Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια. Πολλά αρρωστούλικα διαβάζω. Φιλάκια και περαστικά τους γρήγορα! Εμείς ευτυχώς μέχρι στιγμής την έχουμε σκαπουλάρει. Και πήρε μπρος και με τις κρέμες, βρήκα και το κόλπο να τις τρώει κι έτσι δεν με κουράζει καθόλου. Γυρίσαμε μάλιστα και στα 5 γεύματα πάλι, τα οποία τρώει με όρεξη. Τελικά από κει που ήταν πρόωρος, βλέπω να τον φωνάζουμε σε λίγο καιρό "το χοντρό μπιζέλι που χορεύει τσιφτετέλι"!!! Βέβαια μέχρι στιγμής είμαστε στα 5800 αλλά δεν μας πειράζει και τόσο, αρκεί να παίρνουμε έστω και λίγο. Τώρα κοιμάται αλλά μάλλον βλέπει μιλκομπούκαλα να τον κυνηγάνε, έχω πάει μέχρι στιγμής 5 φορές να του χαϊδέψω το κεφάλι και να κρατήσω χεράκι... Ρουλάκι, τηγανιά στο κεφάλι για να κοιμηθεί χαχαχα

Ρε Μπετούλα, όλο το ξεχνάω η πειραγμένη... Πήγα το κινητό μου για σέρβις και ο βλάκας είχα αποθηκευμένο το Νο σου στη συσκευή... η οποία δεν σώθηκε από φωτιά στην αποθήκη του σέρβις (η καραγκαντέμω του αιώνα). Αν θες στείλε ένα μηνυματάκι να σε καταχωρήσω πάλι. Σας φιλώ στα κοτσίδια

WN6Op3.png

Καλημερα κοριτσια

Τελικα κοιμηθηκε στις 1.30. Ξυπνησε σερι στις 6 μουσκεμα στο κατουρι, τον αλλαξα και αρχισε η γκρινια απο τα δοντια και τρομαξε να κοιμηθει παλι. Πυρετο δεν εχει παντως για την ωρα. Χριστινα τι τηγανια εννοεις, χοιρινη? χαχαχα (ποτε θα μας βαλουν φατσουλες ρε γαμωτο? (θυμωμενη φατσουλα)) Για να βαλω αλοιφη για τα ουλα πρεπει να ρωτησω την παιδιατρο ή ειναι κατι συνιθισμενο? Την ειχα ρωτησει απο τους 3 μηνες και μου ειπε οτι ειναι ακομα μικρο αλλα τωρα δεν παλευται η κατασταση. Κανουν τιποτα οι αλοιφες αυτες?

Επεξεργάστηκαν by roulaki71

ziZip2.png BhAqp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!

εχθες εμαθα οτι ο διασημος ιος χτυπησε στην γειτονια μας............

το αγορακι της κουμπαρας μου εχει ενα φιλο στον παιδικο που μαθαμε χθες οτι ειναι στο νοσοκομειο με την γριπη το καημενουλη

ευτυχως ο γιος της κουμπαρας μου δεν εχει κατι τετοιο εχει να παει στο σχολειο καμια βδομαδα γιατι ειχε πυρετο αλλα τωρα ειναι καλα

ο παιδικος ειχε ψιλοαδειασει γιατι τα παιδακια ηταν αρωστουλια τωρα δεν ξερω αν υπαρχουν κι αλλα παιδακια με αυτη την γριπη

ο αντρας μου πανικοβληθηκε <<μη τυχον και βγαλεις εξω το μωρο....>> και <<αχ τι θα κανουμε με αυτη τη γριπη...>>

τι να πω υπομονη μπορα ειναι θα περασει

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημεραααα!Τι ωραια μερα σημερα.Η κοκο κοιμηθηκε απο τις 11 ως τις 7 εφαγε και ξανακοιμαται τωρα.Πινω καφεδακι και μολις εμαθα οτι θα παρω και 400 ευρω απο τον οαεδ για επιδομα αλληλεγγυης επειδη ειμαι ανεργη....μια χαρα!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Αννούλα τι είπε η γιατρός?!?!?!

Ρε κορίτσια όσες θηλάζετε και έχετε αδιαθετήσει μετά την εγκυμοσύνη, είχατε διαφορά στη ροή? Εγώ πριν είχα μέτρια τις πρώτες μέρες και μετά ελάχιστη και τώρα δεν προλαβαίνω να τρέχω στην τουαλέτα να αλλάζω σερβιέτα (sorry κιόλας δεν έχουμε και ντροπαλό emoticon!!!) Αφήστε που μια οι θηλασμοί, μια η ακατανόμαστη ήρθα και σέρνομαι από την αδυναμία η γυναίκα!!!!! Για διαφωτίστε με οι παλιές......

Λοιπόν το απόγευμα το περάσαμε με μάθημα ιστορίας με τη γοργονίτσα. Την κάθισα στα γόνατά μου και της μίλαγα για το Πολυτεχνείο και μετά της έβαλα και τα αντίστοιχα τραγούδια (Λοϊζο, Ξυλούρη κλπ.) για να μαθαίνει :) - περιττό να σας πω ότι ο Βασίλης που μας κοίταγε από τον καναπέ είχε ψοφήσει στο γέλιο και τρελλή με ανέβαζε τρελλή με κατέβαζε... Εγώ πάλι είμαι της λογικής ότι πρέπει να ξέρει κάθε μέρα, εποχή κλπ. του χρόνου που είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες και ότι υπάρχει γύρω από αυτή δηλ. τραγούδια, ιστορία κλπ. Το ίδιο άλλωστε θα κάνουμε και τα Χριστούγεννα. Μήπως έχει δίκιο ο άντρας μου και το χάνω σιγά σιγά η δόλια μάνα?!?!!? χιχιχιχιχιχιιχι

καλημερα!!

εχω αδιαθετηση 2 φορες απο τοτε που γεννησα και τωρα περιμενω την τριτη

πραγματικα η ροη ηταν πολυ μεγαλη κι εγω δεν προλαβαινα να αλλαξω!

βεβαια δεν πονουσα οπως πριν που επεφτα κατω απο τον πονο κι ετσι δεν με πειραζε!!

Καλημερα κοριτσια!!!

το αγορακι της κουμπαρας μου εχει ενα φιλο στον παιδικο που μαθαμε χθες οτι ειναι στο νοσοκομειο με την γριπη το καημενουλη

ευτυχως ο γιος της κουμπαρας μου δεν εχει κατι τετοιο εχει να παει στο σχολειο καμια βδομαδα γιατι ειχε πυρετο αλλα τωρα ειναι καλα

ο παιδικος ειχε ψιλοαδειασει γιατι τα παιδακια ηταν αρωστουλια τωρα δεν ξερω αν υπαρχουν κι αλλα παιδακια με αυτη την γριπη

ο αντρας μου πανικοβληθηκε <<μη τυχον και βγαλεις εξω το μωρο....>> και <<αχ τι θα κανουμε με αυτη τη γριπη...>>

να το βγαζεις εξω .ειναι οτι καλυτερο μπορεις να του δωσεις .Καθαρος αερας.Σε κλειστους χωρους με πολυκοσμια να μην το πηγαινεις!Τωρα που ο καιρος το επιτρεπει ολες εξω με τα καροτσια.Εγω την Κυριακη θα τα στειλω και τα τρια αγορακια μου στο χωριο με τον μπαμπα τους για να μαζεψουν ελιες.Το υψομετρο θα τους κανει πολυ καλο.Μακαρι να κλεισουν τα σχολεια νωριτερα ..εκει θα μετακομισω!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημεραααα!Τι ωραια μερα σημερα.Η κοκο κοιμηθηκε απο τις 11 ως τις 7 εφαγε και ξανακοιμαται τωρα.Πινω καφεδακι και μολις εμαθα οτι θα παρω και 400 ευρω απο τον οαεδ για επιδομα αλληλεγγυης επειδη ειμαι ανεργη....μια χαρα!!!!

καλημερα

κι εγω ανεργη ειμαι και προχθες που πηγα για την καρτα δεν μου ειπαν τιποτα

μπορεις να μου πεις τι χρειαζεται? και ειναι φυσικα για μια φορα ε?

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

καλημερα

κι εγω ανεργη ειμαι και προχθες που πηγα για την καρτα δεν μου ειπαν τιποτα

μπορεις να μου πεις τι χρειαζεται? και ειναι φυσικα για μια φορα ε?

δεν ειχαν την εγκυκλιο για να σου απαντησουν.δεν ξερω τι χρειαζεται αλλα φανταζομαι την καρτα και ταυτοτητα ,ισως και βιβλιαριο σε καποια τραπεζα για να σου βαλουν τα λεφτα οπως στο οικ.επιδομα;

1v0n7ypa5y9lur77.png

Σήμερα είναι καλύτερα από το μπούκωμα που είχε ο καυμένος θήλαζε με διακοπές!!Εγώ μόλις κάθισα από τις 9 το πρωί προσπαθώ με τις δουλειές του σπιτιού έκανα τα εξωτερικά μετά μέσα και σίδερο τι να κάνω πια η μάνα μου λεει να πάρω μια γυνίκα αλλά δεν θέλω με το μωρό!!Εγώ είχα πόνους έτσι χαμηλά και στη μέση πριν καμιά εβδομάδα και έλεγα τώρα θα ρθει τώρα θα ρθει αλλά τη γλίτωσα!!!!

Ρε συ Μπετούλα, τα πηρα εντελώς! Μα είναι δυνατον να μη θελεις βοηθεια? Με 3 μικρά παιδιά? Ελεος! Δε σκέφτεσαι τον εαυτό σου?

Παίρνεις επίδομα ανεργίας? Γιατι εγω που σταματησα να το παιρνω τον Μάιο δε νομιζω να δικαιουμαι κατι, ε?

age.png age.png

Ρε συ Μπετούλα, τα πηρα εντελώς! Μα είναι δυνατον να μη θελεις βοηθεια? Με 3 μικρά παιδιά? Ελεος! Δε σκέφτεσαι τον εαυτό σου?

Παίρνεις επίδομα ανεργίας? Γιατι εγω που σταματησα να το παιρνω τον Μάιο δε νομιζω να δικαιουμαι κατι, ε?

επιδομα ανεργιας εχω σταματησει να παιρνω εδω και 2 χρονια.ομως συνεχιζω να εχω καρτα ανεργιας αρα ειμαι εγγεγραμμενη στα μητρωα του οαεδ.ολοι οσοι ειναι εγγεγραμμενοι μεχρι και 3 Νοεμβριου 2009 το παιρνουν και ειναι 400 ευρω.Θα το παρει και ο αντρας μου γιατι το εισοδημα μας δεν φτανει τα 22,000 .λογικα το παιρνεις Μαριαννα!

1v0n7ypa5y9lur77.png

δεν ειχαν την εγκυκλιο για να σου απαντησουν.δεν ξερω τι χρειαζεται αλλα φανταζομαι την καρτα και ταυτοτητα ,ισως και βιβλιαριο σε καποια τραπεζα για να σου βαλουν τα λεφτα οπως στο οικ.επιδομα;

ok ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!

θα παω καποια στιγμη να ρωτησω

τι μωρακι μου θα το βγαζω εξω ασε τις υπερβολες του αντρα μου οπως και τωρα προσεχουμε να μην πηγαινουμε σε κλειστους χωρους

τα χριστουγεννα κι εμεις πηγαινουμε στο χωριο μας περυσι που ημουν εγκυος ειχα παει μια βδομαδα πιο μπροστα με τα ανιψια μου καναμε μελομακαρονα τους πηγα να πουν τα καλαντα ηταν πολυ ωραια

τρια παιδακια εχεις?δεν το ηξερα να σου ζησουν!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...