Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Kαλησπέρα πανέμορφες!!!!

Μαριάννα θερμά συλλυπητήρια για τη γιαγιά σου...και εμείς την Κυριακή έχουμε το μνημόσυνο του μπαμπά μου...ούτε που κατάλαβα πως πέρασε ένας χρόνος, ούτε το έχω ακόμη συνειδητοποιήσει...:(:(:(

Φατσάκι και Μάντι να χαίρεστε τους άντρες σας!!!:-D:-D:-D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Thank's Pola μου!

Όντως ρε παιδί μου πως πέρασε τόσος καιρός? Σαν εχθές μοιάζει που μας το είχες γράψει και η αλήθεια είναι ότι είχα σοκαριστεί, καθότι εγκυούλα!

Να είσαι καλά να τον θυμάσαι! Μην μελαγχολήσεις...θα ζει πάντα στην καρδιά σου!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Thank's Pola μου!

Όντως ρε παιδί μου πως πέρασε τόσος καιρός? Σαν εχθές μοιάζει που μας το είχες γράψει και η αλήθεια είναι ότι είχα σοκαριστεί, καθότι εγκυούλα!

Να είσαι καλά να τον θυμάσαι! Μην μελαγχολήσεις...θα ζει πάντα στην καρδιά σου!!!

Ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μαριαννάκι, τα συλλυπητήριά μου για τη γιαγιά σου..

Fatsaki και Mantinopaki, να χαίρεστε τους συζύγους, πάντα αγαπημένοι και ερωτευμένοι να είστε.....!!!!

Dudu, τα κατάφερες, καλώς ξαναήρθες....!!

Κορίτσια, χρειάζομαι το τηλ. κάποιας, που θα είναι σίγουρα στη συνάντηση, για να με κατατοπίσει.....!!!! Όποια θέλει, ας στείλει pm....!! Κατά 70% θα έρθω.

Ο μικρός έχει ζωηρέψει πολύ, τώρα σκίζει και τα σεντόνια, έχω μερικά από τη θεία μου, που κεντάει, ο κύριος ψάχνει, βρίσκει το τελείωμα του σεντονιού και κάνει τρύπες.....!!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

ααααααχ!!!!!!

που ειναι αυτο που λενε οτι οταν γεννας περνανε οι πονοι περιοδου!!!!!!!!

3 εκανα και ακομα ποναααααααω...

αδιαθετησα πριν 2 ωρες και εκει συνηδειτοποιησα οτι ειχα 3-4 μερες καθυστερηση...:rolleyes:

με τοσα τρεχαματα το μονο που δε σκεφτομουν ηταν την περιοδο...

δεν θα ηθελα να χασω ΚΑΙ αυτη τη συναντηση, αλλα εμενα ειναι πολυ δυσκολο κοριτσια!!!

αν δεν ειναι ο αντρας μου εδω, δεν εχω την παραμιρκη βοηθεια απο πουθενα...

υπαρχει ενδεχομενο το Σαββατο να παει αυθημερον στη Λαρισα να δωσει τα δωρακια στο βαφτιστηρι μας...

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

πιτσιπομαμα να χαιρεσαι τον πιτσιπομπαμπα!!!

και φατσομαμα να χαιρεσαι τον φατσομπαμπα!!

αληθεια κοριτσια τι γιορτη ειναι σημερα?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Kαλησπέρα πανέμορφες!!!!

Μαριάννα θερμά συλλυπητήρια για τη γιαγιά σου...και εμείς την Κυριακή έχουμε το μνημόσυνο του μπαμπά μου...ούτε που κατάλαβα πως πέρασε ένας χρόνος, ούτε το έχω ακόμη συνειδητοποιήσει...:(:(:(

Φατσάκι και Μάντι να χαίρεστε τους άντρες σας!!!:-D:-D:-D

καλησπέρα κορίτσια και από μένα..έχω χαθεί αλλά με την μικρή δεν προλαβαίνω και πολλά

Μαριάννα συλληπητήρια,Pola να είστε πάντα καλά να τον τιμάτε κορίτσι μου

σήμερα έκανα χοριακή και βγήκε 9,47..πολύ λίγο 2η μέρα καθυστέρησης,η γιατρός με είπε είναι πολύ χαμηλή και νατην ξανακάνω σε 2 μέρες...μάλλον δεν θα προχωρήσει λέω...στην μικρή μου είχα πιο πολύ 718 στην 3η μέρα καθυστέρησης..αυτά..θα δείξει πάντως

αχ..όλο συναντήσεις είστε!!!!καλά είναι έτσι μανάρια αλλά εμείς εδώ ζηλεύουμε πολύ!!!σας φιλώ

nAcmp3.png

uZRep2.png

Ευχαριστω για τις ευχες κοριτσια!

Μαρακι να χαιρεσαι τον αντρα σου.

Του Αγιου Αλεξιου ειναι σημερα.

Ελενη, ελπιζω να καταφερεις να ερθεις το Σαββατο.

Κωνσταντινα, σου εστειλα π.μ.

Οσπρια δινετε στα μωρα? Εμεις ξεκινησαμε αυτον τον μηνα, της εφτιαξα φακες με ρυζι που ειναι πολυ θρεπτικο φαγητο, και το τσακισε! Θα δοκιμασω και φασολαδα. Εφτιαξα σημερα και βγηκε πολυ ελαφρια (αφου δεν πειραξε εμενα που πασχω απο κολιτιδα...!).

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια,

Ταρα τα συλληπητηρια μου για την γιαγια σου.

τι κανετε βρε κουριτσια? παω να διαβασω τα νεα σας

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

καλησπερα κοριτσια...

ειμαι σιγουρη οτι καποιος δεν θα τη γλιτωσει σημερα, και θα τον πλακωσω στις μπουνιες!!!!!!!!!!! (για τον αντρα μου λεω...)

+ που πηγε και πηρε nova χωρις να το γνωριζω

+ το οτι με εστεισε με τον τεχνικο εδω μεσα ολο το απογευμα να περιμενω και τελικα δεν ηρθε (ηθελα να ξαπλωσω λιγο απο τον πονο που νιωθω)

+ οτι τωρα εχουν στηθει ολοι και βλεπουν τον Ολυμπιακο...

ειμαι να τσιριξω!!!!!!!!!!

ο μπεμπης τις τελευταιες 3 μερες στο μεταξυ, εχει αγριεψει πολυ!!!!!!!

πολυ γκρινια και φωνη και αμα δεν κανεις σε κλασματα δευτερολεπτου αυτο που θελει, ξεσηκωνει τον τοπο!!!!!!!!!!!

κακομαθε ή μηπως να φταιει η γκρινια απο τα δοντια που βγαζει ?? :confused:

+ οτι πριν για 2 ωρες ασχολουμουν με κατι ασκησεις του μικρου στα μαθηματικα...

φιλεναδες... ευχομαι μια καλη και ηρεμη νυχτα σε ολες μας, γιατι τα νευρα μου εχουν γινει συρματα σημερα...

φιλια πολλα

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ταρα... οσπρια δεν του δινω ακομα...

τοσο στ΄αλλα δυο παιδια που ειχα αλλο παιδιατρο οσο και σ΄αυτο, μου συστησανε να δωσω οσπρια οταν κλεισουν χρονο...

οποτε και το τηρω... οπως και το μελι και το ασπραδι του αυγου!

απο αυριο που ο μπεμπης γινεται 9 μηνων :) ξεκιναμε κροκο αυγου και ψαρι!

τον κροκο μου ειπε μονο 3 φορες την εβδομαδα και οχι την ημερα που θα τρωει ψαρι!!!

επισης ξαναρωτησα για το παντζαρι και το σπανακι και παλι μου ειπε απο το χρονο!!!!

ρωτησα και το λογο!

επειδη ιδιαιετερα το παντζαρι και το σπανακι περιεχουν μεγαλη ποσοτητα νιτρικου... τάδε (δεν θυμαμαι) και αποβαλεται δυσκολα απο το ουροποιητηικο τους το οποιο ειναι ανωριμο... δεν θελει να του το δωσω πριν το χρονο!!!

επισης μου ειπε, να ΜΗΝ δινω στο παιδι "γευσεις" απο δικα μας φαγητα ακομα!

απο το χρονο και μετα, ελευθερα....

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λιζάκι μου τί να σου πω...έχεις τα χίλια δίκια...εγώ πάντως απορώ πως δεν έχεις καταρρεύσει ακόμη...πάντως προσπάθησε να κάνεις όσο λιγότερες δουλειές γίνεται...τα απολύτως απαραίτητα!!! Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο, αλλά ΠΡΕΠΕΙ!!! Εάν μπορώ να βοηθήσω σε ο,τιδήποτε πες μου...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...