Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

προχτεσ παλι αλλη μια πιο μακρυνη γειτονισσα επεσε σε ενα πηγαδι κ πνιγηκε!!πολλεσ αυτοκτονιεσ(ειχε πει κ η κασσιανη κ η μαριλου για τα 2 νεαρα παλικαρια..)

Δυστυχως κι αλλο κρουσμα ειχα εγω. Αυτοκτονησε ενας φιλος και συναδελφος του πατερα μου, λογω χρεων.

Εχουμε ξεφυγει γμτ...

Καλημερα σε ολες και γεια.

Πρεπει να φυγω παλι.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσα!!!Καλημερα κοιτσακια!!!Τι καλημερα δηλαδη....μεσημεριασε αλλα εφαγα μιση ωρα να σας διαβασω...πρεπει να μπαινω πιο συχνα ...χανω επεισοδια!!!:confused:

καλημέρα κοριτσάρες μου έχω πάρα πολύ καιρό να μπώ.δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα.σκεφτείτε να ξεκινήσω και δουλειά.παναγιά μου..το ζουμπουλάκι μου σήμερα με ξύπνησε απο τις 7 παρα τέταρτο..ήταν όλο γκρίνια.αφού κάτσαμε ξύπνιες μέχρι και τις 8.30 όπου εγώ ξαγρύπνησα βεβαίως,ήπιε γάλα και κοιμήθηκε..ξέχασα να αναφέρω ότι είχαμε ήδη ξυπήσει μες τη νύχτα άλλες 2 φορές για φαϊ.
Καλε που χαθηκες!!!!Καλως ηρθες παλι!!!!
εμείς βάζουμε που και που στον υπνο το δακτυλάκι...τι να κάνουμε...αν χαθώ ξαφνικά θα έχω φύγει...πάμε στους κουμπάρους..α ξέχασα να αναφέρω έκλεισα βάπτιση για 18 Σεπτέβρη..επιτέλους
Με το καλο κοριτσακι!Και το ονομα αυτης;
Ante bre koritsiaaaa σασ βρηκα.....ευχαριστω Κωνσταντινα μου...πωπω...μα μηνεσ τωρα..μασ εψαχνα αλλα καθε φωρα δεν ηταν στα μπροστινα θεματα και τζιφος....

¨)

τι κανετε κοριτσια μουυυυυυ

ελπιζω ολες οι μαμαδεσ και τα παιδακια υπεεεροχα...

κανει και σουπεσ ημερεσ τωρα...(μεχρι αυριο τουλαχιστων)..και φανταζομαι ολες τα εχουμε τρελανει στις βολτες τα μικρα μασ...που δεν ειναι και τοσο μικρα...αχαχαχα

..κοριτσια ψαρι τουσ δωσατε???...

μακια πολλααα πολλααα

Καλως ηρθες και εσυ!!!!
Καλησπέρα...

Το μυαλό μου τις τελευταίες 2 μέρες τριγυρίζει γύρω από το σκηνικό της Κυριακής!!Δεν μπορώ να το ξεχάσω....Το βραχυκύκλωμα λόγω διακοπής ρεύματος θα το εξηγούσε αλλά και πάλι,άντε να ανάψει μόνο,όχι και να πλύνει!!!...βασικά κόλλησα γιατί μου λέει ο Κώστας ότι έχουμε "επισκέψεις"...την γιαγιά μου!!Έχω χεστεί πάνω μου...μάλλον είμαστε για ευχέλαιο!!!Ίσως είμαι υπερβολική αλλά.....Χτες εκεί που έπαιζα με την μικρή στο σαλόνι ξαφνικά πήρε το μάτι μου την άκρη από το ριχτάρι του καναπέ να κουνιέται ενώ εγώ ήμουν στην άλλη άκρη και τα παράθυρα όλα κλειστά!Σήμερα είχαμε 1 βιβλίο της μικρής που σε κάθε σελίδα έχει ένα ζώο και τον αντίστοιχο ήχο και ενώ ήμουν στο άλλο δωμάτιο χλιμίντρισε!!!!Μην γελάτε.....μ'έλουσε κρύος ιδρώτας!!!!

Αυτά από το στοιχειωμένο σπίτι!!!!Φιλιά....

:mrgreen:

Μαντινοπακι να χαιρεσαι τον αντρα σου! Καλη επιτυχια με το τραπεζι!

Γυρω στα 85 ηταν η γιαγια μου, πληρης ημερων. Χλωμο το κοβω να φτασουμε εμεις σ΄αυτη την ηλικια...:rolleyes:

Μαριαννακι συλληπητηρια ...να ζησετε να τη θυμαστε!
καλημερα κοριτσια!!!!

κοριτσια οση ωρα εγραφα το μηνυμα εγινε κατι και εχω συγκλονιστει παρα πολυ!!!!!!!!!!!!πηρε τηλρφωνο ο αντρασ μου κ μου ειπε οτι αυτοκτονησε ενασ γειτονασ μασ με καραμπινα!!!!και μαλιστα αυτοκτονησε στο νεκροταφειο...εκει τον βρηκαν!!!ακομα ανατριχιασμενη σασ γραφω!!!κ ειναι το νεκροταφειο που εχω την αγγελουδενια μου εκει....φανταστειτε να πηγαινα τι θα αντικριζα(ειναι πολυ μικρο νεκροταφειο )κ τωρα φοβαμαι μην τυχον και ειναι απο την μερια μασ....

τι να πω!!παει ο ανθρωποσ!!κ ηταν πολυ χαμογελαστοσ ,χαρουμενοσ μια χαρα ζωη ειχαν με την οικογενεια του!!κριμα..

προχτεσ παλι αλλη μια πιο μακρυνη γειτονισσα επεσε σε ενα πηγαδι κ πνιγηκε!!πολλεσ αυτοκτονιεσ(ειχε πει κ η κασσιανη κ η μαριλου για τα 2 νεαρα παλικαρια..)

Ειρηνη μην σε παιρνει απο κατω εισαι και σε τετοια κατασταση!!!!

Λοιπον τα δικα μας νεα....Η μπεμπουλα πιανεται και σηκωνεται και οπως λεει και η Ξανθη αν αφησει χερια πεφτει οπου βρει!Δοντακια εχουμε 8. 4 επανω 4 κατω...ολα βγηκαν τον τελευταιο μηνα!Εγω παρηγγειλα τα προσκλητηρια και εχθες πηγα με τη νονα της να δουμε για ρουχα!Μπαινω σε ολα μια χαρα αλλα στο στηθος με τσιτωνουν ολα.Ειχα που ειχα μεγαλο τωρα με το θηλασμο....καταλαβαινετε:rolleyes:Βρηκα ενα ωραιο σε λιλα αποχρωση μακρυ με ασυμετρο τελειωμα και ασημι δαντελα στο μπουστο.Το βγαζω φωτο και το δειχνω στην αδερφη της νονας και μας ειπε γιατι να ντυθουμε τοσο αμπιγιε....κοιταχτηκαμε με τη φιλη μου και λεμε οτι ετσι πρεπει...τι να κανω ειναι και μεσημερι η βαπτιση....λετε να παω σε κατι πιο απλο;να βαλω τη φωτο στο fb να μου πειτε μια γνωμη;αυτο ηταν ενα φορεμα απο ενα μαγαζι .δεν εχω κοιταξει αλλου ακομα!Αυτο το μαγαζι εχει νυφικα και φερνει τουαλετες απο τον φαρμακη στην αθηνα .εχω παρει πολλες φορες απο αυτον και μου αρεσαν πολυ!Αλλα με κολλησε η αλλη που μου ειπε οτι ειναι πολυ αμπιγιε για βαπτιση!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Λοιπον τα δικα μας νεα....Η μπεμπουλα πιανεται και σηκωνεται και οπως λεει και η Ξανθη αν αφησει χερια πεφτει οπου βρει!Δοντακια εχουμε 8. 4 επανω 4 κατω...ολα βγηκαν τον τελευταιο μηνα!Εγω παρηγγειλα τα προσκλητηρια και εχθες πηγα με τη νονα της να δουμε για ρουχα!Μπαινω σε ολα μια χαρα αλλα στο στηθος με τσιτωνουν ολα.Ειχα που ειχα μεγαλο τωρα με το θηλασμο....καταλαβαινετε:rolleyes:Βρηκα ενα ωραιο σε λιλα αποχρωση μακρυ με ασυμετρο τελειωμα και ασημι δαντελα στο μπουστο.Το βγαζω φωτο και το δειχνω στην αδερφη της νονας και μας ειπε γιατι να ντυθουμε τοσο αμπιγιε....κοιταχτηκαμε με τη φιλη μου και λεμε οτι ετσι πρεπει...τι να κανω ειναι και μεσημερι η βαπτιση....λετε να παω σε κατι πιο απλο;να βαλω τη φωτο στο fb να μου πειτε μια γνωμη;αυτο ηταν ενα φορεμα απο ενα μαγαζι .δεν εχω κοιταξει αλλου ακομα!Αυτο το μαγαζι εχει νυφικα και φερνει τουαλετες απο τον φαρμακη στην αθηνα .εχω παρει πολλες φορες απο αυτον και μου αρεσαν πολυ!Αλλα με κολλησε η αλλη που μου ειπε οτι ειναι πολυ αμπιγιε για βαπτιση!

η αληθεια ειναι οτι και εγω εχω θεμα με το στηθος αφου ειναι δυσαναλογο με το σωμα μου και ετσι αναγκαζομαι και παιρνω ρουχα σε Large για να χωραει το μπουστο , να σου πω θα συμφωνησω με τη κοπελια αφου εχω βαρεθει να βλεπω στη ντουλαπα μου ρουχα που τα χρυσοπληρωσα και εβαλα μια και μοναδικη φορα .Εγω ψαχνω και εγω για φορεμα αλλα πιο κοντο

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

η αληθεια ειναι οτι και εγω εχω θεμα με το στηθος αφου ειναι δυσαναλογο με το σωμα μου και ετσι αναγκαζομαι και παιρνω ρουχα σε Large για να χωραει το μπουστο , να σου πω θα συμφωνησω με τη κοπελια αφου εχω βαρεθει να βλεπω στη ντουλαπα μου ρουχα που τα χρυσοπληρωσα και εβαλα μια και μοναδικη φορα .Εγω ψαχνω και εγω για φορεμα αλλα πιο κοντο

Λες ε;σκεφτομαι και τιποτα σε λουλουδια να εχει μιας και ειναι δυο Μαιου...α ανθισω και εγω....:rolleyes::cool:οσο να ναι γινεται πιο καζουαλ το ντυσιμο με εμπριμε....λεμε τωρα!!!:confused:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Σας διαβάζω και κουράγια ν'απαντήσω δεν έχω.... Πολλά στενάχωρα θέματα είδα πάντως..

Στάχι παίζει εγκυμοσύνη;;;

Χρόνια πολλά στις φίλες που γιόρταζαν οι άντρες του χτες

ζζζζζζζζζζ πάω στη γωνίτσα μου πάλι!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα!!!

Τί κάνετε κορίτσια???

Κυριακούλα να δούμε το φόρεμα...που είναι??????

Staxioforina όλες οι θετικές σκέψεις μου είναι σε εσένα!!!! Εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν!!!!!:-D:-D:-D

Πάλι θ' αλλάξω τα της βάπτισης...σας έχω ΠΡΗΞΕΙ το ξέρω...θα πάει η νονά στη Natura αύριο (99,9% θα τα παρει από εκεί) και εάν δεν δω τι θα διαλέξει δεν μπορώ ν' αποφασίσω για τίποτα!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Kαλησπέρα!!!

Τί κάνετε κορίτσια???

Staxioforina όλες οι θετικές σκέψεις μου είναι σε εσένα!!!! Εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν!!!!!:-D:-D:-D

Πάλι θ' αλλάξω τα της βάπτισης...σας έχω ΠΡΗΞΕΙ το ξέρω...θα πάει η νονά στη Natura αύριο (99,9% θα τα παρει από εκεί) και εάν δεν δω τι θα διαλέξει δεν μπορώ ν' αποφασίσω για τίποτα!!!!

το βαζω τωρα!!!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Πολύ αυτοκτονία ε???? Ακουσα τώρα κ για έναν που είχε φωνάξει τον Μποτρίνι! :?:?

Η κόρη μου έχει πάει στη κουρτίνα κ τη τραβάει! :rolleyes:

Αργ εγώ πάντα από τον Φαρμάκη ψωνίζω κ το φόρεμα της βάπτισης από κει ήταν....έχει πολύ ωραία ρούχα για τέτοιες περιπτώσεις αλλά θα πρότεινα να κατέβεις Αθήνα να δεις στο μαγαζί τι έχει γιατί σίγουρα θα το πάρεις κ πιο φθηνά απ'ότι εκει! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλησπερα κοριτσια!!

τι κανετε?πηγαμε στον γιατρο αλλα το νινι δεν ακουστηκε!!μου ειπε οτι δεν ειναι ανησυχητικο και οτι γυρω στην 12 εβδομαδα ακουγεται κ να μην σκαω...παρολα αυτα με πιανει τρελλα!!!μου εκλεισε για αυριο υπερηχο και μου ειπε να τον κανω μονο κ μονο για να ησυχασω!!

εν τω μεταξυ με ολα αυτα απο το πρωι το κεφαλι μου παει να σπασει!!

λοιπον να ρωτησω τισ λογιστριουλεσ τησ παρεασ μασ?στο να ανανεωσουμε το βιβλιαρακι του ικα κ γενικα για να εχουμε τισ παροχεσ του ικα χρειαζονται 60 ενσημα σωστα?εγω εχω 51 και αλλα 150(περιπου) απο το επιδομα μητροτητασ του οαεδ.αυτα προσμετρουνται?στον οαεδ μου ειπαν κανονικατατα σαν να τα εβαζε ο εργοδοτησ μου οτι ειναι!!στο ικα ομωσ εχω μπλεξει με ενα βουρλο εδω και 2 μηνεσ και μασ πηγαινοφερνει εμενα κ τον αντρα μου κ ωσ το τελοσ δεν μου τα ανανεωσε...τωρα περιμενουμε και μια βεβαιωση απο τον οαεδ στην αθηνα,μηπωσ κ καταφερω να ανανεωσω!!

σημερα που πηρα κατασταση ενσημων εχω τουσ κωδικουσ 101+103.ο κωδικοσ 224(οαεδ) αυτοσ λογαριαζετε?

ουφ...σασ επρηξα τωρα ε?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Πολύ αυτοκτονία ε???? Ακουσα τώρα κ για έναν που είχε φωνάξει τον Μποτρίνι! :?:?

Η κόρη μου έχει πάει στη κουρτίνα κ τη τραβάει! :rolleyes:

Αργ εγώ πάντα από τον Φαρμάκη ψωνίζω κ το φόρεμα της βάπτισης από κει ήταν....έχει πολύ ωραία ρούχα για τέτοιες περιπτώσεις αλλά θα πρότεινα να κατέβεις Αθήνα να δεις στο μαγαζί τι έχει γιατί σίγουρα θα το πάρεις κ πιο φθηνά απ'ότι εκει! ;)

αννα ποσο το ειχες παρει αν επιτρεπεται;Θα κανω και μια βολτα εκει.ειναι και γρηγορα απο ιερα οδο να μπω..νομιζω εχει 2 καταστηματα στο αιγαλεω.
εγω το πρωι χαζευα αυτη την ιστοσελιδα

http://www.anneklein.com/Dresses/90263443,default,sc.html

χμμμ!ειδα 2 ,3 ωραια!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Ειρήνη θα πας να πάρεις βεβαίωση από τον οεαδ για ανανέωση βιβλιαρίου ίκα! Δεν μπορω να καταλάβω γιατί 2 μήνες σας ταλαιπωρούν! :confused:

Αργ γύρω στα 200 το είχα πάρει....δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά όλα από 200 κ πάνω περίπου κυμαίνονται....είναι εισαγωγής από Καναδά κ φέρνει μόνο 1 κομμάτι ανα νούμερο! ;) (κ επειδή μένει η αδελφή της πεθεράς μου στον Καναδά μου είπε ότι εκεί κάνουν το πολύ μέχρι 100 ευρώ η καημένη είχε πάθει πλάκα που είχαμε πάει παρέα):evil:

Ξανθή εμένα δεν μου άρεσε καποιο από τα φορέματα....ψάχτο αλλού! :P

Μίλησα κ με την Μπετούλα πριν λίγο ... πως πήγε κατευθείαν η κουβέντα μας στα μωρά μας δεν κατάλαβα:oops::oops::oops:...πιθανότατα θα έρθει κ στη συνάντησή....αν δεν καταφέρουμε να τη δω αύριο θα προσπαθήσω να έρθω κ εγώ στη συνάντηση....θα δούμε! :-D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε?Τι διαβάζω,κι'αλλη εγκυούλα?staxioforina με το καλό εύχομαι.Να χεις θετικά αποτελέσματα.Η μπουμπού μου σήμερα ξύπνησε στις 8 απο τις 9 χθες που την πήρε ο ύπνος.Σηκώθηκα εγώ 8 παρά,της έφτιαξα το γάλα και μετά την ξύπνησα.Απο όσπρια εμάς μας έχει πει εδώ και πολύ καιρό και της δίνω αλλά όπως λέτε ο κάθε παιδίατρος έχει τη γνώμη του.Σήμερα λέω να της δώσω φασολάδα που περίσεψε λίγη απο χθες.Ελπίζω να τη φάει γιατί δεν της έχω ξαναδώσει.Θα βάλω και λίγο ψωμάκι μ'εσα και λίγη φετούλα να είναι πιο νόστιμη και βλέπουμε.Θέλω να πάω να της πάρω κάτι παπουτσάκια λίγο πιο καλά για τώρα το Πάσχα.Της πήραν οι δικοί μου ενα ωραίο καλό φορεματάκι κόκκινο μ'ένα ωαρίο χνουδωτό μπολερό.Καλτσονάκι της πήρα ενα κόκκινο.Τώρα θέλω να βρω και παπουτσάκια.Είχα πάει στα jubmo χθες μήπως έβρισκα κάτι φτηνό αφού θα τα βάλει μια φορά αλλά δεν είχαν τίποτα.Μάλιστα έχουν βγάλει και καλοκαιρινά.Οπότε λέω να πάω να κοιτάξω σε κανα μαγαζί στο Μαρούσι.

κι εγώ βάζω ψωμάκι αλλιώς γίνεται πολύ νερουλή η φακή..

καλά τρελαίνομαι για κόκκινα...κουκλίτσα θα είναι

Ειρηνάκι όλα καλά θα είναι στον υπέρηχο μανάρι..στο νοσοκομείο τι πας βρε;οι υπέρηχοι παμπάλαιοι είναι

Kαλησπέρα!!!

Τί κάνετε κορίτσια???

αχ βρε Pola με έχεις μπερδέψει με τα της βάπτισης..άντε ελπίζω να καταλήξεις για να φύγει ένα βάρος...εμείς ακόμη με την κουμπάρα δεν πήγαμε για βαφτιστικά αλλά μετά το Πάσχα μάλλον

κορίτσια εγώ δεν έχω πάρει χαμπάρι από την κρίση το τι γίνεται..εδώ αυτοκτονίες δεν είχαμε αλλά είναι τραγικό ρε γμτ τι να πω

κορίτσια ευχαριστώ για την συμπαράσταση..αύριο μόλις κάνω την εξέταση θα σας πω τα νέα..

και μια ερώτηση..αν τα μωρά σας δεν φάνε το φαγητό τι κάνετε;τα αφήνουμε μέχρι το επόμενο γεύμα ή δίνουμε γάλα;η δικιά μου νηστική έμεινε και κοιμήθηκε

nAcmp3.png

uZRep2.png

Ειρήνη θα πας να πάρεις βεβαίωση από τον οεαδ για ανανέωση βιβλιαρίου ίκα! Δεν μπορω να καταλάβω γιατί 2 μήνες σας ταλαιπωρούν! :confused:

Αργ γύρω στα 200 το είχα πάρει....δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά όλα από 200 κ πάνω περίπου κυμαίνονται....είναι εισαγωγής από Καναδά κ φέρνει μόνο 1 κομμάτι ανα νούμερο! ;) (κ επειδή μένει η αδελφή της πεθεράς μου στον Καναδά μου είπε ότι εκεί κάνουν το πολύ μέχρι 100 ευρώ η καημένη είχε πάθει πλάκα που είχαμε πάει παρέα):evil:

Ξανθή εμένα δεν μου άρεσε καποιο από τα φορέματα....ψάχτο αλλού! :P

Μίλησα κ με την Μπετούλα πριν λίγο ... πως πήγε κατευθείαν η κουβέντα μας στα μωρά μας δεν κατάλαβα:oops::oops::oops:...πιθανότατα θα έρθει κ στη συνάντησή....αν δεν καταφέρουμε να τη δω αύριο θα προσπαθήσω να έρθω κ εγώ στη συνάντηση....θα δούμε! :-D

ναι μου το ειπε και η πωλητρια.2 κομματια εχει φερει.....γι αυτο θελω να παω νωρις και αλλου γιατι αν δεν βρω θελω να παω να το παρω .μην το χασω!Εφτασε η συμπεθερα μου;να μου την φιλησεις οταν τη δεις ....στη συναντηση μου ειπε εχθες οτι μαλλον θα μπορουσε να ερθει....και πες της να μην ξεχασει να αγορασει καμερα...ξερει αυτη....και φωτο κοριτσια απο τη συναντηση να μην ξεχασετε!!!!επισης μια καλη ιδεα θα ηταν να ηχογραφειτε τη συνομιλια...χαχαχχα!!!!που τα σκεφτομαι.....:-D:mrgreen:

1v0n7ypa5y9lur77.png

αννα ποσο το ειχες παρει αν επιτρεπεται;Θα κανω και μια βολτα εκει.ειναι και γρηγορα απο ιερα οδο να μπω..νομιζω εχει 2 καταστηματα στο αιγαλεω.

χμμμ!ειδα 2 ,3 ωραια!

στη σελιδα που σου εστειλα εμφανιζονται μονο οι προσφορες πας εκει δεξια που λεει dresses και τα βλεπεις ολα , εχει παρα πολλα

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...