Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!

dudu... καλως ηρθες και παλι :D

Ταρα... ζωη σε σας... συλληπητηρια

Χριστινακι... μη φανταστεις!! Με τα απαραιτητα ασχολουμε μονο... αλλα ειναι και αυτα τοσα πολλα...

Το σπιτι το εχω παρατησει σχεδον στο ελεος του... :?

Αν θελει, ας αναλαβει το φαντασμα να συμμαζεψει!!! :lol::lol:

Μαντι... πολυχρονος ο αντρας σου να τον χαιρεσε!!

Αληθεια... τι φαγητα ετοιμαζεις ?:rolleyes:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα κοριτσια

Συλλυπητηρια Ταρα. Ουτε εγω βλεπω να φτανουμε σ αυτες τις ηλικιες δυστυχως. :rolleyes: Σου ευχομαι παντως να παρεις τα χρονια της.

Μπιζελακι λιγο θριλερ η κατασταση αλλα μαλλον επηρεαστηκες απο το σχολιο του αντρα σου, αν δεν ελεγε τιποτα μαλλον κι εσυ δεν θα εδινες σημασια.

ziZip2.png BhAqp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου :)

Dudu καλώς όρισες και πάλι !

Tara συλληπητήρια!

Mantinop χρόνια πολλά. Και έχω να πω ότι κι εμένα σήμερα γιορτάζει κι ο δικός μου αντρούλης, (είναι και πατριωτάκι σου!).Δυστυχώς για φέτος δεν θα κάνουμε γιορτή αφού είμαστε για μετακόμιση σύντομα και το σπίτι μοιάζει βομβαρδισμένο από τις κούτες! Άντε να τους χαιρόμαστε!

Το καλύτερο από όλα είναι ότι σήμερα κλείνουμε τους 8 μήνες.Γιούπιιιιιιιι:D:D:D

Έμείς το ψαράκι θα το φάμε τελευταίο, έχουμε καιρό ακόμα...

Μπετούλα επλίζω να έρθω το Σάββατο και να γνωριστούμε κια πό κοντά!Πότε με το καλό η βάφτιση?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα τσούπρες!!!

fatsaki & mantinop να τους χαίρεστε τους άντρες σας :)

Tara ζωή σε σας, να ζήσετε να τη θυμόσαστε

Pola μου απάντησε η παιδίατρος στο καταπληκτικό mail που της έστειλα με τίτλο "Η Ελληνίδα μάνα ξαναχτυπά" και μου είπε ότι δεν τίθεται θέμα ανάπτυξης απλά ότι αν θέλω να φτιάξει ένα πρόγραμμα που θα το κρατήσει για αρκετά χρόνια, θα μπορούσα να την κρατάω ξύπνια από τις 5 και μετά (γιατί το γοργονίδιο 5-6.30 την πέφτει συνήθως) ώστε να νυστάζει και να κοιμάται γύρω στις 9. Αλλά κι αυτό λέει μόνο αν θέλω εγώ να κοιμάται νωρίτερα αλλιώς δεν υπάρχει θέμα μη σωστής ανάπτυξης!!!!!! Επομένως εγώ που θέλω να βλέπει και το μπαμπά της λίγο νομίζω ότι θα συνεχίσω να την κοιμίζω 10 - 10.30 εκτός αν αποφασίσει από μόνη της να αλλάξει πρόγραμμα :)

Ψάρι εμάς ακόμη δε μας έχει δώσει και ξέχασα και να ρωτήσω αλλά υποθέτω μόλις μπούμε στον 9ο :)

Τι βλέπω θα είμαστε αρκετές το Σάββατο ε? Τι καλά!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μαριλού η δικιά μου 5 το αργότερο έχει ξυπνήσει απο το μεσημεριανό της ύπνο αλλά δεν κοιμάται πριν τις 10 πλέον.... βασικά έχουμε αρχίσει κ έχουμε θέμα μέσα στην ημέρα με τον ύπνο δεν θέλει καθόλου να κοιμηθεί(με κλαματα κοιμάται)αλλά έτσι κ κοιμηθεί ένα διωράκι το έχουμε χαλαρά! :mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσακια

πηζω στη δουλεια και μετα τρεχω σαν τον Βεγγο να καθαρισω το σπιτι το απογευμα και καθε βραδυ ειναι λες και δεν εχω κανει τιποτα .....τα νευρα μου

Συμπεθερα μου ζωη σε εσας και οπως τα λες σιγα μη φτασουμε την ηλικια της

Εμεις ειχαμε εχτες παιδιατρο και τα δυο τα παιδια ειναι χαλια , μου ειπε ο παιδιατρος οτι απο τη σκονη που ειχε ερθει τα ειχε πειραξει στο αναπνευστικο και εχουμε τωρα αντιβιωση, εισπονοες και ολα τα καλα :cry:

Εχτες τα πηρα στο κρεβατι μου και τα δυο για να κοιμηθουν γιατι απο τον πολυ βηχα ξυπνανε και κλαινε και ειδικα το μωρο οπου οταν βηχει του φευγει η πιπιλα και αρχιζει το κλαμα ,καποια στιγμη το βραδυ τον ακουω να κλαιει ξυπναω και τι να δω η κακουργα τον ειχα κανει μαξιλαρι και κοιμομουν επανω του:confused:

Αναστασια να χαιρεσαι τον αντρουλη σου

Λιζακι καλα σου λενε τοσοι και τοσοι κανουν απεργια κανε και εσυ μια:mrgreen:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Marilu, δεν πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που συμπληρώνει τόσες ώρες ύπνο δεν υπάρχει θέμα....!!!! Αργότερα, που θα μεγαλώσει, της αλλάζεις το πρόγραμμα, τώρα είναι μικρή ακόμη...!!

Συμφωνώ απολύτως. Σίγουρα είναι καλή συνήθεια για τα παιδιά να πέφτουν νωρίς για ύπνο αλλά και για τους ίδιους τους γονείς για να έχουν λίγο προσωπικό χρόνο μεταξύ τους, όμως κάθε οικογένεια προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες της, είναι σηματικό να βλέπει το μωράκι και το μπαμπά του κάθε μέρα και όχι μόνο το σκ. Ο ύπνος αναπληρώνεται η σχέση αγάπης όμως και με τους δύο γονείς όχι.

Εδω εγω αυτες τις μερες παραλιγο να αλλαξω γνωμη για ολη τη βαφτιση:tongue:

Ετσι μου ρχεται να παω να κλεισω μια ημερομηνια εδω στον αγ. διονυσιο που παντρευτηκα και να μην κανω ουτε τραπεζια ουτε τιποτα.

Φταιει που ειδα ειδησεις παλι και με εχει παρει απο κατω:confused:

Ωραία πάντως ακούγεται και η βάπτιση στον άγιο Διονύσιο. Έχει και συμβολική σημασία καθώς εκεί παντρευτήκατε, είναι προστάτης της δουλειάς σου, της γειτονιάς σου, κοκ.

Οι ειδήσεις είναι φρίκη, δύο μέρες συνεχόμενα να τις δεις (όταν τις ακούς στο ραδιόφωνο είναι καλύτερα) και χρειαζεσαι επειγόντως ψυχοθεραπεία!

Καλησπέρα...

Το μυαλό μου τις τελευταίες 2 μέρες τριγυρίζει γύρω από το σκηνικό της Κυριακής!!Δεν μπορώ να το ξεχάσω....Το βραχυκύκλωμα λόγω διακοπής ρεύματος θα το εξηγούσε αλλά και πάλι,άντε να ανάψει μόνο,όχι και να πλύνει!!!...βασικά κόλλησα γιατί μου λέει ο Κώστας ότι έχουμε "επισκέψεις"...την γιαγιά μου!!Έχω χεστεί πάνω μου...μάλλον είμαστε για ευχέλαιο!!!Ίσως είμαι υπερβολική αλλά.....Χτες εκεί που έπαιζα με την μικρή στο σαλόνι ξαφνικά πήρε το μάτι μου την άκρη από το ριχτάρι του καναπέ να κουνιέται ενώ εγώ ήμουν στην άλλη άκρη και τα παράθυρα όλα κλειστά!Σήμερα είχαμε 1 βιβλίο της μικρής που σε κάθε σελίδα έχει ένα ζώο και τον αντίστοιχο ήχο και ενώ ήμουν στο άλλο δωμάτιο χλιμίντρισε!!!!Μην γελάτε.....μ'έλουσε κρύος ιδρώτας!!!!

Αυτά από το στοιχειωμένο σπίτι!!!!Φιλιά....

Μην το σκέφτεσαι έτσι γιατί συνεχώς θα έχεις την εντύπωση ότι ακούς και βλέπεις παράξενα πρλαγματα. Όπως λέει και η Τάρα και σε εμένα πολλές φορές παίζουν μόνα τους διάφορα παιχνίδια που έχουν ήχους όπως το μουσικό βιβλίο που ανέφερες. Ως προς το πλυντήριο μπορεί να συμβεί, ηλεκτρονικά είναι τα συστήματά τους, ενίοτε "τρελλαίνονται".

Και η δικη μου γιαγια πεθανε χθες, οπως επισης και ο πατερας ενος φιλου μου. Η μαμα μου θα παει στο χωριο για την κηδεια, οποτε τα κεφαλια μεσα μεχρι να γυρισει.

Αντε να΄ρθει το Σαββατο να ξελαμπικαρουμε λιγο!:-D

Ο Θεός να την αναπαύσει Τάρα.

Κατά τ'άλλα είμαστε λίγο καλύτερα με τα κρυολογήματα, τώρα έχω όμως ένα πρόβλημα στον καρπό του χεριού, οπότε δεν πρέπει να σηκώνω βάρη και να το κουράζω πράγμα αδύνατο βέβαια με το μπέμπη και τις δουλειές του σπιτιού.

Το Σάββατο ελπίζω να βρω κάποια φύλαξη για τα παιδιά γιατί έχει εφημερία ο σύζυγος. Έχασα την προηγούμενη συνάντηση, δε θα ήθελα και αυτήν.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλημερα σε ολα τα κουρτσουδια!!!!!!!!!

Ωραια μερα σημερα αλλα φυσαει πολυ οποτε ακυρη η καροτσαδα..:|:neutral:

εμεις εχθες ειχαμε παιδιατρο...9.900 και 76 ποντους ειναι το παλικαρι μας!!!

λες και ειχαμε αλλο παιδι στον παιδιατρο χθες ενω αλλες φορες με το που τον ξεντυνε αρχιζε να ουρλιαζει απο το κλαμα εχθες ηταν μες την καλη χαρα γελουσε μιλουσε μονο στο εμβολιο εκλαψε λιγακι

εντυπωση μας εκανε με τον αντρα μου...

μας ειπε να του βαζουμε και πρεσινα λαχανικα στο φαγητο του

αρακα σπανακι κλπ

μιση μπανανα στα φρουτα και κομποστα ροδακινο

επισης με μαλωσε που του εδωσα κουλουρι μονο ψωμακι να του δινω

απο δοντια τιποτα φαφουτης!!!!!

τωρα θα παμε ξανα τον Μαιο

ξυπνησε το καμαρι μου

φευγω...........

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαριάννα μου,τα συλληπητήριά μου....Να ζήσετε να την θυμάστε....

Λιζάκι....ξεκουράσου να είσαι φρέσκια και ξεκούραστη για την γαμοβάφτιση!!!Φόρτωσέ τα και λίγο στον κόκορα...δεν έγινε και τίποτα....

Αννούλα,μια απ'τα ίδια...ύπνος το μεσημέρι με το ζόρι...νυστάζει,χασμουριέται,μου τρίβεται αλλά ύπνος με κλάμματα...Σ'ένα βιβλίο που έχω για την ανάπτυξη των παιδιών διάβασα ότι από τον 9ο μήνα μπορούν να μένουν ξύπνια με την θέλησή τους....Και επίσης πήρα από τα Mothercare την οδοντόβουρτσα που σου έλεγα και η μικρή την έχει καταβρεί με το μασητικό που έχει μέσα...4 μέρες τώρα δεν το έχει αφήσει από τα χέρια της και το στόμα της!!!!!

Όσο για'μένα,μάλλον έχετε δίκιο σ'αυτά που λέτε...επηρεάστηκα μάλλον από αυτά που μου είπε ο σύζυγος και γι'αυτό δίνω τόση σημασία...υπό άλλες συνθήκες ούτε που θα το σκεφτόμουν....Θα πάω να ανάψω κανένα κεράκι να μου φύγει η ιδέα...

MRIip3.png

xnmwp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!ή καλυτερα καλησπερα!!!

τι κανετε??

μαριαννακι συλληπητηρια!!!!

μαντινοπακι πολυχρονοσ ο αντρουλησ σου!!καλο κουραγιο με τα φαγητα!!!!!

dudu καλωσ μασ ηλθεσ και παλι!!!!μασ ελειψεσ!!!!

α μπιζελακι ρωτησα και τον αντρα μου και μου ειπε οτι κατα πασα πιθανοτητα θα ειχε πεσει η ταση ρευματοσ κ οταν επανηλθε,αρχισε να δουλευει το πληντυριο...

DnfMp3.pngqTarp3.png

γεια σας και παλι...

και μετα μου λετε ξεκουρασου!!

ηρθε πριν απο λιγο ο αντρας μου σπιτι, και μου ζητησε ενα λογαριασμο τηλεφωνου και την ταυτοτητα μου...

δε μου αποκαλυπτε το λογο που τα θελει αλλα οταν με ειδε με γυαλισμενο ματι... μου ειπε οτι ειχε παει στη φορθνετ πριν λιγες μερες και παρηγγειλε εξοπλισμο nova!!!!!!! (@#$%&*^&$)

τωρα πηγε να τον παραλαβει και το απογευμα θα εχω τον τεχνικο εδω για τοποθετηση!!!!!!!

και ολα αυτα για να μη χαλασει κανα χατιρι στο γιο μου τον μεσαιο που δεν θελει να χανει κανεναν αγωνα ποδοσφαιρου! :mad:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...