τα ίδια...τελικά κοιμήθηκε κατά τις 4 για 20'....από το πολύ πιπίλισμα με πονάει το στήθος,δεν αντέχω άλλο...όλο και πιο συχνά τώρα τελευταία σκέφτομαι να αποθηλάσω....κουράστηκα.....από την άλλη όμως δεν είμαι ακόμα έτοιμη και δεν θέλω...σήμερα της έβαλα και τις φωνές γιατί πραγματικά ήμουν εκτός εαυτού...και μετά την λυπήθηκα και είχα και τύψεις...αρχίζω να σκέφτομαι πλέον και τις ικανότητές μου ως μητέρα....αισθάνομαι ανεπαρκής και άχριστη....

Και μέσα σε όλα αυτά είχαμε κι ένα ευχάριστο....η μπεμπούλα μας σήμερα έκανε τα πρώτα της βηματάκι μόνη της!!!!!!Έχει καιρό τώρα που στέκεται μόνη της όρθια χωρίς να την κρατάμε και σήμερα εκεί που αλωνίζαμε πάλι το σπίτι κάποια στιγμή σταμάτησε,μου άφησε τα χέρια να περιεργαστεί το παιχνίδι που κρατούσε και μετά ξέχασε να μου πιάσει το χέρι και περπάτησε μόνη της 3 βηματάκια....το ξαναέκανε και άλλες 3 φορές μετά και μάλλον την βλέπω μέσα στις επόμενες μέρες να την κυνηγάω!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αργ γύρω στα 200 το είχα πάρει....δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά όλα από 200 κ πάνω περίπου κυμαίνονται....είναι εισαγωγής από Καναδά κ φέρνει μόνο 1 κομμάτι ανα νούμερο! ;) (κ επειδή μένει η αδελφή της πεθεράς μου στον Καναδά μου είπε ότι εκεί κάνουν το πολύ μέχρι 100 ευρώ η καημένη είχε πάθει πλάκα που είχαμε πάει παρέα):evil:

Αννα αυτο που ειδες στη φωτο εκανε 240.....βαζοντας την βενζινη δεν γλιτωνω κατι αλλα σιγουρα στην αθηνα θα βρω περισσοτερη ποικιλια!

1v0n7ypa5y9lur77.png

δηλαδη αννουλα οντωσ τα ενσημα του οαεδ προσμετρουνται...και μπορω να ανανεωσω...σωστα?

ρε παιδι μου ειναι ενα μπαζο εκει στο ικα που ολον τον κοσμο τον παιδευει επειδη η κοπελα απλα δεν ξερει την δουλεια τησ!!

σταχυ δεν φανταζεσαι τι αγωνια εχω για αυριο...θα μπω το πρωι οσο πιο γρηγορα μπορεσω να μαθω τα νεα τησ χοριακησ κ την απαντηση τησ αννασ για τα ενσημα...

καλο βραδυ κουκλεσ!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

εχει ανοιξει προσφατα κοντα μου και μαγαζι jlo (jenifer lopez) και μια φιλη που πηγε μου ειπε οτι εχει ωραια ρουχα και σχεδιασμενα για γυναικες με καμπυλες οπως η χαρη μου δηλαδη , ξερει καμμια σας αν οντως ειναι ωραια?

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια;)

Μόλις τελειώσαμε την τακτοποίηση του σπιτιού εγώ, η μαμά μου και το πλυντήριο πιάτων...που πήρε φωτιά...:tongue: το τραπέζι χτες είχε επιτυχία...39 άτομα...αλλά μου βγήκε η ψυχή από την κούραση. Σας ευχαριστώ για τις ευχές...:D

Ο πιτσιποπάκος όταν ξύπνησε και τον πήγα στο σαλόνι και είδε όλον αυτόν τον κόσμο...τρόμαξε και έκλαιγε με αναφιλητά...ο καημενούλης μάλλον τρόμαξε...μετά όμως γύρναγε από αγκαλιά σε αγκαλιά και σκόρπιζε χαμόγελα..:tongue:

Ο τελευταίος καλεσμένος έφυγε στις 01:00 και ξαπλώσαμε όλοι στις 01:30...και ο ξενύχτης πιτσιποπάκος κοιμήθηκε στις 02:30...ξεμπουρίστηκε...ο ατιμούλης.

Σήμερα λοιπόν ο τυπάκος κοιμάται όλη την ημέρα...ξυπνάει μόνο για φαγητό... με βλέμα θολό...και ξανακοιμάται...:rolleyes::tongue:

Η κόρη μου έχει πάει στη κουρτίνα κ τη τραβάει! :rolleyes:

Άννα πρόσεχε πολύ, γνωστού μου ζευγαριού ο 4χρονος γιός είναι στην εντατική γιατί τυλίχτηκε στις κουρτίνες, άρχισε να τις τραβάει για να ξεμπερδευτεί..και του έπεσε το μεταλλικό κουρτινόξυλο στο κεφάλι:cry: Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο...τραγικό περιστατικό...και η μάνα του στο δίπλα δωμάτιο δεν κατάλαβε τίποτα και τώρα είναι η καημένη τρελαμένη...τι να πεις νομίζω ότι με τα πιτσιρίκια όλα είναι πολύ επικίνδυνα...τα μάτια μας 1004.

καλησπερα κοριτσια!!

τι κανετε?πηγαμε στον γιατρο αλλα το νινι δεν ακουστηκε!!μου ειπε οτι δεν ειναι ανησυχητικο και οτι γυρω στην 12 εβδομαδα ακουγεται κ να μην σκαω...παρολα αυτα με πιανει τρελλα!!!μου εκλεισε για αυριο υπερηχο και μου ειπε να τον κανω μονο κ μονο για να ησυχασω!!

εν τω μεταξυ με ολα αυτα απο το πρωι το κεφαλι μου παει να σπασει!!

Ειρήνη μην φοβάσαι μικρή μου, όλα θα πάνε καλά. Τι ενοείς δεν ακούστηκε? δεν ακούσατε καρδιακούς παλμούς?...μήπως το μηχάνημα είναι προπολεμικό? Γράψε γρήγορα αύριο τα ευχάριστα νέα...φιλάκια:)

Καλησπέρα...Είμαι σήμερα έξω φρενών...η μικρή λες κι έχει βαλθεί να με βγάλει από τα ρούχα μου....Εκτός του ότι δεν τρώει ΤΙΠΟΤΑ μα τίποτα όμως κι είμαι όλη μέρα κι όλη νύχτα με το βυζί έξω τώρα τελευταία μου τα χαλάει και με τον ύπνο!!!!!Ενώ παλιά την κοίμιζα σχετικά εύκολα και κοιμόταν περίπου 40'-45' έχει 2-3 μέρες τώρα που μου βγάζει την πίστη μέχρι να κομηθεί....πιπιλάει,σηκώνεται,πιάνει παιχνίδια,θέλει να παίξει κλπ κλπ κι αφού έχουμε δώσει μάχη για 15'-20' κοιμάται...σήμερα δε το ξεφτίλισε....την πάλευα για 3 ώρες να κοιμηθεί...την πήρε ο ύπνος,την πάω στο κρεβάτι,ξυπνάει...μετά από λίγο ξανά τα ίδια...τελικά κοιμήθηκε κατά τις 4 για 20'....από το πολύ πιπίλισμα με πονάει το στήθος,δεν αντέχω άλλο...όλο και πιο συχνά τώρα τελευταία σκέφτομαι να αποθηλάσω....κουράστηκα.....από την άλλη όμως δεν είμαι ακόμα έτοιμη και δεν θέλω...σήμερα της έβαλα και τις φωνές γιατί πραγματικά ήμουν εκτός εαυτού...και μετά την λυπήθηκα και είχα και τύψεις...αρχίζω να σκέφτομαι πλέον και τις ικανότητές μου ως μητέρα....αισθάνομαι ανεπαρκής και άχριστη....

Και μέσα σε όλα αυτά είχαμε κι ένα ευχάριστο....η μπεμπούλα μας σήμερα έκανε τα πρώτα της βηματάκι μόνη της!!!!!!Έχει καιρό τώρα που στέκεται μόνη της όρθια χωρίς να την κρατάμε και σήμερα εκεί που αλωνίζαμε πάλι το σπίτι κάποια στιγμή σταμάτησε,μου άφησε τα χέρια να περιεργαστεί το παιχνίδι που κρατούσε και μετά ξέχασε να μου πιάσει το χέρι και περπάτησε μόνη της 3 βηματάκια....το ξαναέκανε και άλλες 3 φορές μετά και μάλλον την βλέπω μέσα στις επόμενες μέρες να την κυνηγάω!!!

Τι λες μικρή μου...μια χαρά μανούλα είσαι...απλά κάποιες φορές και εμείς από την κούραση και την ταλαιπωρία...ξεσπάμε...άνθρωποι ήμαστε:)...και πολλά μπράβο για τα πρώτα βηματάκια σας...:)

Κουράγιο, μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα αυτά. Όταν σε λίγους μήνες μεγαλώσει θα χαίρεσαι που θα την βλέπεις και θα την καμαρώνεις. Ότι προσφέρεις έρχεται πίσω, η μικρή θα σε αγαπάει και θα έχει υπέροχη σχέση με σένα μελλοντικά, σου μιλάω εκ πείρας, η επιβεβαίωση της αγάπης σου με το να σε έχει κοντά της ανά πάσα στιγμή την οχυρώνει απέναντι στις δυσκολίες όλης της ζωής. Αργότερα ούτε που θα θυμάσαι την κούραση μπροστά στα χαμόγελά της.

Αντε με το καλό τα πρώτα βηματάκια, να τη χαίρεσαι!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Ειρήνη σε ότι αφορα τον οαεδ(πχ ανεργους) ξερω ότι για την ανανέωση βιβλιαρίου ζητάει βεβαίωση το ίκα,τώρα στην προκειμένη αφού υπάρχουν κολημένα ένσημα του οαεδ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το ανανεώνουν!:evil:

Αργ αν τελικά βρεθώ πειραιά με την Μπέτυ μπορώ να κατέβω νωρίτερα κ να δω αν υπάρχει το φόρεμα κ πόσο έχει! ;)

Μπιζελάκι στην ίδια μοίρα ήμαστε κ εγώ τη μάλωσα σήμερα αφού σηκώνεται στη σύνθεση κ προσπαθεί να κουνήσει την τηλεόραση κ αφού πάνω από 10 φορές την κατέβασα κ προσπαθούσα να τη κάνω να πέξουμε με τα παιχνίδια της κ εκείνη προσπαθούσε να πάει πάλι εκεί της φώναξα αλλα δεν ίδρωσε καν το αυτί της πάλι τα ίδια έκανε!:mad:

Πήγαμε κ παιδίατρο σήμερα....76 πόντους και 8200 μετα κόπων κ βασάνων....τα σπιράκια ειναι από τα σάλια που εκρίνονται λόγω δοντιών...κ επίσης τα δόντια προκαλούν κ σύγκαμα αν τρώει συχνά ντομάτα....δεν ρώτησα γιατί αλλά κάτι θα ξέρει αυτή μου είπε να το προσέξουμε....;) Ξεκινάμε χοιρινό κ φακές....ψάρι στον 11ο και αυγό μετά το χρόνο....φράουλες απαγορεύνται αν κ είναι η εποχή τους....:cry:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

αυτη την εβδομαδα καθάρισα ολο το σπίτι γενικη και εχουν μείνει κατι λίγα και για αυριο και να στολίσω τα κοκορακια και τα λαγουδάκια για το πάσχα,φόρεμα για την βάφτιση θα παω αυριο να δω μαλλον η το Σάββατο και να πάρω και του μικρου ρουχαλάκια που θα τον παω στην βαφτιση μας μένουν μόνο τα προσκλητηρια για τελος του μήνα και κατι λεπτομεριες στον στολισμό.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

344967j8ydwp5lec.gif[/url]

Γειά σας κορίτσια;)

Μόλις τελειώσαμε την τακτοποίηση του σπιτιού εγώ, η μαμά μου και το πλυντήριο πιάτων...που πήρε φωτιά...:tongue: το τραπέζι χτες είχε επιτυχία...39 άτομα...αλλά μου βγήκε η ψυχή από την κούραση. Σας ευχαριστώ για τις ευχές...:D

Μπραβο βρε θηριο!4_17_4.gif

Κουράγιο, μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα αυτά. Όταν σε λίγους μήνες μεγαλώσει θα χαίρεσαι που θα την βλέπεις και θα την καμαρώνεις. Ότι προσφέρεις έρχεται πίσω, η μικρή θα σε αγαπάει και θα έχει υπέροχη σχέση με σένα μελλοντικά, σου μιλάω εκ πείρας, η επιβεβαίωση της αγάπης σου με το να σε έχει κοντά της ανά πάσα στιγμή την οχυρώνει απέναντι στις δυσκολίες όλης της ζωής. Αργότερα ούτε που θα θυμάσαι την κούραση μπροστά στα χαμόγελά της.

Αντε με το καλό τα πρώτα βηματάκια, να τη χαίρεσαι!

Αυτα ακριβως! Με καλυψε απολυτα η Ελενη!:-D

Και για μενα ηταν πολυ δυσκολες οι δυο προηγουμενες μερες, γιατι η μαμα μου δεν εχει επιστρεψει απο το χωριο ακομη, και οπως καταλαβαινετε, ειμαστε κλεισμενοι μεσα και τα νευρα μας στην τσιτα! Ο μπαμπας προχθες γυρισε στις 10, χθες ομως ηρθε στις 7,30 λογω αγωνα...! Κατι ηταν κι αυτο.

Χθες το βραδυ κοιμηθηκαν και τα δυο γυρω στις 12,30! Τα βαλαμε στα κρεβατια τους, τα οποια ειναι αντικρυστα, και ο Αντωνης τραγουδησε ολο το λαϊκο ρεπερτοριο του, για να νανουρισει τη Μαριαλενα! Ειχαν πολυ πλακα!

Αυριο δε θα παμε τελικα για ψωνια με τον νονο, οποτε θα τον παω στο παιδικο μουσειο το πρωι, να ξεσκασουμε και οι δυο λιγο.

Καλημερα σας!

sig.jsp?pc=ZSzeb098&pp=ZSman000

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Εγώ εχθές επωφελήθηκα του αγώνα και άφησα μπαμπά και κόρη να δουν ματς και πήγα θέατρο στο "Τρίτο Στεφάνι". Ήταν εκπληκτική παράσταση αν και 4,5 ώρες ούτε που το κατάλαβα πώς πέρασε, το καταευχαριστήθηκα!!!!! Αφού στις 23:30 που τελείωσε έλεγα στη μαμά μου να την πάω και για ένα ποτάκι αλλά δεν άντεχε απ' το πρωί στο πόδι :)

Κατά τα άλλα το γοργονίδιο ξύπνησε σήμερα μέσα στο κέφι, ευτυχώς χωρίς μπούκωμα, μύξες κλπ. και το βράδυ κοιμήθηκε σερί και στο κρεβάτι της. Το πρωί που ξύπνησε και μου την έφερε ο Βασίλης στο κρεβάτι για να θηλάσει ήταν μέσα στο χαμόγελο και το κέφι, μυρίστηκε την Παρασκευή και τον καλό καιρό φαίνεται!!!!

Αννούλα είδες με τα κιλά σας όλα καλά λοιπόν ε? Και τα σπυράκια δεν ήταν τίποτα :)Σούπερ η Ζωούλα!!!!

staxioforina τι έγινε?!?!?!?!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα!!!

Μαριλού κ εγώ τη σταχιοφορίνα έχω στο μυαλό!!Αντε περιμένουμε νέα!!! ;)

Ε τα κιλά της δεν είναι κ τόσο καλά έχει μια πτωτική τάση στην καμπύλη αλλά αφου είναι στο μέσο όρο δεν μας ανησυχεί είπε η γιατρός(ακόμα!) :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα !!!

χθες δεν προλαβα να συνδεθω καθολου... η μερα ηταν ακρως γεματη!!

απο ελεγχους τριμηνου στο γυμνασιο, τον τεχνικο που ηρθε και εβαλε το nova... μεχρι και επισκεψεις που ηρθανε ξαφνικα το απογευμα...

Μπιζελακι... μην αισθανεσε ασχημα!

ανθρωποι ειμαστε οχι μηχανες, και ερχονται στιγμες που τοσο η υπομονη οσο και τα νευρα μας... ξεπερνανε τα ορια τους!!

και εγω προχθες φωναξα του μπεμπη... αλλα αυτος με κοιταξε καλα καλα και εβαλε τα γελια!!! :D:D

Ταρα... αυτη την... κλεισουρα οπως λες που ενιωσες για δυο μερες... εγω την εχω επι καθημερινης βασης!!

Αντε το πολυ πολυ να βγω με το μπεμπη βολτα με το καροτσι... και αυτο ηταν!!

Μεγαλη υποθεση να εχεις ενα χερι βοηθειας απο καπου ρε παιδι μου...

τωρα θα κανω μια βολτα ως... το μπαλκονι μου, να πιω λιγο καφε :rolleyes:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια;)

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρούλα...:D

επίσης τα δόντια προκαλούν κ σύγκαμα αν τρώει συχνά ντομάτα....δεν ρώτησα γιατί αλλά κάτι θα ξέρει αυτή μου είπε να το προσέξουμε....;)

Η ντομάτα είναι πάρα πολύ όξινη γι' αυτό και στις συνταγές που την έχουν θα δεις ότι πάντα βάζουμε και μια κουταλιά του γλυκού ζάχαρη. Ο πάγκος της κουζίνας μου είναι μαρμάρινος και ο μάστορας που τον έβαλε μου είχε πει να προσέχω το λεμόνι και την ντομάτα να μην τον "τρίψουν" με την οξύτητά τους.

Ταρα... αυτη την... κλεισουρα οπως λες που ενιωσες για δυο μερες... εγω την εχω επι καθημερινης βασης!!

Αντε το πολυ πολυ να βγω με το μπεμπη βολτα με το καροτσι... και αυτο ηταν!!

Μεγαλη υποθεση να εχεις ενα χερι βοηθειας απο καπου ρε παιδι μου...

τωρα θα κανω μια βολτα ως... το μπαλκονι μου, να πιω λιγο καφε :rolleyes:

Καλά Λίζα, με τόσο τρέξιμο που έχεις συνέχεια πώς προλαβαίνεις να αισθανθείς και κλεισούρα;

Καλημέρα!!!! Εγώ εχθές επωφελήθηκα του αγώνα και άφησα μπαμπά και κόρη να δουν ματς και πήγα θέατρο στο "Τρίτο Στεφάνι". Ήταν εκπληκτική παράσταση αν και 4,5 ώρες ούτε που το κατάλαβα πώς πέρασε, το καταευχαριστήθηκα!!!!! Αφού στις 23:30 που τελείωσε έλεγα στη μαμά μου να την πάω και για ένα ποτάκι αλλά δεν άντεχε απ' το πρωί στο πόδι

Ήταν καταπληκτική η παράσταση κι εγώ νομίζω ότι ήταν ότι πιο ωραίο έχω δει τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς τελειώνει την Κυριακή των Βαίων και εισητήρια δεν υπάρχουν εδώ και καιρό, θα ήθελα τόσο πολύ να τη δουν και άλλοι φίλοι μου.

Καλημέρα,

χθες ω του θαύματος, κοιμήθηκε ο μπέμπης συνεχόμενα από της δεκα ως της έξι, αισθάνομαι άλλος άνθρωπος σήμερα!

Πρωί πρωί άκουγα τις ειδήσεις στο ραδιόφωνο, πού θα πάει πια, πώς την καταντήσαμε έτσι τη χώρα μας, σαν τους τελευταίους ζητιάνους θα πάμε και στο ΔΝΤ; Και να σκεφτείτε όλα τα καλά του Θεού έχουμε, αξιοθέατα, τουρισμό, ναυτιλεία, μεσογειακά προϊόντα, και φτάσαμε σε αυτή την αξιοθρήνητη κατάσταση...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...