Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

αχ βρε Λιζακι μου

εχω τυψεις γιατι εχω τοσο ελευθερο χρονο

ναι κανω δουλειες φαγητο φροντιδα μπεμπη και μετα παιζουμε

μακαρι να ημουν κοντα να μπορουσα να σε βοηθησω!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια υπομονή...δεν ξέρω γιατί αλλά αυτές τιςμέρες οι φίλες μου πόλλα νεύρα έχουν όλες!!!εμένα η παιδίατρος είπε τα πάντα....εκτός από αυτά που προανέφερα..από δικό μας φαγητό όχι γιατί έχουν αλάτι και μπαχαρικά..

Βατραχάκι είσαι από τις τυχερές μαμάδες μου φαίνεται..εγώ μονίμως με έναν κότσο είμαι σαν την παλαβή..χτεςέκανα αποτρίχωση το μουστάκι μου στις 12 το βράδυ..

Λιζάκι οι άντρες τα κάνουν αυτά τα λάθη..εμένα έχει γεμίσει τον τόπο πίπες

nAcmp3.png

uZRep2.png

κοριτσια καλη σας μερα!!!!!!!!!!

σημερα ξυπνησαμε στις 6! λαλαλαλαλα:D

ο μπαμπας μας σημερα ειναι σπιτι! τι καλα!!!!

ταρα συλληπητηρια!

μαντι πως πηγε το τραπεζι?

λιζακι υπομονη! παρε τον μικρο και βγες καμια βολτα! τι λεω ε?!

2013982jqw26lhu9q.gif

Kαλημερα κοριτσια! Ευχαριστω και παλι για τις ευχες.

Τελικα για αλλη μια φορα θα εκφρασω την απορια μου... Γιατι ο καθε γιατρος λεει τα δικα του? Και φυσικα δεν ισχυει μονο για τους παιδιατρους. Λες και ο καθενας τελειωνει αλλη σχολη!

Εμεις αυγο και ψαρι θα φαμε περιπου στο χρονο. Θα παμε μετα το Πασχα στο γιατρο, θα ειναι 10 μηνων η Μαριαλενα, και τοτε μαλλον θα ξεκινησουμε και το φρεσκο γαλα. Στον Αντωνη ακολουθησαμε αλλο προγραμμα διατροφης. Τι να πω? Περναει παντως ο καιρος γρηγορα, και θα χρονισουν σε λιγο τα μικρα μας! Ε μετα, ολοι απο την ιδια κατσαρολα! Σχετικο βεβαια, γιατι εγω μαγειρευω ξεχωριστα για τον καθενα...:rolleyes:

age.png age.png

καλημέρα κορίτσια....

Μαριάννα δεν θα σε λύσω την απορία απλά δεν είναι μόνο στους γιατρούς αυτό...ο καθένας έχει γνώμη όπως όταν πας σε νέα δουλειά ο καθένας τα λέει αλλιώς,ακόμη καιστηνσχολή που ήμουν οι καθηγήτριες διαφωνούσαν...φαντάσου..περνάει σαν νεράκι ο καιρός παιδιά...άλλο πράμα!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βρε σταχιοφορίνα???? Πάνω από 5 δεν είναι θετική η χοριακή??? Μακάρι αφού το θέλετε να προχωρήσει κ όλα να πάνε καλά!!! Περιμένουμε νέα!!! :-D:-D:-D:-D

Εγώ ή σήμερα ή αυριο θα δω τη παιδίατρο κ θα πάρουμε νέες εντολές νομίζω ότι θα μας βάλει κ όσπρια τώρα....;) Εντωμεταξύ η κόρη μου έχει 3 εβδομάδες που είχε βγάλει κάτι σπιθουράκια γύρω από το στόμα στην αρχή,μετά έβγαλε κ κάτω από το σαγόνι,τώρα έχει κ στα μάγουλα λίγα....να ναι επειδή φεύγει συνέχεια κ μπουσουλάει πάνω στο χαλί??? Που όσο κ να το καθαρίσω καθαρό δεν είναι!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! Το γοργονίδιο είχε φοβερό μπούκωμα όλο το βράδυ και έβηχε λιγάκι αλλά ευτυχώς κοιμήθηκε καλά και δεν ανέβασε καθόλου πυρετό. Τώρα το πρωί που ξύπνησε ήταν λίγο πρησμένα τα ματάκια της αλλά έφαγε με όρεξη και η μυτούλα της ήταν καλύτερα, ελπίζω να είναι ένα μικρό συναχάκι και να μην έχουμε τίποτα :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βρε σταχιοφορίνα???? Πάνω από 5 δεν είναι θετική η χοριακή??? Μακάρι αφού το θέλετε να προχωρήσει κ όλα να πάνε καλά!!! Περιμένουμε νέα!!! :-D:-D:-D:-D

Εγώ ή σήμερα ή αυριο θα δω τη παιδίατρο κ θα πάρουμε νέες εντολές νομίζω ότι θα μας βάλει κ όσπρια τώρα....;) Εντωμεταξύ η κόρη μου έχει 3 εβδομάδες που είχε βγάλει κάτι σπιθουράκια γύρω από το στόμα στην αρχή,μετά έβγαλε κ κάτω από το σαγόνι,τώρα έχει κ στα μάγουλα λίγα....να ναι επειδή φεύγει συνέχεια κ μπουσουλάει πάνω στο χαλί??? Που όσο κ να το καθαρίσω καθαρό δεν είναι!:rolleyes:

Αννούλα εμένα βγάζει συχνά τέτοια προς το απόγευμα, αφού συνήθως έχει φάει και έχει τριφτεί όπου βρει αλλά μετά το μπάνιο ηρεμεί το προσωπάκι της. Νομίζω ότι είναι επειδή βάζουν συνέχεια πράγματα στο στόμα τους:tongue::tongue::tongue::tongue:

staxioforina με το καλό!!!!! Περιμένουμε νέα και ελπίζουμε να είναι τέλεια :P:p Η άλλη εγκυούλα μας τι κάνει?!?!?!!?

Λιζάκι, πραγματικά σε θαυμάζω για την υπομονή και τις αντοχές σου!!!!!!! Κουράγιο :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Για τα φαγητά και τους παιδιάτρους τα' χουμε πει, ο καθένας ακολουθεί τα δικά του οπότε δε βγάζεις άκρη, ακολουθείς το ένστικτό σου και το παιδί:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Εμένα ας πούμε μου είπε όσπρια, αυγό, ψάρι και μέλι όχι ακόμη και χοιρινό και αρνί όχι ακόμη. Παρόλα αυτά της έδωσα δυο κουταλιές φακές εχθές και τρελάθηκε ήθελε να φάει ένα μπολάκι!!!!!:tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

θετική είναι ναι..αλλά αυτή με άγχωσε..νόμιζε κάνω εξωσωματική και διάφορες χαζομάρες και με είπε είναι μικρό νούμερο...τέσπα θα δούμε αύριο αν και έτσι με έρχεται να πάω σε άλλο μικροβιολογικό σε αυτό που πάω πάντα

με το χαλί λογικό να ερεθίζεται βρε δεν είναι μόνο σκόνη και βρωμιά είναι και το χαλί σαν ύφασμα να το πω;;;χεχε

Καλημέρα κορίτσια!!!! Το γοργονίδιο είχε φοβερό μπούκωμα όλο το βράδυ και έβηχε λιγάκι αλλά ευτυχώς κοιμήθηκε καλά και δεν ανέβασε καθόλου πυρετό. Τώρα το πρωί που ξύπνησε ήταν λίγο πρησμένα τα ματάκια της αλλά έφαγε με όρεξη και η μυτούλα της ήταν καλύτερα, ελπίζω να είναι ένα μικρό συναχάκι και να μην έχουμε τίποτα :)

περαστικά..αχ..την έχω στο μυαλό μου όλο με την τέλεια στολή της

nAcmp3.png

uZRep2.png

Σταχιοφορίνα κάνε υπομονή μέχρι αύριο να σαι σίγουρη! ;)

Μαριλού περαστικά σας....αχ κ εγώ σας έδειχνα στη μαμά μου με την υπέροχη στολή σας κ της έλεγα να μάθει να πλέκει! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Εμάς τα σπιράκια τα έχει όλη μέρα κ είναι άγρια η επιφάνειά τους σαν ξηροδερμία δεν ξέρω....να μας δει η γιατρός κ βλέπουμε...:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!

Μαριάννα συλληπητήρια,Pola να είστε πάντα καλά να τον τιμάτε κορίτσι μου

σήμερα έκανα χοριακή και βγήκε 9,47..πολύ λίγο 2η μέρα καθυστέρησης,η γιατρός με είπε είναι πολύ χαμηλή και νατην ξανακάνω σε 2 μέρες...μάλλον δεν θα προχωρήσει λέω...στην μικρή μου είχα πιο πολύ 718 στην 3η μέρα καθυστέρησης..αυτά..θα δείξει πάντως

σταχυ μου εγω ειμαι αισιοδοξη για σενα!!ακομα 2η μερα καθυστερησησ ηταν!!!!μπορει η συλληψη να εγινε λιγο αργοτερα!!μακαρι και στο ευχομαι αυριο να εχει διπλασιαστει ,μην πω τριπλασιαστει!!!!με το καλο!!!!περιμενουμε νεα!!!

Οσπρια δινετε στα μωρα? Εμεις ξεκινησαμε αυτον τον μηνα, της εφτιαξα φακες με ρυζι που ειναι πολυ θρεπτικο φαγητο, και το τσακισε! Θα δοκιμασω και φασολαδα. Εφτιαξα σημερα και βγηκε πολυ ελαφρια (αφου δεν πειραξε εμενα που πασχω απο κολιτιδα...!).

μαριαννα φακεσ τισ εχω δωσει κι εγω και μαλιστα τισ εψησα και σημερα και θα τισ δωσω και σημερα για 2η φορα..

:P:p Η άλλη εγκυούλα μας τι κάνει?!?!?!!?

μια χαρα ειναι!!!σημερα θα παω στο ντοκτορι να ακουσουμε το νινακι μασ!!!!!μου ειπε να παω πρωτα να το ακουσει και μετα να παω για την αυχενικη..κι εχω ενα αγχοσ δεν λεγετε!!!!απο 7 εβδομαδων που εκανα υπερηχο δεν το ξαναειδα!!ειχα κλεισει προχτεσ ραντεβου για υπερηχο στο νοσοκομειο(που μου ηλθε κ μενα το νοσοκομειο?αφου ποτε δεν κανω εκει υπερηχουσ...:confused::confused:)κ με τισ απεργιεσ μου τον ακυρωσαν!!!

κοριτσια οση ωρα εγραφα το μηνυμα εγινε κατι και εχω συγκλονιστει παρα πολυ!!!!!!!!!!!!πηρε τηλρφωνο ο αντρασ μου κ μου ειπε οτι αυτοκτονησε ενασ γειτονασ μασ με καραμπινα!!!!και μαλιστα αυτοκτονησε στο νεκροταφειο...εκει τον βρηκαν!!!ακομα ανατριχιασμενη σασ γραφω!!!κ ειναι το νεκροταφειο που εχω την αγγελουδενια μου εκει....φανταστειτε να πηγαινα τι θα αντικριζα(ειναι πολυ μικρο νεκροταφειο )κ τωρα φοβαμαι μην τυχον και ειναι απο την μερια μασ....

τι να πω!!παει ο ανθρωποσ!!κ ηταν πολυ χαμογελαστοσ ,χαρουμενοσ μια χαρα ζωη ειχαν με την οικογενεια του!!κριμα..

προχτεσ παλι αλλη μια πιο μακρυνη γειτονισσα επεσε σε ενα πηγαδι κ πνιγηκε!!πολλεσ αυτοκτονιεσ(ειχε πει κ η κασσιανη κ η μαριλου για τα 2 νεαρα παλικαρια..)

DnfMp3.pngqTarp3.png

2030295j5r1drqkax.gif

Καλημέρα!

Θυμόσαστε την περυσινή συζήτηση για τα πασχαλινά δώρα από τις νονές στα βαφτιστήρια και αντίστροφα; Πέρασε γρήγορα ο χρόνος, έτσι δεν είναι;

Πέρυσι είχα ένα πολύ ήσυχο μωράκι στην κοιλίτσα, ενώ φέτος τρέχει και δεν τον φτάνω, με ιδιαίτερη προτίμηση στα καλώδια....

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε?Τι διαβάζω,κι'αλλη εγκυούλα?staxioforina με το καλό εύχομαι.Να χεις θετικά αποτελέσματα.Η μπουμπού μου σήμερα ξύπνησε στις 8 απο τις 9 χθες που την πήρε ο ύπνος.Σηκώθηκα εγώ 8 παρά,της έφτιαξα το γάλα και μετά την ξύπνησα.Απο όσπρια εμάς μας έχει πει εδώ και πολύ καιρό και της δίνω αλλά όπως λέτε ο κάθε παιδίατρος έχει τη γνώμη του.Σήμερα λέω να της δώσω φασολάδα που περίσεψε λίγη απο χθες.Ελπίζω να τη φάει γιατί δεν της έχω ξαναδώσει.Θα βάλω και λίγο ψωμάκι μ'εσα και λίγη φετούλα να είναι πιο νόστιμη και βλέπουμε.Θέλω να πάω να της πάρω κάτι παπουτσάκια λίγο πιο καλά για τώρα το Πάσχα.Της πήραν οι δικοί μου ενα ωραίο καλό φορεματάκι κόκκινο μ'ένα ωαρίο χνουδωτό μπολερό.Καλτσονάκι της πήρα ενα κόκκινο.Τώρα θέλω να βρω και παπουτσάκια.Είχα πάει στα jubmo χθες μήπως έβρισκα κάτι φτηνό αφού θα τα βάλει μια φορά αλλά δεν είχαν τίποτα.Μάλιστα έχουν βγάλει και καλοκαιρινά.Οπότε λέω να πάω να κοιτάξω σε κανα μαγαζί στο Μαρούσι.

SI5Yp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!

σταχυ μου εγω ειμαι αισιοδοξη για σενα!!ακομα 2η μερα καθυστερησησ ηταν!!!!μπορει η συλληψη να εγινε λιγο αργοτερα!!μακαρι και στο ευχομαι αυριο να εχει διπλασιαστει ,μην πω τριπλασιαστει!!!!με το καλο!!!!περιμενουμε νεα!!!

μαριαννα φακεσ τισ εχω δωσει κι εγω και μαλιστα τισ εψησα και σημερα και θα τισ δωσω και σημερα για 2η φορα..

μια χαρα ειναι!!!σημερα θα παω στο ντοκτορι να ακουσουμε το νινακι μασ!!!!!μου ειπε να παω πρωτα να το ακουσει και μετα να παω για την αυχενικη..κι εχω ενα αγχοσ δεν λεγετε!!!!απο 7 εβδομαδων που εκανα υπερηχο δεν το ξαναειδα!!ειχα κλεισει προχτεσ ραντεβου για υπερηχο στο νοσοκομειο(που μου ηλθε κ μενα το νοσοκομειο?αφου ποτε δεν κανω εκει υπερηχουσ...:confused::confused:)κ με τισ απεργιεσ μου τον ακυρωσαν!!!

κοριτσια οση ωρα εγραφα το μηνυμα εγινε κατι και εχω συγκλονιστει παρα πολυ!!!!!!!!!!!!πηρε τηλρφωνο ο αντρασ μου κ μου ειπε οτι αυτοκτονησε ενασ γειτονασ μασ με καραμπινα!!!!και μαλιστα αυτοκτονησε στο νεκροταφειο...εκει τον βρηκαν!!!ακομα ανατριχιασμενη σασ γραφω!!!κ ειναι το νεκροταφειο που εχω την αγγελουδενια μου εκει....φανταστειτε να πηγαινα τι θα αντικριζα(ειναι πολυ μικρο νεκροταφειο )κ τωρα φοβαμαι μην τυχον και ειναι απο την μερια μασ....

τι να πω!!παει ο ανθρωποσ!!κ ηταν πολυ χαμογελαστοσ ,χαρουμενοσ μια χαρα ζωη ειχαν με την οικογενεια του!!κριμα..

προχτεσ παλι αλλη μια πιο μακρυνη γειτονισσα επεσε σε ενα πηγαδι κ πνιγηκε!!πολλεσ αυτοκτονιεσ(ειχε πει κ η κασσιανη κ η μαριλου για τα 2 νεαρα παλικαρια..)

Ειρήνη έχουμε πολλά ν'ακούσουμε ακόμα.Ο κόσμος πιστεύω με αυτά που γίνονται απο δω και πέρα τα βγάζει πολύ δύσκολα πέρα και δεν θες και πολύ.Πολλά σπίτια έχουν προβλήματα και δεν είναι και λίγο το οικονομικό.Εγώ εκεί πιστεύω οτι οφείλονται όλες αυτές οι αυτοκτονίες.Τι να πώ!Ο θεός ας τους αναπαύσει,απλώς είναι κρίμα γιατί ακούμε μικρές ηλικίες που έχουν μια ζωή μπροστά τους αλλά το κράτος δεν βοηθάει καθόλου.Κάθε μέρα και πιο δύσκολα.Να έχεις έναν καλό υπέρυχο και θα περιμένουμε νέα σου.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...